Helló Anyucik!
Kinek, hogy telt az Anyák napja???Én kaptam egy szál orgonát a kertből Lilitől ( persze azért szóvá kellett tennem Apjuknak, mert , magától nem jutott eszébe
)...
Gigii-Úgy örülök, hogy nem haragudtál meg azért amit a kengururól írtam
Hanna baba gyönyörűűűűséges
Én is így tervezem a vizet adni Lilinek és én is CSAK vizet szeretnék, ameddig megy....
Drukk, hogy Apa ne menjel el
Mit csinál egyébként , hogy ennyit utazik?
Lucuzs-Megkaptad a pénzt???Mi pont fordítva nyomjuk, hátról hasra másodpercenként forog, de vissza még nem tud, így amikor már nagyon szenved akkor segítek neki
....Sajnálom a szar cuki eredményt....Milyen gyógyszert akarsz kérni??MET-et szedtél??Bocsi, már nem emlékszem.....
Hayniii-Hogy álltok a tetőtérrel??
Navared-Örülök, hogy segítettem picit a háti hordozással kapcsolatosan, tudod nekünk is van Manducánk, de a polcon várja még egyelőre, hogy jó szolgálatot tegyen nekünk
Zorkának is boldog 6 hónaposságot
Képzeljétek az elmúlt napokban az én Lányom minden nap aludt napközben egyhuzamban 2-3 órát
Most "bazi kemény" vagyok és 12 körül mindig kiteszem a szűrét a kertbe babakocsival, vagy elmegyünk sétálni és akármennyire is méltatlankodik, akkor is addig tolom amíg el nem alszik
NAPI RENDET akarok és kész
Aranyos-Hogy vagytok??Kibújt már Beki fogacskája??Milyen volt Balcsin, ballagás és miegymás??
Szissz-Ilyen babafürdetőm nekem is van, de én nem merem a nagykádba rakni benne, mert félek, hogy lecsúszik , a kis kádban végig ér és a lábával kitámasztja magát a kád falán ( remélem érthető ahogy leírtam
)...Vagy akkor a nagykádban is toljam az egyik végéhez??Amúgy a mútkori bolha piacon vettünk neki egy fürdő gyűrűt vagy mit...Olyan mint egy kis ülöke, bele kell ültetni és be a kádba ( csak szerintem igazábül majd akkor lesz használható ha magától már tud nagyjából ülni
)...Képzeld terhes az egyik barátnőm és elküldtem neki a babakelengye listát, amit anno tőled kaptunk....És beleolvastam, olyan vicces volt ahogy írtad, hogy tetszett a hordozó kendő de nem merted Marcinál használni, mert féltél, hogy kiesik belőle
Ehez képest meg most hatalmas kendő fun vagy, hihihihih
Etetőszék- Tudom , hogy a fába még nem fogom tudni egyelőre bele tenni, viszont sokkal tovább tudom utána használni....Így akkor most inkább kiböjtölöm amíg bele nő ( hordozóba etetem majd
)
MikeGirl-Hogy sikerültek az ünnepek??Milyen volt anyóséknál??Kibújt már Adél második fogacskája???Én nagyon mennék a kendő átadásra, de hát esélytelen ( ha csak nem május 18 vagy 19-én lesz
)...Most olvasom, hogy meg van a második fog is, szuper
...hát ez nekem is érdekes. hogy a zöldségtől fog jobban hízni Adél, mint a tejtől??
Nem tudom.....Képeket kérünk!
Itt már mindenki igazi fogpaszta reklám, az én csajom még fogatlankodik
Ebba-Tuti, hogy nálatok is van babahordozós Klub, láttam a Mamamin
Tegyél képet Jankóci fülcsijéről légyszi
...Én is úgy tudom, hogy 2 évet kell várni csaszi után, mert átvágják a méhet és egykorai újabb terhességgel fenáll a veszély, hogy szétnyílik
Ez a szem dolog nem semmi, szegény Janka
Dorka-Gratula Lucának a kúszáshoz
Tehetnél képet az új babakocsi szerzeményről
Rabbe-Remélem Patrik is és te is már meggyógyultatok
Eta-Egyem meg a kis alma zabáló Gizust
Remélem Lili is úgy fogja nyelni, mint kacsa a nokedlit
Ma megyünk hozzátápis tanácsadásra
Répát odaégetted????
Te egy tálentum vagy, hihihi
Eclipse-Gratula Mollinak a fél évhez
( tényleg borzasztó, hogy hogyan telik az idő
)...Ez egy szuper sikersztori a hozzátápi megkezdéséről
Berni-De jó rólatok is hallani
Ezeknek a kicsiknek nem kell ám nagy főző tudomány szerintem, egy-egy szál répa, krumpli vagy tök aztán szevasz
Angie-Köszi amiket a bébikajákról leírtál
Amúgy tök kiváncsi vagyok, hogy itt mit mondanak majd a hozzátápiról, tuti más lesz ,mint otthon
Vikoo-Gratula Bobónak is a 6 hónaphoz
Neked meg a Mkikuláshoz
Engem még nem látogatott meg szerencsére, de nem is hiányzik
Képzeld mi már pár napja átálltunk a 3 óránkénti evésre
Amikor látom, hogy kicsit nyűglődne olyan 2 óra után, akkor felkötöm kendőbe vagy elterelem a figyelmét és simán kihúzza a 3 órát ( ha alvás is benne van akkor 4-et is
)...Ennek én nagyon örülök, mert így több időm van 2 szopi között!!Nem semmi méretei vannak Bobónak, aztaaaaaa
...nagyon jól fogalmaztad meg ezt a megfelelés dolgot
Vörösmaccs-Baluci micsoda kész nagyfiúúú
Örülök, hogy jól vagytok és meggyógyult a Drága
Egy igazi minta baba az alapján amit írsz róla
Csajok én minden nap főzöm, lehet tényleg bolond vagyok????
Csabi minden nap más kaját akar, mit csináljak??
Rodi-Aztaaaa , ti már tesó projektben vagytok??
Nagyon drukkolok, hogy gyorsan összejöjjön!!!!!
Én még nagyon szeretném kiélvezni, hogy Lili baba itt van egyedül
....olyan 3 évet szeretnék a babák között, mert azért tök egyedül , semmi segítséggel nem olyan egyszerű ha az egyik kicsi, másik pici
Wivi-Gratula a mászó Barninak
Úristen, ő mindjárt 7 hónapos??????????????
...Én nem mernék tejterméket adni 1 éves kor előtt, de lehet ez az én tájékozatlanságom
Folyt.köv csak mennem kell etetni....