Sziasztok!
Reginek nagyon boldogságos szülinapot kívánok!
Rita! Tényleg nagyon szépek a gyerekeid, és szuperek a családi fotók. Nagyon szép család vagytok!
Én is nagy "fényképész" vagyok, Zoli annyira nincs oda érte, de én is úgy vagyok vele ahogy Te, olyan jó őket visszanézni.
Beze! Gratulálok én is az ügyes gyerkőceidhez, büszke is lehetsz rájuk!
Nekünk is nagyon jó volt a találkozó, csak azt sajnálom, hogy nem csináltunk képeket, pedig én vittem a gépet.
Nita! Nahát, gratula Barninak a bilizéshez, nem semmi! Sajnálom, hogy elmosta az eső a programotokat, de szerintem aligha volt az országnak olyan része, ahol tegnap ne esett volna. Itt is egész nap!
Kati! Micsoda szép ébresztő, gondolom, hogy elsírtad magad! Gratula Bogi hosszú alvásához!
Csillag! Én azért igenis megdicsérem Gergőt!!!! Gondolom, apa nem azért mondta Neked, hogy jobb kedvre derítsen, szóval, ha megcsinálta, megcsinálta és kész!
Jaj Te, nem semmi volt olvasni a Bencusos sztorit, de én azt mondom, jól csináltad! Valahogy csak érzékeltetni kell velük, hogy hol a határ.
Mona! De jó, hogy végre Te is jelentkeztél! Elhiszem, hogy nagyon elfoglalt vagy. Ugye mi is akkor csináltuk a szobánkat, amikor ennyi idős voltam, vagyis majd 3hónapon át, és nekem szörnyű volt, soha többet nem vállalok be ilyet. Gondolj arra, hogy így gyorsabban telik az idő és hipp-hopp a kezetekben lesz Lara!
Bettike! Örülök, hogy Te is jöttél, nagyon szép fiacskád van. Sajnálom a nehezebb napokat, nagyon rossz hallgatni, mikor sírnak.
Nekünk is jól telt a hétvége, bár a tegnapi napot eléggé tönkre tette az időjárás. Autóval kellett menni mindenhová, és Bálint nincs oda a hordozóért. Hosszú úton minden ok, de mivel nekünk szinte nincsenek távolságok, így pont mire elértünk egyik másik szülőhöz, bealudt. Viszont a hordozóban nem alszik hosszan, csak ha megy az autó, így aztán tegnap du-án alig aludt szegény vmit. Nem csoda, hogy most tegnap este fél9óta még mindig alszik. Mostanában kiköveteli magának, hogy kicsit korábban fürdessük, így általában fél9kor vacsival együtt már az ágyában szunyókál. Mi most kezdtük el hordani a 68-as ruhákat. Ezek még kicsit nagyok, de ugye a 62-nél is így voltunk először.