Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi csajok, utálom elvenni a várakozók elől a laptetőt. De dobom is tovább a következőnek, mint Tibi bácsi a pöttyös labdát.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönjük Vicky!!!!
Akkor szerencsésen megúsztátok az esést. Gondolom, Te is nagyon megijedhettél.

Thimmy:
hajrá kezdés!Nemsokára hozod a +tesztet.

Nyulacs:
akkor kezdesz visszatérni a régi önmagadhoz. Szerintem a munka nagyon jól el tudja terelni a gondolatokat. Egyébként milyen a közérzeted?
Igazad van, le kellene feküdnöm korábban, de este meg nem vagyok álmos. HIába fekszem le, aludni nem tudok, csak kb 9-10 óra előtt.

Zsuszka:
remélem jól vagy!

Kismamajelöltek mikor is teszteltek?Drukkolok!!!!
cicamica0104

Nyulacs! Most néztem utána, hogy mikor is volt az inszemed. A hét vége felé kell tesztelned? Húúúh, ezek az izgalommal teli napok de nehezen telnek! Drukkolok neked is nagyon! :lol:

Vicky! Akkor csak óvatosan ezzel az érzékeny bokával! Szegény Barbus, nagyon megijedhetett!

Nagyon imádom a nagymamámat, gyerekkoromban szinte többet voltam náluk, mint otthon 8) :lol: Most kaptam tőle egy kis "imádságos könyvet", amit még az ő anyukája kapott Hévízen egy Tiszteletestől, benne a miatyánk katólikus változata, meg egy kép Máriáról és a kis Jézusról. Annyira aranyos! 50-60 éves kuriózum! Kabala lett! :)
thimmy
Gárdony

Cicamica: Közérzet? Elmegy. Megfogadtam, hogy nem fogok jeleket keresni, de nem megy... :( Hol szúr a hasam, hol úgy fáj, mintha meg akarna jönni. Ez nem állandó, inkább csak időszakos "görcs", vagy nem tudom mi. A mell feszülés múló félben, de nem múlt el teljesen, azért érzékeny még. Pfff.. hogy mit jelent nem tudom, és szombatig nem akarom magam izgatni. Úgyis hétfőn teszik fel az i-re a pontot. Azért én még REMÉNYKEDEM a legjobbakban!! :)

Thimmy: Szombaton, vagy pénteken csinálok tesztet. Az Apósom tök cuki volt ma! Felhívatott az Anyósommal, hogy van már olyan teszt, ami a 10 napos terhességet kimutatja, és hogy nem-e kipróbáltam már... Annyira lelkén viseli az életünket, pedig csak nevelőapja a férjemnek... :)
Így, hogy dolgozom már gyorsan telik. 6kor elmegyünk itthonról, este 5-6 között hazaérünk, akkor még pár dolgot itthon elintézek, és lehet szunyókálni.

Jó pihenést Mindenkinek!!!
nyulacs82
Szolnok

thimmy: Hát remélem nem lesz többet ilyen, már régen nem ment ki. Nagyon ajánlom, hogy ne legyen többet baja a bokámnak, mert akkor valamit csináltatnom kell vele. Addig meg veszek olyan gumis zoknit.
vicky79
Budapest III. kerület

Nyulacs! Igen, a jeleket keresni meg nem keresni a legnehezebb. Korábban feltett valaki ide egy kb. 10 pontos "szabályzatot", az pont ezekre a napokra vonatkozott, és nagyon igaz volt. Talán valaki majd a régiek közül újra feldobja, ha annak idején elmentette :wink: Ilyenkor mindent jelnek vesz az ember :lol: Munkával viszont gyorsabban telnek a napok. De azért ne terheld túl magad! :) A teszttel meg addig várj, amíg bírod :wink:

Most mentettem meg egy pici pókot, aki a laptopon mászkált :lol: Korábban reflexből agyoncsaptuk őket, egy ideje viszont inkább kidobjuk a házból, hozzanak szerencsét (van erre a célra rendszeresített műanyag pohár, meg műanyag lapka alátétnek, ezzel repkednek lent meg fönt is a pókok a házból kifelé :lol: :lol: - hogy a szomszédok erről mit gondolhatnak? :shock: :lol: ) Remélem, meghálálja... :wink:
thimmy
Gárdony

Sziasztok!!!!
Sajnos nagyon elvagyok kenődve,azt hiszem,hogy ez sem a mi hónapunk volt!!!! :( :( :( :( :( :( :( Ma reggelre a hőm is lefele vette az irányt és csináltam egy tesztet ami ful negativ!!!!! Tudom-tudom,hogy korán van még,de sajna a hőm még soha nem csapott be!!!! Még nem akarom temetni a dolgot,megpróbálok optimista lenni!!!!! :( :( :(

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska!
Szerintem is korai volt még. Majd a vérvétel megmondja az igazat.
Nyugodj meg, próbáld elterelni a gondolataidat!
cicamica0104

Zsuzska!Ilyenkor még nekem is csak fullra 1 csík volt a tesztemen....majd 2 nap múlva ott lesz a másik is!!! :lol:
Jeleket tényleg hülyeség figyelni.....nekem a pozi teszt napjára teljesen megszűnt a cicfeszülés és mindjárt megjön érzésem volt!

Kép
Kép
missancsi

Zsuzska drága!
Ne kenődj el, lehet, hogy tényleg korai volt még tesztelni. Ha alacsony a HCG, a kevésbé érzékeny tesztek még nem mutatják ki! Fel a fejjel! A vonalzód szerint még két nap a pozitív tesztig, úgyhogy verd ki a fejedből a rossz gondolatokat!
thimmy
Gárdony

Sziasztok!!!!
Cicamica,Thimmy:
Köszi Csajok,aranyosak vagytok,most már megnyugodtam,eldöntöttem,többet nem kesergek, lesz ami lesz,úgy sem tudok már változtatni!!!! Most már kezdem egy ici-picit "rózsaszinbe" látni a világot!!!!! Ti most hol tartotok????

Ancsi:
Jeleket nem igazán figyeltem,csak a hőmérőzést csinálom,mert már 2 év alatt az életem részévé vált!!!Csak olyan megszokás!!!Jaj de jó ilyet hallani,hogy ilyenkor neked is negativ volt a teszt és most már nemsokára a kezedben tarthatod Dorkát!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!
Én új vagyok a fórumon.Információkat szeretnék gyűjteni.Van nekünk egy 3 éves kislányunk szeretnénk egy kistestvért.Kislányommal rögtön terhes is lettem nem volt betervezve.Most hogy szeretnénk sehol semmi.15 hónappal ezelőtt levetetem a spirálomat.Azóta nem jön össze a kistestvér.Elmentünk megnézetni magunkat se nekem nem jó az eredményem se a páromnak.Nekem csináltak hormon vizsgálatot kiderült nincs peteérésem.Páromnak spermavizsgálati eredménye 75% mozdulatlan.Mondta a párom orvosa hogy keresünk fel egy Meddőségi centrumot.Most már lejárt a gyesem szabadságomat töltöm június 1-ig.

Az lenne a kérdésem melyik meddőségi központot válaszuk?Kell beutaló??Hogy történek ott a vizsgálatok ha bemegyünk akkor fogadnak egyből vagy időpontot adnak?Mennyi időt kell várni míg eredménnyel járunk ?Fizetni kell e valamiért?Van e lehetőség hogy betegállományba tartsanak?Hirtelen nem tudok több kérdést.Minden információt szívesen veszek.Előre is köszönöm.Brigi. :( :( :( :( :( :(
brigi7910
Budapest XXI. kerület

Látod, Zsuzska, csak egy kis bíztatás kellett! 8) Gyere nyugodtan, ezért is vagyunk itt! 8) :lol:

Én holnap kezdek szurizni puregonnal. Már egyszer áttanulmányoztam a leírást, de még egyszer részletesen el kell olvasnom, hogy elhigyjem, meg tudjuk csinálni :? :oops: Leginkább a patron berakásától és a levegő kinyomásától félek :roll: :oops: Ha valakinek van ötlete, írjon, akár priviben is! Csak ezért nem szívesen utaznék fel holnap Pestre...

Cicamica! Te mérit várod? Aztán 3. nap uhu, vagy hogyan indultok?
thimmy
Gárdony

Szia Brigi!

Annak idején én is a fórumokon informálódtam :lol: Nekem szempont volt, hogy minden vizsgálatot megcsináljanak egy helyen, és az alap beavatkozásokért ne kelljen külön fizetni. Örülök, hogy ide jöttem :lol:

Beutalót kell kérni a körzetitől vagy nőgyógyásztól, kapsz időpontot első konzultációra (nem tudom, most mennyi a várakozási idő), ahova hozd magaddal az összes eddigi vizsgálati eredményedet, és ennek ismeretében küldenek vérvételre, a párodat spermavizsgálatra. Innentől már mindenkinek egyéni, hogy mikor kezdhet és milyen beavatkozás lesz nála. Fizetni elvileg csak a gyógyszerekért kell, a kezelések ingyenesek. Szerintem nem tudnak táppénzen tartani, de mivel ez nálam fel sem merült, nem is érdeklődtem utána a témának. De a többiek majd mondják, ha nem így van.
thimmy
Gárdony

Sziasztok!

Cicamica, örülök hogy jól érezted magad a hétvégén. Én is szeretnék már egy jó kis családi banzájt, de most nincsenek olyan alkalmak ami összeröffentene minket. De, ami késik nem múlik. Ne aggódj, ki fogod pihenni csak ugye még korai.
Thimmy, nagymamád 79? De szupi!!! Isten éltesse nagyon sokáig jó egészségben. A holnapi kezdéshez sok sikert ami természetesen meg is lesz. Majd gyere a fejleményekkel. Az ajándék amit nagyidtól kaptál fogja meghozni a várva várt szerencsét, meglátod.
Nyulacs, az a szép ebben a fórumozásban hogy akár a nyavalygással is bátran lehet jönni hiszen megértő társakra lelsz és máris nem érzed annyira egyedül magad. Az viszont szupi hogy ennyire ki tudtad pihenni magad. A tüneteket mindenki keresi, én is ezt tettem pedig megfogadtam nem teszem. A cici feszülés nekem is néha múlóban volt és olyankor már bőgtem, de visszajött és mai napig is holvan holnemvan.
Viky, olvastam a hétvégén is a másik fórumon hogy elestél. Jaj, drágám.... annyira megijedtem de örülök hogy nem lett semmi komoly bajotok. Annak pedig mégjobban hogy már jobban van Barbus. Ne is legyen beteg hiszen itt a szépidő, menni kell játszóra meg mindenhová és élvezni kell ezt a csodás időt.
Zsuzska, nekem eszembe sem jútott hogy mérjem a hőmet. Én inkább tesztelgettem minden nap és komolyan mondom hogy olyan volt a teszten a csík mintha káprázott volna a szemem. Kár hogy kidobtam őket mert most feldobnám ide őket hogy te is lásd. Az eredményhírdetés reggelén pedig egy 1800 Ft-ossal teszteltem, na az kimutatta pillanatok alatt és nagyon pozitív lett. Akkor már tudtam bízni. Ne add fel drága.
Brigi, én beutaló nélkül mentem, de nem árt ha a nőgyógyásztól kérsz egyet vagy a házidokitól mert lehet változott 3 év óta. Addig is telefonálj a recepcióra amit délelőtt 10 után ajánlatos tenni akkor nagyobb a valószínűsége hogy felveszik és kérj időpontot. Az első találkozó 13 h körülre teszik, tök mindegy milyen orvossal beszélsz mert akkor csak az adataitokat veszik fel és megkapjátok a beutalókat a vizsgálatokhoz. A BMC-ben nagyon jó helyre találsz mert itt kedvesek a recepciósok, türelmesen és alaposan elmondanak mindent illetve bármit kérdezhetsz tőlük mert szívesen segítenek. Kicsit sokan vannak, sokat fogsz sorban állni, de nagyon jó orvosok vannak és ámbár rohanó tempóban történnek a dolgok mégis magas a siker arány. Fizetni csak olyan vizsgálatokért kell amit majd esetleg pluszban kérnek, AMH, Genetikai, stb. De ezeket időben elmondják hogy fizetősek és hogy mennyibe kerül, Ezeket nem ott csinálják. A gyógyszerek árai húzósak pedig elég szép százalékban támogatottak. Árait nem lehet meghatározni mert egyrészt sokféle van és nem mindenkinek ugyanazt írják fel de még ugyannál a személynél sem mindig ugyanazzal próbálkoznak és ugye az árak is folyton emelkednek. Bármikor jöhetsz és bármit kérdezhetsz, mindig akad valaki aki tudja a választ a kérdésedre és a sorstársaid megértenek. Légy üdvözölve és persze gratula a kislányodhoz.

Köszönöm kérdéseteket, jól érzem magam. Tegnap voltam Z dokinál, mindent rendben talált. Igaz, toxoplazmám pozitív lett és ezért sok vizsgálatra kell járnom illetve szedem a gyógyszert szülésig. Szülés után pedig a kisbabámnak kell majd adnom egy ideig. Egyenlőre nem aggódom, remélem azért nem mert érzem nincs semmi gond. Csak pozitívan, látjátok? Így kell.
Mindenkinek nagyon szorítok továbbra is, annyira izgulok értetek és remélem hamarosan mindannyiotokat üdvözölhetlek a kismama klubban.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Zsuzska:
Nekem mindig gyönyörűek voltak a hőgörbéim (aztán persze semmi), de mikor babás lettem, akkor az ovu utáni 10ik napon 3tizedet esett a hőm. utána is alig ment vissza. Úgyhogy ne add fel :!: :!:

Timi
titimee

Thimmy, Zsuzska:
Igen, méryt várom. Bezzeg ilyenkor lassan telik az idő...Még van egypár napom.

Nyugi Zsuzska, 2 nap múlva minden kiderül! :D Akkor már + lesz az a tesz!

thimmy:
Igen, 3. uh, és gondolom Merional. Én puregont nem szúrtam, nem tudok Neked ebben segíteni. :(

Brigi:
Látom már a többiek felvilágosítottak a dolgok menetéről. Kívánom, hogy mihamarabb jöjjön a tesó!

Zsuzsa:
Örülök, hogy minden rendben a picurral. Remélem nemsokára követni foglak.

Én kezdem kipihenni a hétvégét. Tegnap időben lefeküdtem.) Süt a nap, olyan csodás idő van. Este bringázunk egyet a párommal. Rámfér egy kis mozgás.
cicamica0104

Brigi: betegállományba vesznek beavatkozás után (ha kéred). egyébként, ha elkezdik a kezelést akkor védett állományban leszel, nem lehet elküldeni és a munkáltató köteles elengedni a vizsgálatokra (fizetés nélküli szabira) A többit a többiek elmondták.

Vasikáé: Nekem is Z volt a dokim. Jó fej, nem beszél feleslegesen :) gratulálok a kisfiúhoz.

Timi
titimee

Vasika:
és a többieknek is köszi a nagyi-gratulációkat! Jó példát mutatsz a pozitív hozzáállásról! Köszi :lol: :lol:

Cicamica:
Furi méryt várni, bennem is volt egy kis félsz, hogy mi van, ha nem jön meg szerdáig. De szerencsére nem így lett (Már majd tíz éve nem szedek gyógyszert, azóta nem volt ilyen enyhe mensim 8) )
Bringázásért irigyellek. Hétvégén, ha tudnánk menni, az idő nem jó, ilyenkor munka után meg már hullák vagyunk - így csak pihiznek a biciklik...

Titimee:
Gratula a bébihez. Jól látom, hogy félidős vagy? Ki lakik a pocakodban?
thimmy
Gárdony

Thimmy:

Köszi :lol: kislány (Luca) bérelte ki a pocakomat.
Holnapra nagy kalappal. ki a dokid?

Timi
titimee

Titimee, köszönöm szépen a gratulációt. Én is gratulálok Lucához, nagyon szép nevet választottatok. Z tényleg nem beszél feleslegesen, de ha beszél azt érdemes megjegyezni. Nagyon bírom.
Cicamica, nagyon várom hogy kövessetek mert ennél nagyobb öröm a világon nincs.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Titimee:
Sz. ügynökhöz járok. Igyekeztem előre tájékozódni, és hát itt a fórumon is rengetegszer elhangzott a kérdés, hogy kit ajánlotok. Nekem már nem is kellett feltenni :lol: Két doki ugyebár idősebb (K. és Z. ha jól tudom), kettő fiatalabb. Sz és S. Női dokihoz még nem jártam, úgyhogy Sz lett a választott.
Amúgy az első vizsgálatot S. csinálta nekem, és azon kívűl, hogy én bénáztam egy sort, amire furin nézett, aranyos volt. :oops: :lol:

Elmeséled a sikertörténetedet? Olyan jó olvasni, hogy minden esetben van segítség :oops: 8)
thimmy
Gárdony

Thimmy: nekem a nőgyógyászom Z. ismerőse (vagy barátja), így nem volt kérdés, hogy kihez megyek :) ha nem így lett volna, akkor énis Sz-t választom.

Egyszervolt hol nem volt :) :wink:

Volt egy missed ab-om, két és fél évvel ezelőtt a 11-ik héten. akkor kezdtünk el próbálkozni és szinte azonnal össze is jött, de sajnos ilyen szerencsétlenül alakult. utána évekig hiába próbálkoztunk, voltam mindenhol mindenféle kivizsgáláson, a hormonszintem rendben volt, a párom spermavizsgálata is, csak az egyik oldalon nem voltam átjárható. végül tavaly júliusban megműtöttek, ki kellett venni a jobb oldali petevezetőt mert tele volt gennyes valamivel, nem tudták megtisztítani (állítólag ez volt az oka annak hogy nem tudtam teherbe esni). így a korom miatt és mert már csak egy petevezetőm maradt javasolták a meddőségi kezelésemet.

Tavaly novemberben inszemet kezdtünk (az elsőt), amit aztán lombikká átváltoztatott a doki, mert sok lett a tüszőm. a lombik nem sikerült, hogy miért azt sajna nem tudni a hcg-m 2 lett. a fagyasztott babákért a következő ciklusban nem mentünk vissza a karácsony, szilveszter miatt, pihenni szerettem volna abban a hónapban. végül nem is kellett visszamennem, mert januárban pozi lett a tesztem.

Dióhéjban ennyi a történetem. Bár az a két és fél év nagyon hosszú volt. Tele csalódással, kéretlen tanácsokkal és nyugtatgatással. :twisted: :evil:

Nálatok mi a probléma?

Timi
titimee

Sziasztok!
Köszönöm szépen a tanácsokat.Én bajba leszek mert Június 2-án már munkába kéne állnom 3 év után.Ha visszamegyek dolgozni akkor én 6 hónapig próba időn vagyok és az időtájt nem tudok betegállományba jönni mert akkor felmondanak nekem.Sajnos olyan munkahelyen dolgozom ahol nehéz fizikai munkát kell végezni meg hideg helyen dolgozok/hűtőkamra/.

Valaki volt ilyen hasonló cipőbe mint mi a párommal?Mennyi időbe telt míg sikerrel jártak/tok/? Brigi.
brigi7910
Budapest XXI. kerület

Brigi, én csak azt tudom tanácsolni amit én is tennék a te helyedbe, tehát ne is annyira tanácsnak vedd csak hadd hogy belepofázzak kicsit.... :lol: :oops: Szóval, én visszamennék dolgozni és a hat hónap alatt megcsináltatnám a vizsgálatokat. Na, nem tart olyan sokáig de ha nem tudsz éppen menni mert dolgoznod kell akkor mész majd kövi ciklusban és így hamar eltelik az idő. Addig még spontánkodhattok, szedhetnéd a barátcserje kapszulát illetve ihatod a csodateákat. És kezdhettek amikor már tuti biztos nem lesz baj a munkahelyeden. A kezelés alatt nem jár tp csak ha esetleg kiíratod magad a házidokival. Ha már megtörtént az inszem vagy a lombik visszaültetés akkor már tp-en lehetsz két hétig, míg eredményt megmondják. Ha sikerült akkor pedig veszélyeztetettként folytathatod. Ez a tp idő alatt védve vagy, nem rúghatnak ki és a kezelés alatt is védve vagy törvényileg ha szólsz a munkáltatódnak hogy miért kérsz szabit. Akár fizetettet akár fizetés nélkülit. Vagy akár vihetsz igazolást a dokitól hogy nála volt megjelenésed.
Remélem nem okoskodtam mert nem állt szándékomban. Úgy olvasd hogy én ezt tenném a helyedben és neked nem kell ezt tenned csak egy ötlet.
Nekem szerencsém volt hogy habár nem örültek a három évnyi "megint kérek egy szabit de azt sem tudom pontosan mikorra.... megint kérek egy szabit de most azonnal mert megjött és mennem kell....." és ehhez hasonló igen sok eset, de olyan nagyon nem vették zokon. Kicsit elegük volt már belőlem de próbáltam kárpótolni őket amiért rendesek voltak és elengedtek. Én is vállaltam olyasmit amit más nem akart.
Titimee, te kis mázlista. Azért nektek sem ment olyan egyszerűen de így is nagyon szerencsésnek érezheted magad. Gratula még egyszer. :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára vasikáé 2011.05.10 19:01-kor.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

thimmy: A puregon nem annyira vészes. Olyan mint a cukrosoknál az inzulin. A levegőtlenítést nekem azt mondták, hogy ne sok egységet lőjjek ki, mert túl van töltve a patron és pont úgy számolta ki a doki, hogy ez a patron elég lesz. Nekem volt, hogy az inzulinnál elfelejtettem levegőtleníteni és semmi bajom nem volt tőle. Nem a véráramba megy, hanem bőr alá. Ne félj, menni fog.

brigi: Üdv a fórumon. A bmc a legolcsóbb megoldás, mert ide a nőgyógyi ad beutalót és nem kell a vizsgálatokért fizetni. Persze ennek vannak hátrányai is. Sokat kell várni és futószalag szerű az egész. De a cél szentesíti az eszközt. A melód azért nem semmi, sajna nem tudom, hogy amellett menne-e ez a kezelés. Nem kell feltétlenül a betegszabi, de azért 1-1 napra el kell jönni. Talán megpróbálkoznék természetgyógyászos dolgokkal a párodnál és amikor lejárt a próbaidő akkor fognék bele. Nem tudok konkrét dolgot mondani, nálunk a páromnak jók voltak az eredményei. Valamilyen vitaminokat szoktak szedni a pasik.

vasi: Köszi, jól van már a kis asszony. Most éppen kicsit szorulása van, csak hogy mindig legyen valami( a legutóbbi fosás után). Már nekem sem fáj a karom, csak a varnál viszket a könyököm. Megpróbálom pénteken átvenni a cipőket és akkor hétfőn el tudom küldeni. Már alig várom. Szólok majd, mielőtt elküldöm.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm Viky. Nagyon aranyos vagy, de ígérd meg nem töröd össze magad a cipőcskék kedvéért. Én is nagyon várom már mert szerelmes lettem abba a cipőcskébe, de annyit nem ér. :wink: Inkább vigyázz magadra.
Barbusnál a szorulás most normális, helyre fog állni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Brigi: Vasika leírta, hogy mi az optimális lehetőség erre a helyzetre. Sajna énse tudnék mást javasolni. a fél év jó hosszú idő, de hátha a vizsgálatok alatt kiderül valami egyszerű ok amit könnyű kezelni és akár spontán is sikerül teherbe esned.

Vasika: köszi :lol: nem éreztem magamat túl szerencsésnek, aztán mégis megtalálta a házszámot a gólya.

Timi
titimee

Brigi:
teljesen egyetértek Zsuzsával. Kezdj el szerintem is dolgozni, s a próbaidő alatt csináljátok meg a kötelező vizsgálatokat. Aztán ki tudja, lehet, hogy spontán is összejön.
Egyébként a Fer 14-et szokták javasolni a spermakép javítására. Érdemes 3 havi adagot rendelni, bár nem a legolcsóbb. Szerintem egy próbálkozást megér. Illetve a Gyuri bácsi féle babaváró csomagot szokták még megrendelni.
cicamica0104

Titimee!
Minden jó, ha a vége jó. És lám, spontán baba lett! Szuper! :lol: :lol: Én is (meg szerintem itt a fórumon szinte mindenki) minden hónapban reménykedek, hogy talán magától is összejön a bébi. De mostanra el tudom már fogadni, hogy segítség kell. És azt is megtapasztaltam, hogy egy nagyfokú alázat kell, mind a tudomány, mind az orvosok, módszerek irányába - és ma már meg is van ez az alázat.
A két és fél év nem is olyan sok idő :oops: mint a négy év :oops: :roll: . Mivel pár éve vidékre költöztem a pesti dokimat el kellett hagynom, és itt nem találtam "kedvemre valót" :lol: . Jobban is tettem, hogy egyből meddőségi klinikát választottam (azért húztam az időt rendesen 8) ) Az ősszel voltak meg a kivizsgálások, elvileg a vv és a párom eredményei is jók, átjárhatók a petevezetékek. Sz. azt mondta, hogy ellenanyagtermelés, és inszemet javasolt. Ekkor még lógtam vagy 4-5 hónapot, mert közben endokrinológushoz is jártam, ő próbálkozott még rajtam, de nem jött össze, így visszamentem áprilisban (inszem indult merional - 4 tüsző - leállítás - fogigátló - mensi) és most itt tartunk.

Brigi
Akkor még május hónapban kéne kezdenetek, elég rövid az idő, nekem ősszel két hétre adtak időpontot, aztán a következő ciklusban jöttek a vérvételek. Az már nálad is jóniusra esne. Azt meg tudod oldani, hogy néha később mész be, vagy ha több műszak van, akkor cserélgetsz? Talán így tudnátok mostanság kezdeni...
thimmy
Gárdony

Helló Mindenkinek!!!

Csak felugrottam, de már fáradt vagyok, majd holnap jövök, és olvasok szorgalmasan!!! :)

Thimmy: küldtem pü-t. Nézd meg légyszi! Fontos!!!

Jó éjt!!
nyulacs82
Szolnok

Ment is válasz! :lol: Köszi nyulacs még egyszer! 8) :lol:
thimmy
Gárdony

Nincs mit! Örülök, ha segíthettem!! :D
nyulacs82
Szolnok

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat!
Fura dolog történt, pénteken nagy lendülettel mentem a BMC-be a 3-om fagyibabáért, rengetegen voltak, odahívtak 9-re és fél 2-kor volt a beülti, de ez a legkevesebb, ezzel mindenki megbékül!

Várakozom 9-től egyszer csak K2 szól, hogy menjek vele hátra, itt már tudtam valami nem OK! Leültünk az irodájában és elkezdte mondani a tényeket. Először 2 fagyibabát élesztgettek és csak egy lett jó, feloldották a 3.-at és ő sem lett jó, úgyhogy 1 fagyibabát kaptam vissza!

Először nagyon megütött a dolog, de a beülti után olyan boldogság, felszabadultság érzésem lett és ez azóta is tart, hogy el sem akartam hinni. Folyton az jár a fejemben, hogy egy aki mindent visz és ha a fagyasztást is túlélte biztos befutó lesz! :D :D :D

17.-én megyek eredményhirdetésre, bízva a baba erejében!!!! :D :D :D

Mindenkinek szép estét!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Zsuzska tessék még bízni!!!! +++++++++++++++

babaragacsok a várakozóknak :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Mia, egy aki mindent visz +++++++ :D drukk :arrow: :arrow:

Maccs
vörösmacska

[quote="kecsmary"]S írta:kecsmaryziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat!
Fura dolog történt, pénteken nagy lendülettel mentem a BMC-be a 3-om fagyibabáért, rengetegen voltak, odahívtak 9-re és fél 2-kor volt a beülti, de ez a legkevesebb, ezzel mindenki megbékül!

Várakozom 9-től egyszer csak K2 szól, hogy menjek vele hátra, itt már tudtam valami nem OK! Leültünk az irodájában és elkezdte mondani a tényeket. Először 2 fagyibabát élesztgettek és csak egy lett jó, feloldották a 3.-at és ő sem lett jó, úgyhogy 1 fagyibabát kaptam vissza!

Először nagyon megütött a dolog, de a beülti után olyan boldogság, felszabadultság érzésem lett és ez azóta is tart, hogy el sem akartam hinni. Folyton az jár a fejemben, hogy egy aki mindent visz és ha a fagyasztást is túlélte biztos befutó lesz! :D :D :D

17.-én megyek eredményhirdetésre, bízva a baba erejében!!!! :D :D :D

Mindenkinek szép estét!

Én is ezt éreztem beülti után. Fantasztikus érzés. Én azt mondom hogy hatalmas gratula egykének és így a legbiztonságosabb, nem bántják egymást. Szoríjjunk neki!!! :wink: Minden rendben lesz, meglátod. Küldöm neki a puszimat és üzenem hogy kapaszkodjon erősen mert nagyon jól fogja ott magát érezni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!
Véleményetekre lennék kíváncsi.Mint ahogy már meséltem júni-1én lejár a szabim.Idáig 8 órába voltam felvéve.Most ha én visszamegyek dolgozni akkor 6 órába vennének csak vissza mellette elmennék beksibe vagy gyedre kevés pénzt kapnék.Ha pedig most valahogy elintézném a körzetivel hogy beksibe tartson akkor maradna a 8 órám.Vélemény hozzászólás?Brigi.
brigi7910
Budapest XXI. kerület

Helló, Brigi! Nem nagyon értem, ez a beksi mit jelent. Csak sejtem hogy esetleg betegszabi, de tulajdonképp mindegy mert ezen a téren nincs véleményem. Ha mindenképp otthon szeretnél maradni még és el tudod intézni akkor maradj, de mennyi ideig maradnál? Egyébként anyagilag nem nagyon van értelme mert csak 60% a tp. Viszont ha a babaprojektbe vágtok és anyagilag nem megterhelő számotokra ja és el is tudod intézni akkor hajrá.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!!!!

Brigi:
Üdv. itt!!!! A többiek már leírták a lényeget,Én is csak azt tudom mondani,hogy a BMC jó hely,jó helyen leszel!!!!Én is azt tanácsolnám,hogy kérjetek időpontot és a hat hónap alatt megcsináltok minden vizsgálatot,aztán indulhat a banzáj!!!!Lehet,hogy már nem is lesz szükség rá!!!!!!!
Beutaló mindkettőtöknek kell,de azt a háziorvos is adhat!!!!

Thimmy:
Meg volt már az első szuri??? Hogy sikerült????
Nagymamádnak így utólag is boldog szülinapot!!!!

Cicamica:
Kipihented már magad????
Huhh,nem is tudom nálunk mikor volt utoljára ilyen családi összeröffenés,hiányzik is nagyon!!!!!
Lehet,hogy méry meg sem jön???? Láttunk már csodát!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vasikáé:
Örülök,hogy minden rendben van a pocaklakoddal. A toxos mizériát sajnálom,de a pozitív hozzáállás már félsiker!!!!!

Titimme:
Gratula a pocaklakóhoz,olyan jó ilyen sikertörténeteket olvasni!!!!! :D
Az egy dolog,hogy a hőgörbére pontosan nem lehet számítani,de sajnos eléggé a sikertelenség felé mozdul a mérleg nyelve!!!!

Vicky:
Sajnálom,hogy Barbussal mindig van valami gubanc! A középutat sehogy sem tudjátok megtalálni!!!
Az esést sajnálom!!!! Gondolom már jobban vagy!!!

Nyulacs:
Drukkolok nagyon a pozitív teszthez!!! Mikor is tesztelsz??? Én már úgy izgulok!!!!!

Macs:
Köszi, tudom csak pozitívan!!! Balázska nagyon cuki pasi,minden nap lecsekkolom a fejleményt!!!!! :D

Mia:
Csak így tovább,pozitívan!!!! Babaragacsok indulnak :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Sajnos nálunk nincsenek valami jó hírek,de bármilyen pozitívan állok a dolgokhoz,sajnos a tények mellett nem tudok elmenni!!! Görcsölök ám rendesen,valószínű,hogy a crinon tartja vissza méryt!!! Holnap majd kiderül,addig is megpróbálok pozitív maradni!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

brigi: Én nem mennék betegácsiba, mert nagyon kevés és a kivizsgálások alatt nem is biztos, hogy kellene. És hát 6 hónapig úgysem tudna ott tartani a háziorvos sem. A 6 órás fizunál sajnos nem tudom hogy számolják majd a gyedet, de az biztos, hogy a tgyáshoz kell a biztosítotti idő, különben elesel tőle. Én 365 napot tudtam, de van aki 180-at mond. A tgyás azért magasabb, mint a gyed.
vicky79
Budapest III. kerület

Hali!

Brigi: lehet, hogy én rosszul értettem, de 3 év GYES után régi vagy uj helyre kell menned dolgozni??? Ez egyáltalán nem mindegy.

Régi hely:

semmiféle próbaidőt nem kérhetnek tőled, mert folyamatos a munkaviszony. A GYES idejére fiz. nélküli szabadságot kellett kapnod. Vissza kell venni a régi helyedre a régi feltételekkel 8 órában és a 3 év alatti meg nem kapott fiz. emelést is meg kell kapnod. A 3 év alatt összegyűlt szabadságot ki kell adni! Ha máshogy akarnak foglalkoztatni ehhez munkaszerződést kell módosítani, amit a munkavállalónak is alá kell irnia! Hátrány nem érhet! Ha 6 óra, arra is meg kell kapni az előző bért (emelésekkel) Ha visszavettek dolgozni, akkor felmondási védelem vonatkozik rád, ha jól tudom 30 nap.

Új hely: próbaidő miért 6 hónap - ilyen nincs! A Munk. tv. szerint a próbaidő max 90 nap, közalkalmazottak/köztisztviselők esetén lehet ettől több. Próbaidő alatt elvileg nincs szabadság. Ha a munkaszerződésben nem térnek ki a próbaidőre, akkor az 30 nap, de a próbaidőtől el is lehet tekinteni. Ezt is a munkaszerződésben kell szabályozni.

Azt már te döntöd el, elmész-e dolgozni. Én egyet gondolok, kisgyerekkel ma egy munkahely nagy kincs, sokan szeretnének, de nincs vagy elküldik őket, mert a gyerek beteges - vagy fel sem vesznek kisgyerekes anyát. Szóval egy ideig most én is várnék, megcsináltatnám a szükséges vizsgálatokat, aztán lehet, hogy magától is megoldódhat a probléma ha van. Ha kell a meddőségi beavatkozás, akkor onnantól ismét él a felmondási tilalom.

A vizsgálatokról a lányok irtak neked, abban nem tudok segíteni.

Sok sikert

meer
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára meer 2011.05.11 18:46-kor.
meer
Aba

Zsuzska, nagyon szorítok holnapra és alig várom hogy gyere a jó hírrel.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vikus, engedd meg hogy gratuláljak a 13 mm-eseteknek. Nagyon hamar fog nőni és csodás baba fog kialakulni a pocakodban. Tetszik a vonalzód és ahogy látom karácsonyra kapjátok a picit. Gyönyörű karácsonyotok lesz. :D
Ilyen csodás híreket szeretnék mindenkitől.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Mindenki!

Mia:
Egy, aki mindent visz! Drukkolok, hogy most már hosszú-hosszú évekig ő vigyen mindent az életetekben! 8) :D

Nyulacs:
Köszi még egyszer a segítséget, és a bíztatást! :lol:

Túl vagyok az első szúráson :lol: Találtam a neten videót az összerakásról, meg a szuriról is, még azt is megnéztük előtte :oops: 8) :lol: Én, aki a munkám miatt szinte egész nap használom a netet, mindig meglepődök, hogy mi minden fenn van a világhálón :lol: . Na, az én ténykedésemen nem engedtem volna videóra venni (biztosan remegett a kezem, és a fejem sem olyan kisimúl volt, mint a bemutató néninek, inkább furi grimasz, összeszorított száj, nem olyan kis mosolygós :lol: :lol: ) Mivel az első perctől kezdve szerettem volna, ha a párom is kiveszi a részét az egészből, még ha csak a szuri idejére is, ezért azt már a merionalnál is rábíztam. És most is, mert nekem nem akaródzott megszúrni saját magamat :roll: :oops: De hadd legyen részese a dolognak ő is, hisz ígyi is, úgy is ketten kellünk hozzá! :wink: :lol:
thimmy
Gárdony

Sziasztok!

Ma teszteltem... nem zebrásodott... Hétfőn majd megerősítik a hírt. :(
Most egész jól vagyok, már megint akadt más probléma, ami igaz a BMC-be járásomra is kihathat, így nincs időm a negatív teszten rágódni. Majd legközelebb sikerül!! Még az első sikertelen beavatkozás után van hitem ezt mondani. :)

Megint csak pár percre kukkantottam be, holnap nem jövök, de talán már pénteken lesz egy kis időm jönni.

Remélem a TI jól vagytok!!!!

Jó éjt Nektek!!!!!
nyulacs82
Szolnok

nyulacs: Sajnálom, de ha a hétfői lenne a 17. nap, akkor miért próbáltad ma? Nincs ez még nagyon korán? Vagy nem hétfőn lenne a 17. napod? Jó, ha pozitívan állsz hozzá, ha ez most tényleg nem sikerült, akkor a legközelebbi majd fog.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska:
Nagyon-nagyon drukkolok!Aztán gyere a jó hírekkel holnap! És a hőmérőről szakadj le!!!!

thimmy:
Nekem is remegett a kezem -lábam, mikor először beadtam magamnak. Kb 10 szer elolvastam az instrukciókat. :D De már profi lettem. Én szúrom magamat, férjnek nem adnám át. Volt egy olyan parám az első injekció beadása előtt, hogy nem tudom hogyan fogok reagálni, lehet, hogy megijedek a fájdalomtól és teszek egy hírtelen mozdulatot és beletörik a fecskendő . Elég dilis vagyok. :oops:

Mia:
az a kis embriócska nagyon ragaszkodik ám hozzád. Vigyázz rá nagyon!Drukkolok, hogy május 17-én jó hírekkel gyere!Pihengess sokat!És csak pozitívan!!!!

Maccs:
De édes az a kis cumis!Én is ilyen kisbabát szeretnék.Érzem, eljön az én időm is. Lehet, már júniusban kismama leszek?De jó lenne. Nagyon bízom benne!

Nyulacs:
Mi újság, hogy érzed magad?

Velem semmi extra nem történt, sok a munka...(De azért nem panaszkodom.)
cicamica0104

Nyulacs:
most látom a hsz.odat. Igaza van vickynek, ha hétfőn leszel a 17. napon, a mai teszt baromira korai volt. A 12. napon szerintem még a legérzékenyebb teszt sem mutat semmit.
Nyugi!!!
cicamica0104

Szia Meer!

Köszönöm szépen a tanácsodat. 2004 augusztusa óta a XIX.ker Határ úti Intersparba dolgoztam 2007 októberig onnan jöttem el betegállományba 6 hetes terhesen mostanáig.Sajna az igazgató azt mondta ,hogy oda nem mehetek vissza mert ott dolgozik a párom és egy melóhelyen nem lehetünk/mások szerint ez hülyeség/.Így XX.kerbe Erzsébetre fogok járni dolgozni.Volt kolléganőm mondta hogy akit felvesznek 6 órába alkalmaznak.Központból küldtek levelet hogy"üzleteinkben létrehoztunk új,alacsonyabb óraszámú pozíciókat,napi 4 és 6 órában,melyekben várjuk a jelenlegi inaktív állományban lévő kollégáink visszatérését is,akár GYES mellett,akár GYES lejárta után."

Szia Vicky!

Az lenne a kérdésem írtad hogy 180 nap kell a Tgyáshoz.Így hogy itthon voltam folyamatosan 3 évet az nem számít bele csak ha dolgozok?Ugyan úgy a munkahelyem meg van.

Üdv. mindenkinek
Brigi
brigi7910
Budapest XXI. kerület

szia brigi!

tudtommal ilyen nagy helyen nincs összeférhetetlenség ha csak a párod nem a főnököd!! Na de nem okoskodom .
Ha bp.-i vagy akkor talán nem annyira sok időt vesz igénybe az oda vissza utazás és van amit munka mellett is el tudsz végeztetni főleg ha du . muszakba leszel vagy nem változó lesz a beosztásod?

Lehet alkudozni az időpontokkal van amit 14.00 kor is végeznek.
engem a körzetim- üzemorvosom a hsg-m után alapból tp-re vett 1 hétre mert olyan a munkaköröm. A beavatkozásokig gyorsan elszaladhat a 6 hónap a kivizsgálások eredményre várásokkal telik és akkor már nem kell izgulnod -e miatt.
Én sok jót hallottam az argininről , és egyik ism. ffi. tagja a maximát szedte .

Nyulacs rég dumcsiztunk szorítok és várom a + eredmény hirdetésed!!
evolet
Szolnok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?