Szia! Maradt még mára tennivaló
sajna a takarításból is, tegnap keveset haladtunk, mert Dévény Annánál jártam a kicsikkel,utána vásároltunk az apjukkal, stb.
Dévény: amúgy is el akartam vinni őket, h vki hozzáértő kontrollálja a mozgásfejlődésüket, de Joni betegsége miatt különösen fontosnak tartottam, csak nem kaptunk előbbre időpontot. Személyesen Dévény Anna is nézte, lehet, h hülye vagyok, de én nagy dolognak érzem, amikor ilyen formátumú emberrel beszélhetek, meg az én nyavalyámmal foglalkozik. (Én anno Eszter lányomat hordtam egy Dévényes gyógytornászhoz egy ideig, amikor leállt a mozgfejlődéssel. Ezért tudtam, hogy a kicsiket is el akarom vinni. No, meg részben szakmámba vág, tudom hosszútávon miket okoz egy rosszul összerakott mozgás, ill idegrendszer.)
Alvás: hát az nálunk kritikus, még mindig általában kint tanyázunk a nappaliban, ha melletük alszom, ritkábban sírnak föl, meg egy cumival, simivel vissza lehet ált altatni őket. De van hogy csak a szopi használ
. Nyáron át akarjuk rndezni a gyerekeket, lehet, h szétszedem a rácsos ágyat, úgysem használják igazán, és csinálok nekik is egy alvósarkot, mint anno a másik ikreknek, hátha bejön. Nálunk alszanak napközben, általában kiteszem őket a babakocsiba, ott nagyon hosszan nyomják! tulképpen éjjel is alszanak, csak megszakításokkal.ŰÁ (ez az ŰA a Nonó volt. Mindenhova odamászik, feltérdel, támaszkodva feláll, popsija az égnek mered, nagyon cuki, és közben megpiszkál ezt-azt.
Ja, azt nem írtam, h Jonit kell majd vinnem vissza, kicsit hypoton az izomzata, persze látták volna az agyhártyagyula után... Nonó is lazább a kelleténél, de azt mondték annyira jól mozog, h egyelőre békén hagyják, úgyis jön majd Jonnival, szemmel fogják tartani.
no, annak örülök, azzal csak nyerünk.
Utána vásároltunk, szerencsére előkerült a párom, bár nagyon jól mutatok, amikor tolom az ikerkocsit és húzom a bevásárló kocsit
. A takarítás itt van félbe hagyva.
Kicsit nyögve-nyelve megy, pedig ma már nagyon nincs kedvem ezt csinálni.)
Inkább már csak díszítgetnék, tojást festenék, sütnék-főznék, az is elég.
Te viszont ne hajtsd magad agyon!!!!
A képek még váratnak magukra, szokásomhoz híven
, de rendezem az albumot, aztán küldöm a linket!