Sziasztok!
Kicsit eltűntem. Nincs semmi baj velünk, csak mozgalmas napjaink vannak.
Csillag! Aranyos vagy, hogy hiányoltál. Tesómék pontosan egy hét múlva érkeznek, már nagyon izgatott vagyok.
Sajnálom Bencus biciklis balesetét. Gergőci szépen növekszik hallod! Én is töröm a fejem peluscserén, Bálint most 4,5kg és már neki is nagyon bevág a 2-es méret, és tegnap a pocakját is eléggé megnyomta, de ha meg nem szorítom meg neki, akkor kifolyik a pisi. Szerintetek a 4-9kg-ig pelus még nagy lenne? Mondjuk van még 48db a 3-6kg-ból, azt azért jó lenne elhasználni.
Kati! Örülök, hogy Bogi már nem sír annyit. Viszont nagyon sajnálom, hogy nem hajlandó cicizni. Azért mégiscsak jobb lenne, ha inkább abból enné ki az adagját.
Sajnálom piri anyót!
Ági! Üdv köztünk! Gratulálok Nektek! Gyere és mesélj egy kicsit magatokról!
Dike! Hú, ez szuper, hogy ennyit kerestél, ügyes vagy. Én sajnos képtelen vagyok rávenni magam a netes vásárlásra, pedig tudom, hogy nagyon jó áron lehetne hozzájutni dolgokhoz.
Lanyus! Nagyon sajnálom, hogy így érzel. de egyet kell értsek Csillaggal. Amíg efféle gondolatok kavarognak a fejedben, addig nem fog sikerülni a baba. Hidd el nekem, én tapasztalatból írom ezt!
Mia! Hát gyönyörűséges ez a Lili baba. Szerintem Rád hasonlít, bár nem ismerem a férjed! Úgy látom, hogy Tomika is oda van érte.
Nita! Én sem tudtam, hogy szemüveges vagy. Ne aggódj a pszichológus miatt, inkább most mint később!
Mona! Még hogy nem történik Veletek semmi! Hát az, hogy Lara hullámzik a pocakban, na az a vmi!
Imádtam, amikor Bálint mocorgott.
Mi jól vagyunk. Tegnap voltam a 6hetes kontrollon, minden a legnagyobb rendben. Annyira jó fej volt a doki. Voltak előttem, de engem hívott be. Én meg kérdeztem, hogy én jövök? Mondja, hogy:"maga megy szoptatni"! Erre odafordult az előttem következőhöz és mondta neki:"Igaz, hogy nem látszik rajta, mert annyira csinos, de a 6hetesre jött!" Hát, lányok, annyira jól esett ez a bók. Azt mondta, hogy odabent minden a legnagyobb rendben, szépen helyre jöttem. Bálint nagyon nagyon édes volt. Végül jött velünk az anyósom is, Ő volt vele az autóban, amíg felmentünk Zolival, meg egy kicsit nézelődtünk, és vettünk kajcsit a mekiben!
Olyan jól esett kimozdulni.
Bálint egyre többet van fent. Mindig nagyon jó kedvűen ébred, nagyon sokat mosolyog. Viszont esténként már vannak nyűgösebb pillanatok. Ilyenkor anya karja a mentőöv. Éjszaka továbbra is ébred egyszer, megeszi a kis adagját, és már alszik is tovább. Vettem neki egy ágyzsákot, mert már többször is arra mentem be, hogy lerugdosta magáról a takaróját.