sziasztok
sajna ritkábban tudok mostanság jönni, mert a gyerkőc irtóra rá van izgulva gépre, vagyis főleg zenét szeretne hallgatni (és nézni). és nem engedi, hogy mást nézzünk, így egy csomó mindennel, levelekkel stb el vagyok maradva, mert szinte csak akkor tudok gépezni, ha ő alszik.
kislaczko: köszi:)
ma voltam másodjára dokinál, két centis az új baba. nagyon kis cuki, izgett-mozgott, lapátolt a kezeivel.
az első tali nem volt valami szerencsés a dokival, mert a váróban volt egy lány, aki valszeg nem jelentkezett be, és pont hallottam, amikor telefonba mondja valakinek, hogy itt ül már 3 órája..gondoltam szólok neki, miután letette, hogy jelentkezzen be, mire kijött a nővérke és beszólt, hogy: Krisztina, majd motyogott valamit (sztem nem értette jól a vezetéknevet és ezért ő sem mondta valami határozottan), mire a telós csaj felpattant és bement.valszeg ő is Krisztina volt.
na mindegy,már 1 órája dekkoltam kinn, kicsit kezdett fogyni a türelmem, megkérdeztem a nővért, hogy van-e doki (volt), majd mikor másodszor jött ki (elfogytak a betegek, csak én ültem ott), már elkérte a kártyám, mire behívtak, hogy de én voltam már benn, kb egy órája.... na, kiderült, hogy az a hülye p..(bocs) bement helyettem, meg sem nézte az ambuláns lapot, kenetet is az én nevemre vettek le neki, gyak. minden papírt, amit kapott az én adataimmal volt megtömve. remek.
a doki először rám volt pipás, hogy de miazhogy nem én mentem be, mire közöltem, hogy a nővérke Krisztinával kezdte, majd a csaj be is startolt. no comment.
ma kérdeztem a dokit, de mondta, hogy azóta nem jelentkezett a lány.
szal ez volt az első talink a dokival, a másodiknál kicsit furi volt, mert úgy beszélt velem, mint egy hülyegyerekkel, najó, biztos mondtam hülyeségeket (pl hogy terhes kontrollra jöttem, nem uh kontrollra), de mondtam neki, hogy bocsi de az agyam helyén most egy massza van. mondta, hogy no problemo.
a napjaink megint kissé nyűgösen telnek, Ábel nagyon rossz fogzós, megint nyűgi, hasmenés, ami kell, ilyenkor már rögtön nyomatom neki a Normaflore-t. az nagyon jó. a hasmenésre legalábbis.
és vannak tök furi dolgai, pl a Túró Rudit csak papírból hajlandó enni, ha anélkül adom, nem eszi meg és hisztizik.
meg utálja a csukott ajtókat.
üdv
kriszta