Új privát üzeneted érkezett!

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 11:46-kor.
Vendég

Lilluska
Persze én is magamhoz húztam a lábam, a térdem elatt fogtam, de mivel kényelmetlen volt a letámasztás a szülőágy lábtartóján (magas volt), így a doki és a szülésznő mondta, hogy nyugodtan támasszam beléjük, ha úgy jó. a kengyelbe már csak akkor került a lábam, amior összestoppoltak, de akkor sem volt lekötözve a lábam.

nekem Tóth doktorhoz Dani születése után volt szerencsém, amikor mellgyulával mentem be. nagyon nem volt szimpi, főleg, hogy bika antibiotikumot írt fel a gyulladásra. nem is szedtem be, csak a gyerekdoki által ajánlott homeopátiás készítményt, ami nem egy át a tejjel a babába. sziunt emeg sem nézett, csak egyből felírta a receptet...

KépKép
KépKép
gumicukor

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 11:47-kor.
Vendég

JOhanna, irtam mailt!

most mar nem is tudom ki az a Toth doki, elbizonytalanodtam.
Most is egy morcos uhs volt, de nem erdekelt, csak aszem a vetelesemnel is o volt, es inkabb nem neztem az arcat, mert abbol csak valami borzasztot tudtam leolvasni, de a szivhangot halottam, es amugy meg nem nagyon tudtam kivenni, hogy mi micsoda a kepenKép
Majd megyek 4Dre, ott majd elvezkedek!Kép

Kép
babarozsa

Valaki nem tudja a Kutvolgyi rendeloben a 4D ultrahang szamat?

Kép
babarozsa

Babarózsa !

30-667-6165

Bejelentkezés:
Hétfőtől-csütörtökig: 8-15-ig
Pénteken: 8-18-ig

Vizsgálat:
Minden héten csütörtök: 15-19-ig

Az SZTK 4. emeletén van, ha felérsz, jobbra legutolsó ajtó.

8.000,- Ft
20-30 perces videó készül. (Kazit neked kell vinned)
Ajándék fotót kapsz még.

Én telefonon azt a tájékoztatást kaptam, hogy 24. héttől érdemes menni.

Üdv.
Anny
anny

Sziasztok !

Esetleg nem javasoljuk, hogy a kórházba az orvosok neve mellé a falra tegyék ki a fényképüket is? Kép)

Egyébként a férjemmel mi is ki-kicsodát játszottunk a várakozás alatt az előtérben, mert csak nagyon kevés orvosnak volt kitűzve a mellére a névjegye.

Üdv.
Anny
anny

Anny, koszi szepen!Kép
meg gondolkozom, mert valahol CDre is tesznek kepeket!
Te voltal mar?

Es a 18. het korul voltam mashol, most a 28.on vagyok mar...

Kép
babarozsa

Szia Babarozsa!

Te hol voltál 18 hetesen? Nekem azt mondták, hogy 24. előtt nem célszerű menni, mert nem látszik jól a baba.
Mi most vagyunk 20 hetesek.
anny

De erdemes, es nagyon jol latszikKép
Feltegyek kepet?Kép

Praxis rendelo

Kép
babarozsa

na, fent van

a 24 het utan meg mar nem fer bele az egesz a kepbe...

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Babarózsa!
A Kútvölgyi uh száma (3-4D)06-30-98-91-467, vagy 06-20-31-22-877.
Ezt a prospektust tavaly kaptam, de a szám-gondolom - nem változott.
Látom,Töth dokiról volt szó,. nos nekem nagyon jó véleményem van róla,úgy, hogy a szülésem előtt -sajna-3 hetet bent kellett lennem a kórházban(januárban volt),ő mindennap meglátohgatott és megkérdezte, mi van velem....pedig a szülésem után(császár) még az aneszteziológiai intenzív osztályt is megjártam, de a doki bizony ott is megkeresett mindennap, hogy mi van velem.
És a szobatársamat is meglátogatta mindennap, hogy ő hogy van,stb...Nekem jó véleményem van róla.

A babám már 9 hónapos, de nincs olyan nap, hogy a szülés, ill. a krházban töltött idő ne juta szembe., ne jutna eszembe
Pedig jó emlékekkel távoztam onnan.
Mindenkinek jó babavárást, ill. jó babázást kívánok!
Annamária
penguin

SziasztokKép

Én is csatlakozom a pozitív véleménnyel Tóth dr-rólKép Mind2 fiamat nála szültem, és engem is mindennap megnézett mind2 szülésem után. Az, hogy nem olyan barátkozós, szerintem nem gond, nem is az a dolga.
Homeos bogyókat én is kaptam, kétfélét, a vérzésre és a sebre, így csak az első nap volt rossz a gátseb, másnap már nem volt gondom vele.

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

milyen bogyokat kaptal pontosan Juti?

Kép
babarozsa

Arnica Montana és Hypericum. Mindkettőből CH15-öst, napi 3*5 golyócska, két hétig. Már a vajúdáskor kaptam belőlük egy adagot.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

kosziKép
a Hypericum mire jo? mert en csak teaban ismerem, hogy az idegrendszerre hat, meg a gatmasszazs olajba jo (marmint az orbancfu olaj)
az Arnicat tudom

Kép
babarozsa

Szia Judy !

Hogy jött a bogyó?

Megkérdezte valaki Tőled, hogy kérsz-e homeopátiás készítményt vagy hagyományos vérzéscsillapítást?
Vagy automatikusan mindenki ezt kapja?

Anny
anny

hat igen, ez erdekes...

mondjuk Arnicat vinnek is be magamtol

Kép
babarozsa

Sziasztok,

Tóth dokiról nekem is csak jó véleményem van, lásd pár hónappal ezelőtt...

Anny
Dr Tóthnak mindig kint van a táblácskája, (szinte ő az egyedüli)

Szerintem érdemes visszaolvasni, elég sokat volt szó itt már kül. dokikról.

A 4D-ért viszont kevéssé lelkesedek. Pl. a gyakran emlegetett fotót mi egyáltalán nem kaptuk meg... És semmi nem látszott a képernyőn. Az UH-s bácsi keresgette a billentyűket a kapcsolón, percekig... El is határoztuk, hogy a következő bébinél nem is csináltatunk, kibírjuk kukucska nélkül.

P.
pitypang

babarózsa
Bogyók: az egyik a vérzésre van, a másik a sebgyógyulásra.

Anny
A szülésznő kérdezte meg a vajúdás alatt, hogy kérek-e egy adagot, én kértem, majd hozattam be a férjemmel is a szülés utánra. A hagyományos vérzéscsillapításon mit lehet érteni?

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Anny
Úgy emlékszem, hogy a dokik, szülésznők, csecsemősök, stb., köpenyének zsebén ott van a névtáblájuk. legközelebb nézd meg.

Lilluska
Igen tervezzük, jövő ősz környékén szeretnénk legyártani, aztánmajd ahogy a sors akarja úgy jön. mindenesetre februárban hagyom abba a tabletta szedését, tisztulok. végre ura lehetek ismét a testemnek.Kép

4D UH
Mi a 31. héten voltunk és a Kútvölgyiben. Én csak egy grillcsirkét láttam, nagyon rossz fevétel lett, persze a lányeget láttuk, szervi dolgok, köldökzsinó, lepény a helyén volt, meg a kuki is tényleg kuki volt, amit már elég korán a 18. hét körül sima 2D-n is mondott a rendes dokim.

Annamari
Én 2,5 éve szültem, de nekemis rengetegszer eszembe jut a szülés és az utána lévő napok.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 11:48-kor.
Vendég

Kedves Rakoczi Agi,

Olvastam egy igen regi (kb. ket evvel ezlotti)hozzaszolasat, amiben irja, hogy Szabo doktor nincs tulterhelve, vagyis nincs a megengedettnel tobb betege. (Valaki panaszkodott, hogy nincs ra eleg ideje, nem volt eleg turelmes) Erdeklodnek, hogy ez meg most is igy van? Vagy nagyon sok a kismamaja? (a magan rendelesen eleg sokan szoktak lenni)
En egyebkent teljesen meg vagyok elegedve vele, igaz marciusra varjuk az elso babat, igy a szulessel kapcsolatban meg nincsenek tapasztalataim...

Koszonom elore is valaszat
carezza

Juti: melyik melyik?Kép

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Sajnos, csak most kerültem gép közelbe, de örömmel tudatom: november 5-én megszületett a lányom: Livike.
Mellékelek róla két képet: Kép
Kép

Nagyon pozitív élményeket szereztem különben a kórházról.

Timi

Kép
Kép
timóca

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 11:48-kor.
Vendég

Ha jól tudom az Arnica a gátseb gyógyulását segíti elő, a Hypricumot pedig a vérzés miatt adják.

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nagyon szép baba, gratula! Kép

Kép

Kép
liv

Kedves Carezza!
Szabó doktornak sok betege van, de azért éppen annyi, amennyit becsületesen el tud látni. Persze ebből adódóan néha sokat kell rá várni, de ez másoknál is előfordul. Örülök, hogy szimpatikus, hiszen ez egy fontos szempont a szülésnél és az utána következő időszakban is. Jó babavárást és problémamentes szülést kívánok. Üdvözlettel: Ágnes

UI. Arnica a sebgyógyulási és regenerációs folyamatokat segíti és vérzéscsillapító hatású, a Hypericum az idegvégződések regenerálódást segíti és fájdalomcsillapító hatása is van. Ajánlom mindenkinek, aki "barátságban" van a homeopátiával. Ezeket a szereket meg kell vásárolni (nem drágák), szüléskor tudunk adni, de a gyermekágyban való tartosabb szedésről mindenkinek magának kell gondoskodni.
rákóczi

Timi!

Gratulálok a gyönyörű hajasbabádhoz!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok! :-)

Csak egy gyors bejelentkezésre futja egyelőre, de ígérem, mindenkinek válaszolok majd, akinek maillel lógok!!! Kép

November 16-án végül is programozott császárral előbújt második kisfiunk, 4,4 kiló, 61 centi, szóval elég "férfias", de azért nekem eléggé icipicinek tűnik a másfél éves mellett... Kép

Sokat eszik, tulképp egész nap cicin lóg vagy alszik. Most még van itthon segítségem, de a jövő héttől jön a mélyvíz, ajaj...

A kórházzal most sokkal inkább elégedett voltam, mint tavaly, még a csecsemősökről sem tudok rosszat mondani, de biztos én is magabiztosabb voltam.

Ja igen, és Tóth doki az orvosom, mindkét fiamat ő segítette világra, és én nagyon elégedett vagyok vele! Sőt ajánlom is minenhol, már két barátnőm is hozzá jár. Kép Valószínű, hogy a betegköre valahogy így bővül, mert szerintem is egyszer felkapottabb.

Réka2
réka2

Szia Ági!

Beugrottam köszönni. Kép
Látom zajlik az élet.
Profilomban van kép Pancsiról. Nálunk minden rendben. Visszatértem dolgozni.

Puszillak,
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

réka2

Réka2: gratulálok! Látom, mégis megelőztünk Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Szia Réka2,

Gratulálok a hatalmas kisfiadhoz. Ilyen nagy babáról mostanában nem is hallottam. Ez hihetetlen.

Köszi az infót a Tóth dokiról. Mondom nekem néha nagyon morcinak tűnik, meg olyan flegmának.. De lehet, hgoy csak velem.. Mindent meg lehet tőle kérdezni? Segítőkész?

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Timóca, Reka2!

Nagy gratula a babáitokhoz !
Gyönyörűek !

Jó babázást kívánok.
Anny
anny

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 11:49-kor.
Vendég

Timóca, Réka!

Nagy-nagy gratula a bébikhez! Tündériek!

p.
pitypang

Sziasztok!

Áron babám most született nov. 20-án. Én is Tóth dr-nál szültem és Várnai Gabi volt a szülésznő. Remek páros, mindenkinek ajánlom, aki doki/szülésznő választás előtt áll.

Nekem nagyon nem jött be a 24 órás Rooming-in. A bent töltött 5 éjszaka alatt jó ha 10 órát sikerült aludnom. Nem lenne jobb, ha éjszakára mindenki kivinné a csecsemősökhöz a gyereket? Természetesen szoptatáshoz hozzák be a lurkókat.

A

KépKép
Áron

Kedves Rakoczi Agi,

Koszonom szepen a valaszt!

Timoca, gyonyoru a kislanyod, gratulalok! Kép)

Áronnak/hoz is gratula! Egyebkent en egyet ertek vele, hogy nem art, ha tud egy kicsit pihenni, aludni egy kismama, es a csecsemosok gondozzak addig a babat. Otthon ugysem lesz erre lehetoseg... A leirtak alapjan pedig ugy tunik lelkiismeretesen ellatjak a babakat, nem kell aggodnunk.

Mindenkinek kellemes hetveget!
carezza

ez egy jo otlet lenne, de hat senkit nem lehet erre kenyszeriteni...
meg hat regen pont ez volt a baj, hogy harom orankent hoztak a babakat (anyukam idejeben) ha ehes volt, ha nem
igy meg akkor eszik, ha ehes

Kép
babarozsa

Szia "Áron",

Gratula a Babádhoz... Tényleg ennyire jó Tóth doki, kezdek meginogni. Mármint hogy visszanyerni a bizalmamat iránta.... Már irtam sokszor, hogy nagyon morcinak tűnik néha. Tényleg és mennyit kért a terhesgondozásárt, szülésért??

Szép napokat mindenkinek

Kép
Kép
johanna1975

Én úgy tudom, hogy nem kötelező a 24 órás rooming in. ha a mama úgy érzi pihenne, akkor nyugodtan beviheti a csecsemősökhoz és ha ébred a kics, szólnak, hogy etetési idő van.
lányok!!!
mindig mondom kérdezni, kérdezni!!!! nem beletörődni dolgokba. ha valami kényelmetlen, akkor szólni, biztosan segítenek a gondon!!!

cseréltem képet a profilomban és itt is vannak új képek: http://ocsidani.fw.hu

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Csúcs ez a kép! Kép

Kép

Kép
liv

Gumicukor, igen Te beviheted, de mi van, ha masik 2 mama meg nem viszi be?
akkor szivas

Kép
babarozsa

szerintem mindent meg lehet beszélni, hogy mindenkinek jó legyen, lehessen pihenni kicsit.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

remeljukKép
ahogy lattam a multkor eleg ures volt a csecsemos reszleg, persze meg csak este 7 ora volt

az egyik szobaban felhomaly, es boges, a masikban verofeny, es "buli"
szoval ki tudja epp mi leszKép

Kép
babarozsa

Rooming-innel kapcsolatban szerzett friss tapasztalataim: Nem működik, hogy beszéljétek meg. A szülést és a baba közelségét mindenki másként éli meg, így ritkán kerül 3 vagy 4 olyan mama egy szobába, ahol összhang lehetne. Nálunk még a villanyok is égtek egész éjjel. Nem vagyok rossz alvó, de szinkron sírás mellett nehéz pihenni.

Johanna1975-nek:
Amikor kell akkor nem morci és nekem ez volt a fontos. Nem az a típus, aki kér/kért.
A

KépKép
Áron

hat igen, szerintem is nehez lenne megkerni valakit, hogy vigye mar be a rooming inbe, ha epp babazni van kedve
mondjuk a villany az mas, mert lattam, hogy van kislampa is, eleg halovany a fenye, azert a nagylampat estere megiscsak el kene oltani

en viszek szemellenzotKép tudjatok amit az utazashoz lehet venni a repulore, hogy tudj aludni

fuldugo az mar gazos lenne, igaz ugysem szigetel teljesen, es a sajat gyerekedet meg csak akarod hallaniKép

Kép
babarozsa

Gumicukor!
Ez igen! De mi lesz Danival később, ha már most itt tart?! Kép

rooming-in
Nekem lelkiismeret furdalás nélkül sikerült minden este (kb 11-kor) betolni a lányomat a csecsemősökhöz, akik viszont hamarosan hozták is vissza (hajnal 2-kor). De arra a 3 óra alvásra tényleg nagyon szükségem volt!!!
Szerencsére a szobatársak hasonlóan viszonyultak a dolgokhoz, csak az egyik sajna erőteljesen horkolt! Így tőle nem lehetett aludni, szerintem egy kis bébi-bőgés már igazán nem zavart volna jobban Kép

Dr Tóth
Tényleg nem pénzcentrikus, akármilyen hihetetlen is ez!

P.
pitypang

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?