Sziasztok!!!
Kicsit megkésve, de nem igen voltam net-közelben, leginkább dokitól-dokiig mentem néha...
Eredmény: pénteken klinikára küldött a házidoki , rtg-re, mert hogy Gergő sipolgat ha veszi a levegőt, nem tudta eldönteni , hogy tüdő-vagy-hörgőgyulladás, vagy allergia ( sok van a családban nálunk).....klinikán rtg, hát, mint egy szál kolbászka úgy lógott az én fiam... de jól viselte, még röhögött is, eredmény, hát beolvastam a házidokinak, de nagyon Ő sem tudott dönteni, lehet mellhártya gyulladás is... ezért klinikán is megnézettem egy dokival... ő hörgőgyulldást mondott, ez alapján kezelem, de Spiropent-et elhagytam, mert gyerekem úgy izzaddt és olyan izgága volt, most már jobban is veszi a levegőt, szteroidous kúpot is csak 2 napot kellett neki adnom.. .remélem most már vége lesz!
Utólagy: DRÁGA BABANETES ANYUCIKÁK! NAGYON NAGYON BOLDOG ANYÁK NAPJÁT KÍVÁNOK!!! ( NA MOST ITT BŐŐŐŐŐŐGÖK.... tiszta dinka érzékeny p-----a lettem...)
Kicsit visszaolvasva:
Babák: szépek
Fejlesztések: húúúú, nem semmi pénz.....csak kamillázok...
Barbcsi: remélem talira el tudunk menni...
Claire: milyen volt a középsőknek a kintlét?
Évi: Tomika még mindig egy nagy ÁSz pasi
Csillag: jójó, majd szépen Gergőm is remélem behozza GErgődet!
Pécsi csajok: talit képek szuperek, ahogy rágja Rékus meg Gergő annak a csodás táskát!!!!
Sucer: tali:) de jó!
veletek is
Más: sógonőmnél gondok... iker terhes ugye, eddig azt mondták, hogy 2 gyerek, 2 burok... minden szuper, szépek, egyformák, nagyok.... tegnap ment magzatvízvételre, 18hét1napon, akkor derült ki ....
a rossz hír: ikertranszfúzó.....
egyik baba már 2 héttel le van maradva, viszont ezen a téren lévő 4es skálán ők még csak 1nél vannak, tehát korán kiderült, idézőjelben korán!!! Kész vannak, mi is.... nem is tudom... nem tudni h babák egészségesek, van egy eljárás, 5-10 perces, lézerrel elvágnák az eret ami pumpál egyik gyerekből a másikba ( Ircsi, lehet rosszul mondok vmt, nyugodtan javíts, de anyum mondta , neki meg bátyám és lehet nem minden így van...) szóval van ez az eljárás, de itthon még nem végzik....
kész van mindenki.... bátyusom sírt...
nem így kellene ennek lennie....