Sziasztok!
Na most megint kimaradt pár nap, de próbáltam mindent visszaolvasni. Nem tudom mi történt velem, de pár nap óta konyhatündér lettem. Idáig is sokat főztem, majd minden nap, de most mindenféle extra kajákon és sütiken töröm a fejem állandóan. Egész hétvégén szinte ki se tettem a lábam a konyhából
.
Rosszulléteim kezdenek elmaradozni, de ezt még nem akarom azért elkiabálni. Hol van, hol nincs, de általában viszonylag jól vagyok
.
Anyaság kérdése: Szerintem tök felesleges előre ezen parázni, mindenki mindent a lehető legjobban fog csinálni
. Mondhat bárki bármit, úgyis mi fogjuk legjobban tudni, hogy mi a jó a babánknak
. Ez ösztön, tényleg nincs mitől tartani.
Johanna
Dr. Szabó Tibor a dokim, én nagyon meg vagyok vele elégedve. Amiket irtál, hogy milyennek szeretnéd a leendő dokid, azokat én mind megtaláltam benne
. Kórházról láttam, hogy a Kútvölgyis topikban már irtak neked, ehhez már nem nagyon van mit hozzátennem.
Timi
Azért mert egyenlőre más nem szándékozik a Jánosban szülni, nem gondolom, hogy aggódnod kéne. A legfontosabb a dokidba vetett bizalmad, és ha ez megvan, akkor biztosan minden rendben lesz. Én a saját dokimra az előző terhességem 23.-24. hetében találtam rá, mint szülészt én sem ismertem, a kórházat sem. De az első perctől kezdve éreztem, hogy nekem ilyen doki kell. Nem csalódtam benne
.
Annamari
Üdv., és gratula az ikrekhez
.
Krimó
Én is bagóztam, amig meg nem tudtam, hogy babás lettem, és a köhögés is ismerős sajnos
. Bár talán nem ennyire intenziven mint nálad.
Székrekedésre nálam most úgy néz ki, hogy beválni látszik a rengeteg mandarin, és az esdténként magamba kanalazott lenmag.
Mzx-Móni
Barnázás
. Pihenj nagyon sokat!!!
Elevit: Nekem a dokim azt mondta, hogy állitólag mindenféle kutatások támasztják alá azt, hogy már a korai terhesség szakaszában szedett Elevit csökkenti a fejlődési rendellenességek kialakulását. Ugyanezt elmondta a Folsavról is, és rám bizta, hogy melyiket akarom szedni.
Banyóci