Sziasztok!
Kia
köszönöm a köszöntést, nagyon jól esett!
Azóta talán már kiderült ez a vesedolog a kislánnyal kapcsolatban. Sztem nincs ott semmi baj, de ebben a uh-s világban annyi mindennel ijesztgetik az embert, ami nem "átlag", holott, amikor mi születtünk, senkinek fogalma sem volt, hány hetesen hány centi volt a vesénk, meg hány kilók voltunk...
Nagyon jó, hogy már beköltözhettetek, most már minden a legnagyobb rendben várja az új lakót!
Gem
gyógyulást neked, remélem, gyorsan helyrejössz. A munka miatt nem irigyellek, nagyon kemény lehet.
Lencsi még mindig jó sokszor szopizik, alig tudok, 2-4 órára bárhová menni nélküle (nem mintha persze megtehetném, mert nagyrészt egyedül vagyok velük, de ha megtehetném...
)
A lányaid nagyon szépek, barna, kék, szőke, barna - milyen változatos... Nálunk bezzeg, egyenbarnaság van. Apa génje mindent visz - sose lesz kékszemű gyerekem
Sárit tegnap műtötték, manduláját kellett kivenni, mert akkora volt már nyugalmi állapotában is, hogy alig bírt nyelni, a süketség meg egyre erősebben jelentkezett nála. De olyan nagyon ügyes volt, hogy iszonyú büszke vagyok rá!!! Már este betermelt egy nagy szelet májkrémes kenyeret, mert joghurtokkal, meg édes kórházi teával "riogatták", ő meg azokat ki nem állhatja.
Nagy a csönd itthon, nagyon furcsa, hogy csak ketten vannak. Úgy érzem, semmit sem kell csinálnom egész nap...
Na, jó horgoltam Sárinak egy Sári babát - róla mintázva, hosszú barna hajjal, a kedvenc bugyijában, zoknijában. Lesz majd több ruhája is, de arra már végképp nem volt kapacitás... Kíváncsi vagyok, mit szól hozzá majd...
A Meska-bolt egyelőre elég lájtosan üzemel. Hatalmas jelenleg a kézműves túlkínálat, és sokkal kevesebben ismerik a vásárolni szándékozók közül. Most egyelőre egy területi kézműves társuláson gondolkodunk. Erre is azért van szükség, mert nem nagyvárosban lakunk, hanem vidéki kistelepülésen, ahol azért még messze nem akkora ezeknek a termékeknek a kereslete, mint a városokban, ahol már rájöttek, hogy van élet a Tes.o, Co.a, Auc.an-on túl is...
Amúgy persze nagyon szeretek itt lakni, de azért néha tud hiányozni nagyon a nagyobb nyüzsgés, meg főleg a pezsgőbb kulturális élet. Na, de majd leszünk még mobilisabbak is, nem?!
Szilvia
a vacak tavasz miatt sokszor gondoltam rátok, hogy de jó lenne tengerközelében lenni, mert nektek biztos nincs ilyen gondotok, hogy még április közepén is kesztyűt veszek a reggeli bicajozáshoz...
Hogy vannak a fiúk és te?
Nyafi
hát a velencei karnevál miatt meg végképp irigy-irigy ám!
Számolj be róla, kérlek, nagyon kíváncsi vagyok, régen szerettem volna elmenni, de azóta lett pár gyerek, és most kicsit kamikáze-akciónak érzem a hosszútávú autózást...
Sok minden van még a fejemben, de Lenke ébredt és rögtön machinálja az egér zsinórját...
Tudom én vagoyk a legritkább, de írjatok, mert olvasni azért szoktam néha és kíváncsi vagyok, kivel, mi van...