Sziasztok!
Lehet akkor a Cat által javasolt időpontban a tali? Brigiéknél.
Lassan kezdjük szervezni az életünket otthonra, nehogy egy nagy rohanás és persze sértődések
legyen az egész.
Edit
Nektek mikor lenne jó talizni és hol?
Nagyon klasszak a képek, marha nagyok a fiúk!!!! Főleg Dá-észveszejtő, már felnőtt pasi szinte!!!
szemcsit sajnálom. Dá akár kaphatna kontaktlencsét is, nem? Nekem is kamaszkorban jött ki a rvidlátás.
Honnan van a hátizsákjuk a fiúknak? Épp kirándulós tatyókat keresek, muszáj beszállniuk a cipelésbe, egy táskába nem férünk, én meg Zojcit cipelem a hátamon. Mintha lenne mellkaspántja is a Tiéteknek???
Cat
Milyen felmérést javasolnál a nagyoknak? Vmire el szeretném vinni őket, csak h tudjam hogy állunk- nagy gond nem hiszem h van, de ha igen, inkább most derüljön ki.
Tudsz vmit szervezni nekünk?
Nagyon cukik voltak a fiúk a bolttal! És Te merész, h elküldted őket, gratula!!!! Enyémek nem is mernének menni, már volt párszor, h este kezdtek nyígni vmi kaja után és közöltük, h adunk pénzt, menjenek vegyék meg. Áááá, ők nem- hogy gondolom???
Meme
Részvétem!!! És Kristinek Boldogat!!!! Ő is úgy megnőtt, mint Dávid?
Nettke
Utólag is Boldog Szülinpaot!!!!! Képek?
Brigi
Köszi.
Sajnálom a csövecskét, műtétet. Elég sokáig húztátok így is, nem? Emlékszem már jópár éve gyanús volt Borka, meg is adtam a fülészünk számát.
Ne aggódj, nem lesz semmi baj!!! Készülj fel, h altatás után sírni fog, félig kábán- Dá tavaly sokkal nehezebben viselte az ébredést, mint előtte kétszer, pedig most a mandulájához nem nyúltak, vér nem folyt!!! Az a jó, ha rögtön próbálod visszaaltatni, mikor újra felébred jobban lesz. Aztán meg már az lesz a feladat, h hogy tudod nyugira bírni- bár a tieid nem olyan izgágák úgy rémlik.
Detti
Jobbulást a bokádnak! Még sose voltam a bécsi állatkertben azt hiszem.
Az itteni is jó, felér egy jó kirándulással végigjárni a felét is, olyan nagy területen van-szinte gyalogos szafari park.
Színházazósok: jól sejtem h amikor otthon leszünk, épp szünet lesz a színházakban? Ha nem, nem megyünk vmire?
Másfél hét és költözünk!!! pakolok ahogy tudok, haladok is, de még sok minden van. Múlt héten a 3 gyerekből 2 antibigyót szedett, Zo fülgyuszi, Dá tüszős mandula.
puszi