Sziasztok!
Claire: jaj, középsőknek dejó
Az meg jó, ha segít urad! Hát igen, korai házimunkára nevelés, csak valahogy a suliban sztem mást látnak és hallanak, hogy úgymond ciki mán otthon segíteni... én azért majd teszek ellene, már ha megy majd, és Gergőt fiú léte ellenére majd bevonom
Clárika: dejó!!! végre együtt lehettek! RÉkus meg ismét szenzációsan szép!
Évi: jaj, Tomika! MInt egy kis modell!!!!!
Hogy mi van velünk? Én már este majdnem sírtam... mert hogy mi jöhet meg!?!?!??!
Helyzet: Éjjel Gergő nyűglődött. De gondoltam túl sok kaját kapott uzsira, hiszen esti tápit sem itta meg , csak alig. 2:30kor uram szólt hogy kaki van, tisztába tettem, feneket leecseteltem, majd megitattuk teával, be is vágta, ura mondja, hogy gyerek meleg, de szegényem bealudt. 4:40 körül ismét baba nyühög, ismét kaksi, de most már lázat is mértem, pedig jóval "hidegebb" volt. Eredmény=> 38,6.... kész voltam. Kapott kúpot, megitta ismét a 125ml teát... majd alvás... egészen reggel 10ig. Persze én vele aludtam a szobában, figyeltem mikor mi van... majd hívtam reggel dokit, vigyem, de Gergő bealudt, 10kor "ébresztettem" szegényemet. Akkor popsiban 38 volt... elmentünk dokihoz, vártunk kb 1 órát... majd bejutottunk, piros a torka, bizti vm vírus! Na szép! Ha ott szedte össze, mert a kaksija miatt mentem vele mindig!??? ÁÁÁ, mondom ilyen nincs. Hazajöttünk, kajázott, bealudt, 2 órát, belázasodott, kúpot kapott, megebédelt, játszott, kicist bukott, bealudt... szerintem msot az jön, hogy felébred és ismét lázas lesz!
.... kaptunk Antibiotikumot is...ha rosszabb az állapota akkor kezdjük el !
Az egyetlen jó hír hogy ma eddig két aránylag normális kaksi volt csak!!!
Nekünk ezt hozta a Nyúl idén....
Mindenkinek puszika, very hiányoztok! Jó lenen talizni!Meggyógyulunk és megyünk Mi is