Reno
Ne ostorozd magad, lehet, hogy közrejátszott amiket írtál, de lehet, hogy nem.
A petevezető átjárhatóságáról (és egyéb nőgyógyászati problémák segítéséről) hírem van. Van egy idősebb hölgy Tóth Lívia (tel.: 321-2952) aki Aviva tornát tart. Ez egy olyan torna, mely pl. meghozza azon nők menzeszét, akiknek eddig nem volt, segít a babaáládásban, megnyithatja a petevezetőket. De segítségével előbbre is lehet hozni a menzeszt. Sok cikk van a neten róla, keress rá az Aviva torna kifejezésre. Pár linket beteszek ide is.
http://shape.proweb.hu/main.php?rovat=4&cikk=237 http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=18&cid=5918 Én voltam ilyen tornán, aztán itthon 1-2x csináltam is, de utána elkezdtük a stimut és abbahagytam. De van egy barátnőm, akinek sok év után meghozta a menzeszét, pedig az orvosok azt mondták, hogy ő már többet sose.
Ha kell a könyv, szívesen átadom neked ingyen.
Kriszta
Jól kijött nektek ez a következő időpont. Lehet, hogy a jövőév elején mégiscsak azt fogod mondani erre az évre, hogy minden jó, ha a vége jó? Sajnálom, hogy most nem sikerült
, pedig meg voltam győződve a tüneteid alapján.
Kívánom, hogy lélekben megújulva, felfrissülve gyertek a haza a síelésből.
Fea
A hasfeszülés lesz is még egy ideig. Sajnos, vagy hál' Istennek. Amiket írtam a túlstimuról, azt figyeld magadon. Az Utrot én is utána itthin betegállományban nyomtam, most már munka mellett. Mindig van nálam 2-3 intim betét és felrakás előtt cserélek, majd igyekszem úgy ülni, hogy kicsit hátrafelé legyen döntve a csípőm. De ez nem mindig kivitelezhető. Sajnos kifelé is jön, de a dokitól én ezt legutóbb megkérdeztem és azt mondta, hogy azért annyi az adag, amennyi, mert tudják, hogy egy része kifolyik, de a másik része felszívódik ám.
Lara
Arra nem tudok neked válaszolni, hogy éreztem-e olyat, mintha megjönne, mert nekem más vonta el a figyelmemet, de mások mondtak ilyet. Főleg a menzesz idejekor, amikor meg kellene jönnie, de persze nem jön, mert a babó már nem engedi. Ez állítólag még 1-2 hónapig így lesz. És a frászt hozza az emberre, no meg az Utro kifolyása is az állandó feszültséget okozza. Én fél óránként jártam a wc-re megnézni, hogy fehér, vagy piros a folyás.
Nagyon jó, hogy ilyen sok elfoglaltságod van/lesz. Lekötik a gondolataidat és kicsit nyugodt leszel te is.
Ildikó
Nem csoda a hiszti, amit ugye a lelkiállapotod és a hormonok okoztak. A párodat meg ne hibáztasd. Neki nem mindennap ez jár a fejében, ő nem számolja a napokat, nem ő érzi azt amit te, így bizony el-el felejtik. Legközelebb bújj mellé és oszdd meg vele bánatod-örömöd. Ő tudjon meg először mindent, érezze, hogy ő az első.
Örülök, hogy másnapra már minden jóra fordult. Milyen etélyi ruhát vettetek?
Zsebi
Zsuzska
Kriszta
Lullaby
Milena
és mindenki
Nagyon köszönöm a meleg szavaitokat hozzám, az érdeklődéseteket bár megérteném, ha nem nagyon foglalkoznátok velem. Tudom, hogy rossz is, meg jó is olvasni, hogy másnak sikerült. Rossz, hogy miért nem velem történt, de azért jó, mert legalább reményt ad.
Mindig oly lelkiismeretfurdalással írok, hogy nekem már nem ezek a gondjaim és félek, hogy valakinek szomorúságot okozok, mikor magamról ás a Babszemről írok. De nagyon-nagyon szomorú is vagyok, hogy nektek eddig nem sikerült, és nap, mint nap csupa rossz híreket olvasok.
És tudjátok hányszor megfordul a fejemben, hogy miért nekem sikerült elsőre, miért viselem ilyen jól, mi rossz jöhet, ha eddig minden ilyen simán ment? No nem állandóan ez jár a fejemben, de meg-megfordul.
Szívesen jövök közétek, mert már abból is erőt merítek, ha ti egymást lelkesítitek, vígasztaljátok.
Legközelebb majd december 7-8-a körül megyek orvoshoz, addig semmi újat nem tudok majd magamról írni. De itt leszek és bátorítok mindenkit.