Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi: nem,orvoshoz hál' Istennek nem kellett,a nő szerint ez "normális"...
Kedden úgyis jelenésem van a dokinál,akkor szólok neki róla.

Most abban bízom,hogy a sok magnézium tényleg segít! Talán csak beképzelem,de már este is jobbnak éreztem (rögtön utána bevettem egyet).

Ez Dunakeszin volt a Buy-Way-ben.
Vendég

Hozok egy képet a BMC sikerességéről. Balról jobbra: Remény Ádija (első lombik utáni fagyasztott beültetés), Colin Ákosa (1. inszem) és az én Barbusom (4. inszem). Ilyen sikeres kezelést kívánok minden babára várónak.

Kép

béku: A magnerotban van tudtommal a legtöbb magnézium, én 3000 mg-ot szedtem belőle (napi 6-ot). Azt nyugodtan szedheted ha keményedsz, csak számíts rá, hogy nem leszel agyilag valami friss.
vicky79
Budapest III. kerület

Ann, persze pihentem :) Egyébként ma sem vagyok a toppon, egy tányér repült ki a kezemből valahogy amikor szedtem ki a mosogatógépből. :oops: :roll: :lol:

Béku, a magnézium tuti segíteni fog. Mentek majd még mégegyszer 4D-re?
Vendég

Vicky: akkor ettől vagyok ilyen kába? :D

Másik fórumon a DM-eset javasolták lányok,így olyat vettem,ebben kapszulánként 375 mg van,ami elvileg az ajánlott napi mennyiség, most ennek a háromszorosát szedem.

Lehetséges,hogy ettől hányingerem legyen?
Most szedek külön vasat (folsavval),meg ezt,és reggel egyszerre vettem be,így nem tudom,melyik volt rám ilyen hatással,de már kerestem a megfelelő helyet,ha távozna a reggeli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon jó kép Barbusról! :)
Vendég

zsu: Erről a tányér dobásról eszembe jutott egy sztori. A barátnőm nagyon összekapott a férjével, akiről tudni kell, hogy nem az a haragos típus. A barátnőm dühében földhöz vágott egy poharat, mire kijön a férje a szobából, hogy "Elejtetted drágám?" :D Hát majdnem kapta a szeme közé a másikat.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsi: remélem :)
Hát anyum megígérte,hogy elvisz a Genesis-be,látta rajtam a csalódást :(

mivel a dokim egyszer se néz UH-gal,csak kézi vizsgálat van, máskülönben nem láthatom.

De arra jól felkészülök,hogy erősen,egészségesen menjek,eddig még nem volt gond,bár mindegyik vizsgálat nagyon fájt,de azt hittem ez a természetes.

Azért örülök,hogy ettől lehet jobb :D :D :D
Már ez is áldás :)
Vendég

béku: Én a 3000 mg magnéziumot szedtem és még egy cordaflex nevű vérnyomás csökkentőt (a 120/60-as vérnyomásomra), mert ennek van méhizom lazító mellékhatása. Hallod? Nem értettem meg a reklámokat! A filmeket is úgy néztem, hogy a végén a párommal raktuk össze. És én még diplomamunkát akartam írni. A hányinger szerintem inkább a vastól lehet, bár azt nem tudom, mert nekem azt nem kellett szednem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, ez jó! :lol: :lol: :lol:

Béku, nekem amikor a vasat kellett szedni, akkor mindig hányingerem volt és sokszor fájt a gyomrom!
Vendég

Zsuzsi: no akkor a vas lesz a ludas,azt pár napja kezdtem újra szedni,eddig pihentettem (doki nem fog örülni).

már tegnap is észrevettem,hogy picit hányingerem volt,de azt gondoltam,csak az idegesség (a babára nem foghatom,mert nagyon könyörületes,semmit se küld vissza ;) ).

A gyomrom is fáj napok óta,sőőőőt,amolyan hasmenés-félét is többször tapasztaltam,ez mind kb. azóta...

Vicky: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kb. ilyen vagyok én is mostanában :D
Meredek a TV-re,párom tesz egy megjegyzést a reklámra,én meg azt se tudom,mit reklámoztak,mit kellett nézni.
Egyből jön a kérdés,hogy: de hát a TV-t nézted,nem? :lol: :lol: :lol: :lol:
Na ja,arrafelé meredtem magam elé,de a tudatomig nem jutott el semmi.

No akkor felkészítem páromat,hogy eztán csak rosszabb lesz,mert a magnéziumról már tuti nem mondok le :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majd elmeséli,mit láttam :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csak gyorsan, most értünk haza :)
Megyek fürcsizni és pihenni :)

Szerdán este Albert begörcsölt a kezemben, leállt a légzése egy pár (3-4) másodpercre. A Bethesdába vitt a rohammentő. Ott minden kivizsgáláson átestünk. Nagyon egészséges, mindene negatív lett. Van ilyen babadolog, aphnoe, ami légzéskimaradás. Általában ha az agy nem olyan gyorsan fejlődik mint a tüdő, vagy fordítva, akkor a szervek nem adnak pontos jelet egymásnak. Ijesztő, de amíg nem kékül a baba, addig nem okoz gondot, vagy károsodást, előbb-utóbb vesz levegőt reflexből, mint amikor mi befogjuk az orrunkat. Mondjuk amikor merev a gyereked a kezedbe és nem vesz levegőt, azért elég ijesztőnek tűnik. 5-en voltunk a szobába, abból 3-nak ugyanez volt, elég gyakori a babák körében. Kinövi.
Albert fejlettebb a koránál, neurológiailag is egy 3 hónapos szintjén van. A combcsontja már csontosodik belülről, ezért is fordul már minden alkalommal, a szemkontaktus, a környezet figyelése..stb. Talán emiatt is lehetett.

Közben full hasmenés lettünk, de ez a sötétzöld kaki már itthon kezdődött.… Rotára kétszer is negatívak lettünk, így ezzel nem tudtak mit kezdeni, mert Albert nagyon nagyokat eszik (mindig 120 -150 mleket), sokat hízik, már 5, 3 kg vagyunk.
Amíg nem lázas, amíg nem fogy, addig majd megoldódik, az anyatejes babáknál van ilyen. (És a Rotán kívül már csak 130 vírus van, ami okozhatja…)

Aztán a vizeletvizsgálata mutatott bacit, ezt elküldték tenyésztésre. Igaz, nagyon minimális mértékben tért el, de meg kell nézni. De akár a széklet is beszennyezhette a mintát, mivel hasmenéses. (ezért két minta lett véve). Hétfőn lesz eredmény, akkor be kell telefonálnom.
Mert van egy pici vesemedence tágulata (mint minden harmadik embernek), de a bacis piss okozhat fertőzést, gyulladást, ezért ezt még várjuk.

Szóval, nagy kaland volt. Mellettünk egyébként egy olyan Down baba feküdt, akinek csak minimálisan tért el az AFP-je… Nem riogatásból, csak ez is egy eset.

Albert nagyon élvezte, ajtó mellett voltunk, szóval annyit nézelődött, bealudt, nézelődött… mindenkire mosolygott, imádta  Az alvási ritmusa se változott, egy szopival 12 óra minden alkalommal meg volt 

Kép
mieza

Vicky, nagyon jó a kép!!!! :-))
ann74

Mieza: örülök,hogy nincs komoly baj!!!

Persze hogy egy anyának ijesztő a légzés-kimaradás... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

mieza: Örülök, hogy jól van a drága. Azért én szívrohamot kaptam volna, pedig tudok róla, hogy van ilyen. Remélem a hasmenés is elmúlik és a talin megnézhetem ezt a nagy fiút. Mondjuk tegnap elkezdett Barbus taknyoskodni, de szerintem ez elmúlik addig. Nem szokott nála sokáig tartani.
vicky79
Budapest III. kerület

Mieza:
Nagyon örülök,hogy minden rendben van Albert babával.Huhh,amit írsz nagyon durván hangzik,nem csodálkozom,hogy megijedtetek.Nekem biztos a szívem leállt volna!!!

Breki:
Én még ilyenről nem is hallottam!!!Sajnálom,hogy nem volt valami nagy élmény a 4D,majd legközelebb biztos jól sikerül és akkor el is felejted ezt a szörnyüséget. :(

Ann:
Terv szerint a következő ciklusba lesz a beülti,ha a 3-napi uh-on minden rendben lesz. :D :D

Vicky:
A kis csibészek így hárman nagyon helyesek.Barbusnak még a szeme sem áll jól,ha pasik közelében van. :lol: :lol: :lol: Kis huncut!!!! :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

zsuzska: Ő az egyik legfuncutabb szerintem. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Béku
Hát ez a 4D-s élmény elég durva…
Én azt hittem, ennyi háton fekvéstől még nem lehet baj…
Kismamatornán is szoktunk háton gyakorlatokat csinálni.

Mieza
Örülök, hogy nincs nagy baj, én nem is tudom mit tettem volna ilyen helyzetben, biztos szívrohamot kapok!

Lányok, van valakinek madárfióka-mentős tapasztalata?
Ma álltunk volna be az udvarba, mikor a betonon észrevettük őt…
A nagy szél biztos kirázta a fészkéből, és a fészket sem találtuk sehol, de szegény már szinte teljesen ki volt hűlve…
Behoztuk, próbáljuk ápolgatni, még a szeme sincs nyitva, én már bőgtem is miatta, hormonok… :(
Kép

Kép Kép
estrella22

Vendég

Sziasztok Csajok!

Béku!
remélem már tényleg jól vagy!!!

Estrella!
jaj szegény madárka!

Vicky!
tényleg nagyon szépek gyerekek!

Hát lányok ma vagyok a 25.napon és kedd óta fáj a mellem és kicsit vizes érzésem van....szerintem ennyi volt...ez sem sikerült! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
vikus82

Lujzici!
hogy vagy?
vikus82

Estrella: szegény madárka...!!

Mi mentettünk már,de az ezer éve volt,nem nagyon emlékszem... :?

Vikus: ne add fel,és ne figyelj jeleket!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzska: köszi!
Vendég

Estrella: nem is a hátonfekvés hossza volt a gond,hisz még alig telt el idő,hanem hogy túl vézna vagyok állítólag... :?
+haskeményedés...

eddig nem tudtam,hogy EZ az. nekem végig ilyen kőkemény volt,ezért nem is gondoltam,hogy ez egy átmeneti valami,amiről szólni kell valakinek :?
Vendég

http://www.babanet.hu/rendelo.php?group=2659

Kicsit lazán kezeli a doki, de ez volt nekünk…

Albert akkor szenzitív és inpulzív…
Ez a legjobb mondat:
„Ez egy eszköz a környezet feletti uralom megszerzésére, mely akkor kezd kialakulni, amikor a kicsi el akar érni dolgokat, helyzeteket, babusgatást, de nincs meg hozzá a szükséges motoros készsége( járás, beszéd), ereje, gyakorlata, ismerete.”

Köszönöm mindenkinek a drukkolást!!!!

Vikus, ne add fel!!!

Barbus meg gyógyuljon meg, szeretnénk menni a talira és bemutatni Bercinknek :)

Kép
mieza

sziasztok,

Béku nagyon sajnálom a történteket, rossz érzés lehet eszméletet veszteni mikor néznéd Maját. Remélem a magnézium segíteni fog.

Mieza örülök, hogy otthon vagytok és hogy minden rendben, remélem nem fog többé előfordulni.

Vikus, még ne add fel, tudod hogy nem jelent semmit sem a mell fájás vagy nem fájás. még csak a 25-ik napon vagy, reménykedjél még egy kicsit.

Estrella, szegény madárka, volt hasonló tapasztalatunk egy galambbal, sajna meghalt nagyon hamar, nem tudtuk megmenti, járjatok nagyobb szerencsével.
Itt is óriási szél van éjjel 4-kor arra ébredtem, hogy valami iszonyatos csattanás van, ugrottunk ki az ágyból azt hittük ránk szakad a tető, hála istennek csak a kerti bútor asztalát törte darabokra a szél. Utána vissszaaludtam és azt álmondtam megszületett a kisfiunk de a szülés elejére nem ért oda a dokim és baj volt és azt mondták csak a szerveit tudják felhasználni mert vérzik a gyerek és menthetetlen, erre megjött a dokim és nem engedte, hogy bántsák Őt és kiderült makk egészsséges csak egy kis horzsolás volt a fejecskéjén és gyönyörű kisfiú volt szőke hajjal. Képzelhetitek hogy ébredtem ziháltam és vert a víz, bár a vége jó lett de olyan rossz volt átélni. és sajna a szülésből semmire nem emlékszem csak arra, hogy a kezemben tartom. Na vajon ez mit jelent. Talán azért lehetett ilyen álmom mert tegnap kerestem a blogra egy képet a 7. hetes embrióról hogy mégis hogy néz ki, erre képzeljétek feldobott a google egy abortusz utáni darabokban lévő gyereket egy 7 heteset meg egy idősebbet. huh gyorsan bezártam de álmomban fel kellett dolgozni hogy ne ártson a tudatalattiban, legalábbis ezt remélem.

huh bocsánat hosszú lettem :oops:
pannik
Budapest

Béku,
bármennyi magnéziumot nyomathatsz, ahhoz persze kell a kalcium is Nava szerintem a pokolba kívánt ezzel de van olyan kal-mag por amiben a szükséges mennyiségű cucc benne van. én szedtem, nem is volt gondom :-)
ha érdekel szólj.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Zsu, végre jöttél, már hiányoltalak :) örülök hogy itt vagy

Zsuzska, hajrá kezdés, terv szerint 3 nap múlva kell megjönnie?? remélem most nem késik és jövő héten mehetsz a bmc-be 3-ik napira. annyira drukkolok
pannik
Budapest

Vikus,
drukkolok, ne add fel.

Csajok,
mikor lesz a jövő heti tali ? mert jelen pillanatban úgy tűnik egyedül megyek mármint a két gyerekkel és terveznem kell hogy hol parkolok, melyik babakocsit vigyem, stb. stb. stb.

kubuspace

Sziasztok,

na aki emlexik ram, annak biztos viccesen fog hangzani, mindenesetre van egy par "feleslegessé" vált lombikturbozos gyogyszerem, amit szivesen pénzzé tennék, bevallom, jol is jonne:
6 és fél doboz utro (2012-2013-ban járnak le)
5 ampulla agolutin
4 duplaleveles elevit
2 doboz bromo
irjatok az emailemre, ha vkit erdekel,
agi23@hotmail.com
ide nem szivesne jovok fel, mer meghalok bele:(
csok mindenkinek, és oruljetek a sikereiteknek.
cidney23

Kubu: persze hogy érdekel :)
mesélj,mi az? :D
Vendég

Pannik: furi álmod volt!

Ezt nézegesd:
http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38
Vendég

Köszi Csajok! :?
azt nem értem,h pénteken volt az inszme és keddtől vagy szerdától érzékeny a cicim!!!az a 20-21.nap volt!! :roll: :roll: :twisted:
vikus82

Vikus: ne agyalj ezen :D
bármitől lehet érzékeny,hisz kaptál hormonokat,ott a terhességi tényező... ;)

Szóval nyugi!!!! :)
Vendég

Vikus szerintem se pörögj ezen, tudom hogy figyelsz mindent magadon, de tényleg nem lehet tudni, hogy mi minek a jele. még korai elkeseredni, még bármi lehet.

Béku, köszi a linket épp ma ebéd után néztem végig a 8-ik hétig az egészet :D de érdekes, hogy ma másoltad be nekem.
pannik
Budapest

Sajtikám,
itt mindig lesz kiért drukkolni, úgyhogy remélem itt ragadsz. :-) :-)
köszi a kérdést, cukrom inzulin mellett nagyjából oké, remélem kedden Sz. ügynök is megerősíti UH alapján hogy rendben vagyunk. :oops:

Breki,
sajnálom a 4D-s rossz élményt. :-( remélem nem ismétlődik meg.
a 4D Genesist jó szívvel ajánlom, nagyon kedves a hölgy, én apa + 2 nagyszülővel mentem és mindenki szuper jól látott mindent a kivetítőn. :-)
a hányinger a vastól és a magnéziumtól is lehet. nekem azt mondta a védőnő, hogy a magne-b6-ot magában vegyem be, mert bármivel összekavarodhat. a vasat meg a házidokim éhgyomorra javasolta.

Vicky,
gyerkőckép édes, a legjobb biztatás. :-)

Vikus,
még ne add fel, nagyon korai lenne!!!

Kpn,
hogy vagytok??????

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

mieza: Szerintem Barbusnak csak a foga miatt folyik az orra. Nagyon csúnya az íny, kijöhetnének már ezek a fogak.

pannik: Ez szörnyű álom lehetett. Annyira rossz amikor nem tudod kiverni a fejedből.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mieza: Hú, nagy ijedelem!!! :shock: Örülök, hogy már otthon vagytok, vigyázz Magatokra!!

Béku: szintúgy!!!.... ÉN is nagy keményedős vagyok sajna... szóval megértem .... :shock:

Na és a lényeg!!!!!!!!
Nórikám az imént telefonált. Bent vannak a Jancsiban, mentek ctg-re és ott is fogták Őket. Beöntésen túl... most kezd alakulgatni a történet, úgyhogy míg még bírt gyorsan egy telós helyzetjelentéssel jött!!! Éjjelre-reggelre meglesznek úgytűnik!!!

Nórikám: Gyorsat, könnnyűet, szépet!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Köszi Csajok!
jelentem leálltam!

Nóri!
szoritok,h sima legyen a szülés!

Puszi Mindnekinek!
vikus82

Andi: húúú,micsoda Kpn-hírek!!!! :D :D :D :D
tisztára izgatott lettem :D :D

nagyon gyors,és szép szülést kívánok!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Pannik: tudod,nincsenek véletlenek ;)

Zsuzsó: köszi a tippeket!!! :)

Genesis-ben voltam már,onnan való Maja előző fotója :D :D :D
Hülye is voltam,hogy máshova akartam menni....

Ott a légkör is más.
No meg ez a szoba nagyon zárt volt,és pici,és szinte teljesen sötét,én meg ugye klausztrofóbiás vagyok,és ez is hozzájárulhatott a dologhoz.
Genesisben ilyen nem volt velem!!
Vendég

kpn: Mennek a drukkok.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Ezer dolog között:

Albert üdv ujra otthon, ne tégy ilyent anyával, apával, de velünk se!

KPN: ezer drukk, tudtam én hogy sok nincs hátra!

Navi, Vicky: nagyon tündériek a lánykák! Vajon Lili hol és mit alakít???

Breki: nem semmi történet. Szerintem soron kivül dokker, és ha ilyen bármikor előfordul vagy Örs vagy U ügyelet, ezzel nem lehet játszani! Kicsit nem tudsz többet enni, hizni kellene!!! Vigyázz nagyon!!

Holnap jövök

üdv kispatak
Vendég

Kpn,
húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú de izgi !
nagyon szorítunk egy gyors, könnyed szülésért !

kubuspace

Nagyobb gyerekes anyukák: mikor lesz már az, hogy mikor az ember meghallja, hogy valaki szül, nem ugranak be képek a saját szüléséről? Mintha minden alkalommal újra élném a dolgokat, pedig már eltelt 14 hónap. Nem gond, a fájdalom része nem jön elő, csak hogy ott voltunk és vártunk és néztük a ctg-t. Meg a sarkalatosabb pontok pl. mikor a doki közölte velem a vizsgálat után, hogy jelentkezzünk a szülőszobán, burokrepesztés, eda, Barbus a mellkasomon. Milyen jó is volt. Bocsi többiek, nem szerettem volna senki szívét fájdítani, de itt úgyis mindenki megéli majd ezt az érzést.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Ann :ÉRTETEM! UGY LESZ!
kpn: gyors "fájdalommentes" szülést! Várjuk a kiscsodádat!
Béku: megijesztesz vigyázz magadra és Majára!
Vicky: csucs a kép! kööszönöm ,hogy részletezted ki kicsoda!
Mieza: Én is megijedtem volna és aggodnák én nem hallotam még ilyenről.
Pannik : megijesztettél ujra olvastam most mi is van, mire megláttam ,csak álom szerencsére ....

Valaki: E hónap 16-án reggel 8 kor végzek az éjszakából Szolnokon így érdekelne mikor kezdödne a tali? Mennyibe kerülne? Mit kéne vinni, miben menni? hányan lehet menni? kb medig tartana
? köszönöm elöre is! jó éjt!
evolet
Szolnok

mieza
örülök hogy hazamehettetek, és minden rendben van Alberttel.

kpn
gyors és kevés fájdalmasat kívánok neked és aztán pedig gyönyörködj a kis drágában.

andi
köszi a híreket várjuk majd a pontos infót is.

sajti
jó téged is újra olvasni.

Judit
akkor most pontosan hová tervezzük a találkát szombatra???

béku
pihenj sokat nem szabad neked kertészkedni már Maja nem hagyja.

mindenkinek szép hétvégét kívánok...

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok,

közérdekű info Miezától :-) egy jövő heti rendezvényről:

http://www.babaexpo.hu/honlap/

egy csomó cuccot olcsóbban lehet ott megvenni (pelenka… stb.)
lehet kapni egy szuper babszemetest, lehet hogy van aki ismeri: bedobod a pelust, ami egyenként bezacsizódik és így nem büdi. na itt a rendezvényen ebbe a pelenkaszemetesbe is lehet sokkal olcsóbban kapni betétet.

ééés... Miezáék is mennek!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nóri,
nagyon drukkolok!!! illetve remélem már ott a kezedben a gyönyörűséges Kisfiatok!!!!!

Andikám,
köszi a hírt!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

átköltöztem én is Bagdadba, tiszta röhej ez az időzóna beállítás. :evil: :shock:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Gyönyörű Reggelt!!! :D

Kép

Nórikám!!! Tudtam én, hogy ez passzátszél kifújja a gyerkőcöt!!!
Kép
Alig várom a híreket, már biztos megismerkedtetek egymással face2face! Remélem könnyű, gyors volt és csuda élmény! :)

Estrella:
Milyen madárka lehet? Én bazira nem értek hozzá, de szőlőcukros oldat? :roll: Annyira sajnálom én is a picurkát, remélem magához tér és életben marad!

Béku:
Ajjaj, te szegény... Hátha a Kalmag segít...

Pannik:
Rémes álom, de a vége mégis jó! Én simán beleképzelem a baba utáni küldelmet, a lombikot, de a végén mégis sikerül!!! :)

Mieza:
Jaj de jó hírek!!! Szóval Albert herceg jól érezte magát a kórházban? :) Asszem én is betojtam volna, ha nem vesz levegőt egy ideig...
A lényeg, hogy már otthon vagytok és semmi komoly.

Vicky:
Pohártörős sztori nagyon tecc! :lol: :lol: :lol:
A 3 baba gyönyörű! Milyen nagyok már a skacok is! Valyon Tigriske 3-as ikrei milyenek lehetnek mostanság?

Evolet:
Ez a beszéd! Nem kell elhamarkodottan dönteni! Tudom, hogy riasztó a pénz része is, de tudod: Pénz a legkevesebb! :lol: :lol: :lol: Nekünk sincs most belőle, de kit érdekel? :lol: Majd megoldódik minden szépen.
Talira gyere/gyertek bátran!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.04.10 07:30-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Csajok! Most akkor költözünk?
Itt van egy pár kép, lehet nézelődni! Csak ezek a bombázások merényletek ne lennének!

http://www.google.hu/maps?q=bagdad&lci= ... UQ8wEoADAA

Pá Drágáim!
sajt@

jöjjön már valaki friss hírekkel, úgy várom !

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?