Új privát üzeneted érkezett!

Áááááá már megint egy! Akkor ez most Kpn-é és a babáé, hogy mielőbb haza mehessenek.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok
mi ugyan kimaradtunk a gyerekes felsorolásból, de nem baj.
ha ikea lenne az nekem is nagyon közel lenne és nem bánnám, budára nem szeretnék átbumlizni az biztos, és ugye kisgyerekes, hurrikánok nem ülnek meg a bárpult mellett az biztos, ikeába legalább rövid időre lekötheti őket a játék és nem kell fel alá rohangászni utánuk állandóan, és a kismamik meg beszerezhetik még a hiányzó dolgokat, duplán hasznos nap lenne :)
délután mikorra gondoltátok a talit?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: Én is hiányoltalak titeket, már azt hittem nem jösztök.

Zsu: Az a helyzet, hogy olyan gyerekkel, amelyik már nem csecsemő kevés az hogy valahol nyugisan le lehessen ülni. Mert hogy ők nem akarnak leülni! Egy percre sem, ha nem muszáj. És sajna én úgy emlékeztem, hogy a teaházban volt a játszósarok, akkor még nagyon jó ötletnek tűnt. Így is lehet az, csak az ember már fejben lepörgeti, hogy miben tehetnek a gyerkőcök kárt és mivel tehetnek magukban kárt. Szóval ez mérlegelés tárgyát képezi.
vicky79
Budapest III. kerület

andi
Iza lak nagyon szuper és tetszik....

ha nem lennénk 25-en esküszöm csajok hogy azt mondanám gyertek ide, gondolom a főbérlőnk sem bánná.

kéretik jelentkezni annak aki tutira biztos hogy akar találkozni, mert akkor megkérdezem tőle, mert úgy látom egyre többen nem tudnak eljönni sajna.....
itt lehet szaladgálni van kiságy , pelenkázó, kismamik ülhetnek miegymás mindenki amit akar, 1 wc van csak, de felajánlásomat megteszem, van gyerekszoba is sok játékkal, udvar jó idő esetére, homokozó és van egy ugráló vára Filipnek azt is felfújtatjuk gyerekeknek a fűbe, ha jó idő lesz, 16 kerőlet IKEÁ-tól kocsival kb 5percre vagyunk.
nincs kötelező fogyasztás, asztalfoglalás, nem tudok ülni földön, majd csak az fog aki bír, 2 szobában tudunk és a konyhában elszeparálódni ha ez megfelelő lenne....
kérek szépen mindenkit akinek jó az írjon estig ide....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: Én is hiányoltalak titeket, már azt hittem nem jösztök.

Zsu: Az a helyzet, hogy olyan gyerekkel, amelyik már nem csecsemő kevés az hogy valahol nyugisan le lehessen ülni. Mert hogy ők nem akarnak leülni! Egy percre sem, ha nem muszáj. És sajna én úgy emlékeztem, hogy a teaházban volt a játszósarok, akkor még nagyon jó ötletnek tűnt. Így is lehet az, csak az ember már fejben lepörgeti, hogy miben tehetnek a gyerkőcök kárt és mivel tehetnek magukban kárt. Szóval ez mérlegelés tárgyát képezi.
vicky79
Budapest III. kerület

Lukácsné: Nekem jó, ha Barbus nem lesz náthásabb. Eddig tartja magát.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsu: igen, ahogy Vicky is írja... a felsorolt szempontjaid közül kimaradt a gyerek tényező.... :wink:
Lukácsné: eredetileg 3 körül volt a kezdő időpont a gyerkőcösök miatt, gondolom a du-i alvás után? Köszi a felajánlást, de szerintem elég sokan leszünk a végén :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Lukácsné: én mindenképp megyek,mert szeretnék mindenkivel találkozni!! :)

Vicky: amúgy a teázóban tartanak egy csomó gyerek (és felnőtt) játékot is,úgyhogy azért le tudnánk foglalni Barbust :D

Nekem az ikea is tökéletes,oda mindig szívesen megyek,bár végül semmit se onnan szereztem be,de vannak még hiányok úgyis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lényeg,hogy legyen egy döntés ;)
Vendég

Béku: Minden a kis asszony hangulatától függ. Én szívesebben teáznék, mint ikeáznék, de abban is benne vagyok. Ha meg rossz lesz és nyűgös, akkor meg úgyis haza kell jönnünk. Akkor csinálhatok bármit, úgysem jó semmi. Mind a két helyről haza tudunk jönni, nem gáz.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: ezt nem muszáj most megejteni,csak azért írom,hogy ha van kedvetek eljönni valamikor,akkor párom is benne van tutira :)

Ha meg nincs kedve játszani -akár az Ikeában- akkor tovább tanítom fotózni :D
Az úgyis tetszett neki októberben :D
Vendég

Sziasztok!!!

Mivel,hogy nem vagyok még kismama és gyerekem sincs,nekem teljesen mindegy a fórum tali helyszín,viszont a teázó nem volt egy rossz ötlet,az ikea nem igazán szimpatikus,de Én alkalmazkodok,csak már jó lenne tudni,hogy mi lesz a végeredmény,mert nemsoká itt van szombat!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

öööö
16. napon vagyok és barnázom meg kicsit vérzek...ez még az előző havi inszemes injekciók utóhatása?

sosem volt még ilyenem... :shock:
Vendég

Csatlakozom Zsuzskához. Az Ikeával kapcsolatban csak egy gondolat, hogy szerintem ott még duplán kell figyelni a gyerekekre, mert más gyerekek és felnőttek is lesznek rajtunk kívül, másrészt így nem lenne annyira bensőséges a találkozó. De én is teljes mértékben alkalmazkodom, mit Zsuzska. Nekem a teázó rendben volt.
ann74

Tőlem is mehet a teázó, aztán majd meglátjuk hogy bírja a kis asszony. Persze mindennek a feltétele, hogy Barbus ne legyen náthás. Ha csak taknyos, attól mehetünk? Ma egyszer sem köhögött, szóval lehet hogy mégis a foga miatt folyik az orra. Ha a pici gyerekesek úgy gondolják, hogy inkább most ne teljesen megértem. A bölcsibe sem vittem le, de oda bármikor mehetünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Csak azt szeretném mondani, hogy mi Csucsuval mindenképpen megyünk (remélem Ann segítségével:)), bárhol is lesz oda megyünk, igaz Ann? :D :D :D
Lukácsné: nagyon drága vagy, köszönjük szépen a felajánlást, ahogy a többség dönt, ahhoz alkalmazkodunk.

És én is szeretnék gratulálni (a saját és Csucsu nevéban, akinek nincs netje éppen:()Nórinak, Isten hozott ezen a világon Milos baba!

Puszi mindenkinek

Kép
carla1227

Csajok,

tényleg a legfontosabb hogy nagyon köszönjük a szervezést bárhol is legyen a buli.
én, mikor kiderült hogy apa nem tud jönni beijedtem picit, mert sok mindenre kell gondolnom,
1. úgy megállni hogy csomagtartót ki tudjam nyitni babakocsi miatt
2. a helyszíntől 10 méterre .-)
3. babakocsival és Marcival valahogy eljutni a helyszínig...
stb. stb.
nem vagyok egy becari soha nem is voltam, 1000 km-t is simán elutaztunk az elmúlt években többször Marcussal, de most tudom milyen, azt sem akarom hogy az egész du arról szóljon hogy az én hangom halljátok hogy Marci légyszíves, Marci gyere ide, Marci nem szabad stb. stb.

jaaa és taknyolunk, Liza átlátszó, Marci mindenféle csak nem zöld...
úgyhogy ez még így kérdésessé teszi megint a dolgot.

Andi,
csúcs a szoba !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: bárhol legyen is,ha jönnétek,akkor párommal szívesen segítünk akár a kocsiból kipakolni,akár utána eljutni a manókkal a helyszínig :)

Mi BKV-zunk,úgyhogy ilyen tekintetben nincs megkötve a kezünk :)

Kár lenne,ha nem jönnétek!!! Én nagyon megnézném magamnak a 2 kis hurrikánt! ;) :D :D :D
Vendég

Andi:
Iza lak szuper!!!

Pannik:
Holnap kb. mikor leszel a BMC-be?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

csajok,
én helyszínben rugalmas vagyok mint a kaucsuk. :lol: :lol: :lol:
Miezáék is jönnek, szerintem a hely nagyjából nekik is mindegy, a fél 4 körüli időpont tudtommal nekik szuper.

Lukácsné,
köszi a felajánlást, de szerintem többen leszünk.

Vicky, Kubu,
Barbusnak, Marcinak, Lizinek jobbulást!!!!!!! de izibe!!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Andi!
nagyon csecse Izalak!!!

Kahlan!
inszem után én a 18.nap után kezdtem barnázni,nem nagyon csak picit és ez igy is maradt egészen 29.napig amikor meg jött!
vikus82

Lukácsné.
bocsi, kicsit szét vagyok csúszva :oops: :oops: :oops:
Szóval ha a teázó marad, akkor 4 órakor talizunk.
Épp a gyerkőcök miatt, hogy ebéd utáni alvásból össze lehessen kaparni őket, meg ugye még oda is kell érni bárhol is lesz...

Bocsi, most sem tudok mindent lereagálni, összekapom magam és irány S, szerintem ma már nem jövök :oops:

Kép
judit0713

Andikám,
nagyon szép Iza lak, igazi csajos. ;-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: bocsi,de elfelejtettem... Te is a Genesisben voltál legutóbb,vagy a Kárpát utcában? :roll: :roll:
Vagy teljesen máshol 4D-n? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vikus...és ennek mi az oka? MIért vérzek?
Vendég

Kahlan!
passz,nagyon vérzel vagy barnásan és pecsételősen?!
nem tudom mitől van!
vikus82

Lányok,sajnos erre nem tudok válaszolni,hogy az inszem után ez mikor miért lehet :?
Remélem hogy még csak az előző nyoma,ahogy írtátok!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Breki,
Genesisben, nem messze a BMC-től.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi: köszi :)
tudom hol van,én is ott voltam előzőleg,csak kíváncsi voltam,hogy a klassz képeidet is ők csinálták-e :) :D :D
Vendég

Képzeljétek,mondta tegnap a szomszédasszony (a normális oldalról),hogy a másik szomszéd kérdezte tőle a minap,hogy megszületett-e már a babánk (nem is láttak még pocakkal,hacsak nem lestek ki a kertben).

Ő mondta nekik,hogy még tuti nem :D :D :D :D

Azért gondolták,mert készítettem nektek a fotókat a babakocsival,és úgy látszik nagy beleéléssel fotózkodtunk,azt hitték,benne van már a baba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Még nem sejtik,hogy onnantól Ők se sokat alszanak a szomszédban, ahogy most én a felújításaik miatt :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Látom, nem könnyű a tali szervezése. Amennyi energiát belefektettek, biztos vagyok benne, hogy a végén sikerül megtalálni a legjobb helyet, és mindenki szuperül fogja érezni magát!

Voltam ma Sz. ügynöknél. 11 nap, jobb oldalon egy 20, egy 16 és egy 17 mm-es tüsző, bal oldalon egy 19 mm-es, a mnyh. 11mm. Örültem is vagy két percig, amíg felöltöztem, és Sz. közölte, hogy le kell állni, mert ez sok. Tök kedvesen elmagyarázta, hogy miért nem lehet folytatni, írt fel fogigátlót - hát már vagy 10 éve nem szedtem... - és ha megjön, a harmadik napon, ellenkező esetben két hét múlva kell mennem, és újból nekikezdünk.

Hát kicsit elkenődtem, de Sz nagyon nyugtatóan hatott, mondta, hogy csak két hét pihi, úgyhogy nem sokat késünk. Nagyon bízok benne, annyira rendi volt.

Valahogy úgy gondolom, hogy az jó, hogy a mnyh. ilyen szépen megnőtt, és hogy vannak tüszőim (a barátnőmnek brutál stimuval is csak 1 tüszője lett, és az sem egészséges).

Mondta is, hogy legközelebb nem Merionalt ír (pedig ebből is csak 2/3-ot adott), hanem valami Pr... nem tudom a nevét.

Lányok, volt már valaki hasonló cipőben? Meséljetek!
thimmy
Gárdony

Vikus, hát a papíron látom, de a vizeletemben nem....
Vendég

Kahlan!
nekem is ez volt!

Thimmy!
sajnálom,de Sz doki nagyon profi tudja mit csinál!
vikus82

Milos-baba!!!

Isten hozott ezen a bolygón, legyen boldog, hosszú életed, sok örömet okozz szüleidnek!!!

Nórikám! Hallom nem volt leányálom, de már a javát talán el is feledtette a csoda, hogy karodban tarthatod végre a kisfiatokat.
Sok boldogságot és tejözönt!

Pá Drágáim!
sajt@

Csajok!

Ikejában tutira elférünk ennyien? :shock:
Amúgy oda megyek, ahova mondjátok! Rátok vagyok kíváncsi, a többi le van .... :)

Lukácsné:
Nagyon váóóó a takaró és a tatyó is!
Ugye jöttök a talira? Megígérheted Filipnek, nem lesz kutya. :)
Kicsi lány is már jó nagyot nőhetett.

Pá Drágáim!
sajt@

Ígértem a táblit, ha megszületik Milos-baba. :)

KPN helye felszabadult a kismamik szekciónál, gyorsan kéretik betölteni az űrt!!! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.31 17:23-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: klassz,hogy jössz!!! :D :D :D

Thimmy: sajnálom,hogy le kell állni,de abban biztos lehetsz,hogy most Sz tökéletesen felmérte,milyen szuri hogyan hat a szervezetedre,és a következőt tökéletesen kisakkozza ;)
Vendég

Thimmy: Sajnálom, tudom mit érzel. Az első stimum nekem is le lett állítva, bár nekem 8 tüszőm lett. Tigriskét már említettük itt a fórumon, neki 4 tüszője volt, megcsinálták neki az inszemet és hármas ikrei lettek. Most már óvatosabbaj. Én is kaptam egyszer másik stimus gyógyszert, de én puregont. Nálam egyáltalán nem vált be, vissza kellett térni a merionálhoz. Mondjuk ebből a zaklatott ciklusból lett Barbus a 23. napi inszemmel. Sok sikert, remélem nektek is mielőbb sikerül.
vicky79
Budapest III. kerület

Thimmy:
Ez nagyon vacak dolog, de inkább leállítás, mintsem bajod essen.
Nem játék, de vígasztaljon a tudat picit, hogy Sz nagyon-nagyon odafigyel rád és csak a legjobbat akarja neked. A következőnél már minden simán megy majd! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Maximálisan megbízok Sz-ben! Mondta, hogy ez előfordulhat az első stimunál, amikor még nem tudják, hogy hogy reagál a szervezet. Mondta is, hogy a másik szert jobban lehet adagolni.

Vicky: 8 tüsző! Hűha! Te még nálam is többet termeltél! :)

Lehet, hogy Puregont mondott, már nem emlékszem. Mindegy, addig még van két hetem, és legközelebb már szerintem azt írja fel.

Most regulont kaptam. Annak idején, amikor fogigátlót szedtem, talán 1000-1500 Ft volt a három havi adag, most meg 2000 az egy havi :shock: :shock: Szóval nem csak a kenyér lett drágább azóta :? :evil:
thimmy
Gárdony

Hahó!

Thimmy-nél folytatom. Bár én ilyen gyógyszereket nem szedek, de bizony a patika egy vagyon. Van olyan gyógyszerem (krónikus betegség, helyettesíteni se lehet) szóval 60%-kal drágult. Azt hittem lefordulok. 22 ezer legutóbb, még jó, hogy ez nem egy hónapra, és van az ep. Szépen meg is jöttek pénzecskék annak rendje módja szerint. Lassan már a fogorvos is ujra aktuális lesz, hogy folytassam és még az idén jó sok ilyen kezelés vár rám. Addig pedig koptatom a Szecska lépcsőit és sürün nyitogatom ott is p.tárcát, mert egy vagyon még tb-re is (és még nem is jó)

Remélem megtaláljátok már ezt a tali helyszint? Tavaly olyan jó volt a Mammut is, hm igaz csak Marci volt, most azért már több babó lesz. Huh és mi lesz ősszel??? Babaözön!? Addigra remélem tudok menni, mert a szívem szakad a sok pocakos mamiért. De tessék folytatni a sorozoatot! Zsu, Sajti, Eszter, Evolet (?), Ann várunk!
Látom Rodina is előbújt a zugból! Csajszi hozhatnál valami képecskét a hercegnődről meg magatokról, bár a blogba benéztem.

Szóval várakozók, türelem Rodi és célhoz ért KPN is és Vasikánál is utban van.

Fotó lesz az ujszülőttről???
Andi: Iza-lak tünemény, de most még szerintem jó ott benn nálad, de ez a pár hét már repülni fog, csak lehet neked nem fog ugy tünni. Ja azt irtad, hogy apa nélkül nem mersz elindulni. Remélem semmi gond nem lesz, de azt tudni kell, hogy nekem t.rendelés és kh. soha senki se jött velem, nem is akartam. Kiírás napján is megjártam egyedül, csak du. jött vissza velem anyu a taxival.

No mára lelép. Előtte még megdicsérem a tegnapi koncertet, ami hihetetlen volt. A Bolerot és a Holdfényszonátát soha sem felejtem, Xavér és Roda Scott volt a két főszereplő egy isteni harsonás és társai segítségével.
üdv kispatak
Vendég

Öhm...
hát rendesen megjött úgy néz ki...16 napra...aggódjak? beszéljek BMCvel holnap? vagy ez inszem után még belefér(illetve bármilyen stimulálás után?)
peteérésem tuti nem volt, furcsálltam is...
Vendég

Ja, és most esik le: ez rendes megjövésnek számít? mert akkor a 3. napon mennem kellene uh-ra K ügynökhöz, hogy kezdjünk...

közben kutyát sétáltattam és azon gondolkodtam, hogy ha így is van, ez nem rendes ciklus volt, a következőben kéne indulni, nem?

Emellett pedig jövő hét hétfőn lenne az inzulinos vv-m...no, akkor inkább kivárok egy rendes ciklust...(addig hátha sikerül még többet fogyni...)
Vendég

thimmy: Az, hogy nekem nem vált be a puregon, nem jelenti azt, hogy neked sem fog. Én a pcos miatt idiótán működöm stimu szempontjából. Egyszerűbb lesz beadni, mert tollba van töltve és csak be kell állítani. Viszont drágább, akkor majdnem a duplája volt. Az első ciklus tényleg mindig csak próba. Nekem volt hogy 8 tüszőm lett, volt hogy 1. Barbusnál 4 tüszőm lett és két petezsák, csak a másik babával lett valami a beágyazódás után. Drukkolok, hogy neked is legyen legalább 1 babó mielőbb és remélem neked nem kell ehhez 4 inszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky
Durva, hogy nem híztál semmit terhesség alatt… Doki nem aggódott?
Barbusnak jobbulást!!!

Andi
Akkor a felkészítőre már lesznek friss Nóri hírek, de jó!!!
Földön ülni már én sem tudok…
Iza birodalma rohadt jó lett!!! Vettetek végül projektoros forgót?

Kubu
Ááá, durva éjszakátok volt!!!
Mitől hánynak ennyit a gyerekek, valami vírus…?

thimmy
Sajnálom :(
Legközelebb tuti jól beállítják a gyógyszert…

Én ma a délelőttöt a kórházban töltöttem a dietetikusnál, vagy hol…
Diétára 180 CH-t mondtak, mondtam, hogy én nem ennyit eszem, kevesebbet mondtak a Mensmetisben, akkor mi legyen? Hát csináljam azt, amit a doki mondott… De azt sem doki mondta, hanem az egyéni tanácsadáson a csajszi.
És más az elosztás is, R:40 T:20 E:50 U:20 V:30 UV:20
Szerintetetek…?
Ja, és szarul csináltuk az egész terhelésest, mert tilos lett volna előtte diétáznom, nem csoda, hogy kikészültem 75 gr glükóztól…
Mondtam, hogy akkor csináljuk újra, de nem, szúrkáljam az ujjam…
2 hét múlva mehetek a mérésekkel.
Egy jó találtam a dologban, ha jól értettem, a picire is ránéznek mindig, így 2-3 hetente lesz kontroll.

Napközben nem fogok tudni jönni, a nyakamon ül az utód…
Jó, hogy be kell tanítanom, de próbáltam néha elküldeni, üljön vissza a helyére, nézze át, amit eddig csináltunk, de nem, ül az asztalom sarkánál…
Mostantól no internet, pedig meg kéne néznem pár dolgot…

És jöhetek képpel?
Ő a legifjabb kis rokonom, a képen fél napos :)

Kép

Kép Kép
estrella22

estrella: jóhogy mondod...én is 2 hete nyomom már a diétát...akkor van esélye hogy rosszul legyek a vvn??pfffffffff
Az elsőnél semmi bajom nem volt...
Vendég

estrella: Nálam örültek, hogy nem híztam. Mert hogy volt miből fogynom és a vérnyomásomnak sem tett volna jót. Meg így semmi vizesedésem sem volt. Híztam azért egy picit...2 kilót. 74-gyel lettem terhes és az első trimeszterben olyan carul voltam, hogy fogytam 2 kilót. Na az jött vissza. :) Nem bántam, csak ne jött volna utána fel az a 7 kiló. A cukros diéta nagyon jót tett nekem, csak magam miatt már nem tartottam és be kellett pótolnom azt a cukor mennyiséget, ami a 22 hét alatt kimaradt. Én is 160-180 gr-ot ehettem. Nekem ha jól emlékszem 30-20-50-20-30-10. Nekem is 2 hetente jelenésem volt a dokinál. Súly mérés, vérnyomás mérés és megnézték a mért cukrot. És állított az inzulinon ha kellett. Ennyi. Nagyon édes ez a baba, olyan kisimult. És ez a haj!
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nekem/Nekünk mindegy a tali helyszín. Alkalmazkodunk :) :) :) . Nagyon várom már a szombatot, hogy a nevekhez arcot is tudjak társítani. Mi is egy kicsit taknyosak vagyunk, de valószínűleg a foga miatt.

Andi!
Csúcs az Iza-lak.

Majd jövök még, de még mindig nem jó a netem :( :(

gyoreneildi

Kahlan!
ha gondolod csörögj a BMC-be!kiváncsi vagyok mit mondanak!
vikus82

Estrella,
hihetetlen ez a baba, én még ilyen hajat nem láttam!!! :D :roll:

Kubu,
remélem a gyerekek jobban vannak.
még mindig csodálom hogy bírod a kiképzést, főleg egy ilyen éjszaka után.

Lukácsné,
nagyon szépeket varrsz!!!

Sajti,
de jó hogy jössz a talira!!!! :D :D :D :D

Macccs,
nagyon el vagy tűnve!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Estrella,
nem vírus, sajna kisgyerkőcöknél gyakori hogy addig köhög (szárazköhi) hogy ez lesz a vége.
ja ma esti is megvolt.

gondoltam ma Rád sokat.
óóóóóóóóóó hát micsoda haj, hogy lehet ilyen színű ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?