Dike, Bencénél nekem sem emelték meg az szülőágy támláját, Gergőnél egy icipicit igen és sokkal jobb volt, mint vízszintesen feküdni. Nálunk a lábtartóba csak akkor kellett betenni a lábaimat amikor már a kitolásnál tartottunk, addig nem. ez mondjuk jó volt.
A felsőkből én sem kismamáknak gyártottat vettem, hanem mell alatt húzott fazonúakat.
Pedi, már most szépen kirajzolódnak a karizmaim.
Legalább ennyi haszna van a sok tornának. Az a legnehezebb, amikor magam előtt szinte nyújtott karral kell tartanom Gergőt és billegtetni, na akkor én is nyögve veszem a levegőt.
Egyébként amikor Bence kicsi volt, én is észrevettem, hogy sokkal vastagabbak (izmosabbak) voltak a karjaim egészen addig, amíg el nem kezdett menni, pedig nem volt sokat cipelve, meg ugye Ő 6,5 hónaposan felállt, 10,5 hónaposan már egyedül ment. Aztán ahogy elmaradtak a cipelések, az izmaim is "leeresztettek" szép lassan.
Kati, grill csirke nagyon fini volt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rita, hogy Ti milyen fittek vagytok! Nem semmi!!!!!!!!!!!!!! Regi is nagyon ügyes kislány!
Beze, Gergő is most tanult meg az oldalára fordulni, de tovább nem megy neki. Már mindkét oldalon próbálkozik, de a lábát még nem lendíti.
Én már annak is örülök, hogy megmarad az oldalán és nem gurul rögtön vissza a hátára, mert eddig ez sem ment neki. Amikor viszont a kezénél fogva forgatom, már szépen lendíti a lábát, úgyhogy a mozdulatok külön-külön már bevésődtek Nála, csak még nem rakta össze őket.
Bence anno hiper gyorsan csinált mindent. Ha belegondolok, annyi idős volt, mint most Pedi Bálintkája amikor elkezdett forogni. És nem csak egyszer csinálta meg, hanem onnantól kezdve rendszeresen.
Súlyban Ti hogy álltok most Marcussal? Képet esetleg nem kaphatnánk a gyerekekről? Már biztos nagyon sokat változott Marcus mióta nem láttuk.