Sziasztok!
Panini, Tündérlétra
Hát a tegnapi nap kicsit katasztrofális volt.
A vérvétel eredményéért nem tudtam 12.30-kor visszatelefonálni a munkám miatt, így Ibolyával megbeszéltük, hogy délután hívom 16óra után, mikor a Tanár úr magánrendelése lesz.
16-kor telefonáltam, és kiderült, hogy nem lesz szerdán punkció, így életbe lép a "B"terv, tehát ki kell váltani a 6 doboz merionált, és a 2 doboz orgalutránt is, mert a szerdai uh-ig szúrni kell ezeket.
Mikor megyek az albatrosz patikába, kiderült, hogy
NINCS merionál, amit este már be kell szúrni.
Hívom Ibolyát, aki megnyugtat, hogy menjek be, és kapok másik gyógyszert ami helyettesíthetem a merionált. Nagy boldogan lobogtatom az új receptet, kiváltom, és mikor fizetni akarok majdnem dobtam egy hátast. 96.530,- kért tőlem a hölgy a gyógyszertárba.
Természetesen nem volt ennyi pénzem, hiszen a 6 doboz merionál max 4.000,-ft.
Nem hoztam el a gyógyszert, de kértem, hogy tegyék el (ebből is az utolsó 6 ampulla volt)
Itthon körbetelefonáltam az összes gyógyszertárat, és nagy nehezen a Nagyvárad téren kaptam merionált. Visszamentem az albatroszba, hogy visszamondjam a foglalást, mikor kiderítették, hogy nem 6 ampullát, hanem 30-at számláztak, azért volt ilyen drága, egyébként "csak" 24.000körüli összeg lenne. Hát ez is 6X drágább mint a merionál. SZÖRNYŰ!!!
Nem elég, hogy horribilis összegeket fizet az ember lánya a gyógyszerekért, még nem is kap. Ennyit a stresszmentes életről.
Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikerült, de tiszta off lettem ettől tegnap.
Ritá!
Remélem, hogy mire írok, már bekopogtatott mikulás bácsi. Elhiszem, hogy kiakadtál, (én már a 10 napos késénél is a falat kapartam), ilyenkor minden nap csúszást az ember örökkévalóságnak él meg. Mennek a hullámok tőlem is...! Szerintem is érdemes lenne lépni az ügyben.
Na jó mostmár befogom, mert megint megírtam a Háború és békét