Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Közérdekű: a Babaneten már van lehetőség zárt - mások által nem olvasható és nem is hozzászólható - topikok létrehozására! Ha szeretnétek ilyen topikot nyitni, küldjetek levelet a szerkeszto@babanet.hu címre. A Tárgy sorba írjátok be: ZÁRT TOPIK.

Aki pedig nem rest kommentelni a Babanet cikkeihez, az ezen a héten három ruhát választhat a gyereknek a Mumoo's-tól. Részletek itt!

Kép

Szép napot!

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Hú nekem ezt kár volt elolvasnom :(
Most még jobban aggódom azért mert nincsenek tüneteim :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
bellyke
Jászberény

Bellyke! Ne aggódj ez miatt! A kisfiammal, ha nem lett volna hordó hasam és lett volna ciklusom, akkor fel sem tűnik, hogy terhes vagyok.

Most bezzeg....

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szia Kriszti, akkor téged is beveszünka táblázatba :lol:

Bellyke! Ne aggódj már mindjárt mész a dokidhoz!!! Mondom én, aki éppenséggel hasonló cipőbe pottyant mint te.
Szóval ma a dokim 3 héttel leminősített így csak 4+5 hetes, viszont szabályos lüktetést hallottunk - ami miatt nem kenődtünk el. A legelső babánknál ugyanis ez sem volt. 2 hét múlva megyek újra, addig meg eldől mi is lesz - no ennél a mondatánál dezsavu érzésem volt, és betojtam egy picit....
Ja de azért képet is kaptunk! No meg egy édes kérdést - ezt a miómát eddig nem láttuk ugye? Na mi kell még az ember lányának. :shock:

Mindjárt hozom a táblát

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület

Kép

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Beu, nálunk van egy labor az első harmadban, azaz a 12. hét előtt, így adnak viszonylag korán kiskönyvet, amint papírod van élő embrióról. Én átbattyogtam szépen a dokihoz, kaptam beutalókat, asszisztens megcsinálta az ekg-t, és ha vége az antibiotikum-kúrámnak, akkor mehetek a vérvételre, kb. jövő hétfőn. Legalább túl leszek rajta.

Bellyke, még mindig csak azt tudom mondani, örülj, hogy nem vagy rosszul :) A mellfeszülés is tünet :) A mintha megjönni érzés lehetett attól is, hogy most lenne a ciklusod kb., nem?

Kavaika, jaj de szuper hírek :) Igen, már komoly, én most úgy érzem, hogy beindul körülöttem egy nagy gépezet :) Szex, hát, meg kell találni a módját :) aztán a 12. hétig majd jól összegyűlik a szenvedély :) Én csak most egy hétre vagyok letiltva, nyilván ilyenkor jönne ránk leginkább :D

Kriszti, üdv itt! De örülök, hogy megtartottátok a babát, biztosan minden jól alakul majd!

Beu, hogyhogy három héttel leminősített, az nagyon sok! Pár nap oké, de három hét? Hogy lehet? Mióma remélem, felszívódik!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Bellyke nem akartalak megijeszteni, a cikkben az is volt, hogy 8 hetesen van a csucs. Lehet te majd akkor fogod erezni... viszont szamomra ez ijeszto....Ugye holnap megy?
Beu en is sokallom a 3 hetet egy kicsit, kulonsen azert, mert a szivcso 5 hetesen alakul ki, neked pedig az luktetett....minimum 5 hetes tehat vagy...na nem okoskodok itt mar.
A miomarol csak annyit tudok, hogy izomdaganat, de az kivul van, vagy mehen belul?
Szex...az meg mi? :lol: :lol:
Tegnap este vereztem...felhivtam a dokit, azt mondta pihenjek, c-vitamin 1000mg es csutortokon UH.
Ugyhogy ilyen szex ize nalunk szoba sem johet.

malna5

Málna, megalakítjuk a pókhálós bigék klubját? :lol:
Egyébként a vérezgetésről olvastam már nem is tudom hol, hogy a méh növekedésével a hajszálerek elpattannak és ezek is okozhatják. Pihenni kell az tuti. Most keresem, hogy hol is olvastam és küldöm.

Beu szerintem nálad tök kézenfekvő a magyarázat. Mindig az utolsó menzesz első napjától állítják be az első paramétereket, majd az élet rácáfol amikor már UH van, meg méretek és akkor kapsz egy új korbecslést. Bár szerintem inkább 5 fölött lehetsz, ha van szívhang, nem? Gondolom a méretek alapján még ilyen korán nem tud a doki biztosra menni, csak sacc/kb. :wink: Nyugi én meg olyan benga vagyok (tudom, tök ciki), hogy nem tudtam pontosan mikor volt meg utoljára (csak kb.), úgyhogy engem is mostanra tudtak bekalibrálni :D
kavaika

Málna, remélem, semmi gondot nem jelent a vérzés!

Beunál én is gondoltam erre, de három hét akkor is nagyon sok... Hiszen normális esetben amikor tesztelünk, akkor vagyunk 4 hét körül... akkor nem lehetett 1 hetes terhes, amikor pozitív lett a teszt... Mekkora volt a baba?

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Látom jár az agyatok, ezeket már én is megfutottam! :lol:
Hogy hogyan is tudtam már tesztelni?
Az uh-n csak petezsákot mért 7,3mm, de egyértelműen látható volt a lüktetés is, amit aztán ki is hangosított és tök szabályos volt.
Mivel mióta megjött - a szülés óta - elég rendszertelen, illetve az egyik hónapban rohadt hosszú van hogy 46 nap volt, míg a másikban 34 körüli így azt mondta, lehet később volt peteérés, csak valahol ez sem klappol mivel én hőmérőt használok és sac per kb tudom mikor volt. Na mindegy nem agyalok, mert hosszú az a 2 hét még. Akkor majd kiderül -csak az piszkál hogy nagyon sok energiám ment arra, hogy kedves páromat elcsábítsam :oops: Na de ez még remélhetőleg odébb lesz...

Amúgy az uh 28 napos ciklussal számol és sose kérdi senki hogy valójában nekem milyen.

Igen, szex...az mi???!! Férjuram min 9 hónapra tílt le róla, mert fél :shock: Úgyhogy ne panaszkodjatok, már csak pár hetet kell kibírnotok, aztán majd gondoljatok rám is, légyszi!!

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület

Ja a lényeget lehagytam, végül arra jutottunk, hogy elmondásom szerint, az előzőnél volt egy vetélés, ami bezavarhatott és lehet hogy az utsó mensi mégsem márc 17-én, hanem később lett volna. Na most saját megnyugtatás céljából ezt nézem, de teljesen így se tökéj a kép, na mindegy.

Labor nálunk is van a 12 hét előtt, de az után hogy megkaptad az "élő magzat" minősítést" - ami már elvileg elég a kiskönyvhöz, de jobban szereti a védőnéni, ha már 1-2 lelet van is nálad, mire odajutsz.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület

Beu, ilyen van, az egyik barátnőmnek úgy fogant meg a babája, hogy a normális 28. nap körül tesztelt egy pozitívat, de amikor (szinte rögtön) elment dokihoz, már nem volt ott semmi, viszont nem is jött meg neki. Utána negatívakat tesztelt, és lehetett egy soronkívüli peteérése, mert valami 44. vagy ilyesmi nap körül tesztelt megint pozitívat :) Szóval bizonytalan ciklusnál akármi lehet tényleg.

Párod miért tilt le, ha amúgy nincs baj? Beszéld már rá :)

Ja értem a labort, nekem meg a védőnő szerzi be a beutalókat és csak utána megyek laborra, aztán viszem vissza neki a leleteket :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Beu hidd el, az en letiltasom is vegig szol. Osszevarrt mehszajjal szigoruan tilos!
Amugy azt olvastam vhol, hogy a 12. heti UH meretei a dontoek, ott lehet leginkabb megmondani, mennyi idos is a baba valojaban.
Ott szoktak megadni a vegleges kiirt datumot is - legalabbis nalunk.
Timi en remelem nincs semmi baj, en minden terhessegemnel tapasztaltam ezt, de persze azert ijeszto....

malna5

Olyan edi kis pofija van Regonek!!!
Marci mar nagyfiusabb..komolyabb.

malna5

Málna, akkor majd egymással szolidaritunk :D

Timi, sose tudta megmagyarázni, mindig csak az volt a válasza, hogy majd, aztán már a szülés jött. Azt mondta, hogy fél, hogy a babának baja esik.. hát ha valamit az ember a fejébe vesz... amúgy tök vicces volt, mert a szülés előtt 3 nappal voltam a dokinál ctg meg vizsgálat és ott a szülésznő azt mondta hogy már nyugodtan lehet szex, mire én rávágtam, hogy apával, na azt megnézném! Ő röhögött a dokival együtt, de tényleg van ilyen, több ilyenről hallottak ök is. Persze a szülésznő majdnem nyakon csípte az apának hitt öcsémet (mert akkor éppen ő kísért el) hogy ne szivasson már :lol: (Na és ilyenkor nem viszem a párom magammal. Mondtam is legközelebb receptre írja fel, hátha akkor bejön)

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület

De neki nem hiányzik? 8-9 hónapig? Hűűűű ;)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Málna, köszi :) Egyik szebb, mint a másik :oops: :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Sziasztok!

Csenge drágám, nagyon köszönöm, édes vagy!

Dalmácska, sajnálom az egyik babát, édes kevés vigasz, de két gyerek mellett talán könnyebb is lesz így, hogy csak egy baba lesz, persze az én szívem is fájna érte.

Pocakosodó és Kriszta, üdv közöttünk!
Pocakosodó, én a 35-öt töltöm a héten, de hasbaszúrásra én is csak rossz eredmény esetén mennék.

Nem tudjátok hol lehet megnézni, hogy melyik kórháznak van szerződése a Sejtbankkal?

Beu, az én férjem is leáll úgy az 5 hónap körül, utána már félti a babát, hogy bírja? Ahogy mi, nehezen! :) Ráadásul én eddig egyik gyerekemnél sem kaptam engedélyt a 6 hetes kontrollon,mindig csak 8 hét után engedte a doki.
A miómára mit mondott a az orvos?

Én holnap délelőtt megyek dokihoz, már kezdek izgulni! :)

Böbi

Kép

Kép

Kép
flowergarden
Budapest XVII. kerület

flowergarden én csak ezt találtam: http://www.sejtbank.hu/partnereink/partnereink.php
kavaika

Böbi, drukkok holnapra! Mikor van a szülinapod? :) Iringót Isten éltesse sokáig!!!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Hogy bírja? Valószínű nehezen, bár szerintem én többet beszéltem róla, mint ő. Ráadásul tél jött, ami nála amúgy is rizikós, mert akkor depire hajlamos így a 8-9 hónapból a duplája is lett, így ezért érintene most nagyon rosszul ha valami rossz történne. DE NEM FOG.

A miomára, egyenlőre nem mondott még semmit, csak gyanítja, most a babára koncentrált, aztán majd legközelebb már én is rákérdezek.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület

Bellyke, Bobi gondolok ratok ma! azonnal irjatok, amint lehet!

malna5

sehol senki, semmi hírrel???
Látszik ma jó idő van, mindenki kint napozik :)

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület

Itt vagyok!

7 hetes pocaklakó, 9 mm-es! :) Gyönyörű, szabályos szívhanggal! :)

Böbi

Kép

Kép

Kép
flowergarden
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Én benézegettem ma, vártam, hogy legyen valaki, de nagyon nem voltatok :)

Böbi, gratulálok, szuper!!! Mikor írtak ki? Akkor most már vonalzót :) Iringó szülinapja hogy telt? És a Tied mikor lesz?

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Még június 1-jén vissza kell mennem, akkor pontosítunk, de most úgy néz ki, hogy december 25....
Az enyém szombaton lesz, együtt Gyöngyvirág névnapjával :)
A szülinap jól sikerült, tettem fel képet fb-re, ott láthatod! :lol:

Képzeld Beu, nekem meg ma cisztát emlegetett a doki, de utólag esett le.... Majd rákérdezek legközelebb.

Kavaika, köszi a linket! A dokim azt mondta, hogy ingyen lesz, de még nem részletezte. Bár inkább kifizetem azt a 25 ezret, csak ne szúrjanak. Azt mondta, hogy Ő csak 38 év felett ajánlja a szúrást eredménytől függetlenül.

Böbi

Kép

Kép

Kép
flowergarden
Budapest XVII. kerület

Timi, kész a vonalzó! :) Mindkettőnknek 227 nap van hátra!
:wink:

Böbi

Kép

Kép

Kép
flowergarden
Budapest XVII. kerület

Böbi gratula Szörpihez!!!!

A cisztát ne is emlegesd! Egy olyan izé miatt kellett császározni, ráadásul nem műthető, így a további szülések is császárosak, hacsaknem valami csoda folytán el nem tűnik.

Na ezért utálok dokihoz járni, mindig találnak valamit. áááááááá

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

A program jelenleg már fut, az ingyenes Down-kór-szűrés az alábbi intézményekben, központokban érhető el: Székesfehérvár - Család- és Nővédelmi Központ, Cegléd - Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet, Szentes - Városi Kórház, Mohács - Városi Kórház, Marcali - Városi Kórház, Nyíregyháza - Jósa András Megyei Oktató Kórház, Fonyód - Egészségügyi Kht., Mosonmagyaróvár - Városkapu Egészség Centrum. Budapesten a Margit Kórház, a Szent István Kórház, a Szent Imre Kórház, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház, az Állami Egészségügyi Központ és a Szent Rókus Kórház kötött együttműködési megállapodást Magzati Diagnosztikai Központtal. További egészségügyi intézményekkel is folyamatban van az együttműködés kialakítása.

A mi korházunk nem támogatott sajnos, én a vérvételt a Magzati Diagnosztikai központba csináltatom, amit ingyen elvégeznek, és ha sikerül olyan ultrahang eredményt vinnem amit elfogadnak, ez doki függő kiét fogadják el, érdeklődni kell nálluk, akkor ingyen lesz, ha nem sikerül akkor 14.000.- ért csinálnak nagyon profi ultrahangot ők, és így fél ár lesz kb.

Remélem tudtam segíteni.

Panaszmentes babavárást mindenkinek! :)
pocakosodo
Budapest

Sziasztok!

Böbi, szép vonalzók :) Karácsonyi baba tök jó, nekem dec 24, mindig fennakadok azon, hogy különböző vonalzók egy-egy nap eltéréseket számolnak :D

Pocakosodó, Fehérváron a kórházban is ingyenes a kombinált teszt, meg pl. Pécsen a tesómnak is az volt, szóval szerintem ennél több kórházzal kötöttek már szerződést. Én is megyek majd.

Ki hogy van ma?

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Hallo lanyok
En is megyek ma du., kivancsi vagyok, mennyit nottunk 1 het alatt.
A hanyingerem lenyegesen jobb, egyre jobban vagyok! kop-kop.
Bobi gratulalok neked is..

malna5

Sziasztok!
Jó hírrel jöttem végre :)
Tegnap voltam uh-n a pesti dokimnál, aki egy tünemény, alaposan megvizsgált, és minden a legnagyobb rendben van a Picikénkkel, 1-2 nappal fejlettebb is a koránál, így uh szerint ma már 8+1 vagyok.
és DOBOG A PICI SZÍVE :)
Nagyon boldog vagyok és hatalmas kő esett le a szívemről, most már minden rendben lesz :)
Köszönöm nektek h mindig bíztattatok, remélem most már kevésbé leszek paramami :))
Szép napot mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
bellyke
Jászberény

Drukkolok délutánra, Málna! Hányra mész? Gyere utána! :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Bellyke, de jó, szuper, örülök, hogy megnyugtattak :) Akkor most már tessék nyugodtan élvezni a babavárást, no para :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Jó reggelt!

Bellyke, szuper hírek, örülök nagyon!

Timi, lehet, hogy nekem is 24-e

:roll: A doki csak annyit mondott, hogy pont karácsony, de mivel még úgyis pontosítunk, hasraütésre írtam a 25-öt! :)

Pocakosodó, köszi, benne van a Szent Imre, biztos erre gondolt az orvosom, mert ott fogok szülni.

Csajok, nektek lesz a szülésnél fogadott orvosotok? Az a helyzet, hogy az én orvosom már nem vállal szüléseket, mert volt egy infarktusa, csak a terhesgondozást végzi. Mivel lesz fogadott szülésznőm és 3. gyerek, így azt mondta, hogy szerinte felesleges fizetnem egy orvosnak.
Bevallom máshoz nem szívesen járnék, mert nagyon kedvelem a dokit, de még soha nem szültem fogadott orvos nélkül.

Böbi

Kép

Kép

Kép
flowergarden
Budapest XVII. kerület

Ja értem, Böbi :) Lehet, hogy egy napon szülünk, persze az így is, úgy is lehet :)

Nekem szabin volt az orvosom, amikor Regő született, úgyhogy ügyeletben szültem, és nem volt gond. Most meg már nem lehet nála szülni a fehérvári kórházban, Siófokon lakik, ott lehet nála szülni, de rendelése itt is van. Szeretnék hozzá járni, nagyon jó orvosnak tartom, de nem megyek utána Siófokra szülni. Egyrészt szerintem jobb az itteni kórház, másrészt amikor itthon van két gyerek, nem akarok már 50 km-re elmenni, meg ki tudja, milyen idő lesz karácsonykor, nehogy ne tudjunk hazajönni vagy valami. Szóval ügyeletben fogok szülni, ha lehet így, akkor szülésznőt fogadok. Egyetlen bunkó orvos van, akit szeretnék elkerülni, Regőnél sikerült, remélem, most is fog.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Jaj Bellyke vegre mar!!! Na es van pontos mereted? Mondtam, hogy ne izgulj, nekem anyukam is rengeteget hanyt velunk, mi egyszeruen ilyen fajtak vagyunk :( :oops:
Nagyon orulok neked!-nektek!

malna5

http://www.pocaklako.hu/terhessegi-ultr ... i-meretek/
En innen szoktam lesni a mereteket...

malna5

http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html

Én innen, de azt hiszem, ugyanaz :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Ez alapján csak 6 hét, 6 napos vagyok :) Pedig 7+4 :lol:

Timi, megnyugtattál, hogy nem egyedül szülök majd fogadott doki nélkül. Karácsonykor egyébként is rizikós még a fogadott orvos is. A régi szülésznőm sem biztos, hogy fog akkor vállalni, de már ajánlott az orvosom mást, aki mindig vállalja a karácsonyt.

Böbi

Kép

Kép

Kép
flowergarden
Budapest XVII. kerület

Igen, a szülésznő miatt is gondoltam a karácsonyra is... De majd biztatom, hogy úgyis előbb szülök :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenkinél minden rendben. Nekünk elég húzós hétvégénk volt, és még most sem sikerült befejeznem az utólagos rendrakást :?
Egyébként jól vagyunk, már csak egyetlen tünetem van, a puffadás. A délutáni álmosság eltűnt.
Kombinált teszt: Esztivel a Rókusba jártam gondozásra, akkor 27 voltam és kérés nélkül megcsinálták a kombinált tesztet. Én persze nem is tudtam, hogy ez nem kötelező.
Fogadott orvos: Esztivel sem volt, és most sem lesz. szerintem ha nincs semmi probléma, akkor felesleges. Kivéve persze ha csak így tudod magad biztonságban érezni. Bár még akkor is talán többet ér szülésznőnek fizetni, ő sokkal többet lesz veled, jobban is tud segíteni. Nekem pl a doki annyit volt bent, amíg megnézte, hogy kell-e vágni. De nem kellett, aztán utána visszajött a méhlepény kitolása miatt. Összesen kb 5 percet találkoztunk, az előzetes méhszáj vizsgálattal együtt. Mondjuk az hozzá tartozik, hogy én otthon vajúdtam, pont az első tolófájásra értünk be a kórházba
:lol:
Iringónak boldog szülinapot így utólag! :oops:

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Bellyke szuper hírek, akkor már nyudodt vagy :D

Málna gyere aztán a hírekkel!!!

Nálunk nem lehet szülésznőt fogadni, hát az előzőnél egy nagyon kedves a pályáját már közel 30 éve gyakorló szülésznő vett fel, de sajna ő éjszakás volt... utána egy ugyan kedves szülésznőt kaptunk, de nem volt bizalomgerjesztő, no meg szerintem ful dohányosnak tűnt és valahogy minden bizalmamat elvesztette - nem tudom mi lett vona ha simán szülők :?:

A dokim, azt mondta, hogy mindenkihez bejön, ha hívják ha nem. Nálam szükség is volt rá. Volt hogy fél óránként ott volt, már a végén. De mondjuk ez más eset, ha simán szülnék, és választható lenne szülésznő lehet én is beérném vele. Bár az az ügyeletes orvosra se bíznám magam aki éppen akkor bent volt... na az minden volt csak kedves nem.

Amúgy karácsonykor kórházba lenni, még ha ilyen felemelő esemény miatt is....áááááá... a csecsemősök, hát hagynak kívánni valót maguk után. Még az ajtót is az emberre zárják, nehogy megzavarjuk őket a karácsonyi eszem-iszomban.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület

Piri, mi volt a hétvégén? De jó, hogy otthon vajúdhattál :) Én Marcival nem mertem, mert Pestre mentünk szülni, otthon nagyon gyorsan beindult, úgyhogy indultunk, a kórházban persze belassult. Regővel meg magzatvíz ment el, akkor meg azért nem mertem. De most majd remélem, szépen fájásokkal indul, és itthon vajúdgathatok kényelmesen :)

Beu, hát rám nyugodtan zárják csak rám az ajtót, nem is akarok csecsemőst látni :) legszívesebben haza is jönnék ambuláns szülés után.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Én Gyöngyvirágot halottak napjára szültem, a szobatársam tanított meg szoptatni, pelenkázni, csecsemősöket nem is láttam! :)

Piri, köszönöm!!! :) Jól emlékszem, hogy Te Kistarcsán fogsz szülni? Én is oda tartozom, holnap remélem eljutok vérvételre. Mindig akadékoskodnak, hogy nincs ott fogadott orvosom, de kötelező elvégezniük, ha egyszer oda tartozom.

Már el is döntöttem, hogy a fogadott orvos árából babakocsit meg hordozót fogok venni! :wink:

Böbi

Kép

Kép

Kép
flowergarden
Budapest XVII. kerület

Én is hordozót, Marcié már Regőnél sem volt megfelelő szabványú (de ezt csak a használat vége felé tudtuk meg ill. vettük észre). Meg kismamaruhákat :) Meg babaruhákat, apróságokat :)

Meg valójában most bútorozzuk be rendesen a fiúk szobáját. Marcinak van egy régi, használt, alacsony, de túl nagy íróasztala, széke, polca az iskolai cuccainak, egy játékos-könyves polc, egy komód meg az ágya. Regőnek kiságy, pelenkázó meg két kis játékospolc a nappaliban. Most akarunk szép fenyő sarokszekrényt venni, meg még egy olyan szekrényt, ami alul ajtós, felül polcos, íróasztalt, fölé polcot, galériaágyat. Szóval lesz helye a pénznek :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Málna, mizújs? Már biztos megvolt a doki :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Itt vagyok, 7.5 mm-es a babo, lattunk es hallgattunk szivhangot, meg egy orvostanhallgato is gyakorolt rajtam, kicsit erosen is nyomta a fejet....de tuleltem. Lenyeg, hogy junius 24.-en megmutenek, egyejszakas kaland lesz, masnap mar jovok is haza!
Nem felnek az egesztol, ha nem gerinc-erzestelenitessel menne. Arrol nagyon rossz emlekeim vannak.
Bobi elteresek lehetnek a tablazattol..nem lehet, hogy kesobb fogant a babod? A mult heten meg en is 5 nappal kisebb voltam. Most meg mar pont jo. Majus 26.-an megyek megint mozizni!

malna5

Malna - szuper! csak így tovább :lol:

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X