Sziasztok!
Lányok!
Mindenkinek kívánok Áldott, Békés Húsvéti Ünnepeket!
Juditkám!
Nyugi, én is így voltam, uh-os kontroll, és én is szedtem a hormonokat, hogy szépen felépüljön a méhnyálkahártyám. A Róbertesek nem csinálnak még egy hystero-t. Más intézeteknél én is hallottam, hogy van egy ellenőrző műtét. De ha egy műtétből is meg lehet úszni, akkor minek menne az ember lánya még 1x. Legalábbis én így voltam vele. Én a műtét után elég rendesen véreztem, de 2-3 napra rá már nem volt vészes. Hidd el, hogy jó intézetben vagy, tudják ők a dolgukat.
Én szépen haladok előre, de sokat kell feküdnöm. Nem baj, a végeredmény mindent megér.
Mencike!
Én is ültem szemben Fülöp dokival, valóban nem esett jól. De csak azért, mert nem azt mondta, amit hallani akartam. Aztán mégiscsak neki lett igaza. Nem kellett az inszem.
Viszont ültem én -na jó, helyet nem írok- olyan meddőségi intézetben, ahol hátba veregettek, minden rendben, ez nem is PCO ami nekem van, a méhem szép nagy üregű, minden rendben. Azt mondta a doki, pikk-pakk csinálunk Önnek gyereket. Még jó, hogy otthagytam a fészkes fenében. Nekifogott volna úgy a hormonkezeléseknek, hogy MINDEN hormonom el volt csúszva és ott éktelenkedett egy termetes sövényem.
Én azt gondolom, hogy valaki őszinte, nem baj. Mindig is jobban szerettem ha megmondták az igazat. Még ha akkor, abban a pillanatban rosszul esik is. De ha ezen felül tudsz kerekedni, akkor tudod, hogy mit kell kijavítani. De addig, míg átölelget egy orvos és hiteget, hogy lesz itt gyerek hamarosan, addig nem jutsz előre.
Hidd el, hamarosan neked is lesz babád, most már jó úton vagy, rendbe teszik a cukor-inzulin szintedet és hamarosan hozod nekünk a jó hírt.