Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Már meg is jöttünk a klinikáról
Uh vizsgálat alatt 5-ször ment vissza a gyomorból a nyelőcsőbe a kaja :(
Véreredmény kedvezett a gyógyszerprogramnak,így megkaptuk a gyógyszert(kapszulát) és a PDA-t amin vezetnem kell a bukásokat illetve napi jelentést kell írjak.
Következő etetésnél már kapja is a kis granulátumot...
Reméljük sikerrel járunk!

Chloe-nagyon ügyes kis csajszika :)

(bocsi eddig ezt az oldalt láttam-visszaolvasok) :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag
Reméljük, jobb lesz majd Gergőnek!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Boriszka és Boti képek...édesek :D

Limo-nem szivatlak!!!!!!!!!!
én számoltam el ne hari...én 37nek számoltalak :(
na matek...zseni vagyok :P

Zoé csuda nagy lány!

Köszi csajok!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

igen Ircsi-én is ebben bízom!!!!!!!!!!
Próbálok pozitív lennei...főleg e téren :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Voltunk tanácsadáson:
6450 gramm
68 cm

Lányok, készül a kalács! ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Reggel 7kor keltünk...szegénykém egy üveg tea után nem értette miért nem ehet...fél 9-kor kapta meg a reggelijét az autóban-útban a klinika felé,hogy teli gyomorral legyen az UH.
Utána 15 percet aludt...mire kiértünk a kocsihoz felébredt :(
Nem sokat pihent....
Itthon kb 10 perces játék....

Kép
Kép

.....és most hiszti...se aludni,se játszani,se ülni nem akar...szegényem...ez a nap nem az ővé :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

a dátum a képeken nem jó :(
ahányszor cserélem az elemet/aksit mindig be kéne állítanom...na neeeeeeeeeeem...elfelejtem :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nagy puszi Gergőnek! (ma van Tibor nap :wink: )

Clarika
Rékus egy aranyos, törékeny babácska :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

igen Ircsi :)
Köszönjük szépen! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csináltam videót valamelyik nap...

http://www.youtube.com/watch?v=xCriqhiig6M

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Sziasztok

Gergőnek remélem mielőbb jobb lesz!!Épp ideje!

Clarika,kalács,jaj,lemaradok :( :wink: Rékus egy kis csöppség :)

Ezek a mezítlábas gengszterek :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Klári
Nem semmi...csak ámulok, hogy hogy bedobta.... :shock:
Enyém gyerek még nem tud ilyet :)
Csak kipakolni tud, de azt nagyon! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika köszi, hogy jöhettünk! Isteni volt a kalács, ha nem lett volna pofátlanság, még faltam volna belőle... :oops: :wink: :lol:
majd dobd fel a videót! kíváncsi vagyok! :lol:

Kép
gtunde75

Tünde!
Nektek sütöttem!!!!!!!!!!!!

Rékus szobája is érdekes:
Kép

Mindjárt feldobom a videót is.

Clárika
Kép
clárika

Tomi elfogyasztotta élete első (baba)kekszét :)mókás volt,de nagyon boldog lett tőle.Most minden csupa keksz...

Kép

Kép

Kép

Kép

Örülök h. a tali jól sikerült!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"]V írta:clárikaideó:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/J ... directlink

Szegény Bercibó :cry: :wink:
Csajok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Otthoni homeopátiás kisokos babáknak:
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... ticle_id=5

Clárika
Kép
clárika

Nagyon jó a videó...ezek a lányok :)
Szegény Bercibó... :( :)

Jók a képek is
Tomi és a piskóta :D éééééééédeske....és milyen tisztán eszik!!!az igeeeeeeeeeeeeen!-gratula

Geri duma a blogban :)

Örülök,hogy jó volt a tali!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jaaaaaj Berci lett az áldozat??? 8) cegéény :lol:

evilany

Erre is készültünk már egy ideje :)

Kép

Kép

Kép

evilany

Azt mondja Miki szegény Tomikánk mit is kezdett volna magával ennyi kúszó mászó mozgó baba közt :) hát igen...

evilany

Évi :) csak feküdt volna Gerivel együtt...max ülve elbeszélgettek volna ismét egymással :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976vi :) csak feküdt volna Gerivel együtt...max ülve elbeszélgettek volna ismét egymással :D

majdcsak elirigylik a többiektől :)

evilany

Sziasztok!

Ez a videó zseniális!!!!!! Azt hittem, megzabálom a három kis rosszcsontot! :)
Nagyon ééééédesek!
Berci is ügyes, de a két kiscsaj ahogy tud közlekedni, valami eszméletlen! :D
Nem hülyeség az, hogy a kislányok gyorsabban "fejlődnek".

Évi, Tomin látszik, hogy milyen jóízűen eszi a kekszet!
Jól sikerült a talp lenyomat?

Tegnap este, pont lefekvés előtt kiválogattam a megunt ruháimat. Boriszka ült a kanapén a hatalmas ruhahalom mellett, kiszedte az egyik melltartómat belőle és azzal játszott vagy egy órát. Úgy röhögtem, annyira édes volt!

Kép Hát ez meg micsoda???

Kép Ehető?

Kép Anyaaaaaaaaaaaa!!! Vedd le!!!!

Kép Na végre! Így sokkal jobb!

Kép Drága kicsi ANGYALKÁM! ;)

Kép

Kép

Ja, Apa mondta most amikor telefonon beszéltünk, úgy néz ki, hogy legkésőbb augusztusban költözünk. :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára napsugar1123 2011.04.14 22:38-kor.

Kép
napsugar1123

Ezt a linket most kaptam, gondoltam Nektek is átküldöm, én oda vagyok érte teljesen. Nagyon tetszik:

http://azso.net/2011/03/24/ablak-a-mult ... atni-kell/

Kép
napsugar1123

jó reggelt!

Boriszka ezzel az angyalszárnnyal...jajj...meg kell zabálni.
Nagyon jó képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Évi-igen...elirigylik előbb-utóbb :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Évi
Tomi egyre szebb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Napsugár
Milyen szöszke haja van Boriszkának :lol: :wink:

Enyém gyerek már kezdte a lakás átalakítását...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Boriszka nagyon édes!tényleg kis angyalkás a fehér ruhában.
Költözés:szuper!!!
Kuponokat postázom.Jobb későn mint soha :lol:

Tomi ma reggelre is fekete bogyósat kakilt,ez már fura lenne a keddi céklától,felhívom a dokibácsit majd.

evilany

sziasztok!

[quote="evilany"]A írta:evilanyzt mondja Miki szegény Tomikánk mit is kezdett volna magával ennyi kúszó mászó mozgó baba közt :) hát igen...

motiválódik, tanul, társaságban van...

Clárika jó lett a videó! majd azt a pár képet átküldöd mail-ben?

Napsi ezek a képek nagggyon jók! :D jajj, nagggyon édes az angyalkás!!!

Kép
gtunde75

Nagy itt a csend... gondolom, mindenkit lefoglalnak a csemeték :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

Napsi, nagyon jok a kepek Boriszkarol. Koszi azt a linket, szuper. :lol:

Koszi Babakeksz az otletet, valami ilyesmit gondoltam en is, esetleg naptar fenykepekkel. :roll:

Aranyosak a pecsi babucik a videon. Klarika, Reka milyen kis okos, hogy szot fogad es elmegy a konektortol. Es hogy odaguritja a labdat Bercinek. Tunderiek. :lol:

Klári
nklari80

Evi,
nalunk akkor volt ilyen, amikor banant adtam Botinak.Mint a kis nyuszikaki... :lol: Kivancsi vagyok mit mond a doki.

Klári
nklari80

Halihó
Hááát,lehet a banán is,tényleg,meg a keddi cékla,a védőnő azt mondta,nem gáz,még az ürül.

evilany

Üdv a nagy Budapestről!

A vonatozás szuper volt...Pécstől Szentlőrincig megebédezett....3 perc múlva aludt....1,5 óra múlva ébredt....játék, aztán már itt is voltunk!
Kép

Évi!....Berci sem tud lépést tartani a csajokkal,hiszen a kúszás nem mászás, de együtt vannak, jól érzik magukat. Berci kezd nagyon akaratos lenni, tanulnia kell,hogy elvehetik tőle a játékot....max. bőg egy kicsit :wink:

Borisz angyalka cuki :)

Gerinek szorítok!!
limo73

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Mindenkinek csodás hétvégét,programokhoz jó időt!

Limo!Örülök h.jól sikerült az út!

Éjszakánk nehéz volt,Tomi alvókája elromlott,2-től 30 percenként sírt fel,alig lehet visszaaltatni,sőt van hogy nem is lehet,nehéz volt,így reggel feküdtünk vissza és nemrég keltünk.Nem hiszem h.a foga,mert nem nyálzik,nem látszik semmi az ínyen.

evilany

Tudom mit akartam még,van esetleg valakinek fölös Babylove bio bébitalos kuponja?(-100 ft-os) Tominak nagyon ízlik,ha valakinek akad,szívesen elfogadom..

evilany

sziasztok!

Évi nekünk van... ha jöttök csütörtökön, akkor szólj, hogy ne felejtsem el odaadni!

mindenkinek szép hétvégét!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Megpróbálok visszaolvasni és reagálni.......

Elsősorban:
Napsi megjött a kupon, köszönöm szépen :) Te megkaptad?
Nagyon aranyos Borisz, nekem az angyalszárnyakkal tetszik nagyon. Ez valamelyik nap volt a Fókuszban, én ott láttam, érdekes nagyon :)

Szamóca kupon még sehol :( lehet elkeveredett...

Évi nem győzöm dicsérni Tomit. Olyan helyes ez a gyerek! Ablakot ide is jöhetsz pucolni, na ez az egyik dolog amit nagyon utálok. Nem is maga az üveg tisztítása hanem a redőny és a keret.....
Nincs lemaradva Tomi. Áron a múl hét óta ül pl, eddig nem ült meg magától sem és kitámasztva is alig-alig
Írj egy címet, küldöm a MAM cumit, én kiváltottam, de nem használja Áron.
Megoldanád azt is, ha egyedül lennél (mármint a műszak miatt)
Hogy m ilyen szépen ette azt a kekszet! Áron ilyeneken még meg akar fulladni. Éjszakát sajnálom, mikor beteg volt akkor ébredt óránként......Remélem nem lessz semmi baja neki.

Szilvás hahh...látom írtál, én meg pont akkor nem voltam...remélem jobban vagytok. :)
Nálunk is apuka az aggódósabb :) Tényleg kicsi a világ :)

Kata emlékszem rád. Milyen nagy már Domonkos is! Hűűű azok a szemek! A lányod meg nagyon szép :)

Nklari köszi jól van. Meggyógyult a füle cserébe az orra folyt, de már az sem vészes :) Ne haragudj de a képeddel nem jutok dűlőre :evil: kifog rajtam
Boti nagyon ügyes. Sajnálom, hogy így megkínozza a fogzás. Remélem hamar kibújik.
Én is valami fotóalbumot ajánlanék. Tőlünk is azt fognak kapni a nagymamák. Arra gondoltam, hogy előhivatok a fotózáson készült képekből és csinálok egy SK albumot :)
Nagyon aranyos ahogy játszik :)

Sucer örülök, hogy megkaptad és nagyon szívesen!
Jajj de jó, hogy eszik Olivér is. Na látod! A ruhák nálatok sem másznak sem fel, sem le? Azt hittem csak nálunk ilyen lusták :lol:

Emese gondoltam rád, nem írtad a blogot sem. Lili nagyon csajos ebben a sapiban, nagyon jól áll neki. Fogakhoz, mászáshoz gratulálok!
Szép súlya van a leányzónak :lol:

Clari van humora a párodnak :lol:
Megnéztem a blogodat is

Limo ez a vigyor! Imádom! :lol: Örülök, hogy nem szenvedtél a dokinál.
Hát a távirányító az nálunk is favorit, de ami még ennél is jobb az a zokni. Hihetetlen mennyi ideig eljátszik vele. Persze a szájába tömködi :lol:

Csillag hát Gergőn sem látszik, hogy korábban jött. Jó nagyra nőtt!
:wink:
Gratulálok Fanninak, nagyon ügyes! És Gerinek is a mászáshoz. :)
Aukció: :lol: hát komolyan mondom nem semmi emberek vannak és még fel is teszi, a dumád viszont oltári :lol:
Remélem beválik ez a gyógyszer Gergőnek! Szorítok nagyon :)
Párodnak boldogat, igaz utólag...

Woody köszönöm. Biztos jól érzitek magatokat. A képek alapján tuti :)

Ircsi aranyosak vagytok a képen. KAtus kész nagylány már!

Tünde :shock: hűűű Zoé milyen szép nagy. :D De nagyon szép :D Ne is mondd, Áron utánam jön mászásba és ott van állandóan a lábam alatt. Főzés közben is arra kell figyelnem, nehogy rálépjek :lol:

Olyan aranyosak egyrakáson :lol: Ezek a lányok már most kikészítik a pasit :lol:

Tegnap ültem a földön és natúr joghurtot kevertem össze almával, azt ettem, hát a gyerek nem kinézte a számból? Joghurtot adtam neki, csak úgy csapkodott örömében :lol:

Ma délután viszem Becét az ovis barátjához....és sütöttem diétás meggyes piskótát :)

királylány

Sziasztok,

Dia, jo hogy jottel, mar hianyoltalak. Kep nem gond, nem fontos. Sajnos igy, lekicsinyitve adta oda a fotos, gondolom azert hogy nala kerjem az utorendelest is. Majd kicsit "osszekapom" magam es csinaltatok apaval egy kozos kepet, amin en is normalisan nezek ki es azt megcsinaljuk avatarosnak. Vegul ugy dontottem, hogy asztali naptar lesz az ajandek, persze Botis fenykepekkel. :lol:

Na,majd folytatom, felebredt a Toprem.

Jo hetveget mindenkinek!

Klári
nklari80

Tündi,.köszi. Csüt.hozzád megyünk?(Nem Csillagékhoz?)

Dia,diétás piskóta,érdekel :wink:

evilany

Klari oké, majd küldjed és kicsinyítem :wink:

Évi:

4 tojás
8 ek víz
késhegynyi szódabikarbóna
édesítőszer (25 dkg cukornak megfelelő)
20 dkg liszt (12 dkg teljes kiőrlésű rozsliszt, 8 dkg sima leszt)

Sárgáját édesítővel habosítottam, beletettem a vizet utána s bikarbónás lisztet majd a felvert fehérjét. Tetejére szórtam meggyet. Sima vizespiskóta recept csak diétásítottam. Viszont nem jött fel annyira mintha sima lesztből készült volna. Még meg kell kérdeznem az egyik cukrász ismerősömet, hogy ez vajon amiatt volt, hogy több rozslisztet tettem bele. Lehet fele-fele arányban kellett volna használnom. Viszont ízre finom. :D

királylány

Sziasztok!

Gergő már most habzsolja a betűket :)

Kép

Összecsaptam Fanni és Laca tortáját...nem a legjobb,de megteszi:)
Jogurtos-barackos...és persze gumicukros :) :P

Kép
Kép

Nem nálunk lesz a tali? :shock:
Végül is mindegy :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mindenkinek
KELLEMES HÉTVÉGÉT!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]T írta:evilanyündi,.köszi. Csüt.hozzád megyünk?(Nem Csillagékhoz?)

de... Csillagékhoz megyünk, de a kuponfüzetek mindig nálam vannak a pénztárcámban!

Kép
gtunde75

[quote="csillagfeny1976"]
írta:
csillagfeny1976
Nem nálunk lesz a tali? :shock:
Végül is mindegy :D

én eddig úgy tudom, hogy nálatok lesz... nem tudok változásról... :shock:

Kép
gtunde75

okésos....csak én is úgy értelmeztem mint Évi :)
VÁRLAK benneteket! :D
Évi már felmérte a terepet.

Évi ne hari....anyura nem számítottam,hogy feljön... :( sorry

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20