Vikoo-Nézegettem Bobo képeit a Fészbúkon, nagyon nagyon cuki
Sonkákban ő is elég szépen el van eresztve
Ti hányas pelust hordtok???Mi már áttértünk a 4-esre, mert a 3-as szarrá nyomta Lili combját
Ami azért durva , mert Melinda barátnőm 2 éves kisfia hord 4-est
Tatjana-Mi újság van Ádi baba fütyijével???Voltatok urológusnál??Egyem meg a kis szivét, nagyon édi a képeken!!!
Én most még is a karám mellett döntöttem, azt fogok Lilinek venni ( bár Csabi ellenzi, egyszerűen nem érti meg, hogy kell valami ahová betehetem , ha éppen rám jön a wc-zés pl vagy főzni akarok és Lili meg már mászni fog)....Én nem fogok másodpercenként rohangálni, hogy most éppen magára rántja-e a tv-t, vagy akármit....Na neeeem!!
Mi hétfőn voltunk méretzkedni, Lili baba már 6740 grammos
Aranyos-Köszi, hogy rám hasonlít Lili
Én ennek úgy örülök, mert olyan kevesen mondják ezt
Gratula a 2.foghoz
Túlélted a Bakimentes éjszakát?
Ebba-Jajj szegény Jankóci az átmosás miatt
Bár nekünk jobban fáj látni, mint nekik
Angie-Nálunk öcsémnek is ilyen etetőszéke volt anno
.....Én már kinéztem egy Hauck-ot, fából, szerintem az lesz, bár ez sem rossz amit te mondasz, mert ezt legalább lehet vinni mindenhová
Navi-A háti csatossal egyébként még ráérsz, én is elkapkodtam, bár nem bántam meg, mert használni fogom tudni, csak nem most egyenlőre...Mert annak ellenére, hogy az van ráírva a Manducára, hogy újszülött kortól, még sem ajánlják csak ha már biztonságosan ül, illetve még jobb ha már mászik, akkortól használni......Addig pedig a kendő a legjobb neki!
Mi 2 hetes korában mentünk útlevelet csináltatni Lilinek, mert anélkül semmit sem lehet itt kint intézni ( családi pótlék, gyes stb....), gondolhatod, milyen fotót lehetett a konkrétan alvó gyerekről csinálni...Nyitva kellett lennie a szemének és úgy tartani, hogy ne látszódjon a te kezed, meg te sem lehetőleg, áááááááá, kész voltam, borzasztó is lett a kép és az útlevél 3 évig érvényes,de én magam sem mondanám azt, hogy az a kép az az én lányomat ábrázolja, hahahaha
...Zorka olyan kis mosolygós, megzabálom
Szisssz-Milyen ovit néztetek meg???Tetszett?
Lucuzs-Bogi nem semmi
Nagyon okos kis csajszi és nem mellesleg gyönyörűűű
....Lili baba egy Didymos-ban csücsül ( LILIEN Rosenquartz a neve, rózsaszín és liliomok vannak rajta, hát ezt már a neve és a mintája miatt sem lehetett nem megvenni
)...Meggyógyultak a gyerkőcök?Én még nem kaptam szla számot
MikeGirl- Mi is masszírozzuk Lilit minden esti fürcsi előtt, Apuci csinálja általában ha itthon van, utána fürcsi, öltözés , szopi és alvás!
Jujj, nagyon tetszik a masszázsszalon nálatok, én is, én is
Igeeeen, ilyen karámra gondoltam, mesélj már, bevált???megéri az árát???Mert nézegettem a neten és 20 pénz körül mozog, azért az nem kevés!
Körzetes kenyér
Eclipse-Hát Molli valami tüneményes, annyira szépek vagytok!!!!
Én még mindig nem tudom mi az a bivakolás, HELP!!!!
Kijött a foga végül??
Dorka-Annyira irigyellek, olyan akaraterőd van, hogy hihetetlen
Én csak kb 3kgtól szeretnél megszabadulni, de ragaszkodik hozzám a rohadék
Gigiii-Te egy hős vagy, hogy ennyi gyerekkel levezényeltél egy költözést
Minden elismerésem!!!!!Mi max Balatonig tervezzük a nyaralást ( Csabi akart volna menni messzebbre, de én leszavaztam, tök körülményes átszállni a repülőn, meg hogy viszel babakocsit magaddal stb...)Vagy csak én vagyok béna szervezésben?
Folyt. köv....