Ne csináld, Maci, lesz csomó babakocsi!
Én a rossz időtől félek.
Nem sok jóval kecsegtet az időjárás-jelentés... Ne tegyük át egy héttel későbbre?
Valami kekszet vagy ilyesmit hozz akkor, ami nem nehéz.
Baszter, most jöttünk haza a tescoból, és nem vettem műanyag tányérokat, poharakat!
Annyira likas a fejem!
Már kezdtem összepakolni a cuccokat, a gyerekeknek bekészítettem 2 zacskó kölesgolyót, azt ne hozzatok! Különben van ott is bolt a közelben, szóval le tudunk ugrani, ha valami kéne. Megpróbálok előtte venni kókuszzsírt, és akkor lehet kókuszzsíros kenyeret enni mondjuk snidlinggel, imádom!
Mit szóltok hozzá? Akkor valaki hozhatna kenyeret is.
Hú Kriszta, akkor tudnánk miről beszélni!
Az én férjem teljesen kivan tőlem, hogy mindig valami újabb egészséges dologgal állok elő, ami ugye többe kerül jóval, mint a megszokott. Kivétel az ecetes, szódabikarbónás, mosószódás takarításom, aminek meg a szagát utálja (ecetnek).
Az a gond, hogy ha webáruházból rendelek, neki kell fizetni, mert ő könnyebben tud utalni, így viszont nem lehet eltitkolni az árát, vagyis nem beszélni róla...
Különben lökött, mert a shea vaj 2000.-, tök szépen rendbe hozta Samu arcát, és a szteroidos gyógyszertári krém is több volt, mint 2000.-, és még gáz is. A másik, amitől rosszul van, hogy a kertes házban kertészkedek, mert miért nem pihenésre használjuk?!
Mondtam neki, hogy inkább örülnie kéne, hogy lesz Samunak bio zöldség, én meg égetem a kalóriákat az ásással,... Szerintem fél, hogy majd neki kell csinálni a végén.
Ha megbízható, csak természetes alapanyagokból készült dolgokat keresel, itt minden bevizsgált:
http://bionom.hu/biobolt?evp=20038&evp=20038 Ja, de innen küldtem az olajat is, mindegy!
Nagyon édesek a képek Kristófról! Tényleg nagyfiú. Értelmesebb fejet vág, mint Samu, ő még babásabb. Bár lehet, hogy a frizkó miatt látom így...
A második képe nagyon huncut.
Olyan cuki dolgokat írtál Kristófról! Olyan szuper ez az időszak! Samu most azt kezdte, hogy ha örül, térden állásban ugrál a fenekén, annyira bírom.
Ő még a zenélőivel nem énekel együtt, csak a ritmust veri a kezével, azt sem mindig pontosan.
Meg múltkor képzeljétek, vacsoráztunk, ő meg elkezdett énekelni, és mutatta a hozzá való mutogatást! (Bevallom, anélkül nem ismertem volna föl a dallamot, hát még a szöveget...
)
Nadi, sajnálom a náthát.
Majd a sós levegő...
Lehet, hogy most nem megyünk, még annyira nem tudom, mi lesz, hogy lesz ezen a héten. Samu tényleg tündér, ahogy bírja a strapát mellettem. El vagyok kényeztetve vele.
Már kijött a másik fölső egyes foga is, de a többi még csak dudorodik. Szerintem amíg azok nem bújnak ki, az orra valamennyire folyni fog, de nem vészes szerencsére.
Csak kétszer kell 1 év alatt az agyhártyást? Mindegy, mi már várunk.
Nekem az a Pikleres dolog kicsit humbuknak tűnik. 7 alkalom 11ezerért, és amit nyújtanak, egy biztonságos szoba, ahol a gyerekkel nem csinálnak semmit, hanem hagyják felfedezni. Hmm, ide is jöhettek, a nappalink tök jó kis bababirodalom, a kertről nem is beszélve, nem kérek érte pénzt.
Fú, szétdurran a cicim a tejtől, amióta nap 1-2 alkalommal többször szoptatok.