Új privát üzeneted érkezett!

Csajok,
én se akarok vétózni, főleg hogy kattog az agyam de nem tudok jó megoldást, mondanám Ráday-t de még se, valami dunapartos partit, passz, m-sziget, passz nem tudom nem tudom nem tudom :-((((

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

szerintem mivel több apuka(jelölt) is lenne, azért együtt biztos feltalálnák magukat a teadélutánon is. :wink: neadjisten el is vihetnék az örökmozgó gyerekeket sétálni gyakorlásképp. :lol: :lol: :lol:

de esetleg B terv:

http://www.millenaris.hu/millenaris/helyszinek/park
elvileg úgy látom szombatra nincs tervezett rendezvény, gondolom ilyenkor nincs belépő.
nem messze ott az Auguszt cukrászda, régen jó híre volt, pár éve nem tudom milyen...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kubu: Barbus 4 kisőrlőt növeszt egyszerre. Már annyira meg van dagadva alul az ínye, hogy azon gondolkozom elvigyem-e a dokihoz (nem felül, hanem két oldalon van bedagadva és fehér). Mármint hogy ez mennyire normális. Apával szívesebben teázgatnék itt csendben, gyerek nélkül. Álom, álom, édes álom. Babakocsikat sajnos nem láttam. Oda szokták letenni. Miért nem csörgettél meg? Lementem volna és összeszedek egy pár jobbat. :D Ráday-mennyit jártunk oda rock diszkóba Barbus előtt. Az volt a kedvenc helyünk. Csak bezárt, mikor a kollégiumot felújították, azóta meg nem volt alkalmunk menni.

andi: Millenárisban le lehetne tenni pokrócokat és piknikeznénk. Jó ötlet, csak nem tudom lehetne-e ott ilyet. Hozna úgyis mindenki valami kis rágcsálni valót. És nekünk nincs is messze.
vicky79
Budapest III. kerület

Miért nem mentek a Margitszigetre?
egy csomószor láttam társaságokat pokrócon dumálni...és mindenki vinne olyan kaját magával, meg olyan innivalót amit szeretne...rossz idő esetén meg csak be lehet húzódni valahova...
Vendég

Béku
Kíváncsi vagyok, mit mond majd kedden a doki…
A dokim azt mondta, a gyerek úgyis elveszi magának, ami kell….
Kertész-ár jöhet priviben, ha nem akkora titok…

Vicky
Szegény Barbus, 4 fog egyszerre… :(
Na mi meg a Rádayban jöttünk össze férjjel :)

Kép Kép
estrella22

estrella: Én nem híztam semmit, de nálam tényleg volt miből elvennie a gyereknek, ami kellett neki. 7 kilóval kevesebbel jöttem haza a kórházból.

Nem tudom mi lesz a talákából, mert Barbus ma reggelre már köhögni is elkezdett. Ha jobban lesz, vagy ha kintre megyünk, akkor elviszem, ha nem akkor sajnos nem tudunk menni. Nem szeretném, ha bárkit is elfertőzne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.04.11 06:33-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Felőlem lehet bármi más, de mivel nekem ez az utolsó hetem itt bent, bocsi, de én tuti nem fogok ráérni utánajárni foglalásoknak :oops: :oops: :oops:
És nem tudom mennyire nézegetitek az időjárásjelentéseket, de mondjuk 14 fokos átlaghőmérsékletben záporoktól zaklatva nem biztos hogy jó ötlet csak nyíltszíni partyt tervezni...persze, be lehet menekülni valahová, de harmincan???
Én anno ajánlgattam a westend tetőteraszt is, onnan azért tényleg hip-hop tető alatt van az ember ha rázendítene...és mindenki az eszik-iszik amit akar, a játszótér meg a padok ingyé vannak :D

Kép
judit0713

Judit: Köszönünk mindent, amit eddig intéztél, az időjárással kapcsolatban lehet hogy igazad van. Még szombatig kiderülnek a dolgok.
vicky79
Budapest III. kerület

Jaa, és még mindig ott van az is, hogy üljünk be egy nagyobb Mekibe ahol esetleg játszótér is van, vagy valaki említette az Ikeát is...
És persze továbbra is fenntartom, hogy egy későbbi időpontban (ápr. 30, vagy utána hétvége) nálunk is lehet!
Csak most épp nincs csempe a fürdőnkben :oops: :oops: :oops:

Kép
judit0713

Csajok, szerintem piknikezősbe ne is gondolkozzatok:
http://koponyeg.hu/
Még amúgy sem az a pokrócletevős időjárás van, a föld még nem melegedett fel annyira. Szerintem senkinek nem lenne jó most megfázás.

Andikám, nehogy már ezért ne gyertek el, mert nem a ti világotok? Nem az a lényeg, hogy talizzunk és dumcsizunk?
Amúgy szerintem baromi nehéz olyan helyet találni, ahol lehúzás szempontjából normálisan állnak az emberhez, tényleg a legtöbb helyen van egy minimális fogyasztás.
ann74

Judit! ment egy pü nem tudom olvastad-e, nagyon fontos lenne!!!!

Találka:én ugyan a hétvégén nem érek rá, de látom lassan se a hely se az időpont nem biztos.

Egy tanács: olyan hely kell(ene) ahol a babóknak van valami játszótér féle, de ha rossz lenne az idő be lehet valahová menni. Judit nem a West End-t irod ilyennek?

Millenáris: az jó lehet, de utána hová? Ha nincs sehol semmi lefoglalva.

Ikea: étteremben gyerekkel vagy némelyik apával elmennek játszani - nem tudom lehet-e?

Mac játszóteres: akad 1-2 a városban Pl. Nagy L. kir. ut/Egressy sarok. De Mac Mieza közelében is van, csak nem tudom mekkora játszó van ott.

Ha most szombat, részemről sajna ugy is storno

üdv kispatak
Vendég

A westend nem lenne rossz, én még nem voltam ott.
vicky79
Budapest III. kerület

A tegnap laptetűm MINDENKIÉ és a szombati sikeres talié.

Megpróbálok én is körbenézni. Nagyon átfutotva olvastam a termést, de ha jól értem, akkor mindenképpen játszósarkos hely kéne, ez a lényeg, ugye?
Judit, olyan 30-as lennénk kb felnőttek, vagy ez az összlétszám?

Hát én zsigerből mc ellenes vagyok, a legnagyobb hálózat ami a cukorbeteg embereket "kitermeli", egy fillért nem hagynék ott nekik...
ann74

Ann,
köszi a segítséget!
Kb. 25 felnőtt lesz, plusz a gyerkőcök, ami ugye függ attól hogy Kubuék jönnek-e, de eredetileg én ötöt számoltam (Albert, Barbus, Hurrikán-duó, Gergő)...remélem nem hagytam ki senkit!

Kép
judit0713

Jóreggelt!

Most beszéltem Nórikámmal, de csak pár mondatot, mert épp szóltak, hogy mehetnek a babákért. Jól vannak, ha minden rendben lesz szerdán engedik haza, úgyhogy holnap megsasolom Őket élőben is a felkészítő előtt!! :lol: :lol: :lol: :lol: Jajj már alíg várom!!! :lol: :lol: :lol:
Annyit azért mondott, hogy készüljek, nem egy fáklyás menet...de hát ezt enélkül is sejtem... :shock: :shock: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

Gyerekek: fosadék hideget mondanak hétvégére, szóval tényleg a szabadtéri elfoglaltság nagyeséllyel kilőve..... :roll: :roll: :roll: :roll:

Ann: Egyesszámban mondtam azt a teázós dolgot... :wink:
Rajót nem "kínoznám vele" ha nem feltétlen muszáj.... láttad volna azt a "pánikot" a fején, mikor meglátta az oldalt.... a mézespuszedlit rajta :lol: :lol: :lol: :lol: Na azt a képet venni kellett volna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ritka, hogy egy kínálatban ne találjon pár dolgot ami nem jön be... hát nem véletlen nem járunk mi ilyen helyekre.. :lol: :lol: :lol:
Amúgy gondolj bele, nem is ismer nagyon senkit közülünk..... az meg hogy még fogyasztani se tudjon az én hedonista férjemnél tényleg maga lenne a kín... alíg várná, hogy menjünk, annak meg tényleg nincs értelme.... hidd el ismerem.. tudom milyen lenne... voltunk már hasonló szituban....elviselné ha nagyon muszáj, mert felnőtt ember, tud is magán uralkodni ha "kell".... de inkább nem citálnám oda :oops: :oops: :oops:
SZóval ha nem lesz semmi gond aznap nálam én elmegyek akár ilyen teázóba is végülis, talán csak lesz valami normális kávé... bár nem láttam a kínálatban... úgyhogy max. letraubizom a belépődíjat, előtte meg bemekizek.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Végülis nekünk, akikről a talákozó szól, úgyis a lényeg a személyes találkozás, beszélgetés lenne..... Inkább a gyerekek+ a férjek a tágabb keresztmetszet, hogy nekik is bejöjjön a dolog.. :wink:
Annyi, hogy a földön párnákon mezítlábas ülőst biztos nem tudnám már bevállalni, mivel speciel a cipőkötés is egyre többször kétemberes művelet nálam már... :wink: :wink: :wink: ahhoz meg hogy felállítsatok onnan emelődaru kellene kb. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De majd hamarosan megtudod Te is, hogy az életnek ez milyen "szép" oldala ám ez is.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Én olyan jókat röhögök magamban, mikor itthon levágom magam a szőnyegre, aztán rikácsolok Rajónak hogy gyere felhúzni.... ha meg egyedül vagyok itthon, na az a legmurisabb... négykézláb elmászni valami bútorig amin felhúzom magam... ááááááááááá.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Kispatak,
olvastam a pü-t, csak lövésem sincs a választ illetően :roll: :roll: :roll:
Küldtem körbe róla mailt, de csak Vicky válaszolt...

Kép
judit0713

Sziasztok!

Sajnos nagyon nem tudtam gép közelbe kerülni péntek óta :?

KPN!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK A CSODÁS KISFIATOK ÉRKEZÉSÉHEZ! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK :)

Lányok!

Látom, hogy helyszín para van...
mondjuk ehhez mit szólnátok?

http://dzsungelcafe.hu/

már csak az a kérdés, hogy melyik termet szeretnénk :D
Szavanna, Dzsungel, Óceán vagy Kalóz?
Igyekszem elérni őket, hogy kb 30 főre mit ajánlanak, van-e szabad kapacitás szombat délutánra, ...
Szerintem enni-inni tud aki szeretne, és a gyerekek is leköthetők talán ezzel a sok halacskával, és berendezett helységgel :)

Azért keresgélek még, hogy hátha találok valamit, ami mindenkinek jó lenne :)

eszter82
Budapest

kukk
hol egy hányós szmájli ? részben a mostani tanulásomra, illetve az éjszakánk is über kircsi volt
22.30 M sugárban nyomott egyet, égnek fel, durr arcra vissza, segond, apa lefürdeti, én addig ágyneműt húztam, ciki a vastag matracvédőnk se bírta a dolgot átázott, 5 éve védem a matracunkat, hát most felavattuk, segond, mosógép beindít
23.30 Liza felébred, köhög, apja sétál vele (fürdőben, ha kell akkor kád fölé tudjon hajolni kisasszonnyal) hányás itt is pipa, vetkőzés, tus mindkettőjüknek,
03.30 Liza köhög, én felvesz sétálunk, fürdőben, hányás, engem telibe...... vetkőzés, fürdés, altatás
06.30 M nagydolog pelenkába, ami nem zárt jól, segond, éjszaka frissen húzott nagyágy ágyneműcsere, ja mivel nem volt fent maracvédő a matrac caros lett ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

mosógép, szárítógép meg se áll :-)

Őrs Ikea hátsórész ? összetoljuk asztalokat, körbeüljük... na ??

Andi,
Nórinak mond meg hogy pusziljuk és nagyon várjuk őket !

kubuspace

Kubukám: Megmondom Neki mindenképp! :) Remélem szabad majd fotózni, mindenesetre viszek egy kis apparátot... :wink:
Hú hallod faxa egy éjszakátok volt.... ehhez képest az én nyögős-forulós-feszülőshasam kutyafaxa... :shock: :shock: :shock:
(amúgy az ikejjjjja az én templomom.... az ikeakatalógus pedig a bibliám... :lol: :lol: :lol: :lol: )

andrea-1

KPN!
Nagyon gratulálok nektek! Remélem, olyan szép szülésed volt S-sel mint nekem! Nagyon sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok!
:lol:

rodina74

Eszter: Dzsungel a kedvenc éttermem,csak épp nagyon nem olcsó!!!
No és ott nagyon szétszórva lehetnénk csak 25-30-an,bár ahogy nézem ennyi már nem is lesz :?

Az Ikeában még mindig benne vagyok,szerintem klassz hely,onnan nem néznek ki minket,és a gyerekek is tudnak játszani,bár kicsit lekicsinyítették a fenti játszós részt (1 hónapja legalábbis elég picurka lett,és szegényes).

Azt a logikát mondjuk nem értettem,hogy ha a kismamák nehezen állnak fel a párnákról,akkor miért jobb egy piknik,de ti tudjátok!
Nálunk a kertben tapasztalom,hogy napos időben is azért hűvös a föld,egy pokróc még bőven kevés,és hát a világ végére nem vinném el az összes itthoni párnát,csupán mert nagyon hajlamos vagyok a felfázásra :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Siriusban azért van más innivaló is a teán kívül.... :
[quote][ írta:b]
Kávék
Espresso Coronilla 290 Ft
Cappuccino 390 Ft
Melange tejes kávé tejszínhabbal, karamellel 490 Ft
Sirius Kávé tejjel, mézzel, tejszínnel és fahéjjal 490 Ft
Jeges Kávé 470 Ft
Jeges Kávé Fagyival 570 Ft
Solaris Kávé (narancsos) 590 Ft
Pegazus Kávé (mentás) 590 Ft
Forró Csoki 470 Ft
Fehér Forró Csoki 470 Ft
Habos Kakaó 470 Ft
Hideg Kakaó 470 Ft
Hideg Kakaó Fagyival 570 Ft
Gyümölcslevek
Almalé 140 Ft / dl
Körtelé 140 Ft / dl
Oszibaracklé 140 Ft / dl
Narancslé 100%-os 140 Ft / dl
Meggylé 140 Ft / dl
Bodzaszörp / Málnaszörp / Jaffa 140 Ft / dl
Ásványvizek
Szénsavas 0,33 l 280 Ft
Szénsavmentes 0,33 l 280 Ft
Szóda 25 Ft / dl
Szénsavas üdítok (kis üveges)
Coca-Cola, Tonic, Gyömbér, Traubi 280 Ft
Limonádék
Citromos, Sárgadinnyés, Zöldalmás, Kókuszos, Körtés, Bodzás, Maracujás, Rágógumi ízu, Oszibarackos, Pisztáciás, Kivis, Lichee-s 450 Ft / 3 dl690 Ft / 5 dl
Turmixok 180 Ft / DlNapi ajánlatunkról kérdezd a felszolgálót!

Rábeszélni senkit se szeretnék,mert itt ahogy az elején írtam,párnákon ülnénk/feküdnénk,cipő nélkül,bár van egy kinti része,ami asztalos,és csak OTT szabad vízipipázni,tehát a vízipipások nem fújnák a füstöt kismamákra.

Mivel nekem kedvenc helyem,őszintén szólva nem örülnék,ha valaki ide kényszerből jönne :(
Menjünk máshova,és azokkal,akiket érdekel a hely,külön másik időpontban még beülhetünk :) Párom imád ott lenni,és a gyerekeket is imádja,úgyhogy Vicky,nyugodtan hozd el Barbust egyszer,és leszünk ott felnőttek elegen,hogy foglalkozzunk vele.

Szerintem élvezné a szekrény-bejáratot,meg az egész helyet :)

Nekem a helyszín még mindig totál mindegy,max. egy pohár gyümölcslevet iszom,hisz du. leszünk,úgyhogy a fogyasztásom nem lesz valami sok :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem védem az éttermeket,de nem csodálom,hogy elvárnak némi fogyasztást,hisz 2-3 órára el akarunk foglalni 30 helyet beszélgetésre...
Addig oda mást nem tudnak ültetni,aki mondjuk rendesen kajálna,és egy csomó pénzt ott hagyna nekik.

Előző alkalommal (Mieza előtt) hol volt a találkozó?
Vendég

Eszter: Klassz ez a Dzsungeles hely, nem ismertem, de szerintem eccer majd a jövőben leteszteljük Rajóval egy csakfelnőttprogram keretében :wink: :wink:

Béku: mivel a hozzászólásod egy része úgyérzem kifejezetten nekem, illetve a férjemnek lett célozva, kérlek hogy a teázós helyre vonatkozóan amit írtam - figyelmesebben - olvasd végig, mielőtt bármifajta ilyen hangulatkeltő lavina elindulna itt a fórumon. Köszi!

andrea-1

Dzsungelben nem lesz 30 szabad hely ilyen fogyasztási hajlandósággal ami itt mutatkozik, én is abszolút megértem az éttermeket, hogy valamit elvárnak, ahogy Béku írta 2-3 órára ingyen senki nem fogja adni a helyet szombaton.

A teázó továbbra is nagyon tetszik, de ha van másik hely az is tök jó lesz, nekem az a lényeg, hogy találkozhassak végre veletek, teljesen mindegy hogy hol, nem ez a lényeg, ahogy Ann is írta, csak a társaság számít a többi másodlagos.
pannik
Budapest

Andi:
Félreértesz....
Szar érzés,hogy épp MIATTAM nem szívesen jöttök el,mert én voltam az,aki ezt a helyet ajánlotta....

Én örülnék a legjobban,ha el tudnátok jönni Rajóval,ezért is voksoltam az ápr. 16.-ra,amikor már elutaztam volna...
És nem mellesleg ezért segítettem Juditnak,mikor nem tudott szervezkedni....

Az én nevemen van az egész....

Emiatt persze hogy szarul érzem magam... Azért próbálkozunk itt a gyors szervezéssel,hogy mindketten eljöjjetek Rajóval!!!
Vendég

Más hogy érezné magát,ha azért mondják le többen a várva várt találkozót,mert az ő ötlete nem jött be? :? :? :? :? :? :? :?

Pannik: imádom a Dzsungelt,az évfordulónkra is oda fogunk menni párommal :)
Ott viszont nagyon rosszak a fényviszonyok,sötétek az asztalok (emiatt már panaszkodtunk ott,hisz a tányérunkat is alig láttuk),és nagyon pici a hely.
Egyszerre max.6 emberrel lehetne együtt ülni,beszélgetni, mindamellett, hogy a kedvenc éttermem,erre az alkalomra nem ajánlom,és nagyon nem olcsó!
Vendég

Hát nézegettem, de nagyon semmit nem találtam, csak drága gyerekes éttermeket. MÉg bevetettem egy rend.szervezős ismerősöm, de még nem jelzett vissza.
A Syrius agy milyen teázóról jókat hallottam, sok babás megy oda. De ha hoztok játékokat gyerekes anyukák, akkor nem lehet jó? Az a jó benne, hogy a cipőt le kell venni, tehát a gyerekek kúszhatnak mászhatnak, állítólag a személyzet is kedves.
Én meg gondoltam hogy felhívom őket hogy lenne vmi cukormentes vagy tk. balhéjuk ir esek miatt.
Andi, téged meg ígérem hogy felhúzunk a földről, vay odahordunk mindent ami kell... :wink: Ja, vagy jó lenne ha T ist ott lenne meg tudna hozni vinni ugye??? Jaaaj egyelőre nem tudom én sem mást bakker.
ann74

Kisbéka: ne legyen már üldözési mániád!!!!!!!!! Mér lenne már a Te neveden??? Nem Kisbéka házipartija ez, hanem egy sima fórumtalálkozó..... Ha más - akár ÉN - mondtam volna egy bármelyik teázót.. nem pont ezt, a Rajót akkor se hozná lázba egyik se .. mert ő ilyen... kész.... én elfogadom Neki, mást meg nem hoznék olyan helyzetbe, hogy látni kelljen az unott fejét.... ennyi... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Úgyhogy ez a dolog már túl is van tárgyalva, max. ha ilyenbe megyünk akkor egyedül megyek, tehát 1 fővel kell számolni... ezért írtam meg, hogy mi miatt jönnék egyedül..... slussz-passz. :wink: Szerintem ezért nem kell megsértődni, v. hisztizni v. bármit is felnagyítva Magadra venni.... :shock: :shock: :shock:

A szervezést, meg az ötleteket adókat meg szeirntem mindenki megköszöni, hisz ennyi emberre az sem egyszerű dolog.... Amúgy meg a többi helyeket javaslók se sértődtek be, ha nem mindenki lelkendezett egy-egy hely miatt.... Te se tedd azt.... szerintem... :wink:

andrea-1

Igazából nem tudom,ki milyet szeretne,de vannak azért lehetőségek:

http://divany.hu/poronty/2009/11/30/ett ... eket/?cp=1
Vendég

Andi: :lol: :lol: :lol: azt most szó szerint értettem,nem átvitt értelemben,hogy a nevemen van,ugyanis én foglaltam le Judit kérésére ;)

Ne aggódj,nem sértődtem halálra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na akkor jól van, mert a soraidból elsőre kicsit az jött le.... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

7végente gyereksarokkal:

http://pocaktanya.uw.hu/

(nem ismerem,csak google-zok :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Breki,
ezeket én is néztem, de hát mind budai, és legtöbben a pesti oldalról jönnének....
Mieza előtt a Mammutban volt, Eszter foglalta a helyet, de akkor még csak egy gyerkőc volt (Marci), pár kismami és pár várakozó, össz talán ha 15-en lehettünk...

Kubu, Andi, mindenkimás,
nekem is jó akár az Ikea is, az Örs elég sok embernek közel lenne.
(mi meg még jól megvásárolnánk amiket kinéztem Mócinak :lol: )

Kép
judit0713

Ha a Dzsungel Kávézó szimpi, van még 30 főnyi helyük szombatra :D
Csak akkor holnap zárásig le kell véglegesítenem.
A Bár részt ajánlják ilyen célra. Ha valaki enni szeretne, akkor az is megoldható, az egyik helység totál szabad még, és tudnak nagy asztalt csinálni, hogy mindenki mindenkihez hozzáférjen...

Nekem mindegy, csak ha már ide feltettem, akkor fel is hívtam őket!

Szóval ha szeretnétek, akkor sikítsatok, és lefoglalom!
Nincs kötelező fogyasztás!!!
Mindenki azt fogyaszt amit akar, és annyit amennyit szeretne.

pusz

eszter82
Budapest

ANdi, amúgy, én ekkora pocakkal nem szívesen mennék sehová egyedül, tehát Rnek sztem most melletted a helye.. és ha a sok csini lányra gondol és nem a teákra??? :lol: :wink:
ann74

Andikám,inkább csak a csalódottság :)
Szegény Judit úgy örült,hogy akkor sikerült találni valamit ennyi helyre,és köszönöm is neki,hogy próbálkozott,mert nem egyszerű!

Csajok,menjünk ikeázni!
Onnan tuti nem néznek ki minket,inkább örülnek,hátha felvásároljuk az áruházat ennyien! :lol: :lol: Talán attól tartva,hogy ellenőrzés,még jobb lesz a kiszolgálás! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter: nekem nagyon megfelel!!! ;)

aki meg felfüggesztené aznapra a diétáját,ajánlanám az egyik desszertet... :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:
Volt,hogy csak amiatt bementem :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Azért Csajok, nem semmi, hogy idáig ha az ember elment volna egy étterembe akkor a kínálat/ár/helyszín volt kb. az a tényező amit figyeltünk..... az, hogy kinézzék az embert majd a gyereke miatt bárhonnan is azért elég fura lesz megszokni..... :shock: :shock: :shock: :shock:

Bár pár hónapja pont a repülőgépekkel kapcsolatosan lehetett ezügyben olvasni, hogy sokan pampogtak miatta, hogy zavarja a gyerekek hangoskodása őket a repülőn :shock: :shock: :shock:

Na mindegy.. majdcsak megoldjuk azt is valahogyan... :wink: :wink: :wink:

Jöhetek egy képpel???
Iza-királykisasszony cecccccabirodalma..... :wink:
Kép

andrea-1

Ja,és Eszter: a lényeg,hogy a bár-rész nem olyan sötét,amit írtam,az az éttermes asztalosra vonatkozott :)

szeretek ott lenni,néha még "villámlás" is van,amolyan trópusi viharral,de eső azért nincs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,csak hangeffektek ;)
Vendég

Nagyon klassz lett Izabella-birodalom!!! :D :D :D

Én is olvastam ilyen híreket,de nem repülőről,hanem amúgy :?

Viszont akkor tudok ajánlani még egy éttermet (későbbre,nem találkára),ahol tündéri pincér van,a mellettünk levő asztalnál egy kedves pár ült,egy kislánnyal egy etetőszékben,és a pincérnek kivették a gyereket,és ő a karjára ültetve mutatta körbe neki a helyet,nagyon aranyos volt!!!! És a főnökétől se kapott ki ;)

Máshol meg csúnyán néznek,ha sírni "merészel" egy kisbaba....
Vendég

Juditkám: nekünk is van még 1 ikejjjjás vásárolnivaló-adag majd valamikorra.... :wink:

Ann: ha ez itt most nekem szülés előtt 6 héttel a csajokat sítölné a derekát szegném, az tuti!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku: milyen desszert az, kivele ??? Most pár napja kívételesen kívántam az édességet... tegnap be is nyomtam 3 gombóc fagyit!! :wink: :wink: :wink: :wink: Cukor-IR bekaphassa..... :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andi: hát az ő Profiteroljuk isteni finom!!! :D :D :D
Mi ex-kollégákkal jártunk oda,mikor összegyűlt egy kis közös pénzünk,így még költeni se kellett,és nagyon jókat kajáltunk,én azóta mindig ugyanazt.... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

No és a főnökasszonyom mondta akkor,hogy azt kóstoljuk meg,milyen jó! Én már nem nagyon győztem (iszonyú nagy adagokat adnak!!!!),de bevállaltam,és nagyon ízlett! :)

Ja,egy jótanács: ha valaki ott csülköt rendel,számoljon vele,hogy utána egy hétig azt eszi majd! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Volt egy kevésbé kedvenc helyettesem,aki nagyon sokat bírt enni,és hát mondta a pincér,hogy nagy adag,de bevállalta,hát a felét se ette meg helyben,de szerencsére el lehet csomagoltatni a maradékot. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

kubu: Hát nem semmi éjszakátok volt. Szerencsére Barbus még nem nagyon hányt, de annyira nem is vágyom rá. Ikea nekem egy kicsit túl messze van.

béku: Én nem is tudtam, hogy van az ikeának játszós helye, kétszer voltunk ha jól emlékszem. Egyébként kismamaként a piknik sem ideális, bár én nem voltam az a nehezen mozgós kismama, nem tudom ez mitől függ. Én végig be tudtam pl. kötni a cipőmet is. Lehet hogy tetszene Barbusnak a teázó is, csak mellette meleg teát inni, hogy ne borítsd a nyakába! Még a reggeli teánkat sem hagyja hogy megigyuk, mindig kotornia kell a bögrében a kanállal. De én azért tudnék mit fogyasztani, szóval nehéz a döntés. Nehéz őfelségét 1 óránál tovább lekötni egyébként, ennyiből talán jobb lenne valami játszós hely. De a baby szitter felajánlást vettem, egyszer elmehetünk és akkor majd jól te-apára bízom a lányom, hagy edződjön. Egyébként nekünk azért maradt el a 10 éves találkozónk, mert nem nyilatkoztak a többiek, hogy mit szeretnének, én találtam egy tuti helyet, ahol kedvezményt is kaptunk volna, erre elkezdték húzni a szájukat. Mondtam akkor nincs találkozó. Ha én meg tudom tenni, hogy 200 km-ről szervezkedem, akkor legyen bennük annyi, hogy vagy segítenek, vagy eljönnek. Szóval megértelek. Bár én még mindig tartom magam ahhoz, hogyha nem tudom lekötni Barbust, akkor fél-1 óráért meg minek menjek, mikor úgyis csak a gyerek után fogok rohangálni. Sajna mi már mindent ezzel a szemmel nézünk.

Kpn-nek én is gratulálok és siessenek haza!

Ne vitatkozzatok gyerekek, ennyit nem ér az egész. Csak az a helyzet, hogy nem szeretnénk (és azt hiszem a többi gyerekkel érkező anyuka nevében is mondhatom), ha a mi játszani és rombolni vágyó gyerekeink miatt nem lehetne beszélgetni vagy ilyesmi. Tényleg tornádók tudnak lenni, ha beindulnak, már Barbus sem olyan nyugodt, mint Miezáéknál volt (mondjuk már akkor sem volt teljesen az). Szóval a kavarás igazából miattunk van, de majd megértitek ti is, ha már ilyen korúak lesznek a gyerekek.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: nem vitatkozunk, csak máshogy nézzük a dolgokat :wink: :wink: :wink: :wink:
Amúgy nem is baj, ha látjuk a kis hurrikánokat meg Barbust hogy milyen, legalább szokjuk az ívet... hogy mi vár ránk.. és majdan Mindenkire :wink: :wink: :wink: :wink:

Ikejjjjában több helyen is lehet játszani: fent a kajálós részen az asztalok mellett van kialakítva valami játszós rész, lekerítve... de nem néztem idáig meg részletesebben :shock: :shock: :shock: ... meg van a fszt-en a wc-knél az a labdás megőrzős trimbolda .. meg most kitettek egy lcd tv-t is kis székekkel ahol mesét szoktak nézni az aprótalpúak.... :wink:

andrea-1

Vicky: edződés kell mindannyiunknak,úgyhogy nem is baj,ha jön a sok kis tornádó! :D :D :D

Az éttermek meg kössék fel a gatyájukat,és tanulják meg,hogy gondolni kell a családosokra is ;) :D :D

Párom is csak edződjön,majd felváltva rohangálunk Barbus után :D :D
Túl nagy tapasztalata még nincs,de ideje hogy legyen,főleg hogy nekünk is lányunk lesz! ;)

Szerintem nem para,hogy jönnek,hisz Miezánál is nagyon jól elvoltunk!! És hát a sok anyuka-jelölt is úgy örült,hogy lehetett babázni :) :)
Vendég

Andi,
korrigálnék, elméletileg fenn volt 2 játszós az étteremnél illetve a labdás, de az korhatáros (M még talán nem is veheti igénybe).

na felébredt kisasszony

kubuspace

Kubu: hát nekem 1 játszós rémlik csak a kajálósnál, de lehet hogy aztán tényleg 2 van :)..... eddig ugye nem figyelgettem ezeket.... :lol: :lol: :lol: :lol:
A pinki-kuktától behaltam!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Lányok,nincs már fent 2,egy kisebb valami van,arra írtam,hogy a területét is lecsökkentették...

Legalábbis 1 hónapja benéztünk doki után kajálni,és a mellette levő asztalnál ettünk,így ráláttunk ;)
Persze gyerek addigra már nem volt benne :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andikám!
:D :D :D :D :D :D :D :D nagyon szuper lett a Cica-Iza szoba :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Alig várom azokat a képeket, amiken már Iza is ott rúgkapál a kiságyban :D

eszter82
Budapest

Lányok! Én nem tudok menni a talira egyéb okok miatt! Sajnos! :(

De most, hogy így végig olvastam az oldalt...hát nem tudom megállni :oops: :oops: Előre is elnézést kérek!

Szóval van 30 ember. Ebből 2 ember vállakozott rá, hogy megszervezze. Végre a sokadik helyen megfelelő a hely, ár stb. Le lett foglalva névreszólóan. És akkor jön a kavarás, hogy mégsem jó... Ennyi emberre igazán nehéz olyan helyet helyet taláni ami mindenkinek megfelelő!

Nem annyi lenne a lényeg, hogy zárt hely legyen és lehessen nyugodt körülmények közt beszélgetni, meg, hogy ne legyen drága?

Mégegyszer bocs :oops: :oops:
Vendég

Oké lányok, csak dumáljuk meg mikor és hol és ha az én tornádóm nem lesz náthásabb, akkor megyünk. Az ikeához viszont fuvart szeretnék, mert ugyan nem macerás, de a hév+ metró elég hosszú út.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?