Új privát üzeneted érkezett!

Tök szuper tervek vannak alakulóban a babáknak!
Már nagyon várom, hogy készen legyenek és tegyetek képeket! :D

Kisborsó!
Te merre tűntél el ennyire?????????

eszter82
Budapest

Béku!
Igen, a mi régink is az anyatanyán végezte, mert kellett a zártság :)

Mondjuk ennek a topicnak az is előnye talán, hogy tudnak jönni újak :D
Ugyanakkor a háborúk elkerülése végett és azért, hogy ne kelljen folyton cenzúrázni, lehet hogy nem rossz gondolat a zárt... nem tudom :)
Csak feldobtam, mert jött róla e-mail, és bevillant, hogy 1-2 hete ezen agyaltunk.

eszter82
Budapest

Jaa, laptetűűű :D
Akkor mindenkinek arra, amire kell, beültire, babásodásra, poci növesztésre, szülésre, gyerkőc nevelésre, pozi tesztekre, ...!

Egy jókora szeletet szeretnék Andikámnak ajánlani, hogy ne "féljen" így a szülés közeledtével!!! :D

eszter82
Budapest

Zsuzsókám: Milyen baldachint vesztek Balázsnak??

Béku: küldök privit! :)

Csajok, bár ez most itt úgy tűnik egész jól beindult, és békés is..... de ha a többség úgy gondolja, lehetünk zártak is.. :wink:
Mondjuk engem a nyílt sem zavar, sőt amondó vagyok, hogy így maradhat meg egyedül a fórum újakat segítő jellege talán, és hát tudjuk, hogy sok zugosnak is segített már ez a hely (ill. az előző, még a szétzüllesztése előtt), ugyanúgy mint mindegyikünknek.
Azt az egyet nem szeretném csak, hogy mégegyszer előforduljon, hogy a társaságot 180 fokos fordulatot vett pocskondiázó emberek, ill. egyszer csak felbukkanó, majd hirtelenjében önjelölt fórumhőssé avanzsálódott idióták és hasonló kellemességek keltsék bármikor is a feszültséget köztünk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám: ezt a részét pedig könnyen megoldjuk majd egy újabb moderátoros-segítséggel ;)
Vendég

Majácskának lesz egy ilyenje is takaró helyett :D :D :D :D :

Kép

úgy be vagyok zsongva,csinálnám már a kis szobácskát,de még nagymamám dolgai vannak ott bezsákolva... :roll:

Anyum szülinapja miatt kimentem vele a temetőbe,vittünk nagymamámék sírjára minirózsát,szépen odaültettük.
Az esőzés miatt óriási gaz nőtt oda,úgyhogy azt is megcsináltuk ketten.

Nagypapám odafentről mindig küld nekem valami szépséges meglepetést, mikor kilátogatok.
Nagymamám temetésére pl. kinyílt egy szál vörös rózsa a sírján (jan. 15-én temettük.......),már 2X is küldött hóvirágokat,először a sír körül volt egy csomó (nem ültettük,és azelőtt nem is volt,és a szomszédos síroknál sem).

Most fürtös gyöngyike jelent meg a síron,illetve egy picurka gyík :D

Ne haragudjatok,hogy erről is írok,de nagyon meghatott a tegnapi látogatás...
Vendég

Eszterkém: köszi... hát jól is jön, mert jönnek ám a para(normális???) gondolatok.... :lol: :lol:
Most pl. azon agyalok, hogy ha valaki délelőtt 10 órakor nekiáll tarhonyát főzni, majd pörköltszafttal bevág 2 nagy tányérral, jóízűen belőle, hogy most kb. majd szétdurran....... Mindezt teszi úgy, hogy a terhesség 37. hetéig a kívánósság nemhogy nagyjából nagyívben elkerülte, hanem pont az ellenkezője...... az lehet-e előjele bárminek is????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megbolondultam...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na meg a másik mostanra beállandósult gondolatom.... tegnap már Sajtit traktáltam is vele, hogy Tündi barátosnéjánál hogy is volt pontosan, hogy így a végefele saccolt várható gyerek súly és a születéskori tényleges mennyire vannak/lesznek összhangban egymással.... Most folyton ez foglalkoztat..... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

tegnap nálulnk is összeállt a kórházi pack, minden a táskákban, szép kis cumó lett :shock: de jó érzés, menetre készek vagyunk:)

rajtam még nem uralkodott el a szülés előtti félelem, amin én csodálkozom talán a legjobban, ugyanis van egy kórház fóbiám és nem túl magas a fájdalom tűrő küszöböm sem ...:) néha van mensis fájás érzésem és volt egy-két görcs is a hasam alsó részénél, az ijesztő volt, de ezzel együtt még nem érzem úgy, hogy Nórika készülődne kifelé! mondjuk én minden este azt beszélem meg vele, hogy van még 2-3 hete, addig növögessen, fejlődgessen még odabent:) tegnap viszont konstatáltuk a párommal, hogy hiányozni fog a pocak, de majd jön a következő és akkor újra lehet élvezni a pocakos időszakot:)

babaszoba: nálunk is csak később lesz igazi babaszoba, mert elsőre a kiságya a mi hálószobánkban lesz és mi fogunk onnan kiköltözni, ha már elalszik egyedül és akkor tudjuk berendezni majd az igazi gyerekszobát. ha majd átvittük már a kiságyat hozzánk, akkor dobok képet róla a szép kis fejvédővel együtt:)

Béku: szép a kis hálózsák:) ez is vaterás? én most mózeskosárhoz való autós biztonsági övre licitálok, az hiányzik + kádállvány!

ja kád, képzeljétek vettem egy zöld kádat és vissza kellett vinnem, mert a párom másmilyet szeretett volna: rózsaszinűt kis állatos matricákkal rajta, már meg is vette:)

Eszter: de jó, hogy jöttél, sajnos én sem jutok hozzá a blogod olvasásához... és mindig várom hol tartotok, mik az új fejlemények veletek:)

Ann: örülök, hogy jobban vagy:) Bakony tényleg gyönyörűséges, jó helyszin a feltöltődésre:) a birságot én is sajnálom, és nem is értem mi a célja a 70-ről 5m-en belül 50-re csökkentő közlekedési tábláknak... na mindegy! engem érdekelne hova jársz pszichológushoz, elküldenéd priviben? az egyik ismerősőmnek lenne szüksége rá, aki hasonló cipőben jár.

Klári: én is kaptam páromtól rózsacsokrot Nórika nevében, ez olyan jó:) könnyen választottatok neveket? képet kaptatok a 4D-n? ha igen, én is kiváncsi lennék a két lurkóra:)

Kép
oroszlán

Oroszlán: De mázlista vagy, hogy nem izgulsz!! :)

andrea-1

Oroszlán: igen,vaterás ;)
már vettem 3 vékonyabbat 250-ért,de ez annyira tetszett,hogy muszáj volt... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Párod aranyos lehetett :D

Enyém is eljátszotta az elején,hogy ugye nem lesz minden rózsaszín,meg lila??!
Aztán mikor Hádáztunk,még ő hozta oda nekem a kis rózsaszín szerkókat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Persze minden más színű is lesz,de ezt nem lehet kihagyni :D :D
Gondolom mi is úgy járunk majd,hogy Majácskát fiúnak nézik,akkor talán kevesebben,ha rózsaszínbe öltöztetem,bár manapság ki tudja?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Klassz lehet,hogy elkészült a pakk!! :)

Hülye kérdés tudom,de érdemes már a kórházba vinni valamilyen tápszert,vagy várhatóan ott még erről gondoskodnak,ha nem indul be a tej?
Vendég

Andikám!
Ez a becsült súly dolog plusz/mínusz is eltérhet!
Ezen ne aggódj!
Szerintem megcélozzátok a 2500-3000 g közti kategóriát (hogy ne legyen túl nehéz dolgod :) )!
De ha még egy hétig 2in1 maradtok, akkor a 3 kilóra szavazok! :D

Nálunk az uncsitesóéknál volt a becsült súly 2900g, és ehhez képest Levente 3950grammal jött 2 nappal később! :lol: :lol: :lol:
De ugyebár tudunk példát az ellenkezőjére is!

Kívánósság? hmmm... nem tudom...
Mit mondott Sajti?
Bár szerintem ezt is embere válogatja! van akinek az egyik jön be, van akinek a másik.

Anyu már kórházban volt velem (azaz a hatalmas pocakjával), és mondta Apunak, hogy vigyen be neki uborkasalátát. Ezt meghallotta a doki, és közölte, hogy tilos ubisalit ennie, mert olyan görcsei lesznek, hogy nem bír majd megmozdulni.
De Anyu rávette Aput, hogy csempésszen be neki egy picit, mert megőrül, ha nem ehet uborkasalátát. :D
Apu szót fogadott neki (a zsebében vitte be kis befőttes üvegben :D ), Anyu jól befalta, majd este rettenetes görcsök közt bevallotta a dokinak, hogy sutyiban jól bekajált :)
Anyu mondta, hogy igaza volt a doktor úrnak, tényleg falkaparós görcsöket okoz az uborkasaláta...
Mire a doki közölte vele, hogy ez nem az uborkasaláta, hanem én :D

Na, ennyit 1982. június elejéről :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitartás, Andikám!

pusz

eszter82
Budapest

Béku!
A keresztlányomnak 2 kis coflija volt, fülbevalója, tetőtől talpig rózsaszínben volt, de egy séta alatt átlag 3-an nézték kisfiúnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az utca embere bármire képes... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Oroszlán! :D
Szuper, hogy minden a célegyenesben van nálatok is!

Andikám!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote]O írta:roszlán: De mázlista vagy, hogy nem izgulsz!! Smile

Na ezen hangosan felröhögtem az irodában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: NYUGIIIIII!!!!!!!!!

eszter82
Budapest

Az a furi,hogy nálam most épp ellenkezőleg van,minél közelebb a nagy nap,annál kevésbé félek tőle.
Inkább kíváncsiság és nagymértékű izgalom van rajtam,mert csak az jár a fejemben,hogy onnantól hárman leszünk úgy igazán!! :D

Nem azt mondom,hogy egyáltalán nem félek,de valahogy kezd múlni nálam :) Talán a könyvem van rám ilyen hatással :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andikám,

szerintem ez annak az előjele, hogy 18 napon belül megszületik Iza baba. :-) :-) bocs, nem kinevetlek, hanem elképzelem hogy kábé én is pont ilyeneken fogok agyalni ebben az időben. :lol: sőt lehet már előbb mert nekem (is) az a mániám hogy kicsit korábban szülünk.

nálunk védőnő letudva, nem sok plusz infot kaptunk... receptet nem kapunk előre, majd apának kell érte menni. viszont szülésig már nincs nála jelenésünk. :wink:

baldachin szett ilyen lesz, csak teljesen egyszinű világoskék az egész és a párnán meg a rácsvédőn nem lesz fodor. tudom sokat azt mondják fiúknak nem való, de mivel egy szobában leszünk nálunk jó lesz picit behúzni a baldachint.

Kép

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó!

De jól néz ki!
Szerintem szuper lesz :D

eszter82
Budapest

Zsuzsó: miért ne lehetne kisfiúcskának is baldachin?? :)
Annyi,hogy nem lesz fodros (mondjuk nálam lánynál se lenne az,de ez ízlés kérdése ;) ),és fiús színben kell választani,de ilyen pici korban szerintem nem kell még annyira azon stresszelni,hogy mi fiús,mi nem :)

Ezek a díszítések,meg a babarucik elsősorban a szülőknek szólnak, a babának még teljesen mindegy :D
Vendég

Breki,
szép a szerzemény.

Oroszlán,
én is irigyellek a nemizgulás miatt. :-) :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Tőlem maradhat a nyílt fórum, a másik nekünk is anyatanyás lett.

béku: Nekünk is ilyen hálózsákunk volt, Barbus szerette. De ez inkább már őszi, mert elég vastag. A kórházban adnak tápszert, ha nem indul be időben a tejcsi, vagy a baba kicsi. Ne izgulj. Ha meg otthonra kell, akkor ad receptet majd a gyerekorvos az első látogatásakor.

andi: A saccolt és a valós súly között akár fél kiló is lehet mind pluszban, mind minuszban. Az uh csak a csontok alapján számol ha jól tudom, azt nem veszi figyelembe mennyire husis a baba.

Gyerekem fél2-fél5-ig fent volt éjszaka. Aludt utána negyed 9-ig, de az apja totál kóma. Mindig zárásra időzíti a kis asszony. És ma a játszón oda csapta a száját a csúszda lépcsőjének az éléhez, ömlött belőle a vér. De persze nem engedte, hogy megnézzem. Kívülről nem látok rajta semmit, de azt vettem észre, hogy olyan mintha már kint lenne a jobb felső kis őrlője és annál vérzett volna. Majd megpróbálom valahogy megnézni. Holnap viszem oltásra, csütörtökön meg az ortopédiára, nézze meg a lábát. Kontrollra hívott minket vissza a doki. Egyébként az autóval kapcsolatban: talált Tomi egy tök jó lehetőséget, felhívtam anyósékat, hogy akkor lóvé, erre közli, hogy 5 munkanap! Hát köszi, addigra szerintem ez már nem lesz meg. Nagyon mérges vagyok, mert már ezer éve mondjuk neki, hogy mennyi kéne, hogy adnánk vissza erre úgy csinál, mintha most hallaná először. Mindegy, ha ez a verda nem is lesz a miénk legalább pénzzel nézelődhetek. De annyira utálom az ilyet. Elég ciki kölcsön kérni és akkor még ismételjem el, hallgassam a sopánkodását, hogy ez mennyire sok pénz és hogy ennyi nincs is. Aztán persze kiderült, hogy van, de könnyebb a lelkének, ha én rosszul érzem magam? Azon kaptam fel igazán a vizet, hogy nincs annyi pénze. Mondom akkor miért nem szólt hamarabb és akkor olyan kocsit nézek, ami bele fért volna a keretbe. Ekkor mondta, hogy hát van, csak a fele már kp, a másik felét meg utalni kéne. Annyira körülményesek, hogy az valami csuda. Megkérdezi, hogy mástól nem tudunk-e kérni. Hát de! Sorban állnak az adakozók az ajtóm előtt. Annyira elveszi a kedvem ettől az egésztől. Pedig nem szokott ilyen lenni, Tomi is azt mondta, hogy legalább háromszor mondott el neki mindent. A sógorom nyakán bezzeg nem ugrál, pedig 300.000-rel tartozik neki. Hát mi nem így törlesztenénk az biztos. Bocsi csajok, de ez most kijött.
vicky79
Budapest III. kerület

navi: Megpróbálom még ma feladni a gremesét, remélem sikerülni fog. Az időjárástól függ. Ha elküldtem akkor írok.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszi az infót,akkor ezen nem rágom magam,majd adnak receptet,ha szükséges :)

A pénz-mizériát nagyon sajnálom... (Barbus száját is...)
Nem egyszerű kölcsönkérni,de még elfogadni se,mikor az embernek ajánlják (anyóssal játszottunk ilyet mi is),mert még Te érzed magad hülyén,hogy "sürgeted"... De akkor minek ajánlja fel???

Nálunk is volt ilyen,hogy kapunk egy halom kajajegyet hétvégén, erre párom utána egész hétre mindkettőnknek rendelt kaját (nem is egy fogást,hogy ne kelljen főzni,és jól lakjunk),erre nem kaptuk meg,és nagyon hónap vége volt,így elég sz*rul jött ki,hogy kiadjunk rá annyi pénzt,amit amúgy nem tettünk volna...

Azt meg ugye egy összegben kell az első nap (hétfőn) kifizetni a kajaszállítónak... :?

Most is számítok az apum-féle kiságyra,mert akkor azt rakjuk majd a kis szobácskába (másik be se férne szerintem :D :D :D ),így ha nem kapjuk meg végül,vagy kidobja,megint pofára esés lesz :lol: :lol: :lol: :lol:
(hozzátenném,hogy benne megbízom!!)
Vendég

Már el is ment az autó. Nagyon el vagyok keseredve. És nem tudok mit csinálni. Azt hiszem, hogy amíg nincs a számlámon a lóvé nem is nézelődök. :(
vicky79
Budapest III. kerület

Na én meg közben bealudtam.... Kolleganő ébresztett, hogy ma kajajegy osztás volt odabent és kapok még 9 ezer valamennyit... Juhéjjj,na egyből felébredtem a jó hírre ... :lol: :lol: :lol: :lol: Már nem számítottam rá, hogy ennyi fog még járni, aszittem max. 1 ezres......De végülis ez így 1 közepes bevásárlásnyi... vagy megy a Meki-alapba, v. bármire ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszterkém: Sajtit a kívánásról nem kérdeztem, csak hogy Zoli hogy tippelt és mi jött be a kolleganőjénél ... 3200 körülre emlékezett és végülis Tündi babája 2900-cel született, szóval minimális eltérés volt, Zoli szinte beletrafált .... De asszem még Estrella ismerőse volt, aki Zolinál szült talán??????? (vagy tudunk még mást??) Remélem majd jön Estrella hamarosan és Őt is megkérdezném... Nekünk ugye 2600 körült mondott 1 hete... a szakirodalom szerint ilyenkor heti 200-nyi gyarapodással lehet kb. számolni... én meg ugye nagy számolgatós-zseni vagyok... :wink: :wink: :wink:
Mondjuk azért remélem 1 kilós eltérés remélem nem lesz se +ba se -ba.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Hihetetlen amúgy, hogy ez a végefőcím még nagyobb állatságokat ki tud hozni az emberből, mint amilyen lökött alapjában is.. :lol: :lol: :lol: Legalábbis én már tutira az agyatokra megyek gondolom.... :shock: :shock: :shock: :shock:
Szóval ubisali????????? Na ezen meg én nevettem jót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nálunk a töltöttkáposzta van a családi legendáriumban ugyanezen összefüggéssel kapcsolatban emlegetve.... Hú ha belegondolok, hogy mind a kétfajta kaja micsoda csúfságokat is képes már önmagában is művelni odabent és főleg odalent :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsókám: Tudom, hogy Te is nagy kombinátor vagy, úgyhogy készülj, hogy ne érjen majd váratlanul ez a pár lökött gondolat majd!!!! :))))))))))
Nagyon szép ez a baldachin, gyönyörű színe van!!!..... Nekem hallod eszembe se jutna, hogy fiúnak nem lehet.... v. ne lehessen :shock: ....Maga a jelleg tetszik, szerencsére kb. 1 millió fajtában van már... szóval csak választani kell tudni, ha az ember úgy dönt, hogy szeretne ilyet. Érdekes volt amúgy, mert a felkészítőn ez is azon dolgok közé tartozott, amit pont ugye nem preferáltak, de (főleg egy olyan élnék szobában mint nálunk) szierintem igenis jó szolgálatot tehet, ha ez ember elhúzza... Ahhoz meg hogy a bébi kedvére kamillázhassa körbe a környezetét csak el kell húzni.... Ágrácsvédővel ugyanígy vagyok, láttam Mieza hogy csinálta, mi is úgy fogjuk szerintem :wink:

Vicky: Szegény, godolom nyelsz egyet és felvszed a bájvigyort és a pléhpofát..... Figyu ne szabadkozz szerintem emiatt, inkább itt jöjjön ki, mint Anyósnak élesben, aztán besértődjön és ne adja oda...... Én mindenesetre lehet felvenném a kocsitulajjal a kapcsolatot és mondanám neki, hogy tartsa..... hátha!!!!!!!! 1 próbát megér!!!!!!!! 5 munkanapot hátha megteszi.... csak nem pörög annyira most az autóbiznisz, hogy törjék egymást a vevőjelöltek a nagy tülekedésben... :wink:
Barbus szegénykém, Ő is alakít mostanában... remélem nem lesz semmi maradandó v. később fájós ebből a beütésből!!

Béku: Nagyon szép ez a hálózsák!!!!!! Jó áron sikerült megcsípned??? Ja és ahogy nézem, amiről ma beszéltünk priviben ahhoz is tökre "megy".. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Apudtól a kiságyat hozzátok, v. hozassátok el minél előbb az a biztos... sőt ha esetleg csiszolni, lakkozni kéne rajta valamit (mittom én előző gyerek megrágta) akkor még legalább időben el lehet kezdeni azt is megcsinálni... Lapraszeredve meg úgyis elfér addig is :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska?????? Csucsu?????? Merre vagytok??????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Óh Vicky: most látom!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Sajnálom.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Sziasztok!!!

Köszönöm a sok-sok drukkokat!!!!
Minden a legnagyobb rendben zajlott,két embriót ébresztettek és mind kettő szépen fel is ébredt!!!!
A beültetést nem részletezem,úgy is már mindenki tudja,hogy hogy müködik!!!! Hurrááááá!!!! Most már én is kismami vagyok!!!!!
Eredményhirdetés május 12-én lesz!!!!!!!!!!
Most pihenek,majd még jövök!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi: irigyellek,hogy sikerült bealudnod,én olyan vagyok,mint egy zombi,de képtelen elaludni... :shock: :lol: :lol: :lol:

Talán az 5 órai anyák napján,amit a nővérem tart a tanítványaival :D
Jön rá anyum is,úgyhogy a 2 másik lánya talán előad neki valamit,én utálok szerepelni,legutóbb ugyan rávettek (énekeltünk hárman),de nem nekem való a nyilvánosság. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meg aztán Majával a pocakban most egy picit hadd legyek már a másik oldalon ;)
Anyumat már köszöntöttem többször is,úgyhogy mellette ülve nézem majd a csöpp elsősöket :D

A hálózsák 500 pénz lesz csak ;) Annyira tetszett,hogy muszáj volt,de szerencsére nem licitált rá senki,én is csak a legvégén,és nagyon örülök neki,mert szeretem ezeket a kis cuki cuccokat :roll:

És igen,menni fog az őt körülvevő világhoz is ;)

Asszem igazad van,hamar bejelentkezem apumnál,hogy elkérjem a kiságyat,nekik a padláson van.
Mondjuk az elején jó lesz a kis bölcső is,ami már vagy 5 éve megvan nekünk :D
Vendég

Zsuzska: de klassz,nagyon örülök a jó híreknek!!! :D
Akkor hát Neked is boldog anyák napját!!! :)
Vendég

ja,és persze küldöm az első ragacsszállítmányt is!!! ;)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Zsuzska!!!!!!!!!! :) Kismami!!!!!!!!! :)
Persze, de azért jöhetsz ám a részletekkel is, oké tudjuk a menetet, de mindig jó Mindenkinél újra és újra átélni, mikor megírjátok!!!! :)
Május 12 pedig egy csodálatos nap lesz.... Fogjátok hallani a gratulálok, Ön... kezdetű mondatot!!! :wink: :wink: :wink:

Ragacsszállítmányt én is indítom, megspékelve egy kis Izás-bébi-telepátia-pozitívhullámmal is !!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Béku: Nagyon jó áron vetted! :)
Engem már az isten se tudna rávenni, hogy kiálljak szerepelni.... pedig gyerekkorom kb. végig erről szólt... mostmár viszont ... :shock: :shock:

andrea-1

Zsuzska Kismami
Pihenj és növesztgesd, ágyazd be a Babókákat :)
Örülök, hogy mindketten felébredtek :D

Andi!
nem tudom, hogy mennyire Sz állapítja meg a becsült súlyt, vagy sokkal inkább a gép. Mert ugye a gép a mért adatok alapján kalkulál...
Reméljük, hogy pont eltalálta!!!! :)
Szülés előtti káposzta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az se semmi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Csucsu!
Te mikor jössz a jó hírekkel???? :)

eszter82
Budapest

Andi: nekem is erről szólt 12 évem,plusz a gyerekkorom,de ez sulis időszak alatt kényszer volt számomra,most viszont elég felnőtt vagyok,és megmondtam,hogy NEM....

Azt hiszem édesanyám nem ezért szeret engem,és nem is ettől volt szép neki az anyák napja :)

Igen,jó áron volt,múltkor 1500-2000-ért akartam egyet megvenni,ami nagyon tetszett,de lecsúsztam róla,elfelejtettem,mikor jár le a licit :D
Asszem nem volt véletlen ;)
Vendég

Csajok!
Nektek már nem kell szerepelni, csak a kis Gyönyörűségeiteket figyelni majd a bölcsiben, oviban, iskolában :)
Lesz ott majd sírás-rívás :)
Bár, ha Woody nyomdokaiba akartok lépni, és egyből a tévében debütáltok, akkor persze még jöhet a nyilvánosság :D

eszter82
Budapest

Eszter: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgy legyen, de ez a többiekkel egyetemben RÁD is vonatkozik ám!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

kukk,
pörgés ezerrel, 7 fog egyszerre, agyhalál, azt sem tudom éjjel vagy nappal van, olvasni nem tudok, KOOOOOO, de ígérem éjszaka visszaolvasok :lol:

addig pedig életem értelmei ha valaki FB-n még nem látta volna

Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Eszter: Csucsukámat most interjúvoltam meg nemrég, hogy mi a dörgés... Dolgozik estig, szóval lehet nem tud jönni?....de pletyózok azért, remélem nem csavarja le a fejem, de csak hogy ne izguljon senki se: ... :lol: :lol: :lol: Jó híreket kapott, hamarosan kezdhetnek... a részleteket nem írta nekem se, de majd jön és biztos mondja! Lényeg, hogy nagyon pozitív kisugárzású volt az sms-e!!! És ez a lényeg!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Kubu Drága: KITARTÁS!!!!!!!!!!!
Gyönyörűek itt is!!! Imádnivalóak!!! :wink:

andrea-1

Kubu!
A kis szépségek :) :) :)
Hűűű, nem aprózzátok el a fognövesztést :D
kitartás!!!!!!!

Andi!
Csucsu hírek szuperek :) :) :)

eszter82
Budapest

Zsuzska,
hajrá ikrek!!!!
babaragacsokat küldjük!!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Andi,
Sajti ugye jól van? el van nagyon tűnve...
hát igazad van, számítok én is az extra gondolatokra... talán nem is véletlen hogy hetenként van jelenésünk Sz dokinál. :wink: :wink:
gyomorra te espumisant szedsz? azt lehet az utsó hetekben is? ma töltött paprikát ettem, de úgy érzem rossz húzás volt, ráadásul hamarosan indulnom kell. :?

Csucsu,
te merre????

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nem espumisant, hanem Gaviscon szirupot...ez a savra van...
Írok privit

andrea-1

Andi,
szuper hírek Csucsuról, köszi, remélem jön majd részletekkel.

Kubu,
mikor először láttam fb-on aszittem káprázik a szemem!!! :wink: :lol: szuper képek!
fogakhoz és nemalváshoz kitartás!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu: kitartás, nálunk is 4 jött egyszerre. Kettő már kint van, így most 10 foga van a drágámnak.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi
Igazatok van, jó lesz a semleges értékelés…
Még hiányzik nálunk a külső hőszigetelés, hagyjuk is, mert csak felmegy a cukrom. Persze ma sem sikerült semmit sem intéznünk, de legalább férj itthon maradt velem :)
Majd csinálok képet a hazahozós szettről, igazából semmi extra, sima kis natúr színű pamut, de nekem tetszik.
Kapunk majd képeket az amerikai ruhákról?
Hú, nagyon jó lett Iza-szoba!!!
Én néha szoktam nagykifli is lenni, férj nevetett pont tegnap, hogy az ő hátát rugdosta a kissrác :)
Hú, valahogy 2 napja pörgök, ennyit az otthoni pihenésről :)
Próbálok valami napirend félét is tartani, hogy torna, intimtorna minden nap meglegyen.
Megértem, hogy kezdesz félni….
Én is parázok az előjeleken, barátnőm azt mondta, hogy a szülés közeledtével kezdtek javulni a cukorértékei, nekem meg napok óta annyira jók… Nem, még nagyon korai lenne, Tena betétem sincs :)
Tényleg, mi van szegény koraszülőkkel, akiknek még se kórházi táska, se semmi???
Én még azt hiszem júliusig vagy augusztusig kapok kajajegyet, ki szokták küldeni postán értékbiztosítással.
Majd barátnőmet megkérdezem a súlyról, azt tudom, hogy Szonja baba nem volt hatalmas, de ugye akkor örültünk, hogy túlélte, nem foglalkoztunk a súlyával…

Woody
Elmentettem én is a jótanácsokat a szüléshez…

Zsuzsó
Megkérdeztem előre a hintát, vízszintesbe fektethető, így jó újszülötteknek is…
A baldachin nagyon jó, miért ne lehetne kisfiúnak???

Béku
Remélem nem fáztál meg nagyon! Idd Eszter csodalöttyét!
Ez a hálózsák nagyon édes!!!
Ezt most nem értem, már van kiságyatok, miért kell még egy?

Ancsi
Én hónapok óta hajnali 3-4-ig alszom, itthon nem gáz, munka mellett azért kemény volt…

Oroszlán
Még eléggé szenvedek a gerlével, körbe-körbe forog és csapkod a szárnyaival, ha etetem, mert izgatott, hát nem könnyű…
Remélem a gyereketetés egyszerűbb lesz :)
Majd csütörtökön megkérdezem a dokit a szívemről.
Még elég pörgős itthon is az élet…
Hanyadik héten kell összepakolni a kórházi cuccot?
Szuper, hogy megvan már mindenetek!

Zsuzska
Gondoltam ma rátok!!!
Akkor az ikrek sínen vannak, szuper :)

Judit
Küldj majd képet a szobáról!
Milyen a távmunka?

Carla
Szép nevek, a Hunor nekünk is benne volt (van?) az utolsó 5-ben…

Ann
Igen, én voltam a Zsomboros :)
Jó sok mindent intéztetek, az Istenhegyin és az ÁNTSZ-ben mit néztek?
Akkor a kirándulás miatt voltál eltűnve, végre bepótoltátok a múltkorit…
Az esőt sajnálom, remélem nem fáztál meg!
A büntetést sajnálom, a francba!!! Már ki is jött a csekk, vagy megállítottak?
Elég szemétség ilyen rövid szakaszra kitenni egy 50-es táblát…

Vicky
Na, jól kijutott neked…
Remélem Barbus szájának nem lett nagy baja…
Anyós és a lóvé, no komment, úgy látszik, ez egy ilyen hét :(
Sajnálom, hogy már elkelt az autó, ennyire pörög most az autópiac???
Mondjuk mi is így vettük, hogy felhívtam a tulajt, addigra már volt egy ajánlata, de úgy éreztem, hogy nem volt neki szimpi a pasi, így minket még megvárt és végül minket választott. Pedig még picit alkudtunk is, igaz, KP…

Na és főleg ezért voltam távol tegnap és ma, ezt „alkottam”:

Kép Kép

Kép Kép
estrella22

estrella: Nagyon jók lettek a feliratok. Az autóval kapcsolatban: nem hiszem, hogy ennyire pörögne a piac, de ez nagyon jó vétel volt valakinek. Anyós meg elnézést kért, mert hogy ő nem gondolta volna, hogy ilyen hamar kell a pénz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nagyon rég jártam már közöttetek, de zugban követlek benneteket, amikor időm engedi, SOS egy kis segítségre lenne szükségem.
Kezdődik a stimum és az egyik gyógyszer a Pergoveris. Megkérdeztem az árát a patikában és rosszul lettem mikor meghallottam. Csak ennek a gyógyszernek az ára többre jönne ki, mint a korábbi stimulációm. Szerintetek ez létezik? Légyszi segítsetek, aki ezt használta-tényleg ilyen baromi drága? Ennyi pénzt tettünk el az egész stimura, mint amennyibe ez az egy kerül. :shock: :shock:
Köszi a segítséget!
Luca
luca4

Estrella: nagyon klassz az alkotásod!!!! :D

Én csak picit fáztam meg,a torkom fájdogál,meg köhögök,de nem vészes,néha tüsszentek csak :D
Lázam tuti nincs,bár nem mértem,de nem vonzom be inkább a méregetéssel,mert arra hajlamos vagyok ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kiságy azért kell még egy,mert amit vettünk,az tökéletes a mi szobánkban,de most jött az ötlet,hogy babócát száműzzük a kis szobába,oda tuti nem fér be,bár még mérnem kell,ha bejutok oda anyós cuccától..........

Szóval akkor lenne egy csöpp saját birodalma,aminek nagyon örülnék,és megmaradna a mi kis háló/nappalink :D

Ha meg befér,akkor persze semmi más se,de az lenne a legklasszabb :)
Vendég

Luca: Neten ennyit találtam róla,bár nem tudom,pontosan ez a változata-e az,amit Neked felírtak...
Itt 3-féle ár van,kérdés,hogy melyik támogatás érvényes....
lombik lesz?

Fogyasztói ár: 22888 Ft Támogatott ár: 17166 Ft
Kiadhatóság:

* vényköteles

* Normatív TB támogatás: igen
* Közgyógyellátásra adható: igen
* EÜ támogatásra adható: igen; EÜ ár: 6866 Ft
* EÜ 100 támogatásra adható: nem
Vendég

Köszi Béku az infót. Igen lombik lesz és a patikában a 22.888-as árat mondták, mert a Teljes ár van bejelölve-ezt sem értem de 10 db van felírva, ez már egy kicsit brutál és még mellé a sok másik. Nem tudom mit csináljak :(
luca4

Luca: hmm,nem tudom...
Esetleg hívd fel a BMC-t,hogy lehetséges-e,hogy így van,talán csak rosszat jelöltek be...?

Vagy amit még lehet,hogy megkérdezel másik patikát is,hátha csak rosszul nézték meg.
A János kórházas gyógyszertárat kérdezted? Mert gondolom ott már nagyon vágják a dolgot,hisz majd' mindenki ott váltja ki gyorsan a recepteket,szerintem nekik tudni kell,hogy a lombikhoz ennek mennyi az ára...
Vendég

Luca: ez a szuri ár nem a 10 db szurirara vonatkozik??? Nem ismerem, csak kérdés.... Az én inszemes-lombikos szurijaimat is 10-es receptre váltottuk ki mindig. :wink:

Estrella: baker, hogy Te milyen ügyes vagy!!!!!!!!! Ezek a betűk esküszöm jobbak mint az angyalkásak!!!!!!! :) És főleg, hogy a saját kezeddel csináltad őket!!!!!!
Ruhákat ma kimostam, holnapi nap jövős-menős nap lesz...de csütörtökön átvasalom majd és leképezem a fényt.. és akkor megmutatom... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Addig ízelítőnek, ami nem ruha (kiscipő, fodros masnik és egy csörgős-zörgős elefáni játék :)
Kép

Béku: Valami eszembe jutott. Félre ne érts, beleszólni az istennek se szeretnék.... csak lehet át kéne gondolni ezt a 2 ágy dolgot kicsit Nálatok. A felkészítőn Judit szülésznő több alkalommal is felhívta a figyelmet arra, hogy ezeknek a pindúroknak még nagyon-nagyon fontos többek között az állandóság az életükben... és ugye pihenés-alvás szempontjából ez az állandóság nagy %-ban a kiságyuk lehet, ami ugye az Ő kis birodalmuk... Szóval altatni lehet szerencsésebb csak 1 helyen őket, főleg az első x időben, nem? ... Persze ugye még tényleg nem igazán értek a csöppek lelkületéhez, de felmerült mint gondolat, ha 2 kiságya lesz Majácskának, nem zavarjátok ezzel túlságosan össze???
Már anyukák, Vicky,KUbu,Woody,Erika és a többiek, mit gondoltok erről??

andrea-1

andi: Hát igazából az elején a babakocsiban is nagyon sokat aludt Barbus és az sem a kiságya, szóval nem tudom. Az viszont legyen állandó, hogy az éjszakákat hol tölti, szerintem az nagyon fontos. Én egyébként azt hiszem, hogy Béku helyében inkább játszó sarkot csinálnék ebből a pici helyből. Pár hónap és úgyis a játszószőnyeg lesz a lényeg vagy a hinta vagy ilyesmi. És a szőnyegen is olyan jókat fog aludni. Addig meg a mózest tenném oda kiságy gyanánt. De nem tudom, csak egy ötlet. Nagyon édesek a cuccok!

Aki rendelt pedipedes cipőt: megérkeztek a központi címre, elméletileg lassan nálam lesznek. Ha tudok pontos árat írok mindenkinek privit. Már nagyon kíváncsi vagyok milyen.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?