Új privát üzeneted érkezett!

Navi,
Zorka még mindig tündéri. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csajok,

nem indíthatnánk egy listát azoknak a nevével, akik jönnek?
aki épp hozzászól és még nincs rajta a listán, felírja a nevét.
így estére körvonalazódna a létszám:

akik tegnap-ma megerősítették hogy jönnek:
1. Csucsu
2. Clara
3. Ann
4. Breki
5. BrekiApa
6. Eszter
7. Kubu (+ gyerekek)
8. Vicky (+ Barbus?)
9. Mieza (+ Albert)
10. Estrella
11. Zsuzsó

kérdőjel vagy csak kicsit később csatlakozik:
1. Lac
2. KubuApa
3. MiezaApa ?

bocs, ha bárkit kihagytam, aki már jelentkezett. :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Fórumtalálkozóval kapcsolatban:
Légyszi jelezzétek akkor ettől a bejegyzéstől kezdve a végleges álláspontokat!

Eszterét azért vettem,hogy 50-50% Lac ;)
Meg Csucsu+Carla (1-1 fő,ugye?)

Nem bogarásznék a sorok között,és nem írnék be senki nevében semmit,csak amit Ő megír :)

Szóval légyszi jelezzétek,én meg összesítem. ;)

Köszi!

(Visszaolvashatnám a 15 oldalt,hogy ki mit írt,de azóta változhattak a dolgok...,ez a biztos)
Vendég

Zsuzsó: egyre gondoltunk ;)
Lementettem a táblázatot,abban megvan,kiknek volt jó az ápr. 16.:

Andi
Ann
Brumi
Carla
Csucsu
Estrella
Eszter
Franci
Gy. Ildi
Judit0713
Kisbeeka
Kubu
Lukácsné
Mieza
Oroszlán
Pannik
Sajti
Vicky
Vnbeni
Zsuzska
Zsuzsó

Kimaradt valaki,aki azóta jelezte,hogy tud jönni? Most csak kimásoltam a táblázatból... (+ Miezát hozzáírtam)
Vendég

Eszter: nekem is van olyan macim,a rácsos ágy tetejénél várja új gazdiját :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Hát betojtam.... :cry: :?
de holnap tuti tesztelek!!!!
köszönöm,h gondoltok rám!!!!
vikus82

Vikus: akkor küldök holnapra sok-sok energiát!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Vikus!ÁÁÁÁÁÁ!Itt ülök a gép előtt és 2percenként nézem,hogy írsz-e?!....drukkolok holnapra!!!...aztán gyere ám a jóhírrel!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Kispatak üzenetét hozom először is, ő megint nem tus bentről írni. Utána jövök, olvasok vissza.

Hahó!
Rövid leszek, irigykedem a találka miatt, remélem jól szórakoztok.
Gyógyulást a betegeknek.
Oroszlán nem mondod komolyan, hogy mindjárt szülsz, még most irtad hogy utvan van, jaj nagyon telik az idő.
Mi sem bizonyítja jobban, hogy Albert herceg 2 hónapos és már Milos is megszületett, Gratula és minden jót mindenkinek.
Én ma el, holnapra jó szórakozást
üdv kispatak
vicky79
Budapest III. kerület

navared: Nagyon szívesen, azt mondta a csajszi, hogy nem sürgős. Pici lányod gyönyörű.

vikus: Összes ujjam csuriban lesz holnap. Pozitív lesz!

Én egyedül megyek, vagy a hátizsákommal (ez Barbus :D)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: :D :D :D :D :D
Vendég

Béku
én férjjel megyek, ha más is hozza :)
Ha ő lenne az egyedüli, az fura lenne...

Kép Kép
estrella22

andi: Mi újság? Miért nem jössz? A talin találkozunk, ugye? Ha eszembe lesz, akkor a csajos kismamáknak (most mennyi lányos kismamink is van, aki a talira is jön? béku és andi?) viszek egy pár cuccot, ha nem gond.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella: mivel párommal alig találkozom,mindenképpen viszem! :)
A másik ok,hogy rengeteget mesélek neki Rólatok,úgyhogy nem ártana,ha végre arcokat tudna párosítani a nevekhez :D :D :D

Úgyhogy hozd az Uradat,hadd ismerjük meg! ;)
Vendég

Sziasztok!

Ezerrel próbálom itt bent befejezni a dolgokat, de gyorsban frissítettem a táblit.
Aki talán jön, vagy később, vagy nem jelentkezett újra oda kérdőjelet tettem, beírtam apákat és gyerkőcöket is.
Énapa sajna nem jön, tegnap felhívták hogy berendeljék egy lábtöréses kolléga helyett szolgálni :?

fórumtali

Kép
judit0713

judit: Mehetnénk esetleg veled, vagy így apa nélkül nem autózol?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: ok :)
Vendég

Juditkám,
úgy néz ki én is egyedül megyek.
ma utolsó napod bent? :lol: :lol:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit,
remélem sikerül mindent befejezni :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Béku!

Evolet is jön, Őt nem láttam a felsorolásban. Én apa is jönne /remélem nem baj?/, ja és persze Lilit sem hagyjuk itthon.
Egyébként lehet, hogy jön Evolet párja és a kisfia is, de ezt majd Ő megírja.

Jaj, de várom már a holnapi talit, remélem Lili nem lesz betegebb!

gyoreneildi

Ildi: persze hogy jöhet mindenki :)
Én egyelőre kimásoltam a listát,akiknek jó volt az ápr. 16. :)
Azért írtam,hogy szóljon,aki azóta jelezte,mert nekem ez a változat volt meg,de most már Judit összesíti úgy látom a dolgokat ;) :D
Vendég

Várom már,hogy pici Lilit is megismerjem,meg persze Titeket!! :)
Vendég

Sziasztok!

Kerdes-Keressel szeretnek hozzatok fordulni! Olvaso uzemmodban 2008-ota kovetem az oldalt, de most jutottam oda egy erdelyi baratnom miatt, hogy bekapcsolodjak.

W. dokihoz jartam 2008-ban es azok a szerencsesek koze tartoztam, akiknek utolso(ev vegen) munkanapjaim meg tudott pozitiv eredmennyel szolgalni.:)

fogadnak erdelyi,(magyar, de nem magyar allampolgart a BMC-ben?) Tudom, h ez tobbnyire doki fuggo is, de gondoltam elobb megkerdezlek titeket, mi a tapasztalat?

Tovabbi szep napot!

Szonata
szonata

Szonata: Üdv W rajongók táborában. Mi lehet vajon vele? Egy ideig együtt dolgoztam az öccsével, így is kerültem hozzá. De sajnos már ő sincs nálunk. Egyébként mikor én jártam, akkor egyszer hallottam hogy egy erdélyi pár jött, de nem tudom nekik mennyibe kerülhet, mert nekik nimcs magyar tb-jük.
vicky79
Budapest III. kerület

nekem is pont e miatt (tb kartya stb) gondoltam, h megkerdezlek titeket......
En csak azt banom, h elment az orszagbol, mert az biztos, h azok mellett h jo orvos volt, empatia szintje is nagyon magasan allt.....

Es sokszor ez is segit, ha mar csak embernek, nonek vesznek es nem egy TAJ szamkent kezelnek:)
Kisfiam augusztusban lesz 2 eves, akkor biztos ismet irok neki sms-t es rakerdezek meddig tervezi tavolletet, mert ennek az orszagnak is nagy szuksege lenne ra!:)
szonata

Sziasztok !

Evolet egyedül , ugy nézz ki. de nekünk is 50-50.

Most mennem kell dolgozni
evolet
Szolnok

Hahó!!! :)

Nemsokára megyek dódozni, csak bekukk, hogy mi lett a tali helyszíne. Örülök a Vakvarjúnak nagyon, én egyedül megyek.

KPN, Estrella és Navi:
Gyönyörűek a bébik!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Szonata:
Ha van magyar lakcimkártya és érvényes tb-kártya akkor igen (100 % ),egyébként nem tudom,hogy ez hogy müködik.De egy kis okossággal ezeket is meg lehet oldani!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Nnna, hát borzasztóan kifáradtam, de végre itthon :)
Bocsi, de képtelen vagyok mostmindenre reagálni.
A tábli se frissítettem, de kb. 18-an leszünk csajok, plusz pár apa és gyerkőc, szóval nem kell aggódni, betöltjük a foglalt helyet :wink:

Viki,
sajna én is tömegközlekedek, mert apa egy dódózni az autóval :?

Próbálom kialudni magam és holnap reagálni is a hsz-ekre :oops: :oops: :oops:

Kép
judit0713

Mégis rászántam magam:
fórumtali

Szóval mindenestől 28 plusz remélem egy-két kérdőjeles még beesik!!!

Kép
judit0713

judit: Nem gond, utána átgondoltam, hogy nem tudnék időpontot mondani. Ma is fél 3-ig aludt Barbus déltől. Holnap amikor felkel akkor kaja és megyünk. Mieza ugyan nem üzent, de ma már semmi baja nem volt Barbusnak. Már az orrát is csak egyszer szívtam le, de akkor is alig jött belőle valami. Szóval úgy ítélem, hogy meggyógyult.

Szóval akkor két lányos kismami lesz a talin (béku és andi-ugye te is :!:)? Mert az ő cuccukat már kikészítettem. Meg az ígért cukormérőt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.04.15 19:10-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Avarkával mi lehet? Most a tábli alapján eszembe jutott. Mi volt róla az utolsó infó?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Csak beugrottam, mert gondoltam, hogy lesz valami végleges lista. Sajnos le kell mondjam a holnapi talit :cry: , mert valami bújkál bennem. Ráz a hideg, meg fáj a torkom és a fejem :( Olyan mérges vagyok, mert szerettem volna menni......

Jó bulit és napsütéses időt kívánok holnapra!
brumi24

brumi: Jobbulást neked. Próbáld ki az itt reklámozott csodateát, a csajoknak nagyon bevált.
vicky79
Budapest III. kerület

Brumi: jobbulást Neked!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Nekem ma megvolt a Genesis-es szépítés... :)
Előtte megvolt a cukor-adagom,úgyhogy Maját le se lehetett lőni,végig dumált :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egy kis ízelítő,a többi alatta a linken lesz,akit érdekel ;) :

Kép

https://picasaweb.google.com/1049496973 ... directlink
Vendég

Nagyon édes pofija van Majának.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi :)
Vendég

Sziasztok!

Lányok, BÉKE ÉS SZERETET! (ez a lényeg)

Először is Kpn, Hatalmas Gratula Milos babához!
Csodaszép a kisfiú! Sok-sok boldogságot és tejcsit kívánok!

Béku, Maja nagyon kis cuki. Olyan kis húsi baba!
Nagyon édes szája van!

Nava, Zorka annyira nagylány már! Rohan az idő!

Andi, még nem találtam cipőt Izának. (vagyis volt, de drága a normál ára) viszont kedden megyünk a nagy outletbe, és remélem lesz ott valami jó áron.

Nem tudtam végigolvasni az elmúlt napok termését, szerencsére van mit csinálni… Illetve, ha tudunk megyünk mindenfelé. :D
Egyik nap pl. a nővéremmel (gyerekek nélkül) elmentünk egy egész napra Chicago-ba várost nézni. Nagyon szuper volt, reggel 7-kor indultunk és este 10-re értünk haza. :lol: :lol: :lol:
Lili nagyon élvezi, sokat játszik az unokatesókkal. :D
Teszek képeket, remélem nem gond :oops:
Lili és a baseball labda :lol:
Kép
Unokatesó szobájában ma reggel :lol:
Kép
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Morgen,

Béku,
Maja csudiszép.

Woody,
szuper képek, örülök hogy jól érzitek magatokat.

migrén, remélem ez nem borítja a mai napot.

kubuspace

Woody: Irigy-mirigy vagyok. Lili nagyon édes. Pihend ki magad.

Kubu: Küldöm a migréműzőket. Képzeld, sikerült azt a falconos szandált 2000-ért megvennem. Az orráról hiányzik a díszvarrás, de ebből arra következtetek, hogy négykézláb használták. Legalább nincs még kitaposva.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt.

De jó lesz ma Nektek :-)

Valahol a szivem mélyén arra gondoltam taxival odaugrok pár percre a talira de sajna a vártnál jobban vérzek igy nem merek :-(

Eszter már ismer Bennünket majd Ő mond pár szór rólunk :-)

Érezzétek nagyon nagyon jól magatokat.

puszi

Üdv!
Andi
kisborso

Jó reggelt!

Béku!
Nagyon cuki Maya. Olyan tüneményes, szép pofija van.

Kubu!
2 algopyrin+ kávé. Remélem segít.

Woody!
Cuki nagyon Lili. És milyen irigy vagyok.

Vicky!
Remélem Barbus jobban van és tudod hozni ma a talira.

Csajok!
Valaki elküldené nekem a számát priviben, csak azé ha eltévednénk.
Puszi

gyoreneildi

Ja, és még azt szeretném megkérdezni, hogy valamit vinni kell-e a talira, vagy csak magunkat?

gyoreneildi

jó reggelt Mindenkinek!

Teszteltem Lily nevű tesztet vettem amit a kibontás után olvastam,h pohárba kell tenni...vendégésgben vagyunk hajnalban nincs pohár ...rápisiltem!!!!
POZITIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm mindenkinek a drukokkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
millió csók mindenkinek!

Ma megyek bokszolni anyóssal...2év öri-harit kell megbeszélni.de ez most még nagyobb erőt adott!!!!!!!!!!!!!!!
vikus82

Ildi: Szerintem ne hozzatok semmit, csak magatokat.

Kisborsó: Inkább ne kockáztass, októberben biztos találkozunk.

Vikus: Én mondtam!!! Végre! :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus!!!!!!
Éreztemmmmmmmm szuuupeeeer

Üdv!
Andi
kisborso

Morgen,

Borsó,
pihenj pihenj pihenj pihenj !

Vicky,
nagyon örülök a cipőnek, hétfőn lesz nekünk is a nagy bevásárlás, 2 pár cipőt kap a büdös kölök :lol: :lol:

Gyoreneildi,
jelen pillanatban KO vagyok, az esélytelen hogy a wc-re eljussak, nem tudom mi lesz ma :-(

Vikus,
berosálok, ez az, az esélytelenek nyugalmával, így kell győzni, innen kell győzni !!!!

na megyek mert vuk kopogtat

kubuspace

eloszori is Vikus: oriasi gratula:) csak igy tovabb:)

Judit, koszi a tablas osszefoglalot, en tovabbra is kerdojeles maradok, ha hazaerunk idoben, akkor bekukkantok mindenkeppen:)

es az igert 4D kep Norikankrol:
Kép
Norika - 2011.03.26.

Kép
oroszlán

Kubu!
Küldöm a migrén űzőket :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Remélem a talira elhúz a migrén oda ahova gondolom és tudtok jönni, mert a férjem nagyon, de nagyon kiváncsi a hurrikán tesókra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gyoreneildi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?