Új privát üzeneted érkezett!

húúú,én is nagyon várom már a friss híreket!!! ;)

Sajti: köszi,szerintem tuti segít majd a kalmag ;) :D :D :D
tudom,hogy egyéb baj nincs,úgyhogy segíteni fog :)
Vendég

Párom csodaszépen indított ma,hozott a piacról friss epret (na jó,sajna ez még nem magyar...),és feltálalta reggelire :) :)

mivel éjszakánként sokat vagyok fent,nem bírtam kora reggel kelni,ahogy Ő,így ágyba kaptam a kajcsit :D :D :D
Vendég

Sziasztok,

mindig mikor nem vagyok akkor történnek a nagy dolgok :D na nem baj csak jönnének már a kpn meg a kisbaba hírek, nagyon izgalmas

Sajtikám, hát ebben igazad lehet az álommal kapcsolatban, erre nem is gondoltam de van benne valami, úgy éreztem én már, hogy minden fájdalom, szenvedés megszűnt feloldódott abban a pillanatban mikor megtudtuk, hogy sikerült de ezek szerint azért feltör néha a tudatalattiból.

Kisbéka, ez aztán a szép reggel eper az ágyba a kedvesedtől :) Isten tartsa meg a szokását.

Evolet, a tali ha minden jól megy akkor egy kávézóban vagy étteremben lesz és nincs fix költség hanem olyat szeretnénk, hogy mindenki annyit fogyaszt amennyi jól esik, így árban magadnak tudod szabályozni mennyit költesz.
pannik
Budapest

Pannik: este is meglepett,akkor egy dobozka áfonyát hozott,mert tudja,hogy imádom,és volt egy elszólásom,hogy nagyon várom már,hogy lehessen kapni :D :D :D

ő meg elsurrant a tesco-ba,és hozott,mert emlékezett rá,hogy látta :D

ma meg valami sütit sütünk,már tegnap is akart,de nővérem minden alapanyagot felhasznált tegnap a vendégei miatt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kpn-nel mi lehet már? Remélem már kint van a baba. Nagy kegyetlenség lenne egy több, mint 12 órás vajúdás. Bbbbrrrr
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: hát remélem,hogy csak azért nincs még hír,mert pihennek,vagy örömködnek a babával :D :D :D
Vendég

hát tűkön ülök

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jöhetne már valaki a jó hírekkel... remélem minden rendben van
pannik
Budapest

Lányok,
Köszönöm a madárfiókás linkeket, úgy tűnik, jól érzi magát, már csipog a kajáért és verdes a kis szárnyaival…
Azt nem tudom, hétközben mi legyen vele, mert gyakran eszik, lehet visszük munkába :)
Azt hiszem, megtaláltam a fészkét is, magasan van a házunk fölött, nem tudjuk visszatenni és nagyon meg is tépázta a szél.
Remélem túléli…

Vikus
Ne add fel!!!!

Béku
Dokid nem szokta nézni, hogy keményedik-e a hasad?
Tőlem kérdezte, de én nem tudom, milyen az, mondtam, hogy nem tudom, megtapogatta és mondta, hogy nem.
Kissrác egy hét után hagyott aludni, végre nem 3 órákat aludtam, így egész más a világ… :)

Mieza
Jó tudni, hogy ilyen betegség is létezik…
Akkor ez bármikor előfordulhat? :(

Pannik
Sajnálom, hogy a galambotok nem maradt életben, én nagyon drukkolok ennek a kis picinek…
Férj mondta, hogy ne kötődjek hozzá nagyon, de hát annyira elesett szegény…
Ha kint hagyjuk, biztos halál…
Szörnyű ez az álom!!!
Az első trimeszterben nekem is voltak ilyenek, volt, hogy magamon csináltam császármetszést és egyéb szörnyűségek (de ott is kifejlett, egészséges baba volt…), de szerencsére megszűntek. Remélem nálad sem tartanak sokáig!
Fura, azóta nem is álmodok a picivel…

Andi
Nagyon várjuk a híreket!!! Én is azt hittem, hogy reggelre már tudni fogjuk…

Sajti
A csőre alapján tuti rovarevő, talán feketerigó lehet, mert abból nagyon sok van a kertünkben.
De apu sem tudta megmondani, pedig ő biológia szakon végzett…
Írták azt is, hogy szőlőcukorba kell mártogatni a kajáját, szóval okosat mondtál…
Jössz a talira, ugye???

Kép Kép
estrella22

Figyelem, figyelem.... szóóóóóóóóóógálati közlemény!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma reggel 9.45-kor megszületett Milos Baba 3850 grammal és 55 centivel ...... és rengeteg fekete hajjal!!!!
[/size]

Nórikám Drága! Itt is nagyon jó egészséget és hosszú boldog életet kívánunk Nektek!!! ÉS nagyon-nagyon gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Estrella:kedden megyek dokihoz,több mint egy hónapja nem látott...

Manuális vizsgálat "szokott" lenni,méhszájat néz,meg szívhangot hallgat,és azt mutatta meg kétszer,hogy meddig ér a méhem,mondta hogy jó nagy.
No akkor most milyennek fogja találni?! :lol: :lol: :lol: :lol:

Az UH-os nő azt mondta,jó husi Maja :lol: :lol: :lol: :lol: Nem tudom,hogy csinálja,de a lényeg,hogy ha nekem nincs is étvágyam, Ő megfelelő mennyiségű táplálékot szerez magának :D

Valaki kérdezte már a haskeményedést,de én is mondtam,hogy nem tudom,mi az,talán nincs...
De azért klassz lesz,ha már nem lesz ilyen beton keménységű, és le tudok ülni úgy,hogy nem nyom :D :D

Engem hagy aludni Maja,a hólyagom nem hagy :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: sajnos nem vagyok olyan jó alvó,hogy vissza tudjak aludni,miután kimentem mosdóba...

Már én is tűkön ülök,jöjjön valaki a hírekkel!!! :D :D :D
Vendég

Jujj de jó!!!!

Kpn: Hatalmas gratula Milos babához!!! Isten hozta ezen a csodálatos világon!! Sok boldogságot,és sok tejecskét a manónak! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Jaj Istenkém,potyognak a könnyeim!!!! :D :D :oops: :oops: :oops:
Vendég

Upsz,ez jó nagy lett.... :oops: :oops:

De azt hiszem legalább ekkora az esemény is :D :D
Úúúúúgy örülök,remélem kapunk majd képecskét is!!!
Vendég

Kpn,
übermegagigahatalmas gratula Miloshoz ! Remek méretek ! nagyon sok boldogságot jó egészséget és sok sok tejcit kívánunk !

kubuspace

Gratulálok Milos babához! Én nem gondoltam komolyan a 12 órát!
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!!!

Micsoda hírek vannak!!!!
Kpn:
Hatalmas nagy gratuláció Milos babához!!!!Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcit kívánok!!!!

Andi:
Köszi,a jó híreket!!!

Pannik:
Huhhh,ez nagyon szörnyű lehetett átélni,akár még álomban is,de a lényeg,hogy jól végződött.
Nagy esély van rá,hogy kedden a BMC-be testközelben drukkolok Nektek!!! Még csak kettőt kell aludjál és láthatod a pulzáló kis babácskádat!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

sajt@: Tigriske most nem rakott fel új képet a csajokról.
vicky79
Budapest III. kerület

Hatalmas gratula Nóri, Isten hozott Milos!!! :)

Kép Kép
estrella22

KMP: Gratula Milos babához! Anyának babának jó egészséget kívánunk![color=orange][/color]

MILOSBABÁNAK:

"Azt kívánjuk mind-mind
itt e szép napon:
Ragyogjon rád napfény,
boldog légy nagyon.
Szíved sose féljen,
bánat sose érjen,
szerencs kísérjen,
minden utadon. "
evolet
Szolnok

Nórikám gratulálok!
Isten hozott köztünk Milos baba! Szép, egészségben, örömben gazdag, hosszú életet kívánok!

Kép
judit0713

Lányok,
Vakvarjúék le se szarnak minket (bocsi, de utálom ha egy érdeklődő e-mailre még ennyit se reagálnak hogy nincs hely, stb...)

Szóval a végleges tali helyszín és időpont:
Április 16. szombat, 16:00, Sirius teázó

A beugró 600 ft/ fő, amit le lehet enni-inni!!!
http://www.sirius-se.hu/teahaz/

Evolet, gyre te is ha tudsz!

Franci,
én örülnék ha hoznád Gergőt, de szerintem Marcus méginkább odalenne!!!

Kép
judit0713

KPN: Isten hozta gyermeked ezen a földön, minden-minden jót kivánok! (hm a szemem nem csalt: kb ilyen méreteket gondoltam!)

Judit! Ment neked egy fontos pü.

Most orgonás koncertre megyek és holnap jelentkezem

üdv kispatak
Vendég

Breki,
köszönöm a segítséget!!!
Jujj, nagyon rossz lehetett így ez a 4D :( :( :(
De a lényeg hogy Majával minden rendben van!!!
Kertész volt már dolgozgatni?

Estrella,
remélem sikerül megmenteni a kis fiókát, nagyon kis aranyos!

Andikám,
köszönjük a jó híreket!!!

Mieza,
szerencse hogy ilyen jó gyermeketek van, nagyon szépen bírta a kórházasdit!
Hááát, lehet hogy engem is vitt volna a mentő a gyerekemmel együtt ájultan :oops: :oops: :oops:

Bocsi lányok,
nem tudok most mindenre reagálni, hulla vagyok, de anyumék már nagyjából rendben vannak...

Kép
judit0713

KPN gratulálok Milos babához! Nagyszerű, hogy végre megérkezett a sok várakozás után.
pannik
Budapest

Judit: nincs mit :)
már nem kesergek,megyünk újra-máshova ;) :D

a keményedés miatt azért persze csak rövidebben,de úgyis értenek hozzá,fogják tudni,hogy meddig lehet.

Amúgy erről jut eszembe,hogy már 15 hetesen is volt ilyesmi,a Genesisben mutatta a nő,hogy a méhem összehúzódott,Majának hirtelen összement a lakosztálya :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor nem mondták,hogy ezzel kell valamit csinálni,én meg magamtól nem tudok ilyeneket.

Sirius klassz lesz! :)

Kertész itt volt tegnap reggel 8-tól délután 4-ig,úgyhogy szépen ledolgozott egy munkanapot,nagyon rendes,dolgos ember, tényleg szimpatikus,és jó munkát végzett.
Mondjuk hatalmas a kertünk,úgyhogy még fog jönni párszor,de jó látni,hogy a hozzáértő kéz milyen könnyedén oldja meg azt,amivel mi egy teljes napig szenvedtünk (pl. borostyán)... :D

Ez az ember épp csak ebédelni állt meg,meg egy teára,amire rábeszéltük. Semmi lógás :D
Mondjuk minden ablakunk a kertre néz,így nehéz elbújni,de csak viccelek :D

Most folytatjuk párommal,persze nekem csak nézni szabad,el lettem tiltva,no meg dirigálhatok,mit hova segítsen elültetni :D
Vendég

Hatalmas gratula Milos babához!Anyának és babának is jó egészséget kívánunk!

Kép
Kép
missancsi

Isten hozta Milos babát!

Irigykedem a teázó miatt...én sajnos nem tudok menni, kutyaiskolázunk minden hétvégén, pont jövőhéttől...de majd számoljatok be!
Vendég

nóri
gratulálok Milos babához, sok tejet nektetk.

andi
nem is írtam a múltkor hogy örülök hogy már Albert herceggel is gyakoroltál:)

ha megengeditek közzé teszem a hétvége termését ....

Kép almás teritő

Kép táska , már csak a fogókra kell varrnom valami kis apróságot és teljesen kész lesz az is

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: hol tanultad ezt a sok szépséget elkészíteni? :D
gondolom valami alapok azért kellenek ehhez :D
Vendég

nem akarok túl ... lenni, de a véremben van a varrás, nagymamám, anyukám, nővérem varrni tanultak, én csak kicsit még általánosban valami szakkörön meg aztán sok újságból és most meg a tanfolyamon amit írtam hogy jártam egy 10alkalmasra, és mostmár könyvekből meg netről mintákat töltök le és azok a támpont meg a kiindulópont.
nagyon élvezem mondanom sem kell....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Klassz lehet csinálni :)
Én eddig a horgolásig jutottam el,de ha már van egy varrógépem,majd elvégzek egyszer egy tanfolyamot :D

Mindenesetre nekem nagyon tetszenek! :)
Vendég

Zsuzsak duplán jó lenne ha jönnél kedden, egyrészt nagyon jó lenne találkozni másrészt ez azt jelentené, hogy indultok, hajrá kezdés :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lukácsné nagyon szépek az alkotásaid

Kár, hogy a Vakvarjúban ilyen bunkók és így nem oda megyünk, de jó a teázó is végül is tényleg mindegy a helyszín
pannik
Budapest

Nóri!
HATALMAS GRATULÁCIÓM MILOS BABÁHOZ!! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!

Evolte!
Mi Szolnokról megyünk, ha gondolod jöhetsz velünk :lol: :lol: :lol:

Kisbeeka!
Sajnálom az uh-t, de majd legközelebb biztos szupi lesz!

gyoreneildi

most jutottam csak gép elé, gondoltam hogy itt lesz a nagy hír :-)

Nóri,
gratulálok Milos babához, jó egészséget és sok örömet kívánok nektek. remélem hamarosan sok tejcsid is lesz. :-)

Judit,
köszi hogy intézkedtél még így a költözés mellett is, remélem Anyukádék jól viselik majd az albérletet!!!

Andikám,
köszi a jóhírt!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

KPN: sok boldogságot kívánok nektek a kisbabához!!!

Vikus: ha elkezdődött a mellfájdalom, az jó!!! A megemelkedett progeszteron miatt van (ami az Utróban is van), ami megtartja a méh nyálkahártyát.
Amikor a szervezet rájön, hogy nincs baba, akkor leállítja a progeszteron termelést (a sárgatest termeli amúgy egészen addig, de innentől elsorvad, ha nincs baba), és lassan elkezd leválni a méhnyálkahártya, és végül távozik mensivel.
Mellfájdalom a legtöbb terhes nőnél van, pont a progi meg a HCG miatt, mert nem áll le a termelődésük.
Én meg állandóan azért rinyálok, mert elkezd csökkenni a mellfeszülés, ami azt jelenti, hogy csökken a progi, én meg ebből tudom, hogy meg fog jönni.
De állítólag ilyenre is volt már példa, és valaki mégis terhes volt.
De a weborvos szerint sem jó jel, ha megszűnik a mellfeszülés, és visszacsökken a mell-méret. Ez egy anti-terhes tünet. :)
De mondom, még ez alól is vannak kivételek.

Én jól vagyok, bár cicifeszülés a pattannások megszűnőben.

Kép
lujzici

Sziasztok!

Lujzici!
Ne izgulj a csajok itt korábban már irták,nem kell non-stop fájnia!
:D
Pattanásom nincs!
szúrkálások vannak!
vikus82

Vikus: ez szuper! Egymást vigasztalgatjuk! :D :D

Kép
lujzici

Kellemes Vasárnap Estét Mindenkinek!

Először is KPN-nek jár egy hatalmas gratuláció a „pici”Milos babához! Sok tejcit, jó egészséget kívánok mamának és babának egyaránt! :lol: :)

Kisbeeka: pocakkeményedéssel tényleg vigyázz! Magnézium és kalcium segíteni fog! 4D-s uhut sajnálom, még jó, hogy a néni tudta, mit kell tenni ilyen esetben! Vigyázz magatokra! Eper, áfonya, nyaminyami…

Lukácsné: nagyon ügyes vagy! Az én nagyim is végig varrta a fél életét, vagy még többet is, talán érzékem nekem is van hozzá, de bátorságom már kevesebb. :oops:

Lujzici és Vikus!
Ti pár nappal vagytok előttem, Titeket követlek :) holnap megyek 11. nap uhura Sz-hez, remélem jó híreket kapok majd. Dolgozik a szuri, az már egyszer biztos, két-három patim is kijött a héten, pedig ez nem szokás nálam.

Lányok, amikor az 1/3 + 1/3 maradék szurit szúrom, jobban érzem, hogy feszít. A hűtőben tartjuk, és szúrás előtt negyed-fél órával vesszük ki a hűtőből. Remélem, csak a hidegtől érzem másnak (a többit nem a hűtőben tartom, a gyógyszertárban direkt megkérdeztem, hogy ott kell-e) és nincs semmi baja a gyógyszernek, ugye?
thimmy
Gárdony

Thimmy: Nekem nem volt gond a gyógyszerrel, de én minden adagot a hűtőben tartottam. Én még hűtőtáskát is kaptam kölcsön a gyógyszerésztől, hogy addig is legyen hűtve, amíg haza érek. Akkor mondjuk volt vagy 30 fok.

Én nagyon örülök a teaháznak, imádom a teát. Remélem Barbus is hagyja majd meginni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: isteni teák vannak ott,úgyhogy akkor ezt a helyet is imádni fogod! ;)
Már az illatuk mennyei!
Akartam venni tőlük,de elég drága sajnos :(

Persze mást is lehet ott inni annak,aki nem szereti :)
Vendég

Szasztok

Kpn, sok boldogságot és egészséget kívánok! :)

Lukácsné, gyönyörű szépen varrsz, olyan jó lenne, ha én is tudnék! Van egy jó varrógépem, de még odáig sem jutottam, hogy be tudjam fűzni a cérnát. Senki nem ért hozzá, hogy megmutassa. Így most virágok vannak rajta! :oops: :lol:

Thimmy, én is tartottam maradék szurit a hűtőben és semmi baja nem lett.

Húú, most belegondoltam, hogy nemsokára én is megint szúrkálhatom magam... nem vagyok mazo, de már nagyon várom! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Haskeményedés: egész hétvégén ez volt nálam is. Nemtudom ez az idő a ludas-e, v. mi de semmi praktika nem segített..... most is gyötör.... Azért alább-alábbhagy, de mikor bedurvul, az jó szar... :shock:
Remélem holnap már jobb nap lesz ilyen szempontból.

Csajok, ez a teázó dolog nálunk viszont kilőtte Rajót.... :shock: Ne sértődjön meg senki..... de ilyenre nincs az az isten hogy rávegyem..... :shock: :shock: bocsi..... itt max. a vizipipa fogná meg, de azt meg terhesnők között nemigazán akarná (az itthoni is pihen ősz óta).... megnézte az oldalt és ... hát nem .... ez a világ tőlünk nagyon távol áll......nekünk kb. ez a lassulás kategória lenne .... Én még csak hagyján, mert mostanában alapjáraton lassított felvétel lettem.. :lol: :lol: :lol: .... de tőle aztán hallgatnám ítéletnapig.... :? :? Annyit meg az egész nem ér meg, hogy elrángassam magammal azt nézzem, hogy szenved... :shock:
Én meglátom hogy leszek aznap.... attól függően indulok csak neki egyedül... :shock: :shock: :shock:

andrea-1

andi: Pedig hozhatnád Rajót, lefoglalhatná a gyerekemet. Legalább gyakorolna. :D Mi meg úgyis inkább beszélgetni megyünk, bár én a kínálat alapján min. 10-féle teát tudnék megkóstolni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.04.10 18:53-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok,

lehet hogy én is lemondom a szombatot, két gyerekkel egyedül nem biztos hogy be merem vállalni, illetve attól tartok Marci túlságosan bepörögne itt, a zárt, gyertyafényes térben, fél percig nem ülne meg :-(

Ann,
köszi felajánlást, jó ötlet a séta :-)

kubuspace

kubu: Apa nem ér rá a hétvégén? Átsiklottam valamin? Pedig olyan jó lett volna megint találkozni.
vicky79
Budapest III. kerület

Most nézem, hogy nem is ennek van a játszósarka. Hogy fogunk Barbustól beszélgetni? Max. ha a földön ülősbe megyünk (kismamákat mivel fogjuk felnyalábolni onnan? :D ), akkor mászkálhat. Nem akarom megvétózni, de ne sétáljunk inkább az állatkertben (bocsi Judit, tudom hogy sokat egyeztettél miattunk)? Bár a teákat nagyon sajnálnám.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok,nem muszáj ám oda mennünk,tehát aki tud megfelelő helyet,és le is tudja foglaltatni aznapra ennyi főre,akkor annak biztos örülne Judit is.

Én már az elején írtam,hogy totál mindegy,hova megyünk,nem igen fogok fogyasztani,csak miattatok megyek!!

Szóval akinek van jobb ötlete,cselekedjen! :)
Vendég

Vicky,
asszem nem ér rá, vagyis tudom hogy nem ér rá, tárgyalása lesz reggeltől késő délutánig....
majd ha beszélek vele újra akkor megkérdezem hogy meddig is lesz távol.
sajnálnám, de két gyerekkel, főleg ezel a zizzant keljfeljancsinemalszokésfénybőljóllakoméppenháromfogatnövesztekegyszerre gyerekkel se bírok.
tegnap néztem hogy a házatok egyik lépcsőháza előtt egy rakat esernyőbabakocsi volt kidobva, bizisten meg akartam nézni csak éppen késésben voltam az óráról :-)

kubuspace

Én sem akarnék vétózni, meg belepofázni, főleg, hogy a szervezésben nem vettem részt, de volt egy ötlet nem is tudom ki (talán Zsuzsó írta??) Millenáris... szar idő esetén meg Mammut.... az el lett vetve teljesen? :shock:

andrea-1

Az a baj,hogy mindenki csak arra a 2 helyre szavazgatott,ezekről én nem sok véleményt olvastam,gondolom ezért nem lett továbbgondolva...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?