Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

talán ma az írásig is eljutok. :oops: Apa hazautazott kedden, elintézni végre a lakásdolgokat, kettesben maradtunk Botikával egy hétre, háát, nem egyszerű. De legalább főznöm nem kell, elvagyok szendvicseken, salátán. :lol:

Nagyon jók a talis képek, aranyosak a babucik.

Ircsi, Chloe tündéri a videón, nagyon ügyes. :lol:

Évi, Tomikát már nem is dicsérem... biztos unod. :wink: :D

Én képtelen vagyok videót csinálni Botiról, mert ahogy meglátja a fényképezőt azonnal rástartol. Pedig már olyan ügyesen tapsikál, integet, feláll mindenhol, kedvence a gatyám szára, na és persze a mosógép. :lol:

Mares, hogy vagytok?

Klárika, csúsztatott ünnep, ügyes. :lol: (asszem most nálunk is at lesz.)

Mindig akarom kérdezni, de aztán elmarad, valaki esetleg tudja, Tina, a topik-kismamánk jól van e, már nagyon régen nem volt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi!
valszeg fog mászni is, amint megerősödik hozzá, meg jobb lesz a tartása, meg össze tudja rendezni!
Claire
claire

CSillag: későn érésben majd MI is követünk Titeket :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!

elveszett bárányka jelentkezik...

Tali sajnálom, hogy nem tudtunk menni, de a jövő héten (akár péntek délelőtt is) nem hagyjuk ki!!!! szuperek a képek, video nem készült? megnézném Tomi popsincsúszását! kár, hogy lemaradtunk róla... :(

nem tudok most kommentelni...

drukkoljatok Limo-nak, hogy ne hulljon ki az összes haja... (ma Ő vigyáz Zoé-ra... sztem nem tudta, hogy mit vállal... két gyerekkel egyszerre... most megtudja! :shock: ) én magam is nagyon izgulok... és nem győzök elég hálás lenni, hogy bevállalta!

megyek, mert nyakamon a rengeteg dolgom... de már ég az arcom, hogy nem jöttem mostanában...

Kép
gtunde75

Sziasztok :D

Tünde...Limonak drukk :)
Kár,hogy nem voltatok talin...de jövő héten pótoljuk/pótoljátok :wink:
Amíg én ott voltam videó nem készült...csak Évinél volt gép...

Mares...írhatnám azt is hogy "bevárunk" titeket...nem baj az-már belátom...csak aggódtam (mint mindig) :)

Gyerekem 3 napja tiszta dilinyós :(
Folyamat sír mindenért-de a nyála ömlik...tuti megen a fog :(

Csikorgatja a fogát....ááááááááááj :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Limo, vihetem Botit is? :lol: :wink:

Rájött hogy kell kinyítni a mosógépet, kiapakolta a szekrényt, majd bemászott.... ajajajaj
Kép

Klári
nklari80

Sziasztok!

Gyors közérdekű infó mindenkinek: mostantól lehetőség van ZÁRT TOPIKOK indítására a Babanet Társalgójában! Ha szeretnétek zárt topikot indítani, írjatok nekünk levelet a szerkeszto@babanet.hu a tárgyba mindenképp írjátok bele, hogy ZÁRT TOPIK!

Fontos: már meglévő topikot nem tudunk zárttá tenni!

Továbbá: még mindig van kommentelős nyereményjátékunk. Ha hozzászóltok a cikkekhez, jövő héten egy csodaszép memóriajátékot nyerhettek a Nami felajánlásával.

Kép

Meséljétek el, Ti milyen első Anyák Napjákra emlékeztek.

Vagy egészítsétek ki: mit vennétek fel feltétlen a játszótéri illemkódexbe?

És tegye fel a kezét, akinek a haja is hullani kezd, ha a rokonság rákezdi: Mikor jön a baba, vagy a kistestvér?

Szép napot mindenkinek:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Limo
Jelentkezz! :lol: :wink:

Csillag
Nyűgösség űzőket küldök...

Klári
Megnyugodtam... nem csak nálunk van rumli :oops: :lol: :lol: :lol: :wink:

Mi jól vagyunk... felső metszők törekednek kifelé...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, gratula a fogakhoz.
És ma már 2x elpakoltam. Aztán feladtam, majd este, ha már elaludt a törpe. :wink:
Anno, mikor még jártam rendszeresen házhoz kozmetikázni, volt egy vendégem, ahol 2 gyermek van, mindig iszonyat rendetlenség volt. De olyan, amit még soha nem láttam. Akkor furcsáltam, mostmár megértem... 8) :lol:

Klári
nklari80

Ircsi-köszi...küldjed gyorsan :) :P

Nem akar enni-csak azt a hülye pufit :( :?
ááááááááááááááááá
Semmi nem kell neki...ezzel nem lakik jól...2 órája próbálom etetni,de nem megy :? :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

NEM ESZIK MÁST! :?

Kép

Édesen elvolt a játszórészén (kb 10 percig) :? :(

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok
Nyűgi babákhoz kitartás..pakolókhoz végképp...Tomi egyre ügyesebb már lemászik a habtapiról,vigyorog ezerrel,bár ma borult is,volt sírás meg búb a homlokon :? :roll:

Limo,bátor vagy és biztosan nagyon ügyi is!!

Tünde mesélj hogy sikerült :)
Ja,a tali lehet hogy nálatok lenne a legjobb :oops: 8) mert Clarikának bármikor szólhat ugye Anti hogy menjen érte,mi pedig kora du.indulunk a Balcsira,amikor Miki hazaér...és nem akarjuk h.emiatt legyen rövidebb a tali...ezért is hoztuk péntek de-re,bár Barbcsi nem jelentkezik mostanában,remélem nem változott a terv.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ja anyukám azt mondja megveszi keresztelő ajándéknak a tanuló széket,még meggondolom :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok!

[quote="evilany"]
írta:
evilanyTünde mesélj hogy sikerült :)
Ja,a tali lehet hogy nálatok lenne a legjobb :oops: 8) mert Clarikának bármikor szólhat ugye Anti hogy menjen érte,mi pedig kora du.indulunk a Balcsira,amikor Miki hazaér...és nem akarjuk h.emiatt legyen rövidebb a tali...ezért is hoztuk péntek de-re,bár Barbcsi nem jelentkezik mostanában,remélem nem változott a terv.

semmi akadálya!
:D

a tegnapi nap :arrow: Limo azt mondta, hogy a délelőtt volt rázósabb, akkor sokat sírt, de a délután már okés volt... biztos nem volt eccerű, de kora este még beszéltünk telefonon, és mindkét gyerek rendben volt...
Limo azt mondta, hogy még egy spagettit is össze tudott dobni mellettük, szóval apának is lett végül vacsora... :wink: :lol:

ahogy én viseltem: hááát egész nap gombóc a torkomban, és enni sem tudtam, olyan ideges voltam... (nem azért, mert nem bíztam meg maximálisan Limo-ban!!!! Ő fantasztikusan állta a sarat!!!!) amikor megláttam a gyereket, elkezdtem bőgni, mint egy ovis, pedig erős akartam maradni, de nem sikerült... szörnyű érzés volt... nem kívánom senkinek, bár előbb utóbb mindenki meg fogja tapasztalni... ez most az elsőgyerekeseknek szólt... a tapasztaltak biztos tudják miről beszélek...

még jövök...

Kép
gtunde75

Jó reggelt!

Tünde Tudom miről beszélsz....

Egyik ismerősöm meséli ahogy szoktatja be az oviba.
Belegondoltam, milyen rossz lesz, ahogy látod, hogy sír utánad, s mégis otthagyod.... áááááá

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tünde!
Igen :wink:csak azzal tudlak bíztatni, hogy ahogy megy előre az idő, azért jobb lesz. De végig kell élni a leválásukat, és ez nem könnyű, lelki alkat kérdése, h kit mennyire visel meg, de nehéz.
(Én totál hülye vagyok, nekem ott kezdődik a nehézség, hogy már nem csak szopizik... sőt, biztos lelki alapon vagyok egy kicsit túlhordós terhes típus..., de ez már a hülyeség :oops:) (Sokan vannak úgy, h jajj lemaradok vmi jóról, program, munka, utazás , stb a gyerekem miatt. Én időnként fordítva érzem, lemaradok a gyerekemről pl a munka miatt. Persze amikor már beadod oviba, onnantól nincs "menekvés", csúszik ki a kezedből :( . Közben meg persze tök jó nézni, ahogy nőnek, önállósodnak, fejlődnek, tipikusan egyik szemem sír, a másik nevet helyezet.)
Na, jó, lelkiélet befejezve :D , ne agyaljunk, csak örüljünk nekik!

Nekem ma jönnek meg 10 nap után a középsőim, sosem voltak még ennyit távol tőlünk :wink: :D .

Claire
claire

Sziasztok
Jajj a hideg kirázott amiket írtok,sose sose adom a babám :roll: :oops: :( :( amúgy is olyan bújós anyás lett,apjától is átkéreckedik ha meglát,olyan édes.

Tescoban univer húsos bébiételek(zöldbab,zöldborsó,alma-banán,körte pulykahússal,zöldséges rizottó husival,spenót....)199 ft, nestle csokis,kekszes,banános,vaniliás bébidesszert 4x100 gr 399 ft.

Holnap nem lesz bolt nyitva!(máj.1)

evilany

Sziasztok!

Claire, hol voltak a gyerekek?
(lehet lemaradtam róla)
Ja mi kedden járunk dévényezni, szerencsére 1 alkalom után már fix helyünk volt. Ha Lili nem csak négykézlábazna, hanem elindulna akkor már el is engednének. Hiszen minden ok vele, szerencsére. De azt mondta, hogy inkább járjunk addig heti 1 alkalmat.
Mi is voltunk még 3 hósan az ottani neurológusnál, ő sem talált semmit Lilinél (szerencsére), de mondta, hogy a szülési események miatt jó lenne a heti 1 alkalom.
Joninak is jó lesz és a végén gyorsabb lesz, mint Nonó!
(remélem valamikor találkozunk!)

Évi, tegnap én is vettem a tescoban kajákat és bátor voltam és vettem 8-hóst is (darabos). Evett már a tesóméknál, de azért kíváncsi vagyok, hogy eszi-e ezeket is. (illetve ezek új ízek, neki tököt még nem kapott)
Tomi nagyon cuki a videon, nálunk is nagyon nehéz lekapni ezeket a pillanatokat. Ha meglátja a gépet, már csak az érdekli el akarja kapni, így nem is dumál akkor.
Ja még azt akartam írni, ha te szépen tornáztatod Tomit, akkor nem lesz itt gond. Ügyes fiú ő, mindent fog ő is csinálni, csak a maga idejében. A végén, majd azt fogod írni nyáron, hogy már alig tudod visszafogni úgy rohangált a Balaton partján. (és persze mindig a víz felé akart menni)! :lol:

Tünde, én nálam mindig akkor jönnek elő (ilyenkor) az anyai érzések, ha hazajövök. Azonnal rohanok a kis drágámhoz és ki sem adom a kezemből.
Pont most beszéltük férjemmel, hogy anyák napján mi lesz, ha elszavalja első alkalommal az oviban a verset nekem. Szerintem én ott fogok zokogni, 100 papírzsepi sem lesz elég.

Limo, ügyes vagy Gratula! :wink:

Sucer, nekem a munkahelyem kért valami papírt (igazolást a tgyásról). Persze én nem kaptam, ezért ők kértek egyet a hivataltól, azt mondták hogy az adóbevalláshoz kell nekik.

Szilvás, neked is azt tudom mondani, hogy egy-két alkalom és Eni úgy fog mozogni, hogy csak na!
Nagyon sajnálom az anyagi dolgokat…

Jók a pécsi talis képek. :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody! Megjöttek a középsők, nővéreméknél voltak anyámmal, Fr oban. Utazással együtt 11napot! tudom, hülyén hangzik, de a párom is mondta, h fura volt itthon csak :lol: 4-el, főként ünnepek, stb. De klassz volt nekik, kis világjárók! :lol:
Mi most hétfőn megyünk, aztán meglátjuk. Egyébként azért Nonót is szemmel fogják tartani, mondták, meg úgyis velünk lesz! és ha szükséges, akkor "hozzányúlnak" majd.

Majd jelzem mikor megyünk, hátha.... Claire
claire

Claire, "csak néggyel" :lol: :lol: nekem néha a kettő is sok :D :D

Csillag Gergő milyen nagyfiús lett :) kész férfi.

Limo, ügyi vagy!! Ikres élet próba :):)

tanulószék: nekünk van, mindkét gyerkőcnek bejövős, de annó elég drága volt, én kifogtam félárasan. Nem tudom most mennyi.

nklári, pakolós Boti tünemény :)

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Boldog Anyáknapját !! :D :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Ezt minden ÉDESANYÁNAK ÉS NAGYMAMÁNAK SOK SOK SZERETETTEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://indavideo.hu/video/Edesanyaknak

BOLDOG ÉDESANYÁKNAPJÁT !!!!!!!!!!!!!

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Jó reggelt

Ircsi,ragyogtok :) itt a tavasz! :wink: :lol: :lol:[quote][/quote]

evilany

Köszi, és mindenkinek: BOLDOG ANYÁK NAPJÁT! Claire
claire

Sziasztok!

Csak gyorsan pécsieknek szeretnék írni: Beszéltem Évivel, igen pénteken megyünk Harkányba. Délelőtti tali nekünk is jó, 10 óra max. fél 11 körül nektek megfelel? Még meg kell nézzük, kb. mennyi idő az út, és akkor ennél pontosabbat is tudok mondani. :) És köszönjük szépen a meghívást! :wink:

Tündi! Egy címet kérhetnék priviben? Köszönöm szépen!

Később jövök, ha Bence elaludt, de most itt rosszalkodik mögöttem, figyelnem kell rá, mert a telefonom is tönkretette, míg nem figyeltem a múltkor (nyáltengerben úszik, kiszárítottuk, de egyre cifrább a képernyő)... :roll: :oops: :? Most épp a hátamba kapaszkodva áll fel a fiatalember... :lol: :lol:

Kép

Kép
barbcsi

Utólag én is Boldog Anyáknapját kívánok mindenkinek!

Claire, már értem. Gondolom nagyon jól érezték magukat.
Persze nekem is furi volt "csak" 4 gyerkőccel. :wink:

Ircsi, Katus csodaszép!

Évi, van még szerintem egy nagyon jó játék.
(ok, nincs magyar de angol és német van, legalább fejlődik a gyerek)ilyen: http://jatek.vatera.hu/babajatek/intera ... 60535.html
Lili imádja, ki-be csukja az ajtót (persze át is kúszik), zenét, lámpát, kapcsol és csönget, na és a levelesládát is kezeli már. Szerintem tök sok dolog van rajta.
Mi karácsonyra kaptuk, de itthon a vaterán többet is láttam már.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Köszönjük! :lol:

Woody
Jó az a tanulóház :wink:

Mi ez a nagy pangás??????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ma voltam Jonival Dévényen, szegény nem nagyon díjazta a macerát . Gyógytornász csaj aranyos volt, és ő sem tartotta súlyos esetnek .
Beutaló nélküli árak: vizsgálat 8000, 1 órás kezelés 6000, fél órás kezelés 4000. Különben a vizsgálat időpontjára valóban sokat vártunk mi is, de nem volt olyan sürgős, így nem zavart, azt hiszem vmikor márciusban kérte nekem az időpontot egy ismerős anyuka, és ápr 22-re kaptuk. Viszont most, h bekerültünk a verklibe, szerintem menni fog, egyelőre annyi van, hogy nincs állandó időpontunk, de ezt még túléljük, viszont a tb meg az alapítvány fizeti, és még közel is van.
Kinek hogy telt az első anyák napja?

Claire
claire

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba

én sem értem... :? :?
Mindenki el van..(távol van)...hááááát....lassan bezár a bazár.. :? :? :cry: :cry:

evilany

Claire
Jó, hogy Joninál nincs nagy gond :lol:
Árak: ha azt vesszük, hogy a gyerekünk egészsége, élete, jövője a tét, akkor nem is sok.
Feleslegesebb dolgokra mennyit elköltünk... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"] írta:evilany
[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba

én sem értem... :? :?
Mindenki el van..(távol van)...hááááát....lassan bezár a bazár.. :? :? :cry: :cry:

Az kár lenne...
Sokan régen jelentkeztek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gondolom, mindenki most azzal van elfoglalva, hogy "szaladjon" a csemete után...
Jó az idő, sokat vagyunk kinn, és már nem egyhelyben fekvő babáink vannak...

Lassan már a szülinapos képeket fogjuk hozni :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mi vagyunk, csak olvasó-pakoló üzemmódban. :lol: nem sok minden történt velünk mostanában, azon kívül hogy milyen nehéz és rossz egyedül... nem akartam nyavajogni. :?

remélem nem zár be a bazár... :shock:

Klári
nklari80

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba
Gondolom, mindenki most azzal van elfoglalva, hogy "szaladjon" a csemete után...
Jó az idő, sokat vagyunk kinn, és már nem egyhelyben fekvő babáink vannak...

hááááát,az is egy magyarázat :lol: :lol: :lol: :roll: 8)

evilany

Klári
Ha nem akarsz nyavalyogni, akkor tedd teli a topikot Boti-képpel :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi
jajj a cicának :lol: :lol:

evilany

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi
jajj a cicának :lol: :lol:

Még most a cica a gyorsabb :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok

Tényleg pangás van, de mostanában olyan jó idő van, sokat vagyunk kint, csavizunk, estére meg hulla vagyok. :D :D

Jelentem ma voltam először "ovis anyáknapján". Hát tündériek voltak, nagyon sokat készültek a műsorral. Egész jól "bírtam", csak a végén tört eL a mécses, mikor beálltak félkörbe a kis ajándékukkal, és lejátszották az:
"úgy szeretném meghálálni
két kezemmel megszolgálni
azt, HOGY FELNEVELT, DÉDELGETETT, ERŐ FELETT..."

cicás sztori: Máté tegnap öcsém kismacskáján végzett szőrtelenítést
:? macsker azóta menekül...

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

telefonommal készült, nem olyan jó a minősége
Kép

Klári
nklari80

Sziasztok!
Én vagyok, a szokott éjszakai műszakban :-)
Most apám 75. szülinapját kéne szerveznünk, ő volt az edzónk kb 25 évig, és a volt tanítványait próbáljuk összecsődíteni...
Holnap zene a picikkel...
De azért be szoktam nézni, írjatok!

És a képeket is követem :D

claire
claire

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Klári
Nagy kópé lehet Boti is :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Claire
75. szülinap... nem semmi... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!!!

Kicsit megkésve, de nem igen voltam net-közelben, leginkább dokitól-dokiig mentem néha...

Eredmény: pénteken klinikára küldött a házidoki , rtg-re, mert hogy Gergő sipolgat ha veszi a levegőt, nem tudta eldönteni , hogy tüdő-vagy-hörgőgyulladás, vagy allergia ( sok van a családban nálunk).....klinikán rtg, hát, mint egy szál kolbászka úgy lógott az én fiam... de jól viselte, még röhögött is, eredmény, hát beolvastam a házidokinak, de nagyon Ő sem tudott dönteni, lehet mellhártya gyulladás is... ezért klinikán is megnézettem egy dokival... ő hörgőgyulldást mondott, ez alapján kezelem, de Spiropent-et elhagytam, mert gyerekem úgy izzaddt és olyan izgága volt, most már jobban is veszi a levegőt, szteroidous kúpot is csak 2 napot kellett neki adnom.. .remélem most már vége lesz!

Utólagy: DRÁGA BABANETES ANYUCIKÁK! NAGYON NAGYON BOLDOG ANYÁK NAPJÁT KÍVÁNOK!!! ( NA MOST ITT BŐŐŐŐŐŐGÖK.... tiszta dinka érzékeny p-----a lettem...)

Kicsit visszaolvasva:

Babák: szépek

Fejlesztések: húúúú, nem semmi pénz.....csak kamillázok...

Barbcsi: remélem talira el tudunk menni...

Claire: milyen volt a középsőknek a kintlét?

Évi: Tomika még mindig egy nagy ÁSz pasi :)

Csillag: jójó, majd szépen Gergőm is remélem behozza GErgődet! :)

Pécsi csajok: talit képek szuperek, ahogy rágja Rékus meg Gergő annak a csodás táskát!!!!

Sucer: tali:) de jó! :) veletek is :)

Más: sógonőmnél gondok... iker terhes ugye, eddig azt mondták, hogy 2 gyerek, 2 burok... minden szuper, szépek, egyformák, nagyok.... tegnap ment magzatvízvételre, 18hét1napon, akkor derült ki .... :( a rossz hír: ikertranszfúzó.....:( egyik baba már 2 héttel le van maradva, viszont ezen a téren lévő 4es skálán ők még csak 1nél vannak, tehát korán kiderült, idézőjelben korán!!! Kész vannak, mi is.... nem is tudom... nem tudni h babák egészségesek, van egy eljárás, 5-10 perces, lézerrel elvágnák az eret ami pumpál egyik gyerekből a másikba ( Ircsi, lehet rosszul mondok vmt, nyugodtan javíts, de anyum mondta , neki meg bátyám és lehet nem minden így van...) szóval van ez az eljárás, de itthon még nem végzik.... :( kész van mindenki.... bátyusom sírt... :( nem így kellene ennek lennie....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ircsi: szerinted, mit lehet ilyenkor tenni? mármint bátyusoméknál? 3 doki nézte, mert egyik a rendes másik egy haverja volt meg egy másik is... és 18 hétig senkinek nem tűnt fel semmmi! hogy lehet ez,???ááááááá ...... és ez a várakozás, hogy mi van velük......

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
Sajnálom a gondokat...
Iker-iker- transzfúzió az ikerterhesség egyik szövődménye. A terhesség során bármikor kialakulhat, leginkább egypetéjű ikreknél, amikor közös a lepény, de kétpetéjűeknél is kialakulhat, ha a két lepény érhálózata összenő.
Amniot miért akartak csinálni? Van valami ok, hogy genetikai betegségre gyanakodjanak?
Profi UH-s szakembernél voltak?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi: sóginő 39 éves, még nem volt terhes én úgy tudom, első babák lennének, ezért gondolta hogy megcsinálja a magzatvízvételt! Eddig azt mondták neki, egészen múlt csütörtökig, hogy két külön baba ban! Már 10 hetesen sem fértek rá egy uh képre mert hogy egyik itt másik ott van... ezért sem értük, hogy lehet, hogy tegnap, azaz hétfőn, 4 nappal a kimondott "minden jó anyuka " után hogy lehet most , hogy ilyen gond lett?! Most itt Pécsen van egy doki, aki ezt az iker iker transzfúzisó dolgot tanulta, hogy lézeresen az eret el lehet vágni, és ő javasolta nekik, hogy ez lehet megoldás. Egy hetet kaptak, hogy döntsenek, hogy bevállalják -e a műtétet. De ehhez tudni kellene ugye , hogy a babák egészségesek-e?! ....:( nagyon kész a család.... Neked vk, vhol aki profi doki????mármint uh-s?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Lézeres műtétről én is hallottam... egyik szomszédunknak csinálták meg még az USA-ban...
UH: pesten Hajdú Krisztina
(www.gendiagnosztika.hu)
Ő nagyon jó UH-s szakember, ikertémában is jártas...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?