Sziasztok!
Köszönük a köszöntéseket,aranyosak vagytok!!!Majd dobok képeket,de még a gépre sem raktam fel!Jól sikerült minden,Peti nagyon élvezte a felhajtást,és az időjárás is nagyonkegyes volt velünk.
Rencsi,én ált.fél 10 körül értem az intézethez,és az esetek többségében 1-2 óra alatt végeztem.De múlthéten egyszer majd 3 órát vártam,ilyen még nem volt.
Igen,iszem után sem árt"lazítani",múltkor Apa volt állandóan Petivel,most meg nem volt rá szükség sajnos.
Inszem lesz még most is,azért legalább 3-at szeretnék megcsinálni.És nagyon szeretném a lombikot elkerülni!!Programozom magam,hogy arra nem lesz szükség,és kész!!Tényleg te anno agykontrolloztál,(jól emlékszem??)nincs valami ötleted,hogy mivel tudnám még kicsit az agyam pozitív irányba terelni?
Az biztos,hogy strapásabb így csinálni,mint az első gyerekért.
Akkor Domi is egy örökmozgó duracell nyuszi..De azért látom próbálkozol a lemerítésével..
Apa sokat van távol?
Én is alig győzőm őt követi,hihetetlen miket produkál,kész életveszély.
És a dumájuk?Hát,az hihetetlen..
Peti olyan szépen mondókázik,meg énekel,h sokszor majdnem elbőgőm magam,amikor hallom.Mi lesz velem anyáknapján az oviban?
Póci,nektek hogy sikerült,ha jól emlékszem pénteket írtál,hogy lesz??
Édes lehet Robcsi,h így kéri,várja a tesót!!!Menjünk a bababoltba..cukkiiii!!!!!
Kata,nem vagy elfogult,illetve sztem mindenki az..De egyébként is a mi gyerekeink tényleg tökéletesek!!!
Moncsi,hogy vagy?Tök jó lenne még egy kukis!!!Lassan lesz megint uh,és akkor már tuttira kiderül reméljük!
Én egyébként úgy vagyok vele(amennyire anno lányt szerettem volna),hogy mostmár nem bánnám- ha összejön-,ha másodszor is kisfiúnk lenne.Szerelmes vagyok a fiamba..
Meg ott az a rengeteg szép ruha!!!
Most is Apánkhoz jársz,vagy kerestetek közelebb dokit?
Jók legyetek,vigyázzatok magatokra!
pussszz
Andi