Tigris,
Ezek szerint nálatok is "jó" a helyzet a fogacskák miatt!!! ...és még mindig nem jöttek ki...
Ti milyen oltást kaptok most?
Jellemző...miért is adnának 1 napra időpontot! végül is, nincs az embernek más dolga, csak állandóan a rendelőbe járni...
Arra még én is kíváncsi leszek, h mi lesz pl. nálunk is nyáron, mert június közepén leköltözünk a Balcsira nővéremmel!
Már nagyon várom!!!! és elvileg nem is jövünk haza, csak nyár végén!
Ügyesek vagytok már Ti is, h ki tudtatok váltani egy étkezést!
Én eldöntöttem, h teljesen ráhagyom Danóra a kiváltás ritmusát és sza..ok a nagykönyvben leírtakra!
Az ebéd és a 18-órás kaja már megvan, most majd a délelőtt 9 órással fogok próbálkozni. Már kb. egy hete nem hajlandó megenni akkor csak 80g tápot, gondolom már nem kell neki annyi kaja, akkor inkább egyen egy kicsit több gyümit akkor is. Holnap már azt fogok neki adni tejcsi helyett. Így váltottuk ki a 18-órás kaját is...
Danó utálja a brokkolit, a zöldbabot, a borsót! Viszont imádja a sütőtököt, krumplit, répát, karfiolt, gesztenyét!
Nekem nem kell "harcolnom" vele. Ha éppen új ízt próbálok ki, már az első falatnál kiderül, h megeszi-e. Ami nem smakkol, attól megborzong, öklendezik és kiköpi.
Ami meg ízlik neki, azt nyeli, mint kacsa a nokedlit.
Tényleg, te adsz még pluszban husit neki, ha üveges bébikaját kap és "elvileg" van abban is?! Nálunk az jött be, h teszek bele pluszban neki csirkét. Attól kezdve zabálni kezdte!
DE jó, h eltűnt az ekcémátok!!!!
Ennek nagyon örülök!!!
Szegény apa!!! Mi ez a dekompresszió balhé? Én nem tudom mit jelent...
Tigris, Bixi
Hajhullás ellen Forcapilt szedek 1 hete, Bánfi hajhullás elleni samponnal mosom a hajam és iszom a körömvirág-kamilla keverék teámat a gyulladás ellen... remélem most is hatni fog!!!
Ja, és megváltam a szőke hajamtól és visszafestettem barnára.
Az sem volt emberi, amikor ki kellett fésülni hajmosás után és több tonnányi balzsam ellenére is gubancos volt és téptem... Most úgy siklik benne a fesű, mint kés a vajban... Sajnálom, mert imádtam szőke lenni, de inkább barna leszek, minthogy kihulljon az összes hajam, mert még a hidrogén is roncsolja pluszban!