Sziasztok!
Életjel! Ne haragudjatok, hogy eltűntem, de mióta Bence feláll, azóta egy pillanat nyugtom sincs, most már nem tudok elüldögélni mellette vagy netezni, állandóan valami rosszaságon töri a buksiját.
Minden tiszteletem a többgyerekes anyukáké, Bence olyan szinten lefoglal és lefáraszt, hogy nem tudom mi lenne velem, ha kettő lenne belőle!
Délelőtt alszik egy nagyobbat, így akkor gyorsan megcsinálom a házi munkát, eszem, leülök olvasni, de tovább nem jutok, délután sétálunk, este meg kidőlök a fiatalemberrel együtt. Clárikának is napokba telt, mire válaszoltam fb-on, bocsi még egyszer.
Betegeknek jobbulást!!!!!!!!!!
Évi! Remélem nem lesz beteg Tomi!! Nekem van MAM-os 1 ft-os cumis kuponom, de nem fogjuk használni, elküldjem?
Egyedülös dolgot átérzem, nagyon nehéz, éjjel én mindig egyedül vagyok szolgálatban, mert Tomi korán megy, későn jön, és ne, szeretném, ha olyan fáradt lenne, hogy leesne a tetőről...
Így is aggódom érte eleget.
Tomi milyen ügyesen eszik babakekszet!
Talplenyomat de jó ötlet!!!
Nekem menzeszem továbbra sincs... Kezdjek aggódni?
Én is körülnézek, milyen kuponjaim vannak, aztán azokból is lehet válogatni nyugodtan.
Mares! Gergőnek jobbulást!!! Bár Bencének csak magas láza volt, de akkor próbáltam 5 percenként, ha csak 1 kortyot is, de belediktálni a folyadékot. És nem vagy rossz anyuka!!! Attól, mert nem jutott eszedbe, én is tőletek kértem tanácsot, mikor beteg volt Bence, védőnő is azt mondta, minél többedik betegség, annál rutinosabb leszek... (de inkább ne kelljen annak lennem) Sok sok gyógypuszi!
Szerintem is vidd el dokihoz!
Egyébként érdekes, mert Bencének a banán székletlazító, meg is lepődtem rendesen.
Úgyhogy most már a barackon kívül ez is segít szerencsére, bár mostanában rendeződött a kaki, minden nap van, így megnyugodtam.
Szilvás! De jó, hogy jöttél! Nagyon édes Encsi! Betegséget, munkahelyi gondokat sajnálom.
Mozgás: ha gondolod, vidd el gyógytornászhoz, én is meg voltam ijedve, hogy mit mikor csinál, és ha nem csinálja, miért nem csinálja, de egyszer csak úgy beindult, minden előzmény nélkül, hogy csak lestem, és azóta is ott vagyok leragadva, hogy hogyan csinálja?
Néha a szívroham kerülget, annyira vagánykodik...
Neked pedig jobbulást!
Kata! Szia! Én is emlékszem rád!
Hordozás: köszi a dicséretet
, de azért olyan profi még nem vagyok, inkább csak lelkes középhaladó
Lili is, Domus is nagyon szépek!!! Blogjaid felvettem az olvasottak közé, legalább ott követem, mi van veletek.
Gyere, amikor csak tudsz!
Csillag! Gyógyszerprogramhoz drukkok mennek, remélem segít! Torta nagyon szép lett, bár nekem sikerülne így! Mászáshoz gratula! Amit Apa mondott
, jól fejbekólintottam volna, még viccnek is rossz.
Táblázat: nálunk nem stimmel, sőt anyura visszanéztem, és rám stimmel, viszont hugi helyett kisöcsimnek kéne lennie!
Babakeksz! Gratula a mászáshoz és a fogacskákhoz! Édes a sapiban Lili!
Limo! Ahogy Berci vigyorog, hát megzabálom!!!
A pécsi videó nagyon tetszik, és csak annyit fűznék hozzá: megnyugodtam, hogy nem csak az én kisfiam sír, ha elveszik tőle a játékot... Majd csak kinövik!
Felüléshez gratulálok!!! Vonatos kép nagyon tetszik!!!
Clárika! Jó a blogod!
Kalács receptet esetleg megosztanád velünk?
Szívesen megsütném.
Woody! Köszi, már jobb a fogam sokkal, nagyjából azon az oldalon is tudok enni. Bence sem bírja a napot, milyen napernyőt vettél? Láttunk a brendonban mi is, de Tominak nem tetszett, szerinte elég gyenge az a része, amivel rá kell fogatni a babakocsira.
Képek nagyon szuperek, és Lili ügyes, hogy átállt hamar! Örülök, hogy ilyen jól érzi magát ott!
Sucer! Evéshez gratula!!! Látod, akkor csak a foga volt az oka mindennek!
Ircsi! Szuper, hogy ilyen jól bírja Katus a bölcsit és tudsz dolgozni! Nekem biztosan folyton Bencén járna az eszem, már egy vásárlás alkalmával is folyton hazagondolok, ha nincs velünk a Törpém.
És annyira dúl nála a szeparációs szorongás, hogy nem tudom magára hagyni, mert nagyon sír. Délután játszik nagyszülőkkel a nappaliban, én meg a kanapén pihenek egy kicsit, nekem ez a feltöltődés mostanság.
Nézegettem a felállós, lépegetős képeket, nagyon ügyes Katus!!
Nálunk is lehetetlen a pelenlázás, öltöztetés, Bence nagyon meg tud sértődni és keservesen sírni, ha nem engedem, hogy pelenkázás közben forogjon. Kész harc...
Bence elől is el kell pakolni, mindent megtalál a lakásban, amihez nem szabad nyúlni.
Napsi! Kisangyal Borisz nagyon tetszik!!!
És micsoda szöszi haja van!
Bence is folyamatosan állni akar, és egy-két lépés már megy is, nem vagy egyedül.
Apukám már mondta, hogy ő 9 hónaposan elindult egyedül, úgyhogy hajrá hajrá Bencémnek.
Tündi! Hűű, milyen nagy Zoé!
Bence 8680 g és 72 cm. Bence is utánam jön wc-re, csak megáll a babakocsinál és a kerekét forgatja...
NKlári! Fogacskákkal való szenvedést sajnálom!
Boti is jó nagy!
És milyen ügyes, főleg a videón!
Mi is fényképalbumot adunk a mamáknak, dédiknek.
Dia! Mi is majd a héten adunk a kislegénynek natúr joghurtot, kíváncsian várom a reakcióját.
Ha küldök neked én is képet, akkor megcsinálod avatarnak?
Huuh, azt hiszem, mindenre válaszoltam, ha mégsem, akkor bocs, de szita az agyam.