Itthon!
Már én is itt, ezen folytatom az írást. (nem akarok problémát)
köszi, Andi, hogy szóltál, erről
Nem olvastam vissza ezt a 12 oldalt, előre bocsi ezért…. (kint bele olvastam néha, de már nem igazán emlékszem mi volt)
Előre is bocsi, hogy magunkról. (hiszen máshoz, most nem is tudok hozzászólni)
Tegnap érkeztünk meg reggel 10 körül (pénteken). Borzalmas volt most az út. (sajnos)
A legnagyobb szerencse az volt, hogy nővéremék a reptértől 1,5 órára laknak, így akkor aludt a drágám a kocsiban. Hát utána alig (kb. 2x 30 perc), pedig nem volt rövid az út a 3 órás átszállással együtt (13 óra).
A helyünk is borzalmas volt a gépen, végig kézben volt Lili, a kezem szó szerint leszakadt.(nem tudtam hova rakni) Aztán erre még rá, hogy az új babakocsit is sikerült kiszakítani (most kezdhetem a kártérítés ügyintézését).
Amikor megérkeztünk teljesen kivolt szegénykém, de azért a folyamatosan mosolygott az apjára. (már nagyon hiányoztunk neki, el sem tudom mondani, hogy szegény mennyire kivolt
)
Most felsírt nemrég, de adtam kis kaját neki és visszaaludt, remélem hamar vissza fog zökkeni az itteni dolgokba és az időátállás is könnyű lesz neki.
Csak nekem nem sikerül aludni…
Andi, sajnos nem volt ott a boltban sem cipő.
volt egy fehér kék 16-os nike, még tök szupi áron is, de nagyon pasis volt, nem mertem megvenni bocsi
Én sem vettem neki kint, majd itt nézek valamit a vaterán (vagyis már ki is néztem
). Lehet, hogy ott ti is tudtok találni valami jó kis cipőt.
Kubu, neked beszerezve amit kértél
Különben minden szuper volt, csak hiányzott a férjem
. Lili fantasztikusan élvezte az egészet. Komolyan mondom ő akkor van el a legjobban, és persze akkor boldog, ha gyerekek között van. Sajnos őket ritkán fogja látni, de azért majd a barátok gyerekeivel összeengedjük Lilit (mint eddig is).
És a legjobb, hogy nővéremék ha minden igaz pont itthon lesznek Lili 1 szülinapján, így lesz nagy kerti-party.
És hamarosan itt a május és ismét érkeznek a babák, már alig várom! Rohan az idő az tuti!