Ancsi
Hú, Dorka lesz még aktívabb is, nekem most már kezd eléggé fájni, annyira rugdos, de legalább érzem, hogy minden rendben.
3 hét, míg elkészülnek a fotók?
Dunakeszire mentetek? Akkor azt hiszem tudom, kihez, én is néztem azt a honlapot, nagyon szép képeket csinál!!!
Majd reklamálok otthon új képekért, mostanában nem készültek, 5:50-kor kelünk és tegnap is este 10-kor estünk haza, szóval örülök, ha élek
És a te képeid???
Mi egy sima Ikeás fehér Pax gardróbot vettünk a gyerekcuccoknak, hatalmas, mindent elnyel és majd kidekorálom.
Mikorra lesz kész a szoba?
Vettem „gyerekmintás” foganytút rá, ilyet:
http://www.praktikerwebshop.hu/termekek ... ?id=233688
Nálunk a rokonság nem nagyon akar beinduéni, hát mindegy...
Szerintem nem kell terhelés előtt diétázni, nálam pl az is hiba volt, hogy diétáztam (nekem kell az IR miatt). Ezzel nem fogod szerintem befolyásolni az eredményt, meg nem is szabad. Veszélyes ez a hülye cukor...
Beszélgettem a nővel a kórházban, aki követni fogja az eredményeimet, azt mondta, úgy jöttek rá erre az egészre, hogy születtek szépen a 4,5 kilós gyönyörű, kerek gyerekek (akik már az anyaméhben elhíztak), örült a család, milyen szép nagy, elvágták a köldökzsinórt és a gyerek nem sokkal rá meghalt, nem tudték, mitől. Aztán rájöttek, hogy a baba az anyaméhben cukorbeteg lett, elvágták a köldökzsinórt, nem kapott több cukrot, és annyira leesett a vércukorszintje, hogy meghalt.
Szóval én akkor azt mondtam, hogy leszarom, ha kell, inzulinozom magam, de nem kockáztatom a gyerekemet.
Amúgy meg ha nem vagy rá hajlamos és nincs IR-ed, akkor kicsi a valószínüsége, hogy cukorbeteg lennél, így egyél úgy, ahogy eddig. Nálunk rajta is volt a tájékoztatón...
Szuper, hogy Dorkával minden rendben!
Én szívesen vinném tovább férjem nevét a gyerekre, mert nagyon szép és illik a vezetéknévhez, de ő nem akarja. Én sem szeretem amúgy ezt a gyakorlatot, de nála jó lenne...
Béku
Én sima Magne B6-ot szedek, abban azért jóval kevesebb a magnézium...
Ja, 25. héten okés a terheléses, azt hittem valamiért, most kell menned...
Istenem, de rég ettem zsömlét
És többet nem is nagyon fogok
as10vas
Durva, hogy két perc volt a 18. heti genetikai, én vagy 20-30 percet bent voltam, pedig kórház...
Most már azért vehettek cuccokat
Meg kell is sajnos, ha mindent egyszerre akartok megvenni, a gatyátok rámegy