Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, ránk is fér. Sajnos csak egy embrikénk van :(:( - várható volt, kevesebb sejtem volt, így erre számítottunk. Bízakodunk, hogy Egyetlenke velünk maradjon.
Vígasztaljuk magunkat, hogy ha ő egészséges és jó embrike, nincs szüksége másik kettőre, hogy megmaradjon, de hát akkor is egy elég faramuci helyzet..... nem örülünk, de persze, jobb, mint a semmi :)

Pihizünk és bizakodunk!
zzafir75

Szia Zafír!

Mi majd drukkolunk, te meg csak pihengess!

Egyébként meg: laptetőd lett!!!!

Ölelés és millió drukk!
bodzássüti

Zafíííír, egyetlenkék erősek szoktak lenni :lol: küldöm hozzá a segyítséget :lol: amúgy meg a laptető önmagáért beszél :wink:
Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bari6

Lányok, köszi a drukkokat!!!

Barikám, ahogy a vonalzódon látom, Nálatok sincs már sok a punkcióig, drukk-drukk!!!!
zzafir75

Zafír, nagyon drukkolok! Van egy erős embriótok, aki minden nehézség ellenére kűzd értetek, csak erre gondolj! Sikerülni fog, nem véletlenül maradt ő meg! Erős, egészséges, és Valentin napra már lehet, a kiságyát is elfoglalja nálatok!
DDDDDDDDDDDDDRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKK!

Bari, DDDDDDDDDRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKK!

Dóri, már május 3. van! :D
oroszagár

Sziasztok!

Agár nagyon aranyos vagy, köszi a biztatást.
Pihengetünk, várjuk, hogy teljen az idő :):)
A csalódottságom kezd elmúlni és most igyekszek EGYKÉNKRE gondolni és koncentrálni :)

Bari, drukk!!!

Dóri, hogy vagy?

Etus???

Bodzássüti, ma mész konzira?

Leninváros, Natalie, hogy vagytok?

PUSZI és pocaksimik
zzafir75

Sziasztok!

Zafír, a mai drukkokról sem feledkeztem ám meg:)))

Barikám, mindjárt punkció!:)))

Igen, ma voltam konzultáción. A helyzet a következő: nem tudjuk, miért nem tapadt meg, a három embrióból kettő tökéletes volt, azok simán megtapadhattak volna. Maga a beültetés is jól sikerült, tökéletes helyre kerültek. Az, hogy a második héten, keddről szerdára megszűnt a mellfeszülés, azt jelenthette, hogy tényleg megindult a terhesség, ez egyébként egybevág azzal, amit a természetgyógyász is mondott, mert szerinte még hétfőn, amikor nála voltam, egy baba megvolt.

Szóval lehet, hogy tényleg a stressz nyírta ki szegénykét...

A továbbiakról: júliusban a biológusok lesznek szabin, augusztusban Szakács doktor, úgyhogy szeptemberben lehetne újra nekifutni. Lehet, hogy short protkoll lesz, de ez még kérdéses. A gond csak az, hogy akkor van két szakmai vásár, amin részt kellene venni, az egyik az elején, a másik a végén. Úgyhogy emiatt lehet, hogy halasztódik egy hónapot. Ha egyáltalán nekifutunk.... de az is lehet, hogy éppen a kettő között meg lehet csinálni a lombikot és legalább nem ezzel foglalkozom annyit. Majd meglátjuk....

Ölelés mindenkinek!
bodzássüti

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de lenne egy kérdésem.

Meg tudnátok mondani, hogy miért van szükség a kezelés kezdetén fogamzásgátló szedésére? Tudom, hogy sokan így kezdik a programot, csak azt nem tudom, hogy milyen célt szolgál. Természetesen nem megkérdőjelezni szeretném ezt az eljárást, csak szeretném tudni, hogy ez miért van így!

Rólunk egy pár szó: mi is a Cirisbe járunk (így találtam rá erre a topicra), lombikra készülünk. A következő ciklusom első napján kell elkezdenem a fogamzásgátló tablettát. A többi pedig majd idővel kiderül!

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Üdv.

Babácska
babácska82

Sziasztok!

Bodzássüti, szerintem magadat semmiképpen ne hibáztasd, mindent megtettél, ami rajtad múlt, ilyenkor pedig nem lehet nem izgulni! Jó sűrű akkor a nyári program...

Bari, hogy vagy? Nem jöttél?
ETUS?

Kismamik?

Babácska, üdv közöttünk! Én még sosem kezdtem fogigátlóval, csak szurikkal. Annyit tudok róla, de nem biztos, hogy pontos az információm, hogy a fogigátlóval bizonyos hormonszinteket tudnak beállítani, van akinél így kezdenek neki a stimulációhoz. Azt hiszem, hogy Etus is most szedi. De ha megkérdezed a konzin a dokidat, biztosan elmondja pontosan, hogy Nálad miért ezt a módszert alkalmazza.

Első lombikotok lesz? DRUKK Nektek is!
zzafir75

Kedves Zafír!

Köszönöm a válaszodat, amit leírtál, teljesen logikusnak tűnik. Az a helyzet, hogy amikor konzultáción voltunk (az volt az első) annyi sok kérdésem lett volna, de mire kapcsolatba kerültünk az orvossal, mindent elfelejtettem megkérdezni. Kb. 3 hét múlva megyünk a következő konzultációra. Bízom benne, hogy akkor már nem leszek ilyen buta, hogy minden kérdésemet elfelejtem.

Nekünk ez lesz az első próbálkozás. Korábban egy másik kórházban voltunk, de ott nagyon lassan haladtak a dolgok, ezért döntöttünk a Ciris mellett. Már lassan egy éve, hogy elkezdtük a vizsgálatokat, ehhez képest még sehol nem tartunk.

Látom, hogy Ti már a nehezén túl vagytok és most az izgalom van hátra. Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön Nektek és EGYETLENKE erősen kapaszkodjon! (Ha jól tudom, Nektek már a sokadik próbálkozásotok?)

Babácska
babácska82

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál minden oké. Ha minden igaz akkor Máj.16 már tuti megvan a szobám lefoglalta az orvosom szóval most már csak babák dönthetnek, hogy korábban jönnek, de később nem!!Tegnap éjjel nagyon rosszul voltam hajszál választott el a kórházba menéstől, de végül tűrtem kicsit és reggelre jobb lett sztem jósló fájások voltak, de elég fájdalmasak..
Babácska: Én szedtem fogigátlót nekem annak idején úgy magyarázta Vass dr., hogy azzal tudják kikapcsolni a saját hormon rendszeredet és úgynevezett: "kézi vezérlésre"állítják. Magyarul nem a szervezet dönti el, hogy a ciklus mikor hova ér, hanem a gyógyszertől függ. Ami ugye fontos a beavatkozás szempontjából, hogy pontosan tudják mindig, hogy hol is tartassz..
Remélem tudtam segíteni kicsit..

Lányok drukkok, ölelés: Dóri

Agár puszi majd beszélünk.

Lilypie Second Birthday tickers
ndora77

Sziasztok!

Babácska, mi is kb. így kezdtük, mint Ti, és szerettünk volna haladni, ezért mentünk át magánba. Nekünk sajnos ez már a 6-dik próbálkozás, előzőnél - okt-nov. sikerült egy babóca, de a 12-dik héten kiderült, hogy sajnos beteg, és nem tarthattuk meg. :( Pedig már olyan közel volt és olyan áttörés... mert eddig semmi. Mondták ott is, hogy van, akinek elsőre, van olyan páciens, akinek 11-dikre sikerült, feladni nem szabad.

Aztán azt tanácsolták, hogy próbáljuk meg újra, mielőbb, mert ilyenkor jobbak az eredmények. Hát eddig nálunk nem - kivétel erősíti a szabályt :) - de persze bizakodunk, hogy Egykénk velünk marad!

Én az első 2-3 alkalommal listákkal mentem a konzira, felírtam minden kérdésemet, még a legidiótábbat is, mert annyira leblokkoltam dettó, hogy mindig otthon mérgelődtem, sem ezt, sem azt nem kérdeztem meg. Aztán meg lehetett e-mailben és telefonon is kérdezni, ha sürgős volt, ebben (is) nagyon szimpatikus a Ciris és csapata.

Többiek, hogy vagytok?

Pusza és pocaksimik!
zzafir75

Sziasztok,

Zafír, nekünk is egy csodálatos kis sejtecskét ültettek be és most már 23 hetes leszek. ELőször én is elkeseredtem, és kérdeztem a Vass dokit, hogy ezzel kissebbek az esélyek, de ő azt mondta, hogy ez nem egyenesen arányos. Úgyhogy fel a fejjel, pihenjél sokat és kitartás. Egyél sok fehérjét, nekem anno ezt javasolták, mondjuk az lehet a túlstimuláció miatt volt. De bejött:)

Mindenkinek kitartás :)
leninvaros
Tiszaújváros

Sziasztok!

Egy gyors kukkra :wink:

Babácska üdv itt :lol:

Zafír, pocaksimi egyetlenkének!

Dóri, ha lesz még egy-két ilyen időjárás változás lehet,h hamarabb meglesznek a babócák :lol:

Etus, merre vagy?

Bodzássüti, azok a fránya szabik....de hátha addig összespontánkodtok egy bébikét :lol:

Natali, már május van :lol: látod, ha lassan is, de mennek a napok. :lol:

Leninváros, tudni,h ki lakik a pocidban?

Agár, hogy vagytok?

Nálaunk annyi,h a nyálkahártyám jól viselkedik és 12,5-re felduzzasztotta magát :lol: . Mondta Dévisz,h gyönyörűűűű. A sejtecskéimre azt mondta,h nem túl érettek, de reméljük péntekig érnek még :shock: Ma fel lett emelve a Merional 1-re amit sikerült elejtenem így az intézett adott egy másikat :oops: a Gonal maradt fél. Az Ovitrellet nem éjfélkor, hanem 22:00-kor kell szúrnom. Számilag a tüszők: kb. mindekét oldalon 5-5 db van 11-18 méret között. Drukkoljatok,h ne legyenek éretlenek a Barikezdemények :roll:

Puszi és köszi a drukkot mindenkinek!
Bari

bari6

Sziasztok!

Dóri: Köszönöm szépen a válaszodat. Így most már minden világos. Neked gratulálok a bébikhez és kitartás még erre a kis időre!

Zafír: Borzasztó, hogy keresztül mentél már 5 próbálkozáson és nem sikerült. Én arra vágyom, hogy egyszer valaki magyarázza el, hogy ha minden jól működik, tökéletesen elő van készítve a hely, és van legalább egy szuper apróság a visszaültetésre, akkor miért nem tapad meg? Ne tudom, hogy lelkileg hogyan tudtátok végigcsinálni? Nagyon nehéz lehetett eddig!

Bari: Üdv neked is és sok sikert kívánok!

Babácska
babácska82

Sziasztok!

Leninváros, nem is tudod, hogy mennyire örülök most a soraidnak, remélem, hogy égi jel, hogy pont most csatlakoztál hozzánk :):):)
Folyamatos pihiben vagyok, remélem, hogy ezzel segítek Egyetlenkénknek, hogy velünk maradjon.

Barikám, drukkok a sejtecskéknek, biztosan beérnek, mire kell, de azért DRUKKOLOK!!!!!

Babácska, nem egyszerű - de nem szabad feladni!

Puszi és pocaksimik!
zzafir75

Sziasztok!

Zafír és Bari! nagyon drukkolok!

Dóri! Kitartás, most már tényleg nincs sok hátra...

Nem is tudom ki írta, hogy ne hibáztassam magam... nem, nem hibáztatom, sőt, bizonyos szempontból örülök is, mert ha tényleg csak az a baj, akkor azon lehet segíteni, hogy nyugodtabb legyek.

Igen, ez a nyári szünet elég bosszantó, de hát ez van. Így legalább lesz egy nyugodt nyarunk, tudunk egy kicsit lazítani, amikor nem azzal kell számolni, hogy éppen milyen vizsgálat, stb van és mikor miért nem tudunk elmenni éppen sehová. Nem mintha túl sok pénzünk lenne most, mert azért ez a 2 lombik elég húzós volt anyagilag.

Ölelés és mennek a drukkok ezerrel!
bodzássüti

Bari, nagyon drukkolok az "érettségire" ! Biztos szépen megérik legalább kettő, annál több pedig tényleg nem kell :D Sikerülni fog, én biztos vagyok benne!

Zafír, Vass dokival értek egyet, a sejtek száma nem egyenesen arányos a sikerszázalékkal. Én pl. végig attól féltem a stimu alatt, nehogy sok legyen (első nekifutásra vagy 40 lett, ez le is lett állítva) én 4-6-ot tartottam ideálisnak leszíváskor, aztán maradjon szép 1 vagy 2. Dóriéknak 2 maradt, és mindjárt nézegetjük a képeket róluk :D Csak pozitívan!

Babácska,üdv itt :)! Szerintem arra kell gondolni, hogy ahol tényleg minden rendben van, ott is lehet akár fél év vagy több, mire sikerül a baba, mint ahogy lehet, h sikerül, amikor nem is szeretnék. Bízni kell, és harcolni, és bár nem szabad felőrlődni, de nem szabad feladni sem!

Nálunk minden a legnagyobb rendben, a gyerekek annyit esznek, h alig győzöm követni őket a tejtermeléssel. Vszínűleg lesznek majd tápos étkezések, de remélem, utólérem az igényeket. Most gyorsan takarítok egy kicsit, aztán csak pihenek, babázok, és persze közben folyton DDRRRRRRUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!

Puszi, pocaksimi, ölelés!
oroszagár

Bodzássüti, szerintem nagyon jól állsz a dologhoz, biztos, h közel már a siker!
oroszagár

Lányok,

tudom, hogy soha nem szabad feladni és mivel még csak az első lombik lesz, így erre még nem is szeretnék gondolni. Csupán azon szokott járni az agyam, hogy milyen sokan már a sokadik próbálkozáson vannak túl és hogy meddig lehet ezt csinálni úgy, hogy közben ne őrlődjön fel az ember!
És nagyon bosszant az, amikor sokan eldobják a gyereküket, meg mindent megtesznek azért, hogy egy terhességet megszüntessenek és akkor itt vagyunk mi... Na mindegy, nem bosszankodom és főleg nem akarlak bosszantani Titeket!

Zafír, ugye Te már ne a Cirisben vagy?

Agár, gratulálok a bébikhez, Te és Dóri vagytok itt a példaképeim, és mindig arra gondolok, hogy ha Nektek sikerült, akkor előbb-utóbb mindannyiunknak sikerülni fog! Egy biztos, hogy sok erőt adtok!

Babácska
babácska82

Sziasztok, lányok!

Babácska, de a Cirisben vagyok, ott ez még "csak" a 2-dik próbálkozás. Igazság szerint már az első is "sikerült", de sajnos a 12-i genetikai uhu-n gond volt, nem tarthattuk meg a babát :(

Dóri, hogy vagytok? Egyre a közeleg a nagy nap, kitartás!!!

Agár, hogy vannak az Agár-bébik? Még mindig jó az étvágy, olyan édesek ezek az Agár-babák!

Etus?? El vagy tűnve.

Barikám, drukkk-drukk!!!!

Bodzássüti, Leninváros, Natalie, ölelés!
remélem, hogy senkit sem hagytam ki :wink:
zzafir75

Zafír, talán az a legborzasztóbb, amikor sikerült a kezelés és a későbbiek folyamán derül ki, hogy gond van! Amikor már kötődsz a picihez! De látom, hogy Te nagyon erős vagy! Minden elismerésem a Tiéd!
Most érzel valamit? Észreveszel valami változást magadon? Mikor lesz eredményed? Nagyon szorítok neked!
Ja, és még valami: Ki az orvosod?
Tegnap Vass dr. volt a TV-ben. Egy pár perces interjút adott a férfi meddőséggel kapcsolatban. Én néztem, és megint csak úgy éreztem, hogy jó döntés volt Őt választani. Ahogy beszél, a kifejezésmódja és úgy komplettül az egész ember nagyon szimpatikus és maximális bizalmam van felé. (Gondolom ebből leszűrted, hogy nekem Ő az orvosom.)

Babácska
babácska82

Babácska,
nekem is Vass dr. az orvosom, és én is maximálisan megbízok benne, de találkoztam már Szakács dr-ral is, azt hiszem, múltkor ő csinálta a transzfert, ő is nagyon szimpatikus volt.
Egyébként az egész csapat, úgy, ahogy van, de leginkább a biológus nő :) Nagyon kedves, és más intézetekben nem is lehetett vele beszélni, pedig ugye a lényegek lényege ott dől el :):)

Érezgetek dolgokat, de ennek ilyenkor még semmi jelentősége. Tudod, a gyógyszerektől is lehet, ezt utálom a legjobban, hogy nem tudsz a szervezet jeleire és az ösztöneidre figyelni, nekem legalábbis az a saját tapasztalatom, hogy nem érdemes.

Ha nem javasolták volna ezt a kezdést most a múlktori sokk után, biztos, hogy jó darabig nem megyünk, úgyhogy most inkább az észérvek kerültek előtérbe, hogy talán nagyobb az esély. Nem semmi mézesmadzag volt az előző, nem kívánom senkinek! De remélem, hogy a jövő majd kárpótol :):):) MUSZÁJ! :wink:

Jövő hét végén kell majd menni vérvételre, pénteken már talán lehet valamit tudni... :) Ti 3 hét múlva kezditek a stimulációt?
zzafir75

Sajnos még nem tudom, hogy a stimulációt mikor tudjuk kezdeni. Két hónappal ezelőtt volt egy hasi műtétem (endometriozis miatt tartok itt, ahol tartok), aminek következményeként eléggé kesze-kusza a helyzet a hasamban. Ha a fogamzásgátlót elkezdem szedni (reményeim szerint egy hét múlva), utána kb. 10 napra kell mennem Vass doktorhoz, hogy akkor újra szét nézzen a hasamban és majd akkor mondja meg, hogy mi a következő lépés. Remélem, hogy már nincs olyan nagy felfordulás odabent és így hamarosan elkezdhetjük a stimulációt.
Kicsit félek, mert a műtét után minél több idő telik el, annál nagyobb az esély, hogy az endometriozis kiújuljon, így a legjobb megoldás az lenne, ha mielőbb bele tudnánk vágni a stimulációba.
Neked most is volt stimuláció? Vagy fagyibabát kaptál vissza? Tesztelsz majd otthon, vagy megvárod a vérvételt?

Babácska
babácska82

Sziasztok!

Barikám! Holnap már leszívás, ugye? Mennek a drukkok!

Zafír! Igazán csodálatra méltóan nyugodt és optimista vagy! Nagyon jól csinálod:))) Drukkkkk

Dóri! Remélem, minden rendben Nálatok:))

Agár, olyan jó, hogy jelentkeztél:)) köszönöm a bíztatást.

Tegnap voltunk pszichológusnál is, nagyon érdekes volt. Megállapítottuk, hogy valamit nagyon tudnak, mert nem is a problémákról beszéltünk, hanem teljesen más témákról, amiket viszont leszűrtek belőle, azok nagyon találóak voltak. Jövő héten megint megyünk, remélem, tudnak segíteni.

Ölelés mindenkinek!
bodzássüti

Sziasztok!

Babácska, szerintem ha már fogigátlózól, akkor az hamarosan stimut jelent! Igen, nekem is volt stimum, sajnos olyan katona-gondjaink vannak, hogy eddig még sosem maradt fagyibabánk, így minden próbálkozás = újbóli nekifutást jelent :(
Drukkolok a mielőbbi kezdéshez!
A vérvétel reggelén szoktam itthon tesztelni, mert nem bírnám ki délutánig a híreket, így nagyjából sejthető már, hogy igen vagy nem. Múltkor jól kitapasztaltam a teszteket, így most azok sorakoznak a fürdőszobában, amik a legjobban beváltak :):)

Bodzássütim, Te is nagyon optimista vagy, ugye, csak így lehet hozzáállni? Örülök, hogy hasznosnak érezted a pszichológust, annó mi is voltunk és én is jól éreztem magam a beszélgetés után. DRUKK!!!

Bari?? ETUS???
zzafir75

Sziasztok!

Itt vagyok :lol:

Bodzássüti, örülök,h pozitív élmény volt :lol:

Zafír, húúú akkor egy hét és megtudod :lol: Drukk!!!

Babácska, csak pozitívan :!: Az egyik kolléganőmet endoval műtötték és összejött a baba :lol: Szóóóóóval fel a fejjel, Anyuka leszel te is :wink:

Agár, köszönöm!!!

Dóri, Etus, Leninváros, Natalie merre vagytok?

Olyan jó,h ilyen sokan lettünk itt :lol:

Holnap amint tudok jövök :lol:

Szép estét!
Bari

bari6

Holnap jövök hosszabban, most csak gyors bekukk, é s a lényeg:
DDDDDDDDDDDDDDDDRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKK!
oroszagár

Barikám, hatalamas DRUKKKKKKKKKK mára! Várunk a jó hírekkel!!!!!!!!!!
zzafir75

Sziasztok!

Bodzássüti, nagyon jó, hogy a pszichológus segíteni tud. Olyan érdekes valóban, amit mondasz, hogy teljesen más dolgokról beszél vele az ember, mint ami az alap probléma és mégis tud segíteni. Én is voltam már ilyen helyzetben (nem a lombik kapcsán) és ugyanezt tapasztaltam, amit Te, hogy minden egyes beszélgetés után jobb és jobb! A pszichológusok valóban hasznos segítséget tudnak nyújtani. És az a legszebb az egészben, hogy a tudatalattidra hatnak és így tudnak a leghatékonyabban segíteni.

Zafír, köszönöm a drukkot, hát valóban nincs sok hátra a kezdésig, és őszintén szólva már nagyon várom. Csak még azt nem tudom, hogy melyik a jobb hozzáállás, ha nagyon szeretném, hogy sikerüljön, vagy, ha úgy állok a dologhoz, hogy úgysem sikerül és a végén talán kellemesen csalódok??? Ez az idő a beültetéstől a vérvételig gondolom a legrosszabb! Én személy szerint ezt várom a legkevésbé, hogy majd hogyan tudom türtőztetni magam, hogy ne mindig ott járjon az eszem!

Bari, köszönöm a hozzászólásodat, az ilyen információk mindig egy kis pozitív löketet adnak! Nagyon szurkolok Neked a mai napra! Majd jelentkezz, ha lesz időd, mert nagyon kíváncsi vagyok (és gondolom a többiek is), hogy hogy alakult a mai napod!

Babácska
babácska82

Babácska, jó kérdés - csak pozitívan, de azért elfogadással is, ha mégsem sikerül, mert belezakkani nem szabad :):)
Majd ha ott tartasz, úgyis érezni fogod, én most csak lépésről lépésre gondolkodok, egyenlőre csak annyit, hogy a teszt legyen ++++

:):):)
zzafir75

BARIIII +++++++++++++++++++++ drukk
zzafir75

Sziasztok!

Bari! Zafír! Küldöm a mai adag drukkot!

Babácska! Köszönöm a megerősítést! Remélem, hogy tényleg segíteni fog a pszichológus.
Nekem egyébként szintén a beültetéstől a tesztig tartó két hét volt a legrosszabb, azt hiszem azért, mert semmit nem tehetek az ügy érdekében, csak várni és ettől megőrülök. Nagyjából bebizonyosodott, hogy a stressz ölte meg a babát, úgyhogy próbáld ezt olyan értelemben komolyan venni, hogy nyugtasd le magad valahogyan. Ha kell, kérj segítséget a dokiktól, akár valamilyen nyugtatót is, amit ilyenkor is lehet alkalmazni.

Ölelés!
bodzássüti

Sziasztok!

Voltam ma Agáréknál annyira édesek a picurok:)olyan jó volt dajkálni őket. Kis picik, de olyan kis formás mindenük. Aranyos nyugis babák szóval ezúton is még egyszer Gratula nekik!!!
Bari, Zafir Drukkok.
Velem a helyzet változatlan megvagyunk picik izegnek-mozognak folyamatosan. Megvettük a másik babahordozót(egyet kaptam a barátnőmtől) Szóval minden készen áll...ha esetleg jönni akarnának..csak úgy mondom..hangosan:)nem muszáj már annyira bent maradni..16-ig.
Ma elég fárasztó napom volt ha nem alszom napközben akkor nagyon kidőlők estére.

Ölelés, Drukkok Dóri

ndora77

Sziasztok!

Itt is vagyok :lol:
A tenyeremben 10 ♥ volt, de sajnos nem mondták meg,h hányat sikerült megszúrni...Holnap reggel 9:18kor kell telefonálni,h hányan vannak :wink:
Most egy kicsit vérzek, de nem vészes, viszont a pocim jó nagy lett és már fáj is :roll:

Köszönöm a drukkokat, holnap majd jövök és vissza is olvasok majd!

Pusza,
Bari

bari6

Bari, Dórinak és nekem is 10 volt ám! :D
DDDDDDDDDDDRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKK!

Zafír, neked is DDDDDDDDDDRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKK!

Most már nem ígérgetek, inkább majd egyszer csak jövök hosszabban, de most inkább a szorításra mennek a pluszenergiáim.

Pocaksimik, puszik, ölelések, kinek mi kell :D

és
DDDDDDDDDDDDDRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKK-ok!
oroszagár

Sziasztok!

Barikám, gratula! Szorítok, hogy jó híreket kapj, már biztos telefonáltál, DRUKKKKKKKK!!!!

Dóri, kitartás, már nem sok van hátra, drukk Nektek is! Még egy picit kell kibírni!!! :)

Agár, várunk a hírekkel!!!

Etus? Natalie, Leninváros, hogy vagytok?

Bodzássüti, hogy vagy? ÖLELÉS!

Puszik és pocaksimik!
zzafir75

Itt is vagyok!

10-ből 5-en szerettek egymásba :lol: hétfőn reggel kell telefonálni majd 1/2 9-kor,h hányan maradtak :)

Puszi és köszönöm a drukkokat csajok!

Bari

bari6

Barikám, szuper hírek!!!! GRATULA!!!! Hétfőn szerinted ET? Vagy csak szerda?

Jó pihengetést :):)

Milyen érdekes amúgy, most nekünk is 10 sejtecskénk volt... ez a sok 10-es!!!! :lol:
zzafir75

Sziasztok!

Zafír a sok 10es szerencsét kell hozzon!
DDDDDDDDDDRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!

Bari, nagyon jó, nagyon drukkolok, nagyon jó lesz minden!
DDDDDDDDDDRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!
oroszagár

Barikám!

A 10 az szuper! És az 5 is jó szám! Mennek a drukkok!

Zafír! Remélem, jól vagy! Pihensz sokat? Otthon vagy, vagy dolgozol?
Mennek a drukkok! Nagyon szorítok érted!

Ölelés!
bodzássüti

Bodzássütim, köszönöm a drukkokat!

Itthonról dolgozok :) Vettem egy laptop-állványt, így ágyból is megy, csak lightosan. Sokat pihenek, az a múltkor bejött :):)
zzafir75

Mi az a laptop-állvány? Én mindig csak a hasamra szoktam tenni vagy magam mellé, de az egy kicsit kényelmetlen...

Pihenjél továbbra is sokat... Jövő héten is otthon leszel?

Drukkk

Barikám! Holnapra nagy drukk!

Ölelés!
bodzássüti

Sziasztok!

Barikám, DRUKKKKKK!!!

Bodzássüti, majd elküldöm a linket priviben, hogy néz ki, de lényeg, hogy nem ér a hasadhoz és így fekve lehet dolgozni. Tesztelésig mindenképpen pihengetek, aztán remélem, hogy tovább is :):)

Köszi a drukkokat!

Dóri, hogy vagy?

Etus? El vagy veszve!

Puszi mindenkinek!
zzafir75

Sziasztok!

Zafír, ezek szerint te most végig fekszel vagy lightosan azért teszel-veszel? Mi úgy terveztük a zurammal,h 3-4 napig szigorú fekvés, max 5-10 perc séta de-t du-n :lol:
Nekem ilyen laptop tartóm van: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10086654 de mikor baba van a pociban mindig teszek a pocim elé plédet,h a sugárzást elnyelje :roll:
Szerintem holnap lesz transzfer. Csak meglepetésként érhet minket,ha mind az 5 Baribaba holnap is meglenne és akkor mennének tovább szerdáig...de jó is volnaaaaaa :roll:
Nagyon drukkolok nektek, már csaj egy hét és megtudod :lol:

Bodzássüti, a párodnak is tetszett a pszichológus? Jól viselte? Szó nélkül ment?

AGár, hogy vagytok ebben a csúnya időben? :shock: Gondolom a gyerekek is megérzik ezt a rossz időt :shock:

Dóri, egyben vagy még?

Többiek??? Etus? Natalie? Babácska? Leninváros?

Pussz mindenkinek!

Bari

bari6

Barikám, nagyon drukkolok!!!! Igen, nagyrészt fekszek, ezen már ne múljon!
Transzfer után 3 napig csak enni és a mosdóba keltem fel, de a hétvégén már főztem is, de csak nagyon lightosan, inkább próbálok még egy hétig nyugton maradni :):) És türelemmel várakozni :):)
zzafir75

Sziasztok!

Köszönöm jól vagyunk még egyben, ha vmi lesz üzenek Agárral bár sztem majd csak 16-án. Kedden megyek dokihoz..

Drukk, puszi Dóri

ndora77

Dóri, hatalmas drukk!!!!!!! Már nem sok van hátra!!! +++++
zzafir75

Sziasztok!

Köszi Zafír, megkaptam az emilt. :)))

Barikám! Mennek a drukkok ezerrel!
A párom abszolút szó nélkül tűrte a dolgot, főleg, hogy ezt ő akarta. Nekem eszembe nem jutott volna, hogy ilyenre rávegyem, mert ez annyira idegen tőle. Úgy jött ez a dolog, hogy én mondtam neki, hogy nekem szükségem lenne pszichológusra, hogy megtanuljam a stresszt kezelni. Ő pedig rákapott az ötletre és így mentünk el.

Dóri! Drukk, bár most már nem is tudom pontosan mit kívánjunk Neked. Mindenesetre azt, hogy minden rendben legyen:)))

Ölelés mindenkinek!
bodzássüti

Sziasztok!

Barikám DRUKKOK!!!!

Agár-mami, mi újság nálatok?

Dóri, DRUKKOK, még egy pici kitartás!!!

Bodzássüti, szerintem nagyon jó, hogy jártok, mi is voltunk annó és nekünk is segített. :)

Többiek, hogy vagytok?

Puszmák!
zzafir75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?