Szia Krisztina! Köszönöm az infót! Igen, az jó, ha fiatalabb az orvos mert agilisebb, alaposabb, lelkiismeretesebb, stb...Csak maradjon is ilyen
a 50 és 'halál' köztiek semmiképp...Ők már kisisteneknek képzelik magukat, le se tojják ha kérdezni akarsz, 'rutinból' megy minden, egy kalap alá vesznek mindenkit...Akinél a kislányomat szültem ő olyan 40 körüli volt (Szent Imrés, jóóó messze rendelt innen), csak már nagyon felkapott lett, magánba kellett járni és még ott is várni rá, kezdett gépies lenni.. és pl. bizalmasan nem tudtam vele beszélni...Viszont szakmailag jó volt (van akinek pont ez elég is, én akkor úgy éreztem jó kezekben vagyok így utólag viszont már olyan dokit keresgélek aki picit meg is hallgat ha arról van szó, no nem pszichológiai rendelésre gondoltam de azért mégiscsak a lelkiek is fontosak egy kismamánál: a kételyeink, kérdéseink, stb...)
Krisztina, neked további kellemes babavárást, mit lehet tudni a babáról? Fiú-lány? Már mindennel készen álltok a fogadására gondolom???Te is 3. kerületi vagy ezek szerint?
Kandi hová tűntél??