Zafír, szerintem mindenképp várd ki a gyógyulás végét, emiatt nem érdemes kapkodni. Ha most esnél teherbe, és a gyógyszerek miatt lenne valami probléma a gyerkőccel, akár a terhesség alatt, akár a szülés után, az sokkal-sokkal rosszabb lenne, mint most várni egy hónapot. Persze tudom, hogy ilyenkor egy nap is sok, nemhogy egy egész hónap, de ez fontos.
Az én párom azért továbbra is fürdik, de nem forró, hanem épphogy meleg vízben, ezért általában nem is áztatja magát olyan sokáig. Hamar kihül az amúgy sem túl meleg víz. Azért sajnálom szegényt, reggelente én még a jó forró fürdővízben is képes vagyok vacogni.
A két cicánkat imádom, mindkettőt az utcáról cipeltem haza, a nagyobbikat tavaly tavasszal, ő most másfél éves, a kicsit egy hónapja, ő most olyan 5 hónapos lehet. Ja, igen, a fát is féltem. Tavaly nem is volt fánk, mert akkor még egy garzonban laktunk, és nem is tudtam volna elzárni a cicát, kölyök volt még, és szörnyű rossz, de amúgy is elutaztunk karácsonykor Berlinbe a párom apukájához, így felesleges lett volna, hogy ott álljon a fa.
Most viszont a nagy (Mici bácsi) egész nap kint van, este meg figyelünk rájuk. De a kicsi (Bodza) az bajos, ő még alig merészkedik ki a kertbe is, napközben bent van a házban, szerencsére elég jó gyerek, nem szed szét semmit. Csak a kutya miatt (merthogy az is van, nyáron vettem, mostmár 7 hónapos németjuhász) még nagyon óvatos, mert nem bántja ugyan a blöki, de a méretbeli különbségek miatt egy hevesebb mozdulattól azért még betojik.
Abból meg van bőven, mert Madzag nagyon szeretne játszani a kiscicával. Tanítom rá, hogy óvatosan szabad.
Veszek majd nyálmintát több időben is, kíváncsi vagyok miket fog mutatni.
Amúgy nekem is eszembe szokott jutni néha, hogy milyen más lesz majd az életem egy gyerkőccel, én leginkább a pihenés miatt tudok aggódni, mert oltári álomszuszék vagyok, ha nem tudom kipihenni magam, szörnyű mufurc tudok lenni.
Meg a felelősség, amit Nata írt!
De az állatok nagyszerűen hozzászoktatnak ezekhez, külön rendszert vezetnek az életembe. Nyaralás, utazások, vagy csak egy-két napos távolmaradás, kutyasuli, bele kell kalkulálni... Nekem gyerekkoromban mindig volt valami állatom, kutyám több is, de az más volt, mert akkor rólam a szüleim gondoskodtak. Most viszont a magam önálló életébe kellett beleszőnöm, és asszem egész jól megy.
Hát ilyen a mi kis (egyenlőre) 5 tagú családunk.
Szussz.
A.