Új privát üzeneted érkezett!

jááááááááááááááj,
laptetű Mindenkié !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Csajok, segítsetek (főleg aki már anyci)....... képzeljétek napok óta olyan fura feszülést érzek cickótájon... na most megkukkantottam a helyzetet jó világosban, mellyem husa tartója nélkül is .... és hát ici-picit nedves lett bimbótájon ahogy nagyon finoman megnyomtam... :shock: :shock: :shock:
Ez most ilyenkor már normális?? Nem korai? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi, ez tök normális!!! Nekem kb. az első hetekben már volt egy kis tejci folyás, aztán utána semmi egészen Zorka születéséig! :D

Dobok pár képet, jó?!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andi: ez teljesen normális,előtejnek hívják :)
már akár nekem is lehetne,de eléggé meglepődnék rajta :D :D :D

Sőt,a könyvem szerint asszem a 16 v. 17. héttől lehet ilyet tapasztalni,de ennek örülni kell!!! ;)
Vendég

Navi: jöhetnek a képek!!! :D
Vendég

Hát lehet hogy eddig is volt, csak a fehérneműtől nem vettem észre?? :shock: :shock:
Oké, gondoltam, hogy ez már AZ, csak leskokkolt most hogy megláttam... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Hát lehet hogy eddig is volt, csak a fehérneműtől nem vettem észre?? :shock: :shock:
Oké, gondoltam, hogy ez már AZ, csak leskokkolt most hogy megláttam... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi,
tök jó !!!!!!

Nava,
gimmi képek !

kubuspace

Kubu, szegénykém, akkor "csodás" éjszakád volt

Ann gyere már nagyon várom mi újság :?: :?: :?:

Mia, örülök, hogy rendeződtek a dolgok a munkahelyen, főnököd legalább megértő ez fontos, biztosan nem fog megváltozni. Fagyisnál is végig van monitoring 3-ik naptól
pannik
Budapest

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Csajok
HCG CSÖKKENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igaz még nem 2 alá, de a hétfői 180 ma már csak 90.
Azt mondta Sz, hogy a kezdődő terhesség nem engedte teljesen lelökődni a mhnyálkahártyát. Háát amikor kijöttem én úgy remegtem, teljesen kész voltam. KÉt hét múlva kedd/szerdán kell mennem újra kontrollra. Mostmár rendben ki kell ürülnie, bízom benne már semmi akadálya nem lesz, és megállni sem fog. Hát nem gondoltam volna, hogy a 21-i eredményhirdetés után 1 hónap múlva is még vv-re járok emiatt.
Sajna az egyik kezem amit eddig mindig használtunk vv-re, véna szemponjából használhatatlan lett, megkeményedtek az erek :( csak a "rosszabbik" kezem szúrták most is. Még szerencse hogy ilyen ügyesek bmc-ben és mindig találnak vhol vénát.
ann74

Ezek ébredés utáni képek, ilyenkor a mi ágyunkban próbálunk magunkhoz térni :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ann: de jó,nagyon örülök,hogy rendeződött magától!!! :)

Navi: tündéri képek,főleg a kis csíkoska tetszik :D
ahhoz képest,hogy ébredés utáni,nagyon vidám! :D :D :D
Vendég

Nava,
tüneményes, de irigy vagyok, nálunk ilyen nincs hogy ébredés utáni magunkhoz térés :-)
szem kipattan, feláll, rácsba kapaszkodik, brrr pedig olyan jó lenne néha közösen aluzni, ejtőzni.

Ann,
hál istennek, izgultam érted nagyon !

kubuspace

Most olvastam vissza, nagyon köszönöm a sok drukkot, annyira kedvesek vagytok!!!
Ezt a maradék 90-et elajándékoztam a barátainknak, akiknek szerdán lesz az eredményhirdetésük, ők is 2jára futottak neki.
ann74

Ann!!! Ezek csodás hírek. Annyira örülök. Már alig vártam hogy jöjj a hírekkel. No, akkor most már csak hajrá kövi ciklus. Gondolom akkor már kezdhetsz. :D

Navared, Zorka csodás baba. Annyira aranyos akkor is ha nevet és akkor is ha komoly.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Köszönjük szépen!
Zorka szinte mindig mosolygósan ébred, de picit még az ágyban tudom tartani... ameddig el nem kezd mászni :D Amúgy is elég vigyorgós, szerencsére :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vasika, először le kell mennie 2 alá, azt mondta utána megbeszélünk mindent. Mivel már több mint egy éve kezdtünk a bmc-ben ezért lejárt néhány leletünk, és sztem újra kell csinálni a 3 naposat, illetve nem tudom miket. Úgyhogy azt csak a köv. mensivel lehet, tehát legjobb esetben is min. 2 hónap, persze remélve, hogy a mensim ezek után visszaáll.
ann74

Ann nagyon örülök a jó híreknek, ez már jó irány. Mostmár minden rendben lesz. A várakozást használjátok ki egymásra, most már elmhettek arra hosszú hétvégére amit terveztetek kettesben, nem?

Zorka nagyon cuki :)
pannik
Budapest

Ann,
de jó, alakul szépen!!! Két hónap meg ebben a szép tavaszi időban hamar elszáll, és jöhet a baba :wink:

Navi,
csudaédes kiscsajotok van :) :) :)

Andikám,
bizony, ez már az! :wink: Kicsit kellemetlen, ha több lenne vannak egész vékonyka melltartó-betétek is, hogy felszívják...

Kép
judit0713

Judit: én már szereztem is be olyan kis betéteket,ráadásul a minimanós katalógus mellé is járt minta :D :D :D

Remélem azért majd csak később kerülök olyan szituációba,amikor elő kell vegyem :)
Vendég

Nekem nem volt terhességem alatt tej.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: ez egyéntől függ,nekünk a felkészítőn is elmondták,és hogy semmire nem utal se a megléte,se a hiánya :)

ugyanolyan esélyekkel indul a szoptatásnál mindkét esetben a nő :)
Vendég

Sziasztok Lányok! :)

Vagyok, csak olvasó üzemmódban, rohanok egész nap, házfelújítás, főzés, takarítás. De most du-ra kiveszek egy "szabadnapot", úgy döntöttem. Ma valahogy semmi nem sikerül, minden kiesik a kezemből, két poharat összetörtem, kiöntöttem egy liter tejet, majdnem felgyújtottam a konyhát. :oops: :shock: Úgyhogy a testi éppségünk érdekében pihizek, majd holnap folytatom!

A kis szemét mary 5 nappal korábban jött a vártnál, így csak a hónap vége lesz kezdés. De nem bánom, mert még itthon addig sokat kell dolgozni. Voltam mammográfián, csak uh és tapi volt, minden rendben. Szóval most már minden papírunk megvan a kezdéshez.

Ann, nagyon örülök, hogy most már lefelé szárnyal a hcg! (olyan furi ennek örülni :roll: ) Jó, hogy nem kellett gyógyszerrel beavatkozni.

Navi, Zorka tüneményes! :)

Mia, én is a kifizetés mellett döntöttem a fagyisoknál. Jobb az, ha van még tartalék támogatás, szerintem úgy nem stresszeljük magunkat még jobban.

Vicky, nagyon édes kis örökmozgód van! :)
Vendég

Albertért nagyon izgulok, remélem tényleg nincs semmi komoly!!!

Zsuzsó
Tejet nem ajánlja a dokid???
Én tejfüggő vagyok, így is alig ihatok...

Judit
Szemétség, hogy nem kaptál emelést, elvileg az még az előző évi munkánkért van...
Ez az eredeti talis hely durva, és mi van, ha nem jönne el 30 ember, akkor 20-nak kell 90-et elfogyasztani?
Én is csak bercsényis Ponyvaregényt ismerem, amit Eszer, az nem gyerekes hely :)
De látom már tárgytalan...

Eszter
Sajnálom, hogy ennyire nem bírod a met-et, remélem javulni fog :(

Béku
Gratula az ismerősödnek a babához, nem lehetett könnyű menet...
Hol találtál ezerért pocakfürdőt? Én mindig drágábban látok vaterán...

Kahlan
Ó, teljesen megértelek, próbáld meg leszerelni a barátnődet, neki is meg kell értenie, hogy ez most neked nehéz...
Én a Sejtjeinkkel voltam így, hogy amíg nem lesz babám, inkább nem nézem meg, nehogy kiboruljak...

Nekem azt mondta a dietetikus az egyéni tanácsadáson, hogy uzsonnára 20 gr gyors kell...
Szerintem 1 ek müzli több, mint 6 CH, inkább mérd le otthon...

Andi
Ha már IR, nekem egyedül a szőlőt mondta tiltólistásnak a dietetikus, pl banánkt is eszem, csak mérleggel... :)
Azt mondják, az előtej normális..

Kubu
Na hát neked is minden napra van valami izgalom!!!

evolet
Én nem szeretnék beleszólni a döntésetekbe, elég nehéz egy ilyet meghozni.
Én biztos megtettem volna mindent, hogy lehessen gyerekem, de neked már van, így más a szituáció.
Te tudod, mennyit bír ki a kapcsolatotok! Drukkolok, hogy jól döntsetek!!!
Bármit is döntötök, itt senki nem fog elítélni!

Navared
Tündéri :)

Ann
Hú, végre elkezdett csökkenni, de jó!!!!!!!!!
Sajnálom, hogy újra kell kezdeni a vizsgálatokat.
Tényleg, a hétvége most lett volna, ugye? Lemondtátok?

Én hétfőn a kórházban kezdek diabetológián, cukorprofilt kell csinálni, gondolom szúrkálhatom az ujjaimat...
Drukkoljatok, hogy jók legyenek az eredmények!
Persze ma mindenki pizzát eszik körülöttem a cégnél :(
Ja, és hétfőn kezd az utódom...

Kép Kép
estrella22

Hali! :)

Ann:
Dejóóóóóóóóóóó!!! :D Legközelebb már tuti a béka se..e alatt lesz a HCG! Mákod van, megúsztad a bökőket, huhh...

Navi:
Zorkától elaléltam! :D Az a maci akkora, mint ő? Kész vagyok, nagyon dögönyöznivaló kis bestia! :)

Judit:
Én még sosem voltam Vakvarjúba, de a kollégám nagyon dicsérte, remélem beeeevesznek minket gyerekestül. :)

KPN:
Na? Gyanús ez a nagy csend... Izgulok, talán már beindult a kis fickó... :roll:
Könnyűt és gyorsat kívánok, legyen csodás élmény NEKTEK! :)

Mieza:
Albert hercegért szorítok, remélem csak vmi "egyszerű" teperte le a drágát. Mielőbbi gyógyulást kívánok és azt is, hogy ne viseljék meg a lelkét a kórházi napok. Nyomj egy puszit a búbjára a nevemben!

Estrella:
Nagyon tuti cukker-eredményt kívánok! :)

Pá Drágáim!
sajt@

A nagy csend jelen esetben inkább azt jelenti, hogy nincs miről beszélni :twisted: :twisted: :twisted:
Ma már nem csak S. vizsgált meg, hanem a főfőorv L.
Minden eredmény továbbra is remek, tök zárt minden, ahol egy női kéz ujja ippeghogy befér, ott L.-é egyáltalán nem :roll:
Szokásos hétvégi kórházlátogatások, ha nincs semmi L. hétfőn megint megnéz.
Itt még nem tartok a nőgyógy tanulmányaimban, de asszem ilyen beton mszájnál sem érlelés, sem indítás nem szerencsés. Várakozunk.
Még a végén ott leszek a találkán én iiiiiis 8)
Zorka nagyon cuki :!: :!: :!:
Albertről semmi hír?
Estrella, drukk hétfőre :!: :!: :!:
Kubu, én nem értem, hogy hogyan tudod menedzselni az életeteket és a sulit nulla alvással :shock: :shock: :shock: Ha én nem alhatok megfájdul a fejem, mindent elejtek és hisztérikus vagyok :oops:
Ann, örülök, hogy javul a helyzet :)
Andikám, ne nyomkodd és akkor talán nem jön (nekem spontán főként este/éjszaka ereszt) :wink:
kpn

Ezeket most kaptam, hátha kacagtok ti is rajta egy jót:

Két cigány Egyiptomba megy nyaralni. Első nap elverik minden pénzüket, ezért
a Nílus partján alszanak. Reggelre az egyiket bekapja nyakig egy krokodil.
Felkel a másik és rákiált:
-Gazsi! Honnan van neked Lacoste hálózsákod?

Két óvodás beszélget:
- Én egy villanyvonatot kérek a szülinapomra. És te mit kérsz?
- Tampont.
- Az mi?
- Nem tudom, de lehet vele síelni, teniszezni és úszni is.

Hajnalban kopognak egy mekkai könyvesbolt ajtaján. A tulajdonos
álmosan nyit ajót.
- Mit akar?
- Korán van?

A medve berúg, mint állat, tántorog haza, nyuszika gondol egyet, elkapja és
baromira megveri. Másnap felébred medvekoma, persze nem emlékszik semmire.
Összehívják az erdei közgyűlést, kihallgatások. A medve mondja:
- Nem emlékszem semmire, csak körvonalakat láttam, azt tudom, hogy a fején
ilyen két lengedező izé volt. Erre a nyuszika:
- NA CSIGA, SZORUL A HUROK!

A férfi csomagol. Feleség:
- Hát te meg hová készülsz?
- Tudod van a déltengeren egy sziget, ahol a férfiak minden egyes szerelmeskedés után 25 márkát kapnak.
- Aha, akkor én is megyek. Látni akarom, hogy jössz ki a havi 25 márkádból!

- Megőrizte feleséged azt a gyönyörű lányos karcsúságát?
- Mi az, hogy megőrizte, megduplázta!

A nagyapa megkérdezi az unokáját:
- Kisfiam, hogy hívják azt a németet, aki eldugja a dolgaimat?
- Alzheimer, nagyapa, Alzheimer!

Nászéjszakán a férj anyaszült meztelenül odaáll a felesége elé:
- Ez az, amit nyújtani tudok!
Mire a feleség:
- Rendben Géza, akkor kezdd el nyújtani.

A legfrappánsabb ügyfélkezelés díját valószínűleg az ausztrál Ansett
Airlines jegykezelőnője érdemelné ki az alábbi megoldásával.:
Egy járat kimaradt Sydney repülőterén. Az utasokat gyorsan megpróbálták más
járatokra áttenni, a főszereplő hölgy előtt is hatalmas, türelmetlen
utasokból álló sor kígyózott. Ekkor egy ingerült utas előretört a sorban,
lecsapta a jegyét a pultra, és felcsattant:
- Egy jegyet kérek a legközelebbi gépre, és ajánlom, hogy első osztályra
adják!
A hölgy türelmesen válaszolt:
- Sajnálom, uram! Boldogan segítek Önnek, de előbb az itt sorban álló
embereket kell elintéznem.
Az utast ez persze nem hatotta meg, hangosan, hogy mindenki hallja a sorban,
megkérdezte:
- Hölgyem, tudja maga, hogy én ki vagyok?!
A nő elmosolyodott, majd gondolkodás nélkül a hangosbeszélő mikrofonja után
nyúlt, és beleszólt:
- Figyelem! - kezdte, és a hangja visszhangzott a terminál egész területén.
- A 14-es kapunál van egy kedves utasunk, aki nem tudja, kicsoda is ő. Ha
bárki segíteni tud személyazonossága megállapításában, kérjük, fáradjon a
14-es kapuhoz!
A sorban álló utasok hisztérikus röhögése közepette a dühös utas a fogait
vicsorgatva odavetette:
- Kapja be!!
A nő ezen sem ütközött meg, hanem mosolyogva válaszolt:
- Sajnálom uram, de ehhez is sorba kell állnia!

És sajt@ kedvence:
Nyuszika bemegy a boltba.
- Ecetet kérek!
- Sajnos nyuszika mi nem tartunk ecetet, ez egy festékbolt.
- Mondom, ecetet kérek!
- Nyuszika, ez egy festékbolt!
- :evil: :twisted: Jó, akkor másképp mondom: kérek egy pamacot!

Más:
Hírek Kínából :arrow:
Ez évben négy különleges dátumot élünk meg: 1.1.11 - 11.1.11 - 1.11.11 - 11.11.11, és ez még nem minden!
Ha a születésetek évének két utolsó számát összeadjátok az
életéveiteknek számával, amit ebben az évben betöltötök, ez 111-es
összegre jön ki, éspedig mindenkinek. A kínai Fen Shui szerint, ez az év a pénz éve.

Ez így igaz, mi eddig még csak perkáltunk, és még fogunk is! :? :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Köszi csajok még1x :)

Sajti, nem akkora, azért a maci kisebb :wink:
Ja és reagálva (időben :oops: :D) a korábbi megjegyzésedre, igen, elég sokszor van rózsaszínben :lol: De ha egyszer olyan tünemény benne.... :wink:

Nóri, azért az első időkben nem fogsz túl sokat aludni... :? ez engem is kiborított, de vigasztaljon, h. nem tart sokáig a nem-alvásos állapot!

Kép
Kép
navared
Szfvár

sziasztok!

Ann, abszurd, hogy ennek örülni kell, mégis örülök, hogy kezdődhet lassan majd a következő kör, ha ez lemegy...

Amúgy ennek az IR diétának úgy tűnik van értelme, legalábbis nálam, múlt héten kezdtem, úgy-ahogy csináltam, most ehéttől pontosan, mindent betartok, és 3kgt fogytam...ez nálam szuper...még 20 kg vissza:-)
Vendég

KPN:
Nem streszelni akartalak, de úgyis tudod. Akkor továbbra is drukkhegyek!

Nemtommér, de a "betonméhszáj"-ról :D a polipok kemény csőre villant be... Egész héten szédelgek, betudom a dinnye gondolatokat ennek.

Pá Drágáim!
sajt@

Navi:
Ó, hát a fotó néha csalóka! Ki tudja, milyen szögből lett lekapva. Nagyon szép a lánykátok!!! Hugim is pont ezt mondta a rózsaszínről, amikor megszületett a babájuk, pedig egész várandósság alatt azt zakatolta, hogy csak azt a színt ne, aztán tessék! :) Rájött! Nekem egyik nagy kedvencem :)

Kahlan:
A diéta és a Met + a mozgás nagyon jó együtt, csak úgy olvadnak le a kilók, meglátod! :) Gratula a -3kg-hoz, nemsokára meglesz a többi is! Én a mozgást sunnyogom, mégis lement pár kg. De bíztatok mindenkit a het 3x30 perces izzasztós edzésre, mert az az egészséges és a bőrötök sem lesz lityi-lötyi (bezzeg az enyém! :? )!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Ma voltam stimus uh-n. 11. nap, 2 db 19 mm-es tüszőm van, az endom 11 mm. Holnap este repesztő, hétfőn inszem. :D
Sz. doki az orvosom, várhatóan ő fogja megcsinálni az inszemet? Ő szokott inszem előtt uh-t csinálni? Azt olvastam, hogy abban az esetben ha pl hétfőn megnéznek és nem repedt meg a tüsző, akkor újra megpróbálják és rá 1-2 nap múlva újra inszem. Állítólag ez egy beavatkozásnak számít, mivel a tb ciklus alapján számol. Ti hallottatok erről? Vagy ez butaság?
abigel1975
Isaszeg

Abigél, én hallottam már ilyenről, hogy dupla inszemet csinálnak egy ciklusban, de nem a BMC-ben.
Vendég

Kpn,
mondtak valamit hogy meddig vártok?
a homeos bogyók sem segítenek semmit? :-( én azokban pedig nagyon bíztam eddig.
nagyon drukkolok, hogy mielőbb kedvet kapjon végre a baba a kinti élethez!

Estrella,
a tejet azért nem ajánlják mert a gyors felszívódásúak közül is a nagyon gyors felszívódásúak közé tartozik.
drukkolok hétfőre.

Ann,
örülök a hcg hírednek.

Sajti,
de jó hogy újra itt. :-) :-)

Kubu,
hogy bírtad a sulit?

Navi,
Zorka gyönyörűséges! hihetetlen hogy lassan ő is fél éves már! :roll:

Andikám,
én is úgy tudom hogy nem gáz az előváladékozás! :wink:
tegnapi szerzeményekről képeket teszel fel ide vagy küldesz?
te hogy állsz a kórházi cucc összekészítésével? én most barátkozok a listával, de ha mindent beviszek, ami rajta van, akkor egy egész bőröndöt kell vinni. :shock: :shock:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó:
Igazándiból először Ann, majd KPN miatt jöttem elő a zugból, aztán Albertért is szurkolni kell... :)
Legutóbbi infóm szerint rendben van a cukid, remélem továbbra is oké minden veletek! :)

Abigél:
Ha éppen nincs szabin a dokid, akkor ő csinálja az inszemet.
Jó repesztést és nagyon drukolok hétfőre, szuperügyes randizást odabenn! :)

Gyűlnek a setét felhők, kíváncsi vagyok lesz-e vihar, v. zuhi? Jó lenne holnap telkezni...

Úgy terveztem, ha Nórikánk megszült :D , akkor felteszem a táblázatunkat a nagy örömhírrel - addig várnék még.

Jójcakkát drágáim!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.04.08 18:42-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

ann74

Hát ma nekem nincsenek jó tapasztalataim a merckforminnal kapcsolatban. Tegnap próbáltam emelni, hogy már este is vettem be. Ma egész nap hányingerem volt, alig ettem valamit. Azt hiszem még maradok a reggeli 850-nél. Túl bátor voltam 1 hét után emelni. Pedig a reggeli nem gyötört meg nagyon.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Aludtam ha azt alvásnak mondhatom 23-2 -ig , 2-től dolgoztam . Most ujra olvastam az egészet mit irtatok!
Lejebb tisztulva a döntéseink : várunk az Amh-ra és doktor úr tuti javaslatára addig helybe topi.
Ann: szupi örülök az eredményed csökkenésének!Valami kence a kezedre? feketenadálytő??
Navi: nekem az első kép a befutó nagyon bejön és ránézve egyből ? jutott eszembe amint irja ,hogy a rossz törlödik amit egy ilyen gyönyörüség meglétét közlik velünk!
Andikám azért emeltelek ki irásomban mert Te is elsők között voltál ki konkrétan beszélt velem mikor ide jöttem közétek és hasonló koruak vagyunk hihetetlen, hogy csak 6 heted van! Remélem jó birod ! Ja régen nekem is volt már előtejem mikor a vége felé jártam.
Elnézést a többiektől de van pár lány aki nagyon közel áll a szivemhez itt a forumon és az ő tippük véleményük nekem rengeteget számít!!!
Estrella :a döntésünk a miek ahogy irtad és tudom ,hogy nem itél el senki főleg nem itt. Nem tudom miért van az talán mert az elsőjos akivel véletlen találkoztam az mondta 2013 lesz a baba éve nálunk,és valami okk miatt én ugy érzem ,hogy összejön spontán a baba témát 1000%-ig nem adtam volna igy sem fel ,de sajna mérlegelni kell a kudarcokat , kapcsolatokat, anyagiakat (ami most is katasztrofális és nem tudom hogy lábalunk ki belöle) A lombiktól ijedtem meg és a kudarcoktol.
Olyan jó hogy tudom nem vagyok egyedül a problémámmal és van hova fordulnom ,hogy kibeszéljem a dolgokat és rájöjek , nem vagyok egyedül és nem kell félem nem lesz mindig kudarc se igy sem ugy . Remélem sejted miről is makogok itt pontosan mert még nem tiszta a káoszom .
amugy dec.-ben 15.7 volt az FSH-m .
Sajt@: a táblázatod szupi de azért nem sürün nézem mert fiatalabbak vannak és főleg ir- pco? -ak . Amugy kinyomtatam.
Imádom a humorodat a lelkesedésed és a vicceid(ezeket felolvasom a drágámnak)!
Milyen Tali lesz amugy és mennyi lenne ill. mikor? Ki mehet rá?
Jó lenne látni beneteket személyesen is!
Valaki 19-én BMC???
Puszi jó éjt mindenkinek!
evolet
Szolnok

Evolet: egy tipp az AMH-ra: zaklasd őket telefonon!!!
Azt mondják,hogy 4 hét,mire elkészül,de a papíromon ott áll feketén-fehéren,hogy rá kb. 5-6 napra már kijött nekik az eredmény...

Szóval mondd meg nekik nyugodtan,hogy lombik miatt sürgős lenne,és ezért árulják el,mikor érdemes rákérdezni.

Nekünk mondták,hogy melyik nap hánykor szóljunk oda,és akkor abba az eresztésbe bekerülünk... (addigra már kész volt amúgy :? ).
Vendég

Judit: ne haragudj,most értem haza,nem olvastam már a p.ü.-t!
Vendég

jó hajnalt,

Sajti,
olyan jó látni hogy itt vagy, nagyon hiányzol !

Ann,
Kopaszi gát, szép, jó, szélcsendes időben tök jó a végéig kisétálni, itt-ott megállni, leülni, vagy csak az öbölben a padokon napsütkérezni.
egy nega: parkolójegyet kell fizetni (brrr)
a kerületi cucchoz akartam még írni, hogy egyszer ott mellettetek úton elindultunk, hogy a Duna-parton elkerekeztünk a soroksári komphoz, jaaaaaa az út csak a térképen létezik, félúton a nagy semmi közepén egy rögtönzött szeméttelep mellett egy roti "csak" megkergetett minket, de belegondolni se merek mi van ha éhesebb fajta lett volna, aztán végigmentünk egy olyan részen ahol este nem biztos hogy akár autóval el mernék menni.....
szóval Duna-part, tényleg nem értem hogy miért nem tesznek vele valamit, a másik nagy szívfájdalmam, a strand..... tudom nem eu-konform, meg pénz, meg egyébként is, deeee annyira gyönyörű épületek és minden az enyészeté...
a többieknek: http://www.termalfurdo.net/index.php?p=egy_furdo&fid=23
jaaaa soha többé két gyereket egyedülsétáltatás :-)))

Kisbeeka,
tegnapi szar idő: mondja az uram hogy annyira kóma voltam (amikor még aludtam) hogy a szél kivágta a konyhaablakot (sőt össze-vissza repedezett) és állítólag olyan hangja volt hogy brutál, és én meg sem mozdultam úgy aludtam :-)

Estrella,
izgalom: azért írom le hogy tudjatok készülni :-) tényleg mindig van és lesz valami :-)
drukkolok hétfői zukkeroért.

Kpn,
ne már ! azt hittem hogy már nagybetűs hszekkel van tele az oldal.
talit nagyon várom :-) nézd végül így is lehet élni 2 in 1 persze anyukának nem annyira kellemes és kényelmes, meg így kevésbé lesz kihasználva a pelenkázó, kiságy :-) hátha ma csoda történik :-)
azért megy a mindennek menedzselése:
1., mert csodálatos párom van aki mindig fogja a kezem (na jó ettől azért nem alszom eleget :-) )
2., tudom hogy mindjárt itt a vég (január közepe) mármint sulit illetően
3., kor előrehaladtával egyre kevesebb az alvásigényem (viccelek csak)

de egyébként én sem tudom, sokszor rapszodikus vagyok, hangulatváltozós, hisztis, de állítólag még elviselhető :-)
na fejfájás, épp begörcsölt,
szóval magam sem értem hogy hogy tudom mindezt csinálni.... és meddig :-)))))))

Kahlan,
de ügyi vagy IR diétával, bárcsak én lennék ilyen kitartó :-(
20-as nálam is meg van :-(

Zsuzsó,
sulit jól bírtam..... 1 óra 40 percig, akkor majdnem beájultam, de pont szünet volt és leléptem (egyébként is így volt tervezve) mert mentem Marcusért..... aki tegnap este magához húzott és szájon puszilt :-) nem bánom mert nekünk még soha nem adott puszit csak a játékainak :-)
ma 11-15 között leszek suliban.... elméletileg :-)
kórházi listát azért szelektáld, Marcinál én is úgy mentem mint aki költözik, Lizánál töredéke volt már csak bent.

Vicky,
brr emelés.

Evolet,
izgulok és drukkolok azért.
tali még nem kiforrott, 16-án, de nem tudjuk hol :-) naná hogy gyere !

kubuspace

Béka!Voltatok 4D-n???

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: nem untatnék senkit a részletekkel,lényeg,hogy miattam másik alkalmat kell választani,nem voltam "alkalmas"...
Vendég

Sziasztok Csajok!!!!

Mi ez a nagy csend????? Mindenki a szabadban ebben a nagy szélbe???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Navi:
Zorka gyönyörü mind mindig!!!!!!

Ann:
Hajrá HCG csökkenés!!!! Fura,de még ennek is lehet örülni!!! :wink:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Breki:
Mikor voltál 4D-re????
Engem nem untatsz a részletekkel,ki vele!!!!!Mesélj!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: hát elmentünk a vizsgálatra,előtte voltam épp a DM-ben magnéziumot venni,és a nő az első pillanatban felfedezte,hogy iszonyú kemény a pocakom...

Nekem ez volt a "normális",bár tény,hogy nagyon kellemetlen volt,de azt hittem,ez ilyen,és kész.

Elkezdett vizsgálni,de nagyon hirtelen rosszul lettem.
Éreztem,hogy elveszítem az eszméletemet,de nem tudtam,mitévő legyek.
Lezsibbadtam,kivert a veríték,és a látásom is kezdett elmenni.

párom észrevette rajtam elég hamar,és szólt,hogy valami nagy gáz van.
A nő egyből tudta,hogy miért.
Túl "vézna" vagyok,a baba és az őt körülvevő dolgok hirtelen ránehezedtek az alatta levő vénára.
Ahogy fogalmazott (a tizedére sem emlékszem,már nem teljesen voltam magamnál) a szívem üresjáraton dolgozott,és nem közvetített elég oxigént.

Az oldalamra fordított,de akkor és ott annyira nem akartam lenni.....

Tudjatok róla,ha ilyen van,a baloldalatokra kell fordulni azonnal!!

Azt eddig is tudtam (ott már mondták a lányok),hogy nem szerencsés háton feküdni,no de az ultrahangot nehéz anélkül.

Folytatta volna a nő,de megint rosszul lettem.

1-2 képet kaptunk azért,FB-ra raktam 1 normálisat,a többi értékelhetetlen...
Hiába fizettük ki a vizsgálatot,nem értünk vele semmit :(

Persze ne érts félre,jó volt látni Maját,már amíg láttam,eleve messze volt a kijelző,és parányi a kép,de akkor is Ő volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.04.09 12:05-kor.
Vendég

Úgyhogy most nyomatnom kell a magnéziumot ezerrel,mert a pocakkeményedésem és az esetleges méhösszehúzódások miatt még ülve sem lehetett tovább csinálni a vizsgálatot...

Ide amúgy se mennék többet,mert ócska volt a gép,szörnyen torzított,és folyamatosan hullámzott a kép (már akkor is,mikor nem voltam rosszul ;) ).
Értékelhetetlen volt MINDEN ott.
A nő persze rendes volt,csak sz*r a felszerelésük.
Vendég

Béku, hát ez elég ijesztő! :shock: Az orvoshoz nem kellett elmenni?
Hol voltatok?
Vendég

Zsuzska, nem értelmezem, a köv. ciklusban most már kezdtek is a fagyibabákkal??

Kubu, köszi az infot. Azt én is néztem az obol.hu-n hogy fizetős parkolós, nna ez tipikus. Azt hiszem nem is nagyon lehet ott máshol megállni. Valószínű holnap kimegyünk, nagyon szerettem volna egy nagy túrát a Pilisben, de a nagy szél miatt nem fogunk elindulni. De már nagyon vágyom rá. Így autótaki, meg kopaszi gát lesz a program.

Estrella, cukkerhez egy óriáskalappal. Remélem minden okés lesz és nem macrálnak tovább vele.

Kahlan, ügyi vagy a fogyással! Csak így tovább!!

Zsu, remélem péntek du. már csak pihentél.:)) Végül hol is csinálták a mammot?

Evolet, a vizsgálat eredményéig próbálj meg még kicsit lazítani és nem agyalni, ha meglesz az eredmény, Sz biztos elmondja mi a helyzet, és ennek függvényében át tudjátok rágni. A lényeg tényleg az szerintem, ahogy a többiek is írták, hogy ne hamarkodd el a döntést, főleg úgy ne, hogy nem tudsz minden értéket.
A karom Evolet nem fáj egyáltalán, nincs vele semmi probléma, csak úgy megkeményedtek az erek az eddigi sok vv miatt, hogy már meg sem próbálják azt a karomat. De igazából nem is érdekel. Érdekes, de már abszolút nem félek a vv-től, ha fáj is, az sem érdekel, és ki tudom kapcsolni az agyam.

Kubu, ha van olyan nap, hogy nincs párod, de akarnál menni sétálni vagy vmi hasonló, szívesen megyek veled ha épp itthon vagyok és ráérek, mert tudod párom sokszor nincs itt, és akkor én vállalnám Lizát a babakocsival, te pedig M-mel vagy M után simán tudsz rohangálni.
ann74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?