Új privát üzeneted érkezett!

Évi! Én továbbra is szeretném olvasni a blogodat. Itt jelzem, mert ezt biztos, hogy olvasod.
Vendég

babakeksz-savtúltengésre...ez miatt bukik állandóan :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ezt ide is berakom...érdemes elolvasni az aukció alján lévő "párbeszédet" :D

http://epitkezes-otthon.teszvesz.hu/but ... 66930.html

erre felbuzdulva találtam ezt ki :) :P
Eladok!!!
4-5 darab alig használt wc papír gurigát...mivel technokollal összeragasztva és papírral bevonva nagyon fa...os kis ceruzatartó készíthető beleőle...
.... csak a képzeleted szabhat határt a fantáziádnak :)
I.Á.: 500,-ft de alkuképes vagyok :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

kissé pihent az agyam...nem aludtam éjszaka a hülye szél miatt és a görcsök miatt :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

SZiasztok

Csillag, nagyon ügyes Fancsa! Gratu neki! :-)
(én is lemaradtam a savtúltengéses kezelésről...) remélem, segít rajtatok!

Mozgás... hát, Encsi pörög előlről hátra vissza... de nem igazán mászik, ül, ha segítek neki... egyedül nem nagyon akar. Kicsit (Apja szerint) lemaradt, de igyekszem nem agyalni ezen. Ha ébren van teszem a földre, oszt usgyi... előbb utóbb csak elindul... :roll:

szilvás76

Sziasztok!

Tünde
Épp este írt a Mares, hogy lesz-e tali, mondtam neki, hogy most írt Évi, hogy jövő héten Csillagnál.
S kérdezte, hogy akkor most kivel fog pajtizni Gergő.
Mondtam, hogy jöjjenek ide, én úgyis egyedül vagyok :( Így szívesen várok bárkit!!!!!!!!!!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Szilvás!....Dokinőnk azt mondta, hogy addig van nyugtom még nem mászik....szóval nem aggódik a fejlődés miatt :)

Most éppen az x. kört teszi kúszva, dobálja maga előtt a krémes dobozomat....nesze neked mászás segítő..

Pécsi csajok nekem is hiányzik a társaságotok!

Tündi!....Köszi!
limo73

Limo...te se nekünk :) :P
(persze viccelek :) )
Na...mindegy félreolvastam...de nem törlöm vissza :)
bocsi Limo :)

Persze ha jó nektek a 43 nm-es kis csoffadt lakásom :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="limo73"]S írta:limo73zilvás!....Dokinőnk azt mondta, hogy addig van nyugtom még nem mászik....szóval nem aggódik a fejlődés miatt :)

Nem hogy mászás, hanem még kúszni sem akar. A hátán fekszik, no meg forog ezerrel, hasal, de előre vagy hátra nem mozdul. Én nem aggódtam, de a Zuram annyit rágta a fülem vele, hogy most már piszkál a kérdés rendesen. Állítólag legkésőbb a 8. hónapban kúszni KELL, ha nem próbálkozik vele, szakemberhez kell fordulni (forrás: férjem a netről...) pffffffff...

...hogy mindig van valami...

szilvás76

Csillag!.... :D elolvasom az első sort :arrow: úrist' mit írtam, keresem vissza....már betűnként bogarászom....mindegy nem találom....tovább olvaslak...hoppá :) ....ez cumi :)
limo73

Sziasztok,

Szilvás,
szijjja!!! :D :D Olivér ugyanezt csinálja, illetve nem csinálja, forog, illetve gurul, meg a tengelye körül pörög hason, meg a lábiját fölhúzza, mintha, aztán ennyiben maradunk... Én már voltam vele, ortopédusnál, dévényesnél, gyerekorvosnál, azt mondták mind, minden oké, vele, lassabban halad és ennyi. Nagyon szép Eni, köszi a képeket!

Limo,
nagyon drága Bericbó!!

Évi,
milyen nagy fiú már Tomi, olyan jó a hónapról, hónapra montázs!! Örülök, hogy a mamázás jól sikerült! :D

Csillag,
gratulálok Fancsádnak! Nagyon ügyes! Gergőnek is gratula a mászáshoz, látod-látod?? Drukkolok, hogy minden jól menjen a vizsgálatokkal!

Clárika,
nagyon szép a blogod, ez a Réka baba vmi tüneményes!! Apát sajnálom, nehéz lehet :? :?

Ircsi,
nagyon édes Chloé a rízzsel. Mióta adod neki? Munkanap is jó lehetett, én megint úgy jártam, hogy nincs hova visszamennem...

Tünde,
ha hiszed ha nem, én is szívesen találkoznék veletek, úgy érzem rám férne.... sajnos, naon messze vagytok nekem :cry: :cry: Na de majd augusztusban!

Dia,
nagyon édes Áron a sapiban! Meggyógyult már? Hogy vagytok??

Woody,
szuper helyen vagytok, látszik, hogy Lili jól érzi magát! Édes mint mindig! Kirándulásért irigy-irigy vagyok, nagyon jó lehet, bár gondolom Apa hiányzik nektek!

Mi betegek voltunk, a változatosság kedvéért én is, már eléggé kivagyok emiatt. Viszont ami jó hír, Olivér eszik!!!! Kijött a felső 2 metszője is 1 nap különbséggel, azóta eszik, mit eszik zabál! Bébikajákat csak úgy tolja be, öröm nézni, ahogy nyammog, hammog, cuppog. A cicit is tolom azért még neki, mert tejem az van még bőven, a minap még fejnem is kellett, nehogy bedurranjon a mellem...Na de no panasz, ezt vártam, most már csak a mozgásfejlődésben várnék vmi ugrást.

megyek a ruhák nem másznak a szárítóra, a lusta dögök...

8) 8)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bekukk,hazaértünk.

Szilvás,igen 8 hósan már illik elkezdeni a próbálkozást,ma mondta a gyógytornász(kúszás) de a kukackodás már jó!

Pécsiek,nekem a holnap nem jó,azt kihagyjuk,de a jövő heti akkor Csillagnál (amire már mi is megyünk) holnapról meg majd beszámoltok :wink:

Limo örülök hogy bejött a játék :) Zoé-é,.Gergőé itt van.

Babakeksz,küldj email címet.(blog)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Clárika akkor mi is jönnénk holnap, ha lehet! :oops: :wink: a szokott időben?! Mares-ék is akkor mennek?

Kép
gtunde75

Mindenki akkor jön, amikor akar/tud! :)
Nem tudom mikor jön. Mondtam neki, hogy itthon leszek!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Lehet mi is megyünk.....ha "időben" végzek!

Ma nagyon szar napom van....olyan bőghetnékem van egész délután :cry: :cry: :cry:
limo73

Limo...na...mi a baj?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]L írta:evilanyimo...na...mi a baj?

Konkrétan semmi baj nincs, csak rossz kedvem volt!! DE.....

Berci felült a kiságyban, fekvésből......mert nem akar aludni :wink:
limo73

[quote="limo73"]
írta:
limo73

Gratulálok! :)

Clárika
Kép
clárika

Betegeknek jobbulást!

Woody
Érezzétek jól magatokat!

Clarika
Várjuk a blog folytatását! :lol: :wink:

Évi
Nagyon jó ez a heti 2 nap munka. Kell nekem, hogy legyen valami felnőtt programom is, hogy aztán a hét többi napján megint tudjak teljes erőbedobással babázni...

Csillag
Gratulálok Fancsának!

Limo
Chloe is szereti a konyhaszekrényt pakolni :wink:

Szilvás
Azzal nem veszítetek semmit, ha egy hozzáértő gyógytornász megnézi Encsit. Ti is megnyugszotok, legfeljebb javasol néhány gyakorlatot, amivel kicsit lehet fejleszteni a leányzót! :wink:

Sucer
Már szinte mindent eszik Chloe....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="limo73"]
írta:
limo73

Mozgásfejlődésben az ugrásokhoz valami erős késztetés kell... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="limo73"]C írta:limo73sillag!.... :D elolvasom az első sort :arrow: úrist' mit írtam, keresem vissza....már betűnként bogarászom....mindegy nem találom....tovább olvaslak...hoppá :) ....ez cumi :)

SORRY!!!

ma nem vagyok norma :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="limo73"] írta:limo73
[quote="evilany"]L írta:evilanyimo...na...mi a baj?

Konkrétan semmi baj nincs, csak rossz kedvem volt!! DE.....

persze mert Én felvidítottalak egy cumival :) :P

vicceltem-látod nem vagyok ma 100-as :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaba
[quote="limo73"]
írta:
limo73

Mozgásfejlődésben az ugrásokhoz valami erős késztetés kell... :lol: :wink:

mint pl...
Gergőt tegnap megakarta "ugrani" a Bubu...elzavarta Tibi...és Geri ő utána akart menni :)
Még jó hogy nem "ugrotta" meg...szegény gyerekem!!!
Plüsskutyának nézi ez a szemtelen dögje....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Limo, gratulálok Bercinek!!!! :)

Clárika, köszi, hogy szóltál a DM-es Pampers pelus miatt, ma beugrottam, épp akkor rakták ki, így én már be is spájzoltam belőle... :) Ez a legjobb pelus szerintem, mindig ezt használjuk.

Csillag, a kutyás sztori nem lehetett semmi! :D

Szamóca, Dia úton vannak a kuponok! ;)

Évi, már postázva lett Szamócának, amikor szóltál a MAM cumi miatt. De ha a következő kuponfüzetben lesz, nagyon szívesen elküldöm Neked. Mi egyáltalán nem cumizunk.

Nem fogjátok elhinni, de a még 8 hónapot be sem töltött gyerekem kiköveteli magának, hogy sétáltassam.
Fogni kell a két kis kezétés fel-alá kell vele sétálgatni a lakásban. :shock: Ez normális???!!!

A 8. hónapot betöltött babákat Isten éltesse!!!! :)

Este ha a laptopra töltöttem a képeket, majd töltök fel párat!

Kép
napsugar1123

Kép

számoljunk vissza...én kipipálva :D bejött :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag!...Ránk nem jó, nálam lányt ír!

Napsi!....Pár napja Berci is szívesen álldogálna, csak rövid idő után még inog...de sokszor nem akar leülni...és1-2 kusza lépést meg is tesz...úgyhogy szerintünk normális ha Boriszka is menni akar :wink: gondolom máshogy néz ki a világ így :)

Ja...motiváció....mostanában a délutáni elalvás egy harc, de ha meg nem alszik este olyan fáradt, hogy alig bírok vele. Múltkor pl. vacsin úgy bealudt, hogy nem tudta lenyelni a tápit, úgy feszegettem ki a szájából.
limo73

Csillag, nekem mindkétszer "bejött"... :-)

Felhívtam a váci Dévényes csajt, kiderült, hogy ugyanabban a kórusban, ugyanabban a szólamban énekelük, egymás mellett ülünk a próbán. Csak én nem tudtam a vezetéknevét. :-)

Jövő hét csütörtökön megnézi Encsit, kell-e bármire rásegíteni, vagy csak "lusta" a kisasszony. :-) huh..

...kicsi a világ. :-)

Más. Encsi , Bende jól van. Én ma kicsit furán érzem magam... Belenézek a torkomba... a jobb mandulám egymerő szutyok. Tiszta szürkésfehér... Így nem csoda, ha "furán" érzem magam, már csak ez hiányzott... pfffffffffffffffff....

szilvás76

Csillag
Nekem is bejött!

Napsi
Marestól jött az infó, én csak továbbítottam.
Én is beszerzek párat, de már eggyel nagyobb méretet veszek majd (4) :)
Amúgy, igen, teljesen normális.
Én nyolc hónaposan már mentem (egyedül).
Az is normális, ha 1 évesen kezd el mászni.
Ebből jön az átlagszámítás......
Gyermekem a kanapé mentén kapaszkodva "sétál".
Néha menőzik, s csak egy kézzel kapaszkodik ;) lessz majd itt nagy durr....

Clárika
Kép
clárika

Szilvás
Jobbulást!
Dévényes :lol: :wink:

Napsugár
Enyim gyerek is feláll, lépeget... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Akkor megnyugodtam... Csak meglepődtem.
Ircsi, na de Katus másfél hónappal idősebb az én gyerekemnél.
De úgy látszik ezek a mai gyerekek már másabbak, mint mi voltunk... ;)

Kép
napsugar1123

Limo-jót néztél :) ? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nekem oly annyira..hogy az egyik 16 a másik 11 éves és a harmadik lassan 9 hós :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvás-mi is megyünk...ha jövő hétig nem mászik rendesen...Gergő is lusta...csak az ágyában forog este...napközben semmit... :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

napsi-minden gyerek más :D van aki előbb csinálja-van aki fordítva :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

gyerekem szőnyegen igyekszik mászni...de a haptapi csúszik-nem szeresse :(
asszem felszedem amíg nem mászik rendesen :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Chloe milyen kreatív,ha a keze foglalt.. :lol: :lol:
Ircsi,nekem is jó lenne valami ilyen meló..de hát olyan sajna nincs. (mármint,heti 2 nap vagy ilyesmi)

Napsi,semmi gond,nem figyeltem hogy már foglalt :lol:

Limo,Bercinek gratula,te meg mosolyogj...ne depizz!! Holnapi tali pont jól jön!

Szilvás,.jobbulást :(
Mi is járunk konduktőrhöz.Megnyugtat h.Tomi rendben van :wink:

Heuréka egyenlőre(ugye egyedülösök vagyunk ma,de csajok,komolyan mondom én bajban lennék ha Miki 2 műszakban vagy hetelne járna melózni,vagy főleg ha egyedül nevelném,persze bírnám mégis hisz az ember bírja,de 8 hónap alatt nem ehhez szoktam.. :) )Du itt volt egy barátom,az nagyon jól jött mert Tomit lekötötte,bohóckodtak,meg érdekelte,aztán most le tudtam tenni aludni,már 6 körül álmos volt de akkor még nem hagytam...meglátjuk...szerintem felkel még..

evilany

Limonak
Kép

ja Tomi ma lenyammogott egy banánsarkot az enyémből..kicsit féltem hogy csúszik le,de lenyelte..kinézte a számból

evilany

sziasztok!

ma voltunk tanácsadáson: 73 cm, 9200 gramm... akkora, mint egy egyéves... ez van!
napi 2 csepp D-vitamint kell adnom, mert szinte egész nap áll, és nagy a súlya... :shock:

én is azt mondom nektek, hogy addig örüljetek, amíg nem mászik... onnan kezdve nincs olyan, hogy lerakom, és csinálom a dolgom... még a WC-re is utánam jön... :wink: :lol: gyakorlatilag itthon se nagyon tudok leülni egy percre se! :shock:

Kép
gtunde75

Szilvás ajjaj!!! mandulagyuszi tüszővel... :? gyorsan-gyorsan orvoshoz! és sok pihenés (tudom, hülyeségeket beszélek), mert ráhúzódhat sok mindenre... :? reméljük a gyerekek nem kapják el! :roll:

Kép
gtunde75

Csillag!....Te ma szívatsz engem?? Megnéztem még egyszer, 36 voltam és novemberben készült Berci......de megnéztem a múltam is, az sem passzol....hááát az én petesejtem nem olvasta a táblázatot

Évi!....Köszikeeee :) Jobban vagyok, kicsit elhatalmasodott rajtam az önsajnálat.

Tündi!....D-vitamin....múltkor tali után véletlenül Cebion helyett benyelettem a gyerekkel 5 csepp D-vitamint....enyhén összeszartam magam, rögtön hívtam az ügyeletet....azt mondták akkor 1 hétig ne adjak neki....de ezek szerint nem is olyan nagy gond volt....lehet attól turbósodott így be mozgásilag :wink:

Napsi!....Én 8 hónaposan mentem, a sógorom 18 hónaposan indult el, én egy lusta nőszemély lettem, ő sportolt, és ma is bizonyítania kell, hogy van kondi.
limo73

Csillag, nálunk stimmel a táblázat. ;)

Limo, remélem Boriszka azért szeretni fogja a sportot! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára napsugar1123 2011.04.14 22:26-kor.

Kép
napsugar1123

Nagyon aranyos Boriszka is :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Babák gyönyörűek. :lol:

Minden baba más és más, szerintem nincsenek elkésve. Egyébként szerintem a fiúk mozgásban ügyesebbek mint a lányok. Legalábbis nálunk így volt/van.

Csillag! Remélem mostmár véget érnek Geri megpróbáltatásai, és adnak rá valami használhatót neki.

Akiknek már áll/lép a babája! Hamar felálltak a mászásból?
Vendég

Jó reggelt,

nagyon oda van a bundám, napok óta alig alszok, Botikámnak jönnek a felső fogai és nagyon megkínozzák szegénykémet. :( :cry: Abban bízok hogy már nem tart sokáig, már látszik, de még nem törték át az ínyét.
Tegnap voltunk 8 hós fejlődési vizsgálaton, nagyon meg lettünk dícsérve, szépen csinál mindent,amit egy ilyen korú babának kell. Odaadott a védőnő egy csörgőt Botinak, hogy megnézze hogy mit csinál vele, megfogta, elkezdte rázni, majd az asztalhoz csapkodta, aztán nem akarta visszaadni. :lol: Ja, és 9300 g és 72 cm a törpém. :wink:

Napsi, nagyon aranyos Boriszka. És ügyes, hogy így áll. :lol: Séta... ismerős. :lol:

Csillag, a táblázat nálam is bejött. :D Legalábbis ha jól sejtjük a fogantás napját. :oops:
Tegnap megcsináltam a sajtos-tejfölös húst, amit egyszer írtál itt, nagyon finom és gyorsan elkészül. Köszi. :D :D
Gratulalok Fanninak a versenyhez. :lol:

Clarika, szuper a blogod. :D Boti is menőzik, először csak az egyik kezével engedi el az aktuális kapaszkodót, majd a másikkal, tegnap meg is volt az első nagy esése. ( az első olyan, aminek nyoma is van, piros csík a homlokán... :( :( )

Woody, nagyon jók a képek. :lol: 25 fok... de jóóóó nektek!

Szilvás, jobbulást!

Limo, gratulálok a felüléshez. Én is adtam már 5 cseppet egyszerre, azt mondta az otthoni védőnő hogy úgy is lehet.

Sucer, rájött Olivér is hogy mi a jó. :lol: Én már csak akkor tudok "nyugodtan" enni, ha Boti alszik, különben kinézi a számból, tegnap a sajtos-tejfölös húst is falta.
"megyek a ruhák nem másznak a szárítóra, a lusta dögök..." :D :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Babakeksz, nálunk kb 2 hét telt el a mászás és a felállás között.

Nincsen valami ötletetek hogy mit vegyek Anyukámnak szülinapjára? Vmi olyat amit postán haza tudok küldeni. :? napok óta spekulálok és lassan kiszaladok az időből. :(

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nklari80 2011.04.14 09:18-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

[quote="nklari80"]B írta:nklari80abakeksz, nálunk kb 2 hét telt el a mászás és a felállás között.

Nincsen valami ötletetek hogy mit vegyek Anyukámnak szülinapjára? Vmi olyat amit postán haza tudok küldeni. :? napok óta spekulálok, de lassan kiszaladok az időből. :(

Én cewe fotókönyvre gondoltam, ami tele van a baba fényképpel. Csomó multiban illetve Dm-ben, Rossmannba átvehető itthon. Igaz ezt meg kéne oldanod valahogy. Szerintem ilyen ajándéknak minden Nagyi örül. :wink:
Vendég

Tünde! Nagyon tetszik Zoé, ahogy gázol át mindenen (videó). :lol: :lol: :lol:
Vendég

Babakeksz
Változó, hogy mennyi idő telik el...

Klári
Boti is pakol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:...... és elvesztette a zoknit is :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság