Új privát üzeneted érkezett!

Kubu - jobbulast, remelem nem kell elhalasztanod a talit a migren miatt. pozitiv enerdzsit kuldok sokat-sokat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
oroszlán

Laptetőmet felajánlom Kubunak, hogy a migrénje elhúzzon.

gyoreneildi

Vikus, hatttalmas gratula!!! :D

Béku, szuper képek Mayáról!!!! Végignéztem és pityeregtem :cry: :) de csak jóérzésből!

Woody háttimeg Ámerikában..... :shock: :D Totál le vagyok maradozva :roll: :D Érezzétek jól magatokat... bár gondolom ez nem nehéz
Lili is eszméletlen nagylány már :wink: ééédes!

Kubu, migrén: :( :cry: :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vikus:
Hatalmas gratula!!!!! Drukk továbra is!!!! :D :D :D :D

Breki,Oroszlán:
Lányaitok nagyon helyesek!!!! Már most igazi hercenős pofijuk van!!!!

Kubu:
Az a fránya migrén már elhuzhatna a sunyiba!!!! Migrén üzőket küldök!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Woody:
Lili nagyon aranyos és már milyen nagy!!!!! A második képen nagyon kis huncut!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Jó reggelt!

Vikus!
Hatalmas gratula!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Breki!
nagyon nagyon szépségesek a képek...egyemmeg a gyönyörű száját :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Oroszlán!
De jó, hogy te is hoztál képet :D
Nagyon szépséges a kisasszony!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kubu!
Migrén múljon el de gyorsan!!!!!! :)

Borsókám!
Sajnálom, hogy nem tudtok ott lenni.... majd mindent igyekszem elmesélni :D
Pihizzél, hogy ez a buta vérzés végleg elmúljon végre!!!!
Majd összefoglalom a talinkat a csajoknak...bízd csak ide :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: úgy jó lesz, hogy hasonlóan bolondok, mint mi??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Woody: orulok, hogy jol erzitek magatokat, en mar most keszulok arra, hogy megaltogatjuk a noveremeket amikor Nori 1 eves lesz:) lehet, hogy irtad, csak nem olvastam, milyen volt a repulo ut? jol birta Lili? es ti? :)

Kép
oroszlán

Breki: nagyon helyes Majacska:) nagyon jo kep rola, nektek siman megmutatta magat? nekunk nagy hasmozgatas aran sikerult egy ilyen kep:) hihetetlen, hogy mar ti is itt tartotok, 23 het!!!

Kép
oroszlán

most bucsuzom, jo beszelgetest delutanra, ha nem talalkoznank:)

Kép
oroszlán

Köszi lányok!! :) :)
Apa elvitte az egyetlen nyomtatott képet munkába,nem bír nélküle lenni :D :D :D

Oroszlán: édi a fotó,nekem a csöpp szája tetszik nagyon!!!! :)

Navi: húúú,ne is mondd,én is pityergek rajta... :)
Jó volt látni,milyen jól érzi magát odabent :D Csuda kalandos élet.
Köldökzsinór átvetve a vállán,mint valami tarisznya,lábai állandóan a pofijához emelve,és csak dumált,dumált... :D

Vikus: mondtam én!!!! :D :D :D :D
Gratula!!!!!! Éreztem én azt a zebrás-tesztet a levegőben!!! :D :D
Nahát,ilyen hírek a tali napján?! :D

Lányok,ezért megéri küzdeni!!!
Voltam mélyponton én is,de csak a pillanatnyi rossz hírektől! Nem szabad egy percre sem feladni!!! :D :D

Woody: csuda édes Lili!! tetszik,hogy mindig kis mosolygós,mint Navi Zorkája is :)
Remélem ezek a lombikos/inszemes csajok mind ilyen mosoly-babák!!! :D
Vendég

Oroszlán, (természetesen) Nórika is nagyon gyönyörűséges! :D

Béku, igen, minden bmc-s baba egy mosolyalbum :lol:
Bár Zorka amikor 4d-sen voltunk nem nagyon örömködött...

De azért durva és érdekes is, h. nagyrészt kislányok születnek, nem?! :? :wink:

Na lépek én is, du. érezzétek nagyon jól magatokat! Pusszantás mindenkinek! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Oroszlán: nagyon nehéz volt elcsípni,mert imádja a méhlepényt,mindig oda dugja a kis pofiját az,meg a méhfal közé :D :D

De előtte megkapta a cukor-adagját,nem is keveset a kívánós anyjától,úgyhogy alig tudta elcsípni a nő,össze-vissza mocorgott.
Mikor épp fotót készített volna róla,bemozdult mindig,azért kevésbé élesek a képek,de a lényeg tökéletesen látszik :D

Inkább a vége felé sikerült jobb képeket csinálni,miután megmasszíroztatta a kis pocakját a szonográfussal (odatartotta neki) :) :D :D

Medence-végű fekvésből most váltott fejjel lefelére :D
popója a köldököm felé,keze jobbra,lábai meg balra lefelé (azaz a feje felé),szóval úgy kitekeredve fekszik,ahogy csak én bírok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter drága: mennyi vigyort küldesz felénk ma reggel?! :D :D :D
Klassz ezt látni!!! :)

Akkor nem csak nekem szép ez a reggel (no meg Vikusnak ;) ) :D :D
Vendég

tanultam egy kicsit, aztán bekukk mielőtt megyek aludni (apa elaltat két gyerek, Lizánál ez extra pirospont) és most ebédet készített nekem meg későbbre Marcusnak.

hát csajok,
remek egy csapat vagyunk, a könnyeim is eleredtek, megyek ígérem elmegyek mindenképp, valószínűleg nem érek oda 4-re, sőt inkább 5 ugye nem baj ? ott lesztek még ?
próbálom apát is udvarolni hogy jöjjön hamarabb és menjünk egy autóval, mert jelen pillanatban hajolni, emelni nem tudok, úgy lüktet a fejem.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu drága,küldök ezernyi migrén-űzőt!!!!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Remélem elmúlik hamar,ne kínozzon...!!!!!

A segítség-felajánlást tartom (kocsival nem tudunk,de párom nagyon ügyesen cipekedik ;) )!!! :)
Vendég

Csajszik,
megyek, mindenképpen, remek gyógyszert kaptam fél perccel ezelőtt :wink:
3-kor elkezdünk készülődni a gyerkőcökkel, apa 4 után nemsokkal itthon van és visz minket :-)
cupp megyek aludni

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Drága Eszter telitalálat :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Üdv!
Andi
kisborso

kubu
szuper csak pihenj, jó napunk lesz ma az tuti.

vikus
++++++++++++++tesztnek nagyon örülök, anyóssal meg kevés és jó boxolást nektek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kubu: Mi még ott leszünk, de szerintem max. 6-kor el kell indulnunk haza. De lényeg úgyis az, hogy lássalak titeket meg a hurrikán testvéreket.
vicky79
Budapest III. kerület

borsó
pihenj sokat és a következő talira várunk téged is szeretettel :)

oroszlán
te is mindjárt szülsz, hogy elment az idő

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Oroszlán, Béku csoda gyönyörűek a babók! :lol: :lol: :lol: :lol:

Áááááá Vikus Kép hatalmas gratula!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Maccs
vörösmacska

Maccs: köszi :)
Vendég

Woody, Breki,
csajok tündériek!!!

Kubu,
migrén mondjon le!

Vikus,
gratula!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsi.bmc 2011.04.17 19:37-kor.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vikus!SZUPIII!!!! Kép

Kép
Kép
missancsi

Csajok!Nagyon szép napot és jó szórakozást kívánok Nektek a talihoz!!! Kép

Kép
Kép
missancsi

Béku!Bár tegnap este még reagáltam a másikon Majára,de azt elfelejtettem írni, hogy a pici szája tényleg valami csudiszép!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem minden rendben lesz hétfőn a BMC-ben!
vikus82

Vikus, nagyon örülök!!!! A jelek amúgy nagyon bíztatóak voltak!

Missancsi, kár hogy nem voltál a talin, nagyon sajnálom.
ann74

Ann!Köszi, jólesik! :oops: ....végre beindult nálunk a házátalalítás,így nem lett volna jó ötlet ha leléptem volna itthonról!Délelőtt főztem,délután-este:sütöttem! :lol: ...most meg kidőltem!

Kép
Kép
missancsi

Jól sikerült a tali?...gondolom volt "szófosás"bőven!!!? :lol:

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!

Vikus GRATULA! :D :D :D :D

tALI RÉSZEMRŐL SZUPI VOLT!
KÖSZÖNÖM!

Valaki ötlet a képekről??

Ildókóék köszönök mindent!!
evolet
Szolnok

Sziasztok!

A cipő témához kapcsolódóan ajánlanék nektek egy weboldalt, ahol kedvező áron találtok puhatalpút, 3 rétegű talppal.
Nekünk már egy ideje ezt hordja a lányunk, és ez bevált.
http://www.cinegecipo.hu

[quote="kubuspace"]E írta:kubuspacestrella,

ezek jók, nekünk is volt ilyen, de teszen sokkal olcsóbban meg lehet venni.
http://www.teszvesz.hu/listings/index.p ... %FA+cip%F5
cipora
Pécs

Sziasztok!

Vikus Hatalmas Gratula!!!!! Istenem, emlékszem milyen jó volt mutatni az én Vasimnak a pozitív tesztet... hát még milyen jó lesz hétfőn amikor meg is erősítik azt ami már tény. :wink:
Béku, csodaszép a kislányotok. Annyira szép arca van, hogy csak na. Milyen jó hogy mégis elmentetek máshová megcsináltatni azt a 4D-t. Gratulálok.
Oroszlán, neked is nagyon nagy gratula. Nagyon jól sikerült a fotó és nagyon szép a babóca.

Mindenkinek ezt kívánom minél hamarabb megtapasztalni ezeket a fantasztikus élményeket.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok!

Vikus, szívből örülök Neked...ezek szerint nekem is van remény? a kettes szerencseszám?:-)))))))))))))

Írjatok, hogy sikerült a találka!
Vendég

kahlan: Szerintem nagyon jól sikerült a találka, jó sokan voltunk. Pocakok, gyerekek gyönyörűek.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Itt vagyok, nem vesztem el. Majd visszaolvasok.

Remélem minden jó volt, én nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott. Viszont ahol voltam, nagyon jól éreztem magam

üdv kispatak
Vendég

Kedves Lányok!

Nem hiszek a szememnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olvasnám a régi megszokott fórumot, és most hová legyek, hová lettetek???????????????????????????????????????????????????

Most mi van?????????????????????????????????????????????????

Tudom, hogy én se nem jártam, se nem járok BMC-be. Éveken át szorítottam nektek, és teszem, tenném most is - akkor most irjak, ne irjak, hová irjak, mit csináljak??????????????????????????????

Ami az elmult 1-2 hétben lett, azt én nagyon sajnálom. Azt tudom, hogy van aki már elhagyta ezt vagy a másik fórumot. Kérek mindenkit ne tegye.

Amugy várom a kiokosítát hogy akkor most mi is van!

üdv kispatak
Vendég

:?:

Maccs
vörösmacska

Hahó!

Képek isteniek nagyon sajnálom, hogy nem voltam ott, most még inkább!! Lemaradtam életem nagy élményéről, de mit tehetek. Egy házasság köttetik az eredetileg tervezett dátumon más nem maradt nem volt máskor alkalom

üdv kispatak
Vendég

macs: Hiányoztatok ám a babás karból. Legközelebb ugye eljösztök?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nem akarnék elszakadni a babanettől, de megmondom őszintén nem lesz időm sem módom 2 fórumot olvasgatni nincs rá időm.

Hogy én mit veszítek ezzel csak én tudom, hogy ti mit azt pedig nagyon sajnálom.

Kinek hová irjak??? Tanácstalan vagyok és maradok, de nem én vagyok itt a fontos, pedig ti nekem nagyon!

üdv kispatak
Vendég

Már írtam ugyan neked, de itt is megerősítem. Én egyelőre mind a két fórumot megpróbálom követni. Segítek az ittenieknek amiben tudok és csevegek a másikban.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus: :D :D :D
Tiszta szívből örülök és gratulálok a pozitív teszthez!!!!
Jaj de jó!

Béku: nagyon aranyos Maja a képen! Milyen nagy már!

Kép
lujzici

Lujzi: köszönöm!! :)
Vendég

Szisztok!

NA jövöhét szerdán megyek uhra,remélem minden rendben lesz!!!!
egyik ismerősöm mondta,h szedjek magne b6-ot,de a Gravidában is van nem lesz sok?
vagy kisebb mg-sat vegyek?

Lujzici!
köszönöm!
vikus82

Ja és nyaljam még a méhpempőt?
elég a Gravida?
vikus82

Vikus:
Hatalmas nagy gratula!!!! Jövö szerdára mennek drukkjaim!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

vikus: A magnéziumból én 3000 mg-ot szedtem, nem lesz sok a gravida mellett, bár szerintem felesleges. Én folsavat szedtem még mellette. A méhpempő meg jó immun erősítő, ha akarod szedheted, de a méhnyálka hártyádra már nem kell. Várjuk az uh-t.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus, szerintem még nyugodtan nyalhatod a méhpempőt mert a méhnyálkahártya a 12. hétig teszi a dolgát, utána átveszi a szerepet a placenta. Nekem ezt mondta a doki. Én méhnyálkahártya vastagítót szedtem, így nekem nem kellett a méhpempő.
A magneB6 nem baj ha több, ámbár ha nem keményedsz akkor nem annyira kell. Én sem szedtem csak ha éreztem hogy szükség van rá, de olyankor volt hogy kettőt is.
Szerdára én is küldöm a drukkokat, akkor már látni fogjátok a petezsákot. Jaj, de jóóóóó!!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok, aki itt van :)
Ma újra elkezdtemm vérezni. Ezt már komolyan nem értem. Szegény kedvenc bugyimnak annyi, de ki a fene gondolta volna?
11-én volt a beülti. 21én eredményhirdetés a 14es hcg-vel.
Aztán 21 pöttyözés, 22 és 23 fél fél nap vérzés, utána 5-6 napig pisi után pici vér, aztán kb. 5-6 nap semmi, aztán 5-6 nap teljes vérzés rendesen, aztán megint egy hétig semmi, aztán most megint vérzés. Mostmár én nem értek semmit. De holnap végre hcg nézés, nagyon bízom hogy a béka feneke alatt lesz.

Vikus, naggyon jó!! Már jövő héten mehetsz is uh-ra? Áh de szuper!!
Zsuzska akkor holnap 1/2 8 - 8 között érkezem. Már lehet vérem nem is nagyon lesz :((
ann74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?