Sziasztok,
Ildi, nem vagyok én rendes kérem, nem mindent készítek én neki.
Terveztem, hogy fagyasztok sütőtököt, meggyet, és akkor most azt tudnám adni, de terhesen elég fáradt voltam, nem volt rá energiám, ott ment tönkre... Egyedül céklát fagyasztottam, de az múlt héten nem ízlett Daniellának -meg nekem sem
A bolti kaja 200 Ft felett kezdődik, ugye sokszor ez is ok, hogy inkább én csináljam meg, jobban kijövök anyagilag. És jó lenne, ha nem a boltihoz szokna hozzá, hiszen később így is-úgy is azt én főztömet kell majd ennie
De a bolti megfelelő alapanyagból van (míg én nem tudom honnan van a spenót, a répa...), néha jobb ízű, és kényelmes, gyors.
Hát hol ezt-hol azt kap a gyerek
Tápszerből Milumil HA-t, majd pár hete AR-t kap, de minden kajcsi előtt anyatejet.
Daniellának hívjuk, így teljes egészében kimondva. Veronika a nagylányom, annak idején mikor a nevét kapta, úgy terveztük, hogy Roninak becézzük, így hívjuk majd, milyen jó lesz. Háááát, nem állt a szánkra, ő Veronika maradt. Vera se Veronka nem lehet (!), az nem tetszik nekünk, de hívjuk még így: tücsök, manci, hercegnő, pöttöm, meg minden létező jelző, főnév
Elég dallamos a vezetéknevünk, ezért lett Daniella a kisebbik. KicsiDé-t is mindennek becézzük, viszont a nevét csak így kimondva használjuk, így szép
Veronika, mint első gyermek, sokat volt kézben-hasmaszírozás, és csak cicin aludt el mindig. Mikor már mászott, végre jobban elvolt
felfedezte a világot, mindig törekedtem, hogy ellegyen magában, ne csak az én segítségemmel játsszon
Igyekeztem következetes lenni.
Majd a második babám Karolina, 6,5 hónapig élt velünk, ő nagyon keveset volt kézben. Jó baba volt. (Majd sajnos egy csúnya vírustól tüdőgyull, szívleállás... meghalt)
A harmadik babánk Daniella, a legeslegangyalabb-angyal, hát kézben
szinte nem is tudjuk mi az
Reggel ébredés nevetve, azt hallod, hogy gügyög, játszik, egy órát majd elvan a kiságyban, majd evés után a szőnyegen a játékokkal.
Ha nyűgi van, akkor hordozó és pl zenét rakok be és van hozzá animáció, vagy winampon mindenféle színes vonal-effekt
Így vagyunk, ilyen a temperamentumuk
Mennem kell, volt egy kis szunya ebéd előtt, most ébredt. Ma borult a napirendünk, fogorvosnál voltam meg minden
Milyen a napirendetek?
üdv-riz