Új privát üzeneted érkezett!

jaa, már másra gondoltam
így értem
nyugi, eljutunk oda hamarosan!!!!
Kép

babszika

Gigi, Babszika

Drukkolok Nektek! ++++++++++++++++++++++++
jennko

Ancsi,
igen az ovu tesztet csináltam, meg persze rendes hcg-t is, de azt még a 10. napon, ami totál nega lett.
Nagyon szép az idézet! Tetszik! :)

Babszi,
szerintem, mivel még fiatal a terhesség, ezért inkább vv-t csináltass, aztán abból tudni fogod, hogyan tovább! :D Annyira jóóóó!!!! :lol:

Jennko,
köszi!!!! Veletek most mi van? Várakozó álláspont???

gigibp

Babszika megy egy PÜ!

Gigi mennek a drukkok!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Köszi mindenkinek a drukkokat!
Teszt tök fehér maradt, sajnos nincs itt senki... :cry: :cry: :cry:
Futunk még egy felesleges kört a Hegyre, aztán majd lesz valahogy!

gigibp

Gigi,
Mi legközelebb majd csak januárban megyünk. Addig meló ezerrel.
Hátha még korai az idő, majd a vérvétel talán megmondja. Ne add még fel!
jennko

Sajnos nem sikerült! Ez van...
Nem hoztam meg a babaesőt!

Tudjátok, hogy mi a legnagyobb gáz?
Most áprilisban már csak jövő márciusra van támogatott hely!!! Hallottatok már ilyet?
Ez brutál!

gigibp

Nagyon sajnálom Gigi! :(
Azta nem mondod jövő márciusra??? :shock:
Ki az orvosod?

Kép

Kép
raniko

Babszika: Hú azta, csak úgy spontán???? Nagyon szorítok!!!!!

Gigi: sajnálom :(
Ez a március nagyon gáz!!! Még egy dolog, amitől cseppet sem lett jobb, a "feladom" hangulatom...

Raniko: Eucreast szedek, de sajnos a ch diétát nem igazán tudom tartani. Sajnos már ebben sem hiszek... De ha van még vmi praktikád, szívesen veszem.
roni34

Gigi,
Nagyon sajnálom. :(
Hogyhogy márciusra? Ki az orvosod?
Nekem a kaális dokim most júniusra akart volna időpontot adni. Mondtam, hogy nem jó majd januárra szeretnék. Erre hogy majd októberben hívjam fel mert az nagyon messze van még.
jennko

gigi!
iszonyúan sajnálom!!!
mikor voltál a kaáliban? nem láthattalak?
márciusra??? ez komoly????? :shock: :shock: :shock:

roni!
sajnos mégsem lesz spontán bébi...

nekem nagyon bevált a ch diéta. 1 hónap alatt 10kg-t dobtam le.
igaz, most kicsit ellazáskodom, de működik az :wink:

és akkor a mai mese rólam:
mivel az sztkban voltam, gondoltam, h beugrok az ottani nődokihoz.
megvizsgált, UH alapján közölte, h akár méhen kívüli is lehet, méhem megnagyobbodott, 9mm-es mnyh.
Azonnal kórházba utalt.
Persze, nem futottam azonnal, mert féltem, h megint bent tartanak. (aki lemaradt volna, 4 hetet töltöttem tavaly januárban KicsiBabbal bent)
Inkább felhívtam a Tímeát a kaáliban és elmentünk oda vv-re.
BHCG 0,1 progi 4 - szóval, nem vagyok terhes.
de persze kérte, h menjek be a kórházba, mert beutaltak és nehogy baj legyen.
most értem haza a kórházból, ahol majdnem megint bent tartottak. saját felelősségre hazajöttem, és 2 nap múlva megyek egy újabb v-re, h tuti legyen.
amúgy a Tímea már felírta a norcolutot is, h ha nagyon nem jönne meg (mondjuk 20.-áig), akkor beszedhetem.

szóval, még most is a hatása alatt vagyok.... most az egyszer örülök, h a vv nega lett :oops:

babszika

Gigi: :cry: :cry: :cry:
Sajnos semmi értelmeset nem tudok írni, ezért:

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho

"Van, hogy a fájdalom láthatatlan felhőt von körém és nem hiszek már semmi jóban, soha, soha többé.Mikor a félelemtől az eszem vesztem el,s nem tudom a következő perc , mit vesz el?!Előfordul mikor, mint az alagút végén a fény,felcsillan a távolban egy csalfa kis remény.Aztán jön egy új árny, s visszatér a remegés,arcomról könnyek mossák le a nevetést. Néha azt mondom, bárcsak vége lennevalami, bármi, a szenvedésnek véget vetne!
Ilyenkor a sors titkos jeleket küld felém,s elkezd játszani különleges hangszerén. Megszólal a gitár, s szívem lángra gyúl, Örülök, de szemembe mégis könny tolul és csak szól a gitár, múlik már a fájdalom,hát felejtsd el mi bánt és énekeld a dalom"

Ölellek

Babszika: :cry: :cry: :cry:
ancsi80

Ez a mai nap nagyon szomorú, hogy senki nem jött jó hírekkel.
Sajnálom Babszika és Gigi :(
jennko

Ancsi,
köszi, nagyon találó idézetek!

Babszi,
nagyon ügyi vagy, hogy ilyen jól sikerült a ch diétád! Nekem is kéne csinálni, de olyan bonyolult. Te hogyan csináltad? Számolgattad a ch-t vagy csak simán húst ettél zöldségekkel?
Megírod majd?
Ja, 1 és 2 között voltunk ott és a vv-s szoba mellett ücsörögtünk.

Roni,
nekem is "érdekes", hogy annak aki már benne van a programban, miért kell beállni a sor végére???
Krizsa dokihoz járok.

Volt valaki (gondolom szinte mindenki), akinek csináltak lapart? Kinél és mennyi idő múlvára kapott időpontot? Mennyi utána a felépülés, betegállomány?
Köszi, ha válaszoltok!

Sokkal szebb napot holnapra, mint ez a mai volt!!!!

Köszi, hogy gondoltatok rám! :)

gigibp

Sziasztok !

Gigi, Babszi
nagyon nagyon sajnálom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

tegnap volt 1 éve, hogy missed ab-n voltam

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Gigi
privi ment lapar ügyben !

vvviki

sziasztok!

gigi!
akkor tuti, h láttuk egymást.
vagyis én nem figyeltem, h ki ült ott, mert iszonyúan izgultam, de ti biztos láttatok.
mappával a kezemben mentem be a vv. szobába, összefogott fekete hajam van, és lila póló meg farmer volt rajtam. :roll: - elég ramatyul néztem ki az idegtől :lol:

én úgy csinálgatom, h van dietetikus által összeállított mintám és abból szemezgetek, meg van saját favoritom is
felrakok mintát:
1302589311.7562.rtf

1302589330.8101.doc

remélem, h működnek a linkek és meg tudjátok nézni.

nekem lapar KicsiBab miatt volt.
egyébként engem 22-én műtöttek és következő hónap 8-án már dolgoztam - bár nálam azonnal kellett a munka, mert ez volt a terápiám. új m.hely volt és nem kellett magyarázkodnom

viki!
őszintén sajnálom a te picuridat is!!!

babszika

ja és ahogy ki kell néznie a kajálásnak:

Reggeli- 30g lassú ch
Tízórai - 20g keverve
Ebéd - 50g bárhogyan, de jobb inkább több lassú
Uzsi - 20g gyors
Vacsi - 40g ch ebből max 10g gyors

babszika

na, már hívtam is a kaálit, így 18-án 9 órára megyünk UH-ra :wink:

babszika

Sziasztok!

Próbálok egyretöbbször feljönni, folyamatosan olvaslak Titeket!:)
Babszi, Gigi nagyon sajnálom én is! :( :cry:

Ancsi, nagyon jók ezek az idézetek! :wink:

Babszika, mi jövő héten kedden megyünk a Kaáliba.
Januárban endoval, laparral megműtöttek, azóta most először megyünk csak vissza, hogy mikor kezdhetnénk ismét a két kis eszkimóbabynkkel.

Viki mi újság, hogy vagytok?

Icáról tud valaki valamit?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

kakukk!
remélem, h mielőbb mehettek ti is és elindul végre a babaeső!!!!!! :wink:

babszika

Néhány nap alatt sok minden történt úgy látom.
(((((((((((((((((Gigi))))))))))))))
(((((((((((((((((((Babszi)))))))))))))))))

Babszi, ezek az SZTK-s történtetek égbekiáltóak, felháborítóak!! (tudnék énis mesélni... szfvárról) Sokszor felidegesítem magam rajtuk, és rájövök "felesleges" mert ők aztán nagy ívben "lesz@rják" az embert igazán... ez megmásíthatatlan!!!

Roni, nem sikerül tartanod a diétát?! Nagyon nehéz néha nekem is ám. Amúgy van rajtad felesleg? Vagy olyan "szerencsétlen" alkat vagy mint én, sovány testalkat, amiből már nem lehet fogyni és így diétázz mellette.... (mész valamikor end. kontrollra?)

Én hisztero+lapar után 5 napot pihentem otthon.

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Babszi,
sztem te ültél bennt vv-n pont amikor odaértünk. Utána hol telepedtél le???
Én világos szőke vállig érő hajú vagyok, fekete bőrdzsekiben voltam a férjemmel.
Köszi a linkeket, már ki is nyomtattam! :)

Vvviki,
köszi, hogy írtál, én is nagyon sajnálom a babácskádat!

Kata,
örülök, hogy néha kibújsz a zugból! :) Jó, ha te is itt vagy, bár már sokkal jobb lenne, ha mi is a babás topikban írogathatnánk!!!!

Mindnekinek köszi a laparos infokat! Nekem azt mondta a dokim, hogy egyik nap bemegyek, másik nap haza, egy nap pihi és ha akarok mehetek is dolgozni. Hát azt hiszem az olvasottakból ítélve, nem akarok ilyen hamar.

Holnap hívom a laparos dokit, kíváncsi vagyok, hogy mit mond!

gigibp

gigi!
mi kint ültünk a recinél.
az a baj, h emlékszem egy párra, de meg nem ismernélek, az tuti.
na, majd legközelebb kiírom magamra :lol: :lol: :lol:
hát, nem tudom, én nem szívesen mentem volna varratokkal dolgozni, plusz én nagyon fel voltam puffadva, bár az én műtétem ugye más mint egy "eccerű" lapar.

babszika

Gigi nekem is volt laparom endó miatt.
Háááát én nagyon carul,voltam utána.
Egy csövet hagytak bennem, hogy kifollyon a maradék trutyi, de begyulladt.
Mikor kihúzták lettem csak jó addig a "halálomon" voltam.
:roll:
Dolgozni én tuti nem tudtam volna napokigúúúgy fájt a hasizmom, hogy alíg tudtam mozogni.

Kép

Kép
raniko

Akkor úgy tűnik, csak a dokiknak "sima, egyszerű beavatkozás" ez!
Két hét múlva szedik a varratokat?

gigibp

Ez orvos és beteg függő is egyaránt szerintem. Énis másnap hazajöttem, de nekem egyáltalán nem volt semmi fájdalom utána sem. Ne aggódj, minden simán megy majd!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

biztos, h attól is függ, h mit találnak odabent.

emléxem, nekem azt mondta a dokim, h 20 perces műtét lesz, mert sajnos van rutinjuk a méhen kívüliben...
aztán belém nyúlt és több mint 4 órás műtétem lett, mert amit talált, azt nem akarta csak úgy otthagyni, hisz tudta, h babát akarunk még.

szóval, igaza van kalkatának, mert sok mindentől függ, h mennyi a felépülés.
nekem is volt csövem is, meg varrat is, amire már nem emléxem, h hány nap után vett ki - de talán 1 hét :roll: (megnézhetném a blogomban, ha nagyon akarod)

ja és arról nem beszélve, h hány lukkal csinálják????
2, 3 vagy 4??

egyébként én is sokáig szenvedtem, fel voltam püffedve, de a 4 órás műtét persze más, az jobban megterheli a belsőt is

babszika

Műtét után felsorolták, hogy miket találtak odabennt és mit csináltak?
Jajj ez olyan bizarr, hogy míg te ott fekszel és alszol gyanútlanul, ezek a hasadban túrkálnak és mindenfélét csinálnak.
Persze tudom, hogy így van jól, csak olyan kiszolgáltatott érzés, hogy semmiről nem tudsz... csak a végén.

Mindenesetre én úgy döntöttem, hogy mivel az én "csodálatos" cégemnél, ha csak egy napot is betegállományban vagyok, levonnak minden extra járandósságomat, így legalább két hétig itthon leszek. Főleg, ha sikerül még a nyáron megcsináltatni.
Hívtam ma már a dokit többször is, de kivan kapcsolva.

gigibp

persze, elmondták.
10 évvel ezelőtt volt egy perforált vakbélgyuszim és sajnos amiatt nekem összenövéseim vannak.
A méhem, a vezetékeim a p.fészkeim szépen egy csomóba "ragadtak".

a bal p.fészkem majdnem a bordámnál találta meg, a jobb oldali vezetékem meg össze-vissza volt tekeredve, és sajnos meg is volt törve, de azt meghagyta, hátha rendbejöhet még.

sajnos akkor 10 éve hasnyálmirigy és hashártya gyulladást is kaptam, így annak is köszönhető valszeg, h most nem lehetek még anyuka.
de a lényeg, h egyáltalán élek és tudom, h a lombikkal kicselezünk minden rosszat :wink:

sztem a pihi jó ötlet :!: :!: :!:

babszika

Sziasztok !

Gigi
szerintem minél előbb megcsinálják a lapart annál jobb, hamar túl leszel rajta! utána pedig jöhet a baba !
az volt az érdekes, hogy a műtét alatt úgy állítják be a műtőasztalt, hogy a felsőtested lentebb van mint a lábad :shock:

vvviki

raniko!
de drága vagy!!!!!!!!!
köszönjük a gyertyát!!!!!!!!
Kép

babszika

Na végre sikerült nekem is meggyújtani egyet. Múltkor is próbálkoztam, de akkor nem jött össze!

Van időpontom a laparos dokihoz egy konzultációra! Trálllálllláááá... :)
Jövő hét szerda. Remélem addig Piri is elhúz jó messzire!

Azt hiszem, hogy megint megpróbálom szedni az Adimetet, plusz csinálom a diétát (köszi Babszi) is! Remélem ez a sok dolog már meghozza a gólyát! :D

Babszika,
már csak 3 nap és mehettek uhura! :)

Kata,
mi a fenétől lettek ilyenek ezek a hormon értékek???
Nem lehet még egyszer megcsináltatni? Lehet, tényleg elb..sztak valamit!

gigibp

Babszi: köszi a diéta mintát. Én is nekiállok ismét.

Kata: lenne miből fogynom, de kb két éve még a cukor gyogyi előtt, csak úgy magamnak ledobtam 10kg-ot. (diéta+sporttal) Azóta ezt tartom ugyan, de több nem megy egyszerűen. (sajnos az édességet nagyon szeretem!) egyébként ha még kb5 kg lemenne, már jól érezném magam, de nem megy tovább...

Viszont itt van piri, már szedem a clostylt és megyünk az eszkimókért ápr végén :D
roni34

Sziasztok :D

Bocsánat, hogy így eltűntem, de sok a munka, közben elkezdtem begyüjtögetni a papírokat a folytatáshoz, intézük az örökbefogadást,így kicsit elhavazódtam :? :?

Roni: nagyon drukkolok a kis eszkimóknak++++++++++++++++
Lelked hogy van??

Kata: hogy vagy? Megkérdezhetem, hogy Ti kezdtek valamikor vagy mik a tervek?

Viki: :( Gondolom, most nagyon rossz lehet, de hidd el eljön a Ti kis csodátok :wink: Ti hogy álltok most?
Bocsánat, kicsit elvesztettem a fonalat :oops:

Babszika: drukk az uhuhoz :D :D

Gigi: hogy vagy? ....Hülye kérdés, gondolom, hogy :(
Nekem a laporoskópia együtt volt histeroskópiával, csütörtökön volt, akkor vették ki a petevezetékeimet-3 "luk", pénteken hazajöttem (aznap még rossz volt), vasárnap mentem dolgozni, de ez tényleg egyénfüggő

Na lépek is , puszi Mindenkinek :D :D
ancsi80

Babszi ugyan már! :roll:
Sajnos ismerem ezt a linket,egy barátnőm vesztette el a 4 éves kisfiát és neki is szoktam gyújtani.
(amúgy ő is forumos)
Nem ismerem a történetedet de együtt tudok érezni így is veletek.

Lányok holnap gondoljatok rám délelött, nagy dolgok vannak készülőben. :D

Kép

Kép
raniko

Roni,
az április vége mindjárt itt lesz! Hajrá eszkimók!!!! A Closty-t miért kell szedned? Nincs spontán peteérés?

Rankio,
szorítok holnap délelőttre!!! Nagyon kíváncsivá tettél! :D

Ancsi,
szuper, hogy így haladtok a dolgokkal! Végül lesz még egy lombikotok???

Puszi mindenkinek!!!!

Babszika, merre vagy????

gigibp

sziasztok csajok!
bocsi, h most nem jövök, de itthon van a férjem és minden pillanatot együtt töltünk :wink:
ígérem, h reagálok holnap!!!

KÖSZÖNÖM A GYERTYÁKAT!!!!!!
Kép

legyen szép napotok és holnap jövök!!!!!!!!!!!!
Kép

babszika

Gigi: hát a mi legnagyobb problémánk sajnos az én PCO-m, ami miatt alig van spontán pérésem... ezért kell most is a clostyl.

Raniko: Drukk!!! De aztán megosztani ám velünk mindent, mert én is totál kiíváncsi lettem. (jól sejtem, ha kistesó a tipp? :wink:

Ancsi: örülök, hogy így haladtok az örökbefogadással és szívből kívánom, hogy alig kelljen már várnotok és valósággá váljon az álmotok!
roni34

Raniko, drukkjaim szállnak+++++++++++++++++++ !!!

puszi mindenkinek!
nani72

Sziasztok Lányok!

Nos az én hírem az, hogy ahogy sejthető kistesó érkezik. :D :D
Ma voltunk dokinál, ven egy dobogó szivű pici babónk.
Kistesó abszolút meglepetés semmi beavatkozás se gyogyi nem volt.
Most progit kapok ezerrel mert az alacsony.
Na hoztam nektek egy zebra tesztet beindtíom a babahullást, rajta lányok.(UH kép lesz csak nincs meg a fényképezőt és a számítógépet összekötő kábel :roll: )
Én vagyok az élő példa, hogy vannak csodák PCO-s vagyok és endóm is volt!!!

Kép

Kép

Kép
raniko

Rani: :D :D :D :D :D :D :D
Tiszta szívből gratuláluk, nagyon ügyik voltatok :wink:

"Azt kérdezed tölem ,hogyan vártalak?: mint éjszakára fölvirrad a nap,mint szellö jelzi a vihart.ezer pici jelböl tudtam jöttödet.mint a tavaszi reggel elsö napsugarát,mint fagyos téli éjszaka jégcsap illatát.bár még nem láttalak,mégis ismertelek.mint fényhez az árny mint patakhoz a medre mint ághoz a madár igy tartoztál hozzám .mint sohajos nyári éjjel a fák az eget,mindennél jobban igy szerettelek TÉGED"

Puszillak
ancsi80

Sziasztok!

Rani,
hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: nagyon örülök nektek!!! Gyere majd a képpel!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Nagyon köszönöm lányok!

Kép

Kép
raniko

Raniko,
ez szuper! Csodababa! :lol: :lol: :lol:
Reméljük tényleg megindítot itt a babaesőt!!!!
Gratulálok!

gigibp

Gigi elfelejtettem válaszolni: igen biztos lesz, az időpont még nincs meg, de leghamarabb szeptember :wink:
Hogy vagy??
ancsi80

Nagyon köszönöm lányok, és remélem tényleg jön a babaesőőőőőőőőőőő!!!!!!!
Nagyon drukkolok mindenkinek!

Kép

Kép
raniko

sziasztok!

eltűnésem oka nem túl jó....
nem szeretnék mindent elmondani, elég csak annyi, h nem leszek tovább teljes jogú tag itt, mert nem folytatjuk a lombikot...

történt ez-az és nem tudunk tovább menni...

ne haragudjatok, h nem írok hosszabban, de itt nem szívesen teregetem ki a dolgainkat.

kívánom, h mindenkinek mielőbb sikerüljön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ölelés nektek!!!

babszika

Babszika nagyon sajnálom, és remélem nincs nagy baj!!!

Kép

Kép
raniko

Ranikó
hatalmas gratulációm !!!!!! ez igen ! spontán baba !!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

most már tutira jön a babaeső, lesz itt sok pisis pelenka és álmos anyuka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babszika
nagyon sajnálom ! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

vvviki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?