Hú, tényleg rengeteg féle krémet használtatok már, bár igaz, h a fele erre nem jó...
Kíváncsi leszek, h mit fog mondani és adni neki a bőrgyógyász ezek után!
Bevallom, én még nem vettem sinlacot, nem tudom milyen áron adják a patikában. De lassan fel kell készülni a drágább árakra, mert a normál tápot is csak 6 hónapos korig írja fel a doki...
Az alvást én nem erőltetem. Már pontosan tudom, h mikor fáradt el Danó annyira, h el is alszik 2 percen belül az ágyában, ha lerakom. Általában 2 órát van fent egyhuzamban. Akkor eszik, játszik, mikor mi fér bele. Magától jelzi, ha álmos, mert elkezdi vakarni a szemét, ásítozik és abbahagyja a játékot is. Na, ilyenkor leteszem és már alszik is. Volt olyan, h próbáltam letenni, "mert délután aludni kell" és 1 órát szenvedett, játszott az ágyában, de nem aludt egy percet sem...
Szóval én hagyom! Legtöbbször fél/háromnegyed órákat alszik csak, bár most napok óta (teljesen magától) ráállt, h délelőtt és délután is alszik 2-2 órát!
Csodálkoztam is rajta! Úgy vagyok vele, h amíg átalussza egyhuzamban az éjszakát, addig nem érdekel, h mennyit alszik napközben! Ilyen korban már teljesen eltérő az alvásigényük a piciknek!
Kipróbáltam ma a főzeléket! Sütőtököt burgonyával. Gondoltam, h az jó lesz, mert a tököt gyümiben nagyon szereti. Hhháááátttt....tévedtem... 3 kanalat evett meg és úgy fintorgott tőle, h öröm volt nézni!
Az sem tetszett, h sűrűbb, meg gondolom az sem, h íztelen. Utána megkóstoltuk mi is anyuval és megállapítottuk, h jó sz..r...
Nem csodálom, h a gyereknek sem jött be.
Viszont most uzsiztattam 3-kor. Úgy bevert 170g alma-szőlőt rizzsel, mint szél a budi ajtót!
Azt hittem, nekem nem is hagy belőle egy falatot sem. (anya a konyhamalac...
)
Holnap megyünk vásárolni, akkor meg fogom nézni a Kecskeméti bébikajákat.