Sziasztok!
Igen, sajnos én sem vagyok mostanában időmilliomos pedig lenne mit írni..... de ahogy láttam olvasó nem igen járt erre mostanában.
Az én fiam is totál "hisztimanci". Épp ma mondtam apának hogy egyszer stopperrel fogom mérni egy nap hányszor megy a hiszti, mert én úgy érzékelem hogy szinte egész nap. A babaklubba is elhatároztam hogy ritkábban fogunk járni mert az egyik anyuka már be is szólt. Azért örülök hogy nem csak az én fiam ilyen mert már kezdtem elkenődni emiatt. Minden sz@ron megy a rinya még akkor is ha épp mutogat a mesekönyvbe és nem mondom azonnal hogy mire mutatott. Régebben nem gondoltam volna hogy ekkorát fog majd változni. Akkora zsivány. 50x is elmondhatom neki valamire hogy nem szabad, megérti de totál lesz....ja. Emiatt naponta többször is kerül veszélyes helyzetbe, egy percre nem tudom magára hagyni, mert felmászik az asztalra is...... na nem is sorolom. Szerencsére most van két mese amit megnéz dvd-n. Elmo szeret téged és a Maszkabál. Két hétig nem volt tévénk mert szolgáltatót váltottunk, egész nap ezek mentek akkor kissé megunta és már nem üli végig de az elején végignézte. kb. 1 órás.
Puszit már egy ideje nem akar adni, nem nagyon engedi hogy felvegyük. Az etetőszéket utálja. Sokszor a babakocsit is.
Nagyon akaratos. Játék továbbra sem sok minden érdekli, egész nap jön megy kipakolja a szekrényeket, belerakja a mosógépbe, szennyeskosárba, WC-BE IS a dolgokat. Egyik nap egy órán át kerestem a kulcsomat, pont aznap jöttek a tévések már nagyon ideges voltam hogy mi lesz ha nem tudom őket beengedni.
NAgyon nagy zsivány. Enni nem nagyon akar. Bezzeg túró rudit meg a sütit azt igen. Egész nap annyit eszik mint régebben csak délelőtt mondjuk. Én nem is értem hogy nem éhes még reggel sem. Este 6 körül vacsorázik mert 7-kor már ágyban van. 6-kor kel és öltözés után kapja a tápit van hogy 30-40 ml-nél elég is, levágja a földre aztán megy a dolgára.
Ma pl. evett fél deci tejet reggel. 10-kor egy fél banánt. 11-től aludt 2-ig akkor evett egy fél üveg főzeléket. (nagy harcot folytattam hogy megegye) délután a másik fél banánt, este fél deci tejet, egy túró rudit és nagy harc árán pár kanál tejpépet.
10,40 volt kb. egy hónapja és 84 cm. Fogyott is mert az egy éves kontrollon 10,7 volt. Nem tudok mit csinálni vele, ha nem adnék neki egész nap kaját ellene, mert 6 óra is eltelik és nem kéri magától. Pedig régebben szeretett enni.
A fogakra gyanakszom, lehet az is közrejátszik. Most több is jött egyszerre, kelt is sokszor éjszaka. Rágófogak jönnek sorban hátul felül és alul is mindkét oldalt.
Mellette kistesóra akkor sem gondolnék ha olyanok lennének a körülmények.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, én még 1 órát nem voltam el nélküle de néha annyira vágyom rá hogy legyen 24 óra csak egyedül. Elmennék vásárolni, fodrászhoz, kozmetikushoz, és egy nagyot aludhatnék reggel 10-ig. A hajnali kelések nem változnak, akkor sem ha este 9-kor alszik el. Akkor is legkésőbb 6-kor nyílik a csipa.
COLIN
Sok hasonlóság van a fiainkban. Azt hiszem zsiványságért nem kell egyiknek sem a szomszédba mennie. Azt hiszem lesz még sok bajunk velük. Még csak most kezdődik pedig már most is néha égnek áll a hajam. De amúgy nem panaszkodhatok mert nekünk tök jól beállt a napirendünk, és ha el van engedve a lakásba és azt csinál amit akar akkor egész jól elvan. Minden nap alszik napközben.
A jó időt én is úgy várom mit a messiást. Olyan depis vagyok hogy azt elmondani nem tudom, volt olyan hogy egész januárban beteg volt és még a szomszédba sem tudtunk átmenni. Én már tiszta lelki beteg voltam. Híztam is a sok kilómra még rá egy párat. Király!
Lassan 3 hónapja be vagyunk zárva a k...a lakásba...... de talán most már jön a tavasz..... épp itt az ideje mert még 2 hét és becsavarodom az tuti.
BRIGI
Gratula a pöcsöshöz. Ha az!
Végre javulnak az arányok a férfiak javára a családban.
NEm lesz akkor a nőuralom!
Apa mit szólt hozzá?
Neveken gondolkoztatok?
Bölcsibe egyébként mi is ősszel megyünk ha itt maradunk Palotán, ha nem AMIBEN NAGYON BÍZOM akkor meg mindegy mert anyukám tud rá vigyázni amíg felveszik valahová.
Már nagyon várom hogy sikerüljön közelebb kerülni a családhoz mert a Miló egyre jobban igényli a rokonokat. Anyukámat imádja.
Van hogy kérdezem hol a mama mert van egy közös fényképük amit szeret nézegetni és odamegy megnézi majd az ajtóhoz fut és sírdogál és mutogat hogy ott szokott jönni a mamája autóval.
Olyan rossz ez így mindenkinek!!!
A másik nagyszülők itt vannak kb. 3 percre de továbbra sincs nagy érdeklődés.... a gyerek ezt meg is érzi mert mindenki másnak (sokszor még idegennek is) tök örül nekik meg legtöbbször csak tudomásul veszi hogy itt vannak.
Bocsi a szófosásért!
Kiváncsi vagyok a többiekre, főleg Trix-re hogy bír az ikrekkel (?????)
Írjatok!