Sziasztok!
Jelentem, 3napja teljesen egészséges mindenki!! Isten tartsa meg jó szokásukat és sokáig így maradjon!
Készen lettek a füldugók is,így pénteken már végre úszni is mehettek.
Csütörtökön szemésznél voltunk,mert Dávidnak az iskolai szűrésen gyengébbnek találták az egyik szemét.Így ezen felbuzdulva vittem az egész csapatot,úgyis kellett volna a kicsiknek is 6évesen kontroll.Egy tündéri,hozzáértő,türelmes és nagyon készséges doktornőt sikerült találnom. 1,5óráig vizsgálta a 4gyereket. Mindenféle módon megnézte a szemüket,Olinak még pupillatágítót is adott.A gyerekek is nagyon ügyesek voltak.Dicsérte őket nagyon a dokinő (meg engem is
,hogy más szülő eggyel se bír,én meg milyen szépen bánok velük
) Büszke is voltam rájuk!!!!!
Ennek eredményeképpen Olinak és Dávidnak szemüveg kell. Már meg is rendeltük.kb. 1hét múlva kész lesz.
Cat!
Köszi a görkoris infot! Mi is veszünk szülinapjukra. Egyenlőre csak 1-et,aztán meglátjuk,hogy kinek jön be.
Ditke!
De jó,hogy bejentkeztél! Mindjárt olvasom is a blogodat.Most talán van egy kis időm.
Azért néha írhatnál pár sort ide is!Nem baj,ha nem tudsz hozzászólni a többiekéhez.
Lilla!
Mindenképp talizunk!!!
Mi jún 27-júl 3 közt mennénk nyaralni.Csak még nem dőlt el,hogy elengednek-e szabira vagy sem.Elméletben júl 4-10közt is szabin lennék. Szóval pont jókor jöttök!!!Mire meglesz az érkezésetek pontos dátum,nálam is kiderül,mi a helyzet.Akkor majd pontosítunk,okés?
De mi nagyon benne lennénk közös taliban is,mert a többieket is régen láttuk.Esetleg valami helyszín,ahol összeereszthetnénk a gyerekeket,míg mi dumcsizunk és közben senkit se terhelnénk?Olyan játszóteres (vagy játszóházas) feeling egy kis piknikkel fűszerezve?Valakinek valami jó ötlet?
Meme!
Jó ez az "áru"-kapcsolás
a gyerekek közt!!!Milyen életrevaló gondolatok!
Ilyen típusú balhék nálunk is vannak.Olinál akkor,ha unatkozik.Beninél meg ha nem tud eleget a levegőn lenni.Ilyenkor addig piszkálják egymást,míg sírás nem lesz belőle.Mivel általában ezeknek a szituknak az elejét én nem látom,bevezettem a kollektív büntetést.Nem igazságos,de ez van.Nálunk a jó idő (meg ha tudunk valami programot csinálni,mert nem betegek),mindig segít.
Vikó!
Én is hallottam most ilyen helyről (lehet,hogy arról,amiről te?),ahol személyre szabottam ötvözik a többféle gyógyítási módot. Nekem szimpatikus volt az elmélet!Mondjuk ár-függvénye is lenne,hogy be merném-e vállalni a próbát.
Cat,Nettke,Detti!
Remélem,a cudar idő ellenére jól telik a pihenés!!!Majd meséljetek, milyen volt!
Edit