Új privát üzeneted érkezett!

ja és áll: 2011 márc.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

sziasztok!
Nálunk ma indult el rendesen előre mászva 4kézláb Nonó, amikor itt volt a védőnő, neki kmutatta be a produkciót :lol: :lol: .
Joni meg ápr 2-án, a tesói szülinapján ült fel!
claire
claire

sajna nem hajlandó a gépem megnyitni a táblázatot :cry:.
Ja, és képzeljétek, amikor ment el a védőnő, vette a kabátját, Jonatán ránézett, és szép szabályosan integetett neki :D .
Olvadozott is rendesen :lol:.

Ircsi! nagyon jók a képek, már akartam írni, még mindig nagyon helyes a csaj! Méretre mekkora most?

ja, igen, nálunk 8hósan 6,73 és 8, 97 a súlyuk :lol: .

Évi! annyira fotogén a fiad pofija, amit most a profilképnek tettél azon is. Komolyan, fotópályázatra való!
Na, még itt szopiznak tök zizzentek ettől a széltől, addig visszaolvasgatok, úgyis csak hellyel-közzel sikerült!
C
claire

Dia! fül gyógysapis kép nagyon ari!
Különben én hideg vagy szeles időben úgy teszem ki aludni a bkocsiban, h a két füléhet gyömködöm a melegített meggymag párnát, mert az enyém egy olyan fülis, nem akarom, h bedurranjon!
claire

Napsütéses hétvégét kívánok mindenkinek!

Mi készülünk az állatkertbe... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok

Nálunk éjjel őrült nagy szél volt, és még most is :(

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Csajok, 8 hós nestlé bio bébiétel (főzelék + husi) a tescoban 375 ft/ 2 db
nestlé bio gyümi: 325ft /2 db
Mi betáraztunk :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Jó reggelt!
Apa még mindig Németországba :(
Tegnap kellett vna hazaérniük, de nem volt úgy fuvar.
Ráadásul a kolegája nagyobbat fékezett a kelleténél, s csinált egy tömegkarambolt az autópályán :( 5-en mentek beléjük hátulról :(
Szerencsére bajuk nem esett!

Na felébredt a huncut bébirépám!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jó reggelt!

Clarika :( Sajnálom.

Szamóca eddig még nem érkezett meg, szerintem már csak hétfőn :wink: Nem volt sürgős :D

Claire édes lehetett :D Van itthon meggymagpárna, gondolkoztam rajta én is csak nagy nem tűrné meg.

Viszont ma reggelre a bal fülében volt gennyes váladék.....nem tudom mit csináljak. Láztalan, kedve jó. Cefzilt írt fel a doktornő. Adjam neki? Vagy szerezzek be valami homeopátiás fülizét?
Éjszaka 4x voltam nála: éjfélkor, 3/4 3-kor, 4-kor, 5-kor és 6.45-kor ébredt. Az első két alkalommal fel is ébredt, utána csak álmában, panaszosan nyünnyögött, hüppögött........Ehh minidg van valami és pont hétvége van :?

királylány

Dia
Én adnám a Cefzilt...
Jobbulást Áronnak!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

ohh....köszi Ircsi :D Remélem végre rendbe jön ez a gyerek, mert többet volt beteg, mint Bence az első 3 éve alatt....

Nektek jó kirándulást!

királylány

Sziasztok
Clarika,sajnálom :(
Kamionokkal mindig ez van :( tömegkarambol,huhh...

Szamóca,köszi,sajna nekünk még a 8 hs elég darabos(és a turmixgépem sz@rakodik)

Adatokat beírtam.
tábla

Claire,köszi :oops: 8)

Dia,mégis a füle..:(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok,

gyorsan írok pár sort, amíg engedi a Törpém. Amúgy tök jól elvan, eljátszik egyedül, akár 15 percet is.... :lol: :lol: de ha meglátja a laptopot, akkor vége, jön, feláll, közben persze letépi a gatyámat , majd az ölembe mászik, megcibálja a hajam és nekiáll ütögetni a gépet... :lol:

Evi, nekünk lenne néhány adat:
négykézlábra állt 2011 február, mászik március, feláll március vége.
Az ülést meg nem mondom még, mert ül ugyan, de magától még nem ül fel, csak le. :D
Nagyon jó az új babakpcsi, Tomika édes a képeken, mint mindig. :lol:

Clarika, :( én is sajnálom. még szerencse hogy nem lett semmi bajuk.

Ircsi, nagyon szép napot nektek!

Dia, küldtem pü-t. Szegény Áron, hogy mindig van valami.
:( (Nagyon jók voltak a képek :lol: zoknis, ceruzás :lol: )

Claire, jó hogy jöttél, gratulálok a mászáshoz és a felüléshez. Nem semmi hogy milyen nagy a különbség kgban a két tesó közöztt. :shock:

Melisch, nekünk nem kell mentegetőzni... ugyanabba a cipőbe járunk. :lol: :lol: legalábbis a magam nevében mondhatom. sokszor arra se marad időm/erőm estére hogy bekapcsoljam a gépet. :( :wink:

Szamocamoca, Máténak is gratulála a mászáshoz. :)

Nagyon aranyosak, szépek a gyerkőcök, úgy szeretném élőbe is látni őket!!! Szervezzük mér meg azt a talit. Légyszi,légyszi. Mostmár biztos hogy mi is megyünk haza, megveszik a lakást, így lesz egy kis pénz. (sajna egy csomó hitelt ki kell belőle fizetni, de azért marad is)

Na, eddig bírta Boti nélkülem,elkezdődött a nyafi.Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Kezdődik az időmérő. :lol:

Klári
nklari80

Klari,apa már lesi,Tomi alszik,anya netezik..:)
Táblába írtam

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt!

Apa elindult Brüsszelbe...
Most ment el, de már alig várom, hogy hazajöjjön!!!!

Szamóca, még nem érkezett meg a leveled, de a postásunk nem a régi (a szó szoros értelmében :) ), így valószínű, hogy csak a következő héten hozza... Figyelni fogom, köszönöm szépen!

Képzeljétek, tegnap kibújt Boriszka 3. fogacskája!!! :D

És végre itt a lista, hogy milyen kuponjaim vannak:

babylove Premium Jumbo box pelenka -35O Ft
babylove nedves törlőkendő quattropack -3OO Ft
babylove babafürdető kamillával és panthenollal -3OO Ft
babylove babaolaj mandulaolajjal -3OO Ft
Gabi bababarát textilöbítő -1OO Ft
NIVEA Baby törlőkendő duplacsomag -2OO Ft
Manner babapisóta vitaminokkal -15O Ft
MAM Ulti nyugtató latex cumi 1 Ft-ért
Johnson's baby védőkrém -15O Ft
Szentkirályi üveges bébiital -7O Ft
Gabi lanolinos babakrém -1OO Ft
babylove bio bébiital 4 hónapos kortól -1OO Ft
Johnson's baby top-to-toe babafürdető és sampon -2OO Ft

Aki kapja, marja!

Évi, az Alverde nem csak női kozmetikumokat, hanem baba termékeket is gyárt. Én nagyon szeretem a termékeiket.

A védőnőm ajánlotta ezt a linket:
http://www.youtube.com/user/mozgasfejle ... RME1hQuvws
Szerintem tök jó!

Szép napot mindenkinek! (Bár "kissé" szeles...)

Kép
napsugar1123

Napsi összeraktuk a kuponokat,hétfőn postázok.

evilany

Napsi a babylove-s pelenkás jöhet :wink:

királylány

Köszi Évi.

Tegnap megrendeltem neten a nagybevásárlásomat a hétvégére, plusz egy halom babakaját, úúútálom a bevásárló kpokat. Erre most hívtak hogy valami probléma adódott a rendszerrel és nem tudják hozni az árút. :evil: :cry:

Klári
nklari80

[quote="napsugar1123"]
írta:
napsugar1123
babylove nedves törlőkendő quattropack -3OO Ft
babylove babafürdető kamillával és panthenollal -3OO Ft
NIVEA Baby törlőkendő duplacsomag -2OO Ft
Manner babapisóta vitaminokkal -15O Ft
MAM Ulti nyugtató latex cumi 1 Ft-ért
Szentkirályi üveges bébiital -7O Ft
babylove bio bébiital 4 hónapos kortól -1OO Ft
Johnson's baby top-to-toe babafürdető és sampon -2OO Ft

Aki kapja marja!

Napsi, ezeket a cuccokat használjuk, (valamit még a nagynál is :)), pont most váltottam ki a saját kupojaimat. De ha esetleg más is szeretné, akkor továbbengedem :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Pécsiek

Ezek érdekesek lesznek:

ANK Mûvelôdési Ház:
-BEMUTATKOZIK A HELEN DORON EARLY ENGLISH 04.20.
-A SZOBATISZTASÁGRÓL – MIKOR? HOGYAN? 04.27.

Clárika
Kép
clárika

Évi, a gyümik 4 hótól vannak.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Apa most telefonált, hogy Rosenheimba ért, ott fog aludni abarátainál és reggel indul tovább. Megnyugodtam, hogy pihenhet végre.

Dia, Szamóca, küldjetek priviben címet és hétfőn megpróbálom postázni a kuponokat.
Ha a maradékot kéri valaki, akkor hétfőig jelezze és neki is postázom. :wink:

Évi, köszönöm szépen!

Kép
napsugar1123

Hello!

Nklári küldtem pü-t :wink: Én nem csak a bevásárlóközpontokat utálom hanem a sima kis üzleteket is. Minden bajom va ha vásárolnom kell....

Napsi küldüm....

Felhívtam délelőtt a drnőt, hogy mi van Áronnal. Mondta vigyem el a lakására megnézi. Öcsémet ugrasztottam, mert Gábor dolgozik és elvitte a kocsit is. Jó volt a megérzésem, a gyerek füle be van gyulladva. Az egyik már kifakadt, a másik meg majd csak gog. Egyik fülébe Otipax cseppet kapott, másikba valami pezsegtetőt, hyroperoxid vagy mi a szösz.
Délután aludt egy nagyot, Bence mesét nézett és én is tudtam szundikálni. :D Nem mondom qrva álmos vagyok még így is.

Évi nagyon kellemes hangod van 8) :lol:

Claire vettem szőlőmagpárnát a DM-ben, olyan, mint a másik csak kisebb. Jó lesz a fülére ha hagyja rátenni....

Na megyek csepegtetni a gyerek fülébe. Persze üvölt csórikám.

királylány

Dia, jobbulást Áronnak!! Szegényke, nekem egyszer fájt a fülem, de majd meggajdultam tőle :(

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

KÖszi szamóca. Elég jól viseli azt kell mondjam, mert jókedvű, étvágya is van. Remélem az éjszaka is nyugis lesz. :D

királylány

Dia 8) :wink:

Pécsiek,csak Zoé nyert,1 db rózsaszín távirányító volt,elhoztam. Fiúknak hétfőn még megnézem a komlói tescot.

Szamóca,vettem nestle vadast.

evilany

Évi nézetm a Tescos újságot a pécsit nem írta de a komlóiban lesz olyan izémizé amiről beszéltünk :wink:

királylány

sziasztok!

[quote="evilany"]
írta:
evilanyPécsiek,csak Zoé nyert,1 db rózsaszín távirányító volt,elhoztam.

juppppiiiiiiiii! köszönjük! :D egyébként én tegnap néztem az új TS-ben, és ott sem volt....

Clárika sajnálom! karambol :arrow: még jó, hogy semmi baja nem lett!!! :? :shock:

Mares köszi, hogy jöhettünk! babaúszás :arrow: a végén már Zoé is élvezte! :wink: de Gergő nagggyon cukker volt!!! :wink: :lol:

Dia betegséget sajnálom! mielőbbi gyógyulást!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

IRcsi: jó kirándulást! Vigyázzatok, nehogy a szél elfújjon titeket!

Dia: jaj, szegény Áron! Most már panasz és betegségmentes tavaszt küldök és kívánok nektek!

Clárika: párod? megérkezett!Akkor semmi bajuk nincs! Jaj, nagyon megijedtem amikor írtad... tudod, Bazsi esete után , de mondjuk előtti is, aggódok mindig , ha valaki hosszú úton van

Claire: grat a mászáshoz! Babák súlya akkor pont jó, nem?

Tündi: azért remélem élvezteétek.. :oops:

Évilány: amikro hívtál már medanszéba voltunk... most néztem, de sajna ami sokat nagyot sipol zenél ezt le kell "konzultálnom" apával... "engedi-e"... :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tünde, Mares köszi. Már ránk fér.

Mares sajnos rövid útun is megvan a baj :cry: ettől függetlenül én is mindig aggódom. Ha Gábor is nem jön a megszokott időben és nem hív akkor para vagyok és rácsörgök. Általában jelzi ha később ér haza valamiért. Na meg ha meghallom a mentő/tűzoltó/rendőr szirénáját már telefonálom is körbe a családomat.

Mi még 2007-ben karamboloztunk. elindultunk anyósoméktól haza (egy városban lakunk) és a harmadik kereszteződésnél kijött elénk egy hülye picsa. Bence kicsi volt, még bölcsibe járt, ott ült az autóban ő is.... :?

királylány

Sziasztok!!

Dia Áronnak jobbulást!!!

Clarika remélem párod hamar haza ér!!!

ÁÁÁ szeretnék írni hát Lilitől képtelenség ez alig alszik napok óta :lol: és persze jönne gépezni,kiszedi a billentyűzetet,nem tudom folytatni harcolunk ő mászik rám én mondom nem szabad most reklám van de nem hagyja áááá nah majd talán este nem leszek hulla,mivel este 10-kor alszik kijött az első fogunk!
Évi majd írok tábla adatot,amugy Mátészalkán szültem!MEGYEK mert nem hagy írni!!!

Kép
bévi

Nklári:az igen, és akkor mikor kapod meg a dolgokat???? én is utálok vásárolni....

Apjuk mit mond a gyerekre: '" amikor a Jurasic Park-ban kijöttek a tojásokból a kis T-Rex-ek úgy nyívikol a gyerek!".... beszarás...

na mennem kell, apa akarja nézni a valo vilagot és ilyenkr nekem kell Gergővel lennem, mert ha nem foglalkozok vele akkor megy a sírás :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Zoé úszik:

Kép

Anyával és ott az oktató bácsi:

Kép

Gergő uszikál:

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="kfmares"]
írta:
kfmaresTündi: azért remélem élvezteétek.. :oops:

hogyne! tök jóóóóóó volt! :D Zoé azonnal bealudt az autóban! :wink:

Kép
gtunde75

Mares,nem érdekes,úgyse volt.(meg hát,ha ilyen problémás :roll: :roll: )

Dia,köszi,akkor Komlón veszek. Amúgy megnéztük hogy melyik lesz,sztem tök jó.
Bevásároltunk,csomó gyümit,körte,alma,eper,fagyi :oops: :wink: Töki szobájába világítós óra mert nem volt és nem tudtuk mennyi az idő,főleg éjjel, néztem volna még vékony kis nacikat Tominak de nem volt meg magamnak felsőket (szintén) aztán itthon kivasaltam,átjött anyósom,befestette a hajam,vacsi,fürdés,Tomi már alszik...

Ircsi milyen volt az állatkert?

Bévi OK!

evilany

Évi: apája nem csípi az ilyen sipolókat... én meg már immunis vagyok a hangokra! :)

Tündi: remélem este is alszik majd Zoé és Ti romantikázhattok apával!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Clárika, jaj rám is a frász jött, amikor olvastam a karambolt. Szerencse, hogy nem lett bajuk!!!
A baba-napról meg nem is hallottam... :oops: :)

Dia, Szamóca, köszi a címeket! Hétfőn küldöm!

Tünde, Mares édes a két babóca, ahogy úsznak! :)

Képzeljétek, tegnap elmentünk a férjemmel este romantikázni, sétáltunk egyet a Váci utcában is. (Persze Boriszkával is minden áldott nap arra sétálunk, arra a legegyszerűbb lejutnunk a Dunához. Na mindegy... :) Bár szerintem sosem lehet megunni... Most gyönyörű,mert sok magnólia van és virágoznak. majd hozok képeket.) Ott ilyenkor nyáron mindig sokan vannak, akik portrét vagy karikatúrát készítenek. Elkezdtünk beszélgetni egy hölggyel, aki nagyon aranyos volt.
Kitaláltuk, ha hazajön Apa, elhívjuk hozzánk és készíttetünk egy portrét a kis családunkról. Csak még nem döntöttük el, hogy színes legyen vagy ne? Szerintetek??? Már annyira várom! :oops: :lol: :lol: :lol:

Most írás közben fél szemmel a Csillag születiket nézem. Hát, tényleg nagy az Isten állatkertje... :lol: :lol: :lol:

Kép
napsugar1123

Sziasztok!!

Lili elaludt remélem nem kelltem fel,mert a billentyűzet hangját imádja!

Napsi jó olvasni,hogy milyen nagy a szerelem és boldogság köztetek!!!Kép nekem mind kettő bejön!

Évi majd priviben elküdön,hajfestés nekem is kellene!Jó vásárlást nektek!

Tünde Mares képek szuperek!!!Aranyosak vagytok,és Zoé milyen nagy!!!

Mindenkinek nem tudok írni mert szita az agyam,nncs jó kedvem azért nem is jöttem eddig,Liliről új képek a telómban vannak és nem tölti fel a gépre majd holnap csinálok a fényképezővel és hozok,sok minden van megint ami nem jó,ide nem írom,majd talán G-re!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!
Köszi!
Uszi: én is akarok velük!!! de Joni egy füles :cry: :cry:
Szőlőmag párna: pont erre gondoltam, h megtrom neked, de még én nem vettem. én adnám atz antibigyót, meg ha már folyik akkor kifakadt, az elég vacak, sztem vidd el fülészhez, ha így van legalább leszívják a trutyit onnan! :( Teljesen együtt érzek. talán a napsütéses idő lendít rajtuk, csak ez a szél...

Balesetek, utazók: távolról is drukkolok, h baj nélkül megússzák.
nekem a nagyobbik ikreim mennek ápr vége felé a nővéremhez Fr.oba Anyámmal. Kicsit izgulok, pedig a nagyobbak is voltak.

Millenáris: nem voltam :oops:

Tesco: minden tescoban uaz a kínálat?

Most már az enyémek is kapnak husit, a héten kezdtük. Főziből anya-féle a nyerő, gyümiből jöhet a "bóti" is. (Na jó, az üveges sütőtök még befut). Mindent egybe vetve nálunk még mindig a szopi a legnyerőbb. :D

Jó éjt, hátha alhatok egyet: Claire
claire

ó reggelt!
Napsi! Én is néztem fél szemmel a Csillag születik-et, tényleg sok a szörnyű, a vicces, az önkritika nélküli alak, de tényleg kihorgásznak mindig egyet-egyet, akiért érdemes ott ülniük.
claire
claire

Sziasztok

Úgy néz ki szép idő lesz :) úgy örülök, mert napok óta nem tudtunk kimenni.
Kristóf mamázik, Máté pedig este 7 óta alszik, már várom, hogy keljen, több mint 12 órája alszik.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

itt a babanet még mindig késik egy órát, már fél 8 van :lol: 8)

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Jó reggelt,

tegnap végre jó időnk volt, kimentünk délután játszani és úgy elfáradt Botikám, hogy már este 7kor aludt. :shock: (és csak 2x ébredt) Ezek után nem csodálkoztam, amikor 5kor már kukorékolt :lol: Persze én még tiszta kómás vagyok, mert csak 11kor feküdtem le, de hát ez van... :oops:
Claire, Te sem aludtál sokat. Vagy ez neked átlagos? Én 6 óra alvással nehezen működök... :oops:

A cuccomat nem hozzák, törölték. Azt mondták, rendeljem meg jövőhéten újra, ha akarom. Jó fejek. :? nem is érdekelne, ha nem lett volna tele babakajával, az itteni "kisbótba" nincs választék. Na, mindegy. Ez legyen a legnagyobb gondom az életbe. 8)

Napsi, én fekete fehérbe kérném. :)

Jók az uszis képek!

Dia, gyógypuszik elküldve a beteg fülekre!

BÉvi, remélem megoldódnak a gondok végre.

Asszem, iszok mégegy kávét... :wink:

Klári
nklari80

[quote="szamocamoca"]S írta:szamocamocaziasztok

Úgy néz ki szép idő lesz :) úgy örülök, mert napok óta nem tudtunk kimenni.
Kristóf mamázik, Máté pedig este 7 óta alszik, már várom, hogy keljen, több mint 12 órája alszik.

Mázlista!!! :lol: :lol:

Klári
nklari80

[quote="szamocamoca"]i írta:szamocamocatt a babanet még mindig késik egy órát, már fél 8 van :lol: 8)

Az angliai időzónában van... itt 6.40 :lol: :lol: :wink:

Klári
nklari80

Jó reggelt !

Nklári: nem hozzák ki?!?!?!? Basszus, hát ez igen... megint rendelheted meg minden??? :shock:

Enyém gyerek is kifáradt, gondolom a tegnapi uszitól.... már 9kor kidőlt, 120 tápit evett csak, azt is félig alvó poziba...

na de lassan F1.... :) majd az alatt talán már feébred Gergő... ő is nyomja még a 12 órát..... vagy többet...

Claire: nálunk minden kaja jöhet, bóti vagy általam készített :) Bendő a gyerek... ( husit is te csinálod, ... abból csirkét?)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok

Csak gyorsba, apa itthon, tegnap du jött meg, de holnap már megy is... :(

Clárika
Kép
clárika

Clárika: akkor sipirc el a géptől, legyetek együtt soooooooookat!!!! (képek mentek)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?