Sziasztok lányok!
Én is itt vagyok,és ha hiszitek ha nem olvaslak benneteket mindig,de valahogy irni vagy időm nem volt vagy kedvem.Kicsit azt hiszem most kezdek helyre jönni.Túl tengett bennem a hormon sokáig és nagyon változékony hangulatom volt.
Látom mindenki jól van,örülök neki!
Mi is jól vagyunk!Kisebb nagyobb aggodalmaim vannak,de ez természetes.
Ahhoz képest milyen súllyal született a babám,nagyon keveset hizik már és nem is eszik túl sokat.5555 gramm.Valamikor csak háromszor vagy négyszer eszik,és 120,150 ml.Szerintem nem valami sok.És a mi bosszant,hogy még mindig borzasztóan hig a széklete.Sokat fáj a hasa még mindig.Nagyon tele van levegővel.Ebből is lett elegem.Szerintem ez a tápszer nem jó.Úgy döntöttem,otthonról küldetem anyával a tápszert amit a másik kettőnél is használtam.BEBA-HA Ez nagyon jó volt,és kiváncsi vagyok Benjinél bejön e.Nagyon remélem.Most fog megjönni az első adag.Alig várom már.
Minden este sirva alszunk el,és hason úgy kinlódik,vergődik mint a kukac.Szerintem már nem szabadna ennyit fájni a hasának.
Na majd kiderül.Ez a milupa nagyon nem jött be.
Látom nagyon változó a babák fejlődése.
Azt hiszem Benji agyilag van ott a toppon.Régóta nevet,gagyog,kommunikál velünk.De a mozgásától nem vagyok elragadtatva.Mi még nem forgolódunk.Hason a fejét most kezdi csak szépen emelni már.Mármint próbálja emelni magát,de hamar elfárad.
Járókát mi is vettünk,abban van nappal.Mert az ágya fent van a szobájában.Azt éjjel használjuk.Nappal itt van velünk lent.De a járóka fel van emelve,szóval olyan mint a kiságy.
És aminek örülök hogy kezdi átaludni az éjjeleket.
Én este 6-kor fürdetem és akkor eszik.És reggel napok óta negyed hét körül kel.Meglepő mert Botikám még mindig nem alussza át az éjjeleket,pedig már 4 éves.Na én vagyok ilyen.Életemben talán 4 szer fordult elő.Jó lenne ha Benji nem lenne ilyen.De hát minden ember más.
Lenne egy kérdésem!
Képzeljétek Szülés óta másodjára jött meg a havim,és második nap olyan görcs jött rám mint szüléskor.Nem tudtam kiegyenesedni,és a derekam majd le szakadt.A fenekemre le sem tudtam ülni.Bevettem két nospát,attól lettem jobban egy kicsit.
Utána jött a hab a tortán.3 napon át és éjjelen folyamatosan ömlött a vér belőlem.De olyan szinten,hogy azt hittem ha ez tovább megy elvérzek.Aztán utána elkezdett csökkenni és elmúlt.Ezért nem mentem orvoshoz.De betojtam rendesen.
Gondolom nem vagyok vérszegény,mert már 20-szor elájultam volna.Igaz gyenge voltam,és egy napot végig aludtam.
Valakinél nem jelentkezett hasonló probléma?
Remélem azért ez nem lesz rendszeres,mert akkor irány az orvos.Az durva lenne!
Na kiirtam magamból egy jó kis lemaradást,bocsika.Most már majd sűrűbben irok is.
Pussz mindenkinek!
Szép estét!