Új privát üzeneted érkezett!

Na neee, már megint. Ezt nem hiszem el. Akkor ez most Panniké a szívverős baba növesztésére. És a talira.
vicky79
Budapest III. kerület

béku: Vigyázz magatokra, különben apa nem enged el a talira. Pihenés! És küldj el mindenkit a fenébe, aztán meg fogd a hormonokra. :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik!

Gondolj arra Picike ott van, és szükséged van arra most hogy semmi rossz gondolat ne legyen körülötted...
tudom, hogy nehéz, de gondolj arra, a holnap gondja a holnapé....majd akkor foglalkozol vele.Kitartáskitartáskitartás, minden rendben lesz!
Vendég

Pannik:
Itt is mennek a drukkjaim és fel a fejjel,minden rendben lesz!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Eszter:
Köszike a szervezést,nagyon ügyes vagy!!!!

Zsuzsó:
Köszike Albert híreket!!!!
A Balázs név nálunk is befutó,szerintem klassz név!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vasikáé és többiek akik segítetek, KÖSZÖNÖM. Már sikerült lenyugodni kicsit, amiket írtatok az is meg a férjem is meg beszéltem a lelki dokimmal, megyek hozzá pénteken, folytatjuk a kezelést, mondott néhány dolgot amivel támogathatjuk a baba fejlődését és amivel engem is fel tudunk tölteni. Szerinte nincs akkora baj, ez a méret és ez az elmaradás behozható.
Vasikáé, igazad van, soha nem mondok le Bátorról, soha soha, utolsó pillanatig hiszem hogy rendbe jön ez a méret dolog, Ő a mi fiunk itt van a pocakomban, láttam, dobog a szívecskéje és imádjuk Őt, minden rendben van vele, nem baj ha kicsike van ideje rá, hogy megnőjön. Jaj Istenem, nem elég a sok szenvedés, hogy sikerüljön még utána is mennyi minden lehet, borzasztó.

Kubu, Molnár dokit is hívtam, kinyomott, később próbálom ismét, remélem sikerül elérni.
pannik
Budapest

Vicky: hát én ki is léptem a helyzetből,szegény párom maradt benne,aki jól megaszondta a magáét (nővéremnek),az én dolgaimat meg a hormonokra,és a "másállapotra" fogta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyors' megcsináltam a kinti dolgokat,lehetetlen belekötni... :roll:

Most pihenhetek csak meg,aztán imádkozom,hogy kibírjam holnapig...

Pocak iszonyúan be van állva,most próbálom kilazítani... :?
Vendég

Szívesen Lányok!
Igazából én érzem égőnek, hogy nem tudtam kivenni a részem a szervezésből... :oops: :oops: :oops: :oops: mégiscsak rendezvényezek jópár éve, de egyszerűen nem volt egy pillanatom sem az utóbbi időben, és nem akartam, hogy csak belekontárkodjak, aztán az időhiányom és állandó rohangálásom miatt a végén miattam ne legyen tali!
Úgyhogy örülök, hogy itt a célegyenesben legalább szépíthettem egy kicsit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A lényeg, hogy jól alakult és sikerült a többség számára kedves helyet választani! :D

Ezúton is szeretném megköszönni a sok ötletelést, helyszín keresést, mert ugyan eddig ezt nem írtam le (ennyi időm nem volt), de nagyon szuper volt, hogy akinek volt pici ideje, azt megfelelő helyszín felkutatására is fordította :D

Judit!
Köszi a sok szervezkedést!!!! :D Pláne, hogy az utolsó hetedben bevállaltad ezt is :) mármint az utolsó munkában töltött hetedben
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku!
Neked is köszi! Az a Teázó tényleg ígéretesnek tűnik, úgyhogy tuti teszteljük majd azt is :D

KÖZÉRDEKŰ INFÓ: BORSÓÉK MÁR HAZAFELÉ TARTANAK :D HÉTFŐN KONTROLL, DE OTTHON LEHET MÁR, SOK PIHIVEL Ő ÉS A BABA IS :D

Na és akkor most a nem annyira várt rész.... szerény magánvéleményem következik! :roll: :roll: :roll:
Nem lesz rövid...mert úgy nem tudom leírni...ez annál összetettebb!
Ez a topic a BMC-s babásokról, küzdőkről, anyukákról, gyerekekről, ... szól. Azt gondolom, hogy egy szuper kis csapat - nem véletlen, hogy ennyien vagyunk, és aki csatlakozik, az nem szívesen távozik. Hála Istennek még a régiek is visszajárnak, és a babázás mellett is követik az eseményeket :D
Magam részéről ezt nagyon szeretem itt.
Mindannyian különbözünk, nem vagyunk egyformák! Ezt jó lenne tiszteletben tartani! Egy viszont azt hiszem közös!!! A célunk, a vágyunk, hogy szülők lehessünk, hogy gyerekeink lehessenek!!!
Nyilvánvalóan vannak akik jobban ismerik egymást, vannak akik kevésbé, és mint minden írásos formájú dolognak, az itt leírt hozzászólásoknak is vannak jól és rosszul értelmezett variánsai! Akik jobban ismerik a másikat, ott valószínű csökken a félreértelmezési hányados!!!
Ha belegondoltok, hányszor történik olyan, hogy valamit leír az ember, és 5 különböző hangsúllyal lehet felolvasni, és mindnek más az értelme, mondanivalója! Egyszerűen nem mindegy, hogy hova helyezzük a hangsúlyt! (kvázi minden mondatunk "veszélyforrás")
Viszont amikor eleve rosszul kifejezve írjuk le a gondolatainkat, azzal nagyon sok bántást, sértést, rossz érzést zúdíthatunk rá másokra!!!
Már kismilliószor leírtam én is, és itt sokan, hogy egy cseppet sem zavar az, ha másoknak sikerül a lombik, inszem, matisz-foglalkozás.... Nagyon sok erőt adnak az Anyucik, akik visszajárnak, és a gyerekük születése után is ide tartoznak!!!
És sokszor - én személy szerint, de mint mondtam, különbözőek vagyunk, amit tiszteletben is tartok - kicsit túlzásnak érzem azt, ahogyan a még várakozók érdekeit védi egy-két hozzászólás!!!
Én hiszem, hogy akik ide tartoznak, azok jóindulattal viseltetnek mások irányába, pozitívan tekintenek a többiek sikerére és nagyon ritkán értelmezik rosszul a nekik szánt sorokat. Persze, mindenkinek lehetnek rossz napjai, akár kismami, akár anyuka, akár várakozó!!!
Már többször volt ilyen feszültséget keltő hozzászólás, de nekem a mai, Panniké váltotta ki ezt a mostani "kisregényt"!
Ezúton is jelezném, hogy ez nem Panniknak szól, hanem volt már hasonló itt nem egyszer, hogy ilyen témába bele szaladtunk és éppen ő volt az, akinél most tele lett a pohárkám!
DE!!!! Pannik! (És ezúton is elnézésedet kérem, ha most rosszul értelmeztem azt amit mondani/írni akartál...bár elolvastam vagy 20-szor, keresve azt a részt, ami enyhíthet picit a szigorú hangvételen, de sajna én nem találtam! Továbbá bocsánat, hogy éppen ma írom ezt, mikor egyébként is teli vagytok aggódással, de holnap ennek már nem lenne értelme, és tisztázni szeretném!!!)
Nekem kicsit erős volt a mai reggeli hozzászólásod! Nyilván azt is belekalkulálom, hogy ideges napod volt ma, hiszen nem akármilyen jelenésre igyekeztetek a BMC-be, de én nem gondolom, hogy a kismamákat, gyerekeseket ennyire le kellett volna teremteni a találkozó helyszínének kiválasztása miatt!
Vannak kismamáink, akiket a kiírás napjától már csak 2-3 hét választ el! Lehet, hogy (ne adj'Isten) holnap, holnapután már szülni fognak - egy ilyen frontokkal telített időszakban...! Igenis fontos szempont, hogy hol lesz a találkozó!
Nem voltam ugyan még soha 8-9 hónapos terhes, de elhiszem annak a tizensok dokinak akik mondták, hogy a hasam az átlagos terhesekénél jóval nagyobbra sikeredett a 24. hétre 3 babával! És tudom, hogy milyen az, amikor nem tudsz felülni egyedül, hanem a férjed húz fel. Tudom milyen, amikor nem tudod felhúzni egyedül a zoknit, cipőt. Tudom, milyen, amikor nem olyan egyszerű ülni, mert minden fáj, semmi sem kényelmes.... vagy egyszerűen csak nincs meg a biztonságérzeted, mikor egyedül vagy! Ismerem az érzést, mikor valami leesik, és magatehetetlennek érzi magát az ember hogy nem tudja felvenni! Hát, bizony, köztünk most vannak, akiknek a pocija benne a babával már hamarosan ekkora méreteket ölt (bár remélem nem lesztek olyan nyomi bálnák, mint én voltam). Biztosan állítom, hogy igenis, fontos szempont, hogy hol lesz a találkozó.
Arról nem is beszélve, hogy pl. Andiék esetében (bocs, hogy éppen Veled példálozom :roll: ) én nagyonis fontos szempontnak érzem, hogy Rajó is jöjjön, hiszen az ember a szülés előtt 1 hónappal, pláne BKV-val nem olyan májer már.
gyerekesekről annyit, hogy ugyan nincsenek saját gyerekeim/gyerekeink Laccal, de Lac gyerekei is voltak kicsik, 3 év korkülönbséggel és ketten 8 felé tudtak elvándorolni, illetve van nekem keresztlányom is! Majd meglátod, hogy mi mindent igényel egy gyerkőc, pláne kettő (pl. Kubuéknál a szuper hurrikánok :D ). Mennyi plusz cucc, mennyi plusz odafigyelés, mennyi plusz felelősség.
Hidd el, nem stresszelik túl ők sem ezt a dolgot (ha másért nem, azért higyj nekem, mert már többször találkoztam velük akár talikon, akár más szituban!). nagyon lazán fogják fel, nem egy plusz teher számukra a gyerekük, de igenis, vannak szempontok, amik az ember életébe akkor vésődnek bele, mikor szülővé válik!!!! A gyerekek szempontja elsődleges, hiszen ha te felnőtt fejjel nem méred fel a lehetséges veszélyforrásokat, 1-2-3-4-5 évesektől hiába várod!
Furcsa, hogy a hozzászólásod éppen a még várakozók védelmében szólt, de nálam is fennakadt a rostán! Én úgy érzem, hogy egy teljesen normális dolog, hogy a gyerektelenek alkalmazkodnak a pocisok és a gyerekesek érdekeihez, hiszen gyerkőc nélkül ez kicsit egyszerűbb! Nekünk úgymond csak magunkkal kell foglalkoznunk a helyszínt illetően, nekik nem!
meglátod, a babával érkezik majd egy nagy rakás logisztikai feladat is az életetekbe, hiszen máshogy nem megy, csak ha tervezi az ember a hétköznapi dolgokat is a babával! :)
Ann álláspontja is teljesen érthető, amit pl a McDonald's-ról írt. A piaci részesedés csak egy dolog, de az egészségtelen ételek biztosan többeket érintenek! És minthogy a célunk azonos, a BABA, így nyilván jobb egy olyan helyen találkozni, ahol az esetleges McDonald's-os kajával nem vágjuk gallyra másnak éppen a Babáért folytatott küzdelmét (pl. IR-esek)!
Hát ezért volt ez a sok helyszín variálás!
Nyilván mindenki szereti az egyszerű dolgokat, de a középút megtalálása ennyi különböző embernél nem mindig egyszerű! Most jó 2 hétbe telt, de végül sikerült :D
A legfontosabb, hogy ott legyünk a talin, jól érezzük magunkat és végre személyesen is beszélhessünk!
Nem volt célom ezzel további feszültséget kelteni, de úgy éreztem, kicsit nagyon bántóra sikeredett a reggeli hozzászólásod a kismamikra, gyerekesekre nézve!

kötelező napi szómennyiség kipipálva, úgyhogy most eldugulok! :D

eszter82
Budapest

Pannik!
Örülök, ha sikerült megnyugodni kicsit! :D
Ugye, hogy be tudja hozni a lemaradást a kis Picúr!
de vicces...azt írtad, hogy kisfiunk :D ez a megérzésed? :D
Remélem minden a legnagyobb rendben lesz!!!!!! :D

eszter82
Budapest

Eszter: tényleg nagyon köszi a szervezést az utolsó pillanatban!!
Míg apa nincs itthon,meg vagyok lőve telefon-ügyileg,mert neki adtam az én működőmet,ha már Ő dolgozik... :roll:

Szombaton is akkor tudtam csak a teázóval egyeztetni,mikor hazaért :)

Lényeg a lényeg,hogy próbáljon mindenki eljönni 7végén,mindenki fontos,aki része a fórumnak!
Remélem Andi és Rajó is eljönnek együtt,nem minden nap találkozom nagy-pocakos kismama ismerőssel ;)

Ha mégis felmerülnek ott problémák,megoldjuk!!! :D

Ez a cipő-felvétel dolog nekem már most ismerős... Hadd ne ecseteljem az esti "kozmetikázásomat" a mai orvosi vizsgálatra....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pannik: simán behozza a picuri a lemaradást!!! :)
örülök,hogy a lelki doki is ilyen biztatóan hatott Rád :D
Vendég

No,leteszem magam :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A kialakult helyzethez csak annyit fűznék hozza,hogy nagyon sajnálom,hogy csak a Pannik megjegyzése,véleménye akadt fel a rostán.Én úgy gondolom,hogy az elmúlt napokban bizony volt olyan hangvételü megjegyzés ami bár nem Engem érintett,de aki fele irányult annak bizony bántó volt.
Részemről a téma lezárva!!!!!!

Hipp-hupp-hurrráááá,szombaton tali!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok !

Pannik ne izgulj minden rendben lesz!
Eszter soraihoz csak annyit füznék , nem régen volt már de az utolsó 1 hónap pocis kismamaként 1 babával minden volt se ülni se állni nem ment sokáig nem !
Más!
Ha valakinek netalán rossz szót irtam ezuton kérném bocsánatát!
Nem volt szándékos!!

Várom a szombatot! Sziasztok vigyázzatok magatokra kicsikre addig is! Akinek kell jobbulást, elötörő fogakat!!
evolet
Szolnok

Pannik hozzászólása teljesen rendben volt!

Ez a topic elvileg CSAK a küzdőkről szól(t) ! A "babát várunk" és a "babás" topic lejjebb van!

Engem még egyáltalán nem foglalkoztat, hogy milyen lesz nagy hassal közlekedni, milyen lesz gyerekkel együtt elindulni valahova! Még nem tartok ott, majd, ha odaérek, akkor majd elgondolkozok rajta! De még nem ezen kell gondolkoznom, aggódnom, először el kell jutnom odáig!
És ezért is "nem vettem figyelembe a gyerek tényezőt" ! BOCS!
És ettől a "majd megtudod" kezdetű mondatoktól a hajam égnek áll! (igen, szeretném megtudni! )

Én azt hiszem lépek innen! Sziasztok!
Vendég

Zsu: Igazad van, hogy ez a babára vágyók fóruma, én már invitáltam a lányokat a másik fórumba. De az tény, hogy pl. Pcos-ben, inszemekben, szurizásokban van elég tapasztalatom, amivel én mindig csak segíteni akartam. És ez független Barbustól. Viszont a Miezás találka óta azt mondom, hogy van aki szereti meddőként a babákat és nem a saját kudarcát látja benne. Én is azt láttam volna. Nekem hiányoznának a (még)gyerektelen anyukák és szerintem a többi anyuka is így van ezzel. A babásba nem is akartam menni, ott is egy jó kis összeszokott csapattal. Szóval mi a társaságért járunk ide, nem a célért.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska!
Mint azt le is írtam, nem Pannik hsz-a akadt fenn a rostámon, csak valahogy ez tette be most a kaput! Ezért is írtam neki, hogy nem neki szól...
nem csak az elmúlt héten voltak itt esetleg bántó megjegyzések... 1-2 havonta megesik.
Eddig nem foglaltam állást, de ez most kicsusszant!
És mint a leírtakban is benne van, nem Pannikot szeretném bántani ezzel! Csak egy vélemény volt...

eszter82
Budapest

Vicky, én nem arra gondoltam, hogy nem kell a segítség, persze, hogy kell! Én is így tanultam sok mindent!
Szerintem nem is ezzel van a baj, és nem is a babás-képekkel, és nem is a pocakos képekkel.
Én is nagyon szeretem a babákat, a bnőhöz is sűrűn járok át babázni, a másik bnőm-nek most sikerült a sokadik inszem, hozzá is megyek. Nem vagyok irigy a babásokra!
Csak amikor jövök ide, ilyenekről megy oldalakon keresztül a beszélgetés, hogy kinek milyen nehéz felülni, meg cipőt húzni, meg gyerekkel elindulni... ELHISZEM! De ez nem idevaló és kész!

Én nem szeretnék ebből vitát! Lehet hogy én vagyok túl érzékeny! Inkább én lépek innen.
Vendég

Eszter:
Mondtam már,hogy ezt a témát lezártam,de most egy picit ellent mond amit irtál előzöleg és amit most nekem irtál.Bár nem Panniknak irtad és nem Ő akadt fel a rostán,de nagyon is neki szólt!!!
Itt egy példa:
"Már többször volt ilyen feszültséget keltő hozzászólás, de nekem a mai, Panniké váltotta ki ezt a mostani "kisregényt"! "

Itt a második:
"DE!!!! Pannik! (És ezúton is elnézésedet kérem, ha most rosszul értelmeztem azt amit mondani/írni akartál...bár elolvastam vagy 20-szor, keresve azt a részt, ami enyhíthet picit a szigorú hangvételen, de sajna én nem találtam! Továbbá bocsánat, hogy éppen ma írom ezt, mikor egyébként is teli vagytok aggódással, de holnap ennek már nem lenne értelme, és tisztázni szeretném!!!)
Nekem kicsit erős volt a mai reggeli hozzászólásod! Nyilván azt is belekalkulálom, hogy ideges napod volt ma, hiszen nem akármilyen jelenésre igyekeztetek a BMC-be, de én nem gondolom, hogy a kismamákat, gyerekeseket ennyire le kellett volna teremteni a találkozó helyszínének kiválasztása miatt! "

Bocsika,de ezt most nem tudtam a fülem mellett csak úgy elengedni!!!
Most már részemről a téma végleg le van zárva!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

A lényeg lemaradt!!!
Azt se felejtsük el,hogy honnan indult ez a téma!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsu!
Ez nem amolyan kiutálós hsz volt, csak vélemény!
Én azt gondolom, hogy a babások, gyerekesek, pocisok, várakozók is egyenrangú tagjai ennek a csapatnak. Akkor miért nem természetes az alkalmazkodás azokhoz, akiknek összetettebb a talira eljutás?

...minden feszkó után csomóan elvándorlásra készülnek!
Pedig nem kell!
Pusztán kommunikációra van szükség!
Nem kell mindig mindenkinek 100%ban egyet érteni.
És ok, hogy nem a mindennapjaid problémája a várandósság x velejárója MÉG :) ! Viszont vannak akiknek igen. és ha nekik azzal lehet segíteni, hogy számukra kedvezőbb, megfelelőbb helyszínt választunk, akkor miért ne?

eszter82
Budapest

Zsuzska!

ok, téma lezárva...csak azt nem tudom, miért maradt ki az idézetedből az a 2,5 sor, ami a két rész közt volt:

"Ezúton is jelezném, hogy ez nem Panniknak szól, hanem volt már hasonló itt nem egyszer, hogy ilyen témába bele szaladtunk és éppen ő volt az, akinél most tele lett a pohárkám! "

ez azért kell a teljes igazsághoz!

eszter82
Budapest

Eszter:
Boncolgathatnánk reggelig is,de most Én azt próbáltam irni,hogy bár nem Neki cimezted,de még is igy kezdődött a mondatot:,,De!!! Pannik!!!!" Csak erre utaltam az előző hozzászolásommal.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ne már, miért kell ezt pont a tali előtt. Én nem szeretem ezeket a sértődéseket. Én speciel nem sértődtem meg, megértem mind a két oldalt, mivel mind a két oldalon álltam már. Ezért írtam többször, hogy mi nem tartozunk ide! Kérem a kismamákat és a babás anyukákat, hogy a babás dolgokat a másik fórumba írjuk. Esetleg tegyünk ide egy jelzést, hogy aki szeretné, az el tudja olvasni a másikban. A babát várunk fórumra alig írunk, viszont mindenkinek az enyémmel kb. egyidős gyerekei vannak, tudunk segíteni. Egyébként nagyon hiányzik ezekről a fórumokról egy moderátor. Kevesebb konfliktus lenne, csírájában el lehetne egyiket-másikat fojtani.

A helyszín szerintem jó lesz mind a babásoknak, mind a baba nélkülieknek. Ilyet kerestünk és nem ment egyszerűen, de sikerült. (Köszi annak, aki segített benne.) És csak ez a fontos. A többit megbeszéljük személyesen. Rendben? Zsut sajnálom, de nem vállalhatunk felelősséget mindenki érzéseiért, ha ő így érezte jobbnak, akkor ennyi. Mindenkit sajnálok, aki nem jön többet, de a többség szava dönt és úgy látom a többség szereti itt a babásokat. Ha ez az arány a másik oldalra fog billenni, akkor már tényleg nem lesz itt helyünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

sajnálom, az időzítésem tényleg pocsék volt...eddig sosem folytam bele ilyenekbe, de éppen most kiakadni.... de már nincs mit tenni.
Mondjuk míg írtam, is éreztem, hogy ez lehet hogy nem a legjobb pillanat...de kijött! bocsánat!

amúgy szerintem ezen nem kell sértődni!
Attól még ez jó csapat, és jó lesz a tali

eszter82
Budapest

eszter: Én a Panniknak szóló résszel voltam így, pláne hogy utána írta a babát. Ezért is küldtem neki a laptetőmet. A tali meg jó lesz. Jót eszünk, beszélgetünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Egyetértek, hogy kismamáknak, anyukáknak drukkolni és segíteni kellene jönni, néha röviden helyzetjelenteni, egy-egy képriport, mert ez egy küzdős topik. Sok mostanában a babaágy, bababútor, babakocsi és egyéb babás témák kivesézése a legapróbb részletekig, ami nem idevaló szerintem. Na kussolok. :oops:

Kpn hatalmas gratula, nagyon sok boldogságot kívánok a kicsi fiatokhoz!!!!!

Zsu a Balázs név a legszebb!!!! :D :D :D :D

Maccs
vörösmacska

Képriport:

Kép

Maccs
vörösmacska

Macs!
de nagyon szép ez a Pasi :) már most szívtipró :)

eszter82
Budapest

A nagy vita hevében azt hiszem mindannyian elsiklottunk a Kisborsó hirek felett!!!

Kisborsó:
Továbra is mennek a drukkjaim!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Eszter:
Köszi a Kisborsó infót!!!!

Macs:
Baluci nagyon helyes pasi!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Pannik, nagyon drukkolok hogy elkezdjen növögetni a kis lustid.
franci

Sziasztok!

A talira sajna nem merek elmenni, a férjemnek megtiltotta dokinő hogy terhes nővel találkozzon. Bár szerintem nem fertőző, legalábbis nagyon remélem.

Tegnap reggel sikerült termelnem egy pozitív tesztet. Ma a HCG-m 177 volt.
Nem örülni csak drukkolni, de azt nagyon.

Puszi

Ui: kedden megyek ultrahangra.
franci

Franci!
ez szuper! :D :D :D :D
Gratulálok, és nagyon drukkolok!!!!!

eszter82
Budapest

Mielőtt még valaki félre érti a helyzetet,szeretném tisztázni,engem nem zavar a kismamák jelenléte,sem a babás,gyerekes dolgok,tőlem bármikor jöhetnek a babás/gyerekes infók és fotók. Remélem hamarosan Én is átélhetem ezt a csodát!!!!Viszont azt ne felejtsük el,ha valaki kifejti a véleményét ezzel kapcsolatban aki még nem érintett ebben a témában azt ne szedjük szét mint a legót!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Franci:
Huhh,megint egy matisz-baba!!!
Szuper!!! Drukkolok nagyon!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Helllllóóóóóóóóóóóóó Mindenkinek!!!

Először is nagyon nagyon köszönöm a drukkokat.

Külön köszönöm Eszternek, akiben egy igaz barátra leltem és ....imádom.

Köszönöm Panni az smst nagyon jólesett:-)

És mindenkinek a szorítást remélem minden rendben lesz. Ma vagyunk 9 hét 2 nap crl: 23 nő nő

Ui: Nyugira intek mindent. Pár rosszabbul megfogalmazott mondatból háború lett. Nem hiszem h bárkit a rosszindulat vezérelne.. majd korrigálja... remélem :-)

Eszter meg az Őrangyalunk Neki kötelező igazságot tenni :-)

Lányok:-) Béke, és tessék velem foglalkozni már egy kicsit :-)

Üdv!
Andi
kisborso

Franci!
Hányadik napon vagy???
...hát ez szuper hír amit írtál :D

eszter82
Budapest

Az Őrangyaltól messze vagyok... :D Jelen pillanatban inkább "Őr-dög" - vagy mi ?!?!?

De foglalkozunk VELETEK!!!! :)
Sztárfotó lesz a csemetéről????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszter82 2011.04.12 18:57-kor.

eszter82
Budapest

A keresztelőjén ott leszel és annyit fotózol amennyit szeretnél :-) :-)

Üdv!
Andi
kisborso

LÁNYOK!!!!

Ne már, ezt a felesleges marakodást!
Így van ez jól, ez a fórum mindenkié, ahogy Eszter is írta, hiszen a gyerekesek, kismamák is várakozók voltak egyszer!
És arra asszem még nem volt példa, hogy egy újonnan csatlakozó várakozónak min. 2-3 kismama/anyuka ne adott volna azonnal bátorítást, infót, segítséget....szóval azt gondolom, kell hogy legyenek különböző rétegek, épp egymás segítésére!

Kép
judit0713

franci: És ezt csak így mondod! Ezer millió drukkom neked. És apa akkor most téged is elkerül? Ezt hogy lehet kivitelezni?

macs: Ti tudtok jönni a talira? Annyira szeretném látni ezt a szívtiprót.

kisborsó: Örülök, hogy minden rendben és otthon vagytok már. Mikor kell menned kukucsra legközelebb?
vicky79
Budapest III. kerület

Ma voltam Én is a BMC-be,nincs ciszta,minden rendben van és indulhat a mandulaaaaaaaaa!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egy hét múlva kedden jelenésem van uh-ra!!!! :roll: :roll:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kisborsó nagyon örülök, hogy jól vagytok! :D Eszter az őrangyalunk, ezt tudjuk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

kisborsó: Nem csinálsz vonalzót? Vagy még korainak érzed a történtek után?
vicky79
Budapest III. kerület

zsuzska: Ez nagyon jó hír, csak értek valamit azok a cisztaűzők.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska!
Tök szuper :D
Akkor hamarosan kismami lehetsz Te is :D
Örülök!

eszter82
Budapest

Vicky:
Nekem nem is volt soha cisztám,tehát ciszta üzőm sem.Csak a fogigátló után,gondoltam,hogy még érhet meglepetés!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

zsuzska: Ja, bocsi, kevertelek valakivel. De akkor is drukk természetesen.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Ha lehet "öreganyátok" is ir egy kicsit.

Érdekes volt e mai termés, én azt mondom hogy

- marakodásnak semmi helye, aki menni akar menjen, de ide mindig szívesen jön/jött mindenki (kivéve anno V nevű hölgyet)

- Franci ezer millió gratula a Matisz babához. Ahogy megszületett KPN fia, ujra itt egy csoda - ezért kell ide jönni

- Macsek: nálad is csoda - pofa, i m á d o m!! Gyere gyakrabban.

- Pannik: szurkolunk, remélem minden ok-s lesz

Eszter: csoda-csoda hölgyemény: köszi a fórumtalit, még ha nem is tudok ott lenni. Igen is szempont a babások szempontja, mert két kicsi lábán mindenki elmegy, de majd ha 1-2 aprósággal kell közlekedni, hm, hát az más világ - mondja ez öreganyátok!

Mieza: remélem minden ok-s lesz, imádom herceged, dajkáld helyettem is!
Vicky: ma gondoltam rád Állatkert előtt, akkor még szép idő volt.
Picit kérek a laptetődból, mert meghuzódott a derekam a fürdőben, pont ott ahová gyógyulni járnék.

Mára én lelép, remélem holnap csak szépeket látok itt

üdv kispatak
Vendég

Borsó: neked is nagy-nagy gratula kispatak
Vendég

kispatak: Naná hogy jár a laptetőmből, nekem amúgy sem kell most. Vegyél belőle nyugodtan. Te is voltál eszembe, valamelyik nap Varnusz Xavér volt a tv-ben reggel. Biztosan jó lehetett a koncert.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?