Helló Csajok!!
Eddig tartott, hogy visszaérjek
Lucuzs-Meg libabőröztem a prividet, tényleg nagyon jó egy ilyen szuper csapathoz tartozni
MikeGirl-Nagyon jóóó, hogy ilyen hozzá állással fogadták a kendő ötletét a Flór Ferenc Kórházban
Milyen volt a Zumba??Ja és hogy szuperál a karikás kendő???Nekem is lesz egy úgy néz ki
( csak, mert még olyan kevés a hordozó eszköz itthon
)Gratula a foghoz
Mi még a fogatlanok táborát erősítjük!!...Akkor lehet, hogy a 8 elemes karámot választom....
Hogy lehet az, hogy a babáknak minden jól áll, kopaszság, fogatlanság
Ugyanez a felnőttekről már kevésbé mondható el
Etám-Mi a helyzet Gizussal és veled?Működik most rendesen a "füled"?
Na megint folyt.köv, mert szólít a főnököm.....
Itt vagyok ismét....
Eclipse-Írd be a Vaterán vagy a Teszveszen,hogy babakerítés és kiadja!!!
...Hát szerintem is csak azokból a kajcsikból tudsz frrisset szerválni Mollinak aminek szezonja van, bár ebből a szempontból szerintem szerencsések vagyunk, mert jön a nyár és azért lesz sok minden
...Én úgy tervezem majd , hogy amikor lesz időm főzök Lilinek, ha meg nem lesz akkor kapja az üvegeset!
Nálunk Csabi ugye dolgozik, aztán heti 3-szor megy edzést tartani, plusz hétvégén meccs, szóval túl sokat nincs itthon
Jó, hogy írod, nekem még botmixerem sincs
Akkor azt is kéne venni
Örülök,hogy jó élmény volt a vérvétel ( ez is ritka a magyar eü-ben)
...Na végre megtudtam mi a bivakolás
Rabbe-Én is igyekszem hétköznap mindig valami egyszerűt összeütni, nincs lelkierőm több fogásos menüt rittyenteni, így is minden nap főzök!!
...Lehet ma semmit sem kell főzni, Csabi azt ígérte elvisz a kínaiba, nyammmmi
...Hát Rabbe amilyen ügyesen odaszervezted és levezényelted a babatalit, én nem féltelek, szerintem megoldod ügyesen a dolgot, bár megértem , hogy félsz, főleg 2 gyerek mellett...( én még e mellé az egy mellé sem mindig látok szivesen vendégeket
)
Szisssz-Szegény Anyud
Dorka-Hogy sikerült a hajad??
Ebba-Hányszor kell még mennetek átmosásra????Szegény Jankóci!
Aranyos-Kiscsajod egy hős és mennyit alszik
Irigykedős szmájli
...Örülök, hogy túlélted a Beki mentes éjszakát, nem lehetett egyszerű
...Sajnálom a kezedet!!Történt amúgy vele valami, odaütötted valahová vagy mitől lett szilánkos?
Angie-Nagyon szépek vagytok!!!!!!
Azt megtudod mondani, hogy hol vettétek az asztalra rögzíthetős széket??
Gigiii-Takarítőnőt én is simán elfogadnám, mondtam is Csabinak ha megengedhetnénk magunknak ( na jó ha nagyon akarnánk akkor simán jöhetne, de Csabi egy gyerek mellett nem engedi, még kettő mellett sem, szerintem 3 gyerek a minimum létszám amikor már talán belemenne), nekem tuti lenne ( főleg ha 4 gyerekem lenne), inkább tölteném a takarítással töltött időt a kölkökkel
....Most is lelkiismeret furdalásom van, hogy a takarítós napokon keveset tudok Lilivel foglalkozni
De hát muszáj megcsinálni!
Ebba-Irigy-irigy a havi 1-szeri segítségre!!!!!
Gratula a hízáshoz!!!!!!
Janka egy kis tündérbogyó!!
Alvás-Lili általában egyszer kel, 3-4 körül és utána reggel 7 körül kel fel végleg, este 9-kor megy az ágyba...Viszont a nappali alvást egy csomószor úgy ahogy van kihagyja
Nagyon sokszor van,hogy belealszik a szopiba napközben, de kb 10 perc múlva fent van és ennyi, ennyit alszik összvissz!!!!
...Pedig jó lenne legalább egy nagyobb ( 1,5 -2 órás alvást ) beiktatni!!
Navi-Látod az én csajom már kb 3,5 hónapos kora óta teljesen jól bírja a nappalt nulla alvással
Benbor-Olyan jó, hogy itt vagy, annyi jót írsz!!!!
Gigii-Pedig a kendő sokkal egészségesebb ortopédiailag a babának, mint a kenguru
( a Baby Björn kifejezetten nem jó
) ...Bocsánat, de ezt le kellett írnom ( ugyanis a kengurunak nincsen terpesze, csak lóg benne a baba lába, ami a csipő ideális fejlődéséhez nem megfelelő, mert ugye felhúzott térdekkel, olyan M betű szerű pozíció a legjobb, de legalább is a szélesen szétterpesztett láb mindenképpen)...Persze nem lesz tőle valószínűleg semmi baja, de nem a legjobb....
Bocsi, bocsi, bocsi, hogy belepofázok!!!!!
....Marcinak boldog szülinapot előre is!!
Hayniii-Csináljátok a tetőteret????Lemaradtam....
Aventes cucc tényleg nem lehet rossz!!!
Kinga-Nem lesz semmi baj Pankával, ez tuti!!!Légyszi gyere majd a hírekkel!!!!
Na azt hiszem most pótoltam a lemaradásomat!!!
Lépek és kiszedem a kakából Lilit, mert elég furcsa hangok jöttek felőle
Mindenkinek nagyon-nagyon szépséges hétvégét!!!!
Puszi
Lili és Ancsa