sziasztok!
Lucuzs, köszi neked is! igen, HIPPet vettem s.bariból, de azt hittem, hogy van másnak is csak s.barackja
Aranyos, köszi a tippet kaki ügyben! és az nem fújja fel nagyon? én azt tapasztaltam Eszternél, mikor kisebb volt, hogy alapjában nem volt hasfájós, de, ha adtam neki pár kanál teát, ilyen köményeset, akkor fájt a hasa rendesen... nálatok hasfájás is volt, vagy csak a nem kakilás végett próbáltad ki a köményes teát? és pontosan melyiket szoktak megcsinálni?
Beki nagyon ééééédes!
Ancsi, tényleg szuper képeket csinálsz Liliről, bár, ha eleve ilyen a kis modellkéd, akkor bármilyen géppel tudnál szépeket csinálni. nem?
Amidaa, köszi! már értem, hogy mire gondoltál! univer a hozzáadott cukit nem tartalmazó bébiétel!
Esztinek én is szívom már jó ideje az orrát, de neki még nincs kint egy foga sem... csak várom, bár így is képes harapni, mintha muszáj lenne! :S
Vivi, jó kis étvágya van akkor Barnusodnak! ... Igaz, már lassan 7 hónapos, de akkor is. kitartást az apamentességhez!
Maccs, nagyon helyes Balucid! köszi a privit. elkezdtem olvasni... örülök, hogy meggyógyultatok végre!!! hízlald a kis krapekodat, bár így is jól néz ki!
Eclipse, milyen kis cuki lehet Mollika! apa nagyon ügyi, hogy így megeteti a kiscsajszit! nálunk ez annyira nem megy... most mosom az apa etetésének áldozatául esett rugit!
tejpép szilvával volt a menü... hát, had ne mondjam!
Angie, igen, rajta vagyunk a témán, bár szopizik még, így talán a szomját az olthatja, de tény, hogy többet eszik tápszerből, mint anyatejcsiből, illetve, hogy tuti a tápi fogja meg...
Gigii, én is ezen filóztam a minap, hogy Eszter sem fogja megduplázni a születési súlyát. igaz, még van 1 hónapja, holnap leméretem a védőnénivel, de szerintem most lehet olyan 8 kiló körül, és 4450grammal született, így közel 9 kilónak kellene június 1-én lennie, hát, ez kizárt!
de állítólag az ilyen nagy babuknál nem szent írás ez sem!
Eta, hajrá kistesó! minek akarsz lefogyni, ha utána úgyis meghízol!?
na, viccet félre téve, ilyen picuri különbséget terveztek, vagy Gizus is több próbálkozás után fogant? nem vagyok képben annyira.
Gizusnak előre is boldog névnapot, illetve utólag is boldog 6 hónapot!
2. fogacskához külön gratulálok! milyen ügyes csajszi, hogy nem viseli meg szinte egyáltalán!
Mike, de jó, hogy talizgattok páran, rendszeresen! Ati ovizik továbbra is?
óóó, konyhai kütyükből már kiállítást nyithatnék, apa legnagyobb örömére
megkérdezhetem, hogy mi ez a hordozókendős dolog?
azt még nem is írtam, hogy hol tartunk Esztivel... szóóóval, március 10-én a hátáról a hasára fordult, ezt azóta is rendszeresen gyakorolja, de csak balra, és visszafelé még egyáltalán nem igyekszik
egyfolytában ülne, mindig hasizomból próbál felülni, persze nem jön össze még, de nagyon erőlködik.
fogunk még nincs, pedig jó ideje taknyosak vagyunk mi is, szívom neki, de semmi különös azon kívül! illetve még régebben próbáltam az ínyén egy fém kanalat végighúzni, éreztem is valamit, de fog azóta sem jött ki, szóval nem tudom, hogy mi volt az!
ma voltunk Eszter mérésen. 70 centi, és 8190 gramm…
nem picurka ő sem! a hazahozós súlyát lassan megduplázza! és még csak 5 hónapos! pedig tényleg alig eszik valamit! :S na mindegy, nem idegelem magam!
Ebba, kupi nálunk is ezerrel. igaz, itt kettő a gyerekek száma, de akkor is!
utálom!!!
na most megyek, gyerekek alszanak, én meg megyek kocsit takaríttatni, meg vásárolni, végül fodrászhoz!
jó hétvégét mindenkinek!