Új privát üzeneted érkezett!

Woody, szupi a kép, csudajó kis helyet készítettél a gépen.

Vicky, Barbara kép is nagyon szépséges azzal az angyalkás vonallal

Kubu, drukkolok, hogy minden rendben legyen szeptemberben a melóhelyen remélem nem szivatnak meg a döntésed miatt
pannik
Budapest

Borsó:
Minden ok! Ma még nem volt UH, lehet hogy nem is lesz, de holnap biztosan!!! Csökken a vérzés, ha minden ok marad, akkor nemsoká haza engedik! :D

Diéta:
Köszi a kérdést Lányok!
elvagyunk....
az az igazság, hogy én totál lúzer vagyok abban, hogy melyik kajának milyen összetevői vannak (mármint hogy mekkora része zsír, hány kalória, néha még azt sem találom el, hogy fehérje inkább, vagy szénhidrát :? :? :? ), és így sokszor nem merek enni sokmindent.
A főtt kajáktól eddig mindig rosszul lettem, mióta szedem a Metet. Ez kb azt jelenti, hogy megeszem a csökkentett mennyiséget, és utána 5-10 percen belül brutál durva hányingerem lesz...ez kb 3-4 órán át tart.
Mindegy, majd alakulok talán. csak lenne már időm, hogy kicsit beleássam magam a témába.
Most tegnap óta a Czeizel által mondottak töltik ki az agyam 80%-át. Alig várom, hogy hívjanak Nagy Zsolték a többi genetikai eredmény miatt! (blogban részleteztem... meg majd ma délután fogom a tegnap óta történteket :) )

Hmmm....Azon én is gondolkodtam, hogy nagy kajálást nem fogok csapni, akárhol is talizunk. Egyrészt, hogy ebéd után lesz, másrészt, hogy az étlap 99%a az én IR diétámba nem fér bele. De innivalóból tényleg nehéz lesz a fejenként 3000-et kihozni...

Most beszélek Borsóval! :D
MINDEN OK :) Jövő héten mehet haza! :D
mégis csináltak neki UH-t. :D Minden ok...ma már hasi volt :D :D :D A vérömleny gyorsabban szűnik, mint várták, úgyhogy a Baba esélyei ismét 100%-osak

eszter82
Budapest

Eszter: de jó,köszi a Borsó-híreket!!! :) :)

Az IR-t sajnálom,minden tiszteletem azoké,akik tudják tartani a diétát,én megbolondulnék...
Pont azokat a dolgokat szeretem (nem csoki),amik tiltottak,pl. tejtermékek...
A reggeli kakaómat nehezen tenném du. 5-6-ra :?

Anyum nagyon hősiesen csinálja.

figyu,neki az segített,hogy vett egy olyan mérleget,amivel tudja a kajáknak a tartalmát és egyben kalória értékét is figyelni,nem tudom hány dolgot a memóriájába lehet rakni,és így könnyebb :)

Persze azóta jobban belejött,és kb.-ra tudja,miből mennyit szabad, most 7végén pl. grillezünk,és neki csupa zöldséget, gombát veszek,mondta is,hogy van hozzá valami csúcs fűszere :D
Vendég

Lányok,
most én sem jó hírrel jövök sajnos. :-( :-(

Beszéltem pár pillanatot Miezával. Albert tegnap este bekerült a Bethesda kórházba rohammentővel. :-( most még vizsgálják, széklet, uh, valami kiütések is kijöttek a kis drágán.

nagyon drukkolok innen is hogy minden oké legyen és hamarosan hazamehessenek. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi: Te jó ég,mi miatt???? :( :( :( :(
Remélem rendben van a kis drága!!!!!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Jajjj nekem!
Ha lesz híre valakinek Miezáékról, írja meg!
Remélem semmi komoly baj nem lesz!!!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

eszter82
Budapest

Sziasztok!
Megint ittvagyok.

Zsuzsókám: Jesszus!!!! :shock: Tegnap mikor ottvoltunk még semmi "olyan" nem látszott a Kis Drágán, hogy bármi baj lenne, a pöttyöket meg Mieza is a brokkolinak tulajdonította... :shock: :shock: Ahogy megtudsz valamit szólj lécci... Nagyon izgulok Értük!!!!! :shock: :shock: :shock:
Most néztem a képeket, köszi, nagyon klasszak!!

Eszterkém: Nektek is nagy drukk, a diétádhoz is, meg amúgy is!! Idővel megszokod a Metet és a főttkajától se leszel szarul! :wink:

Én ma ügyintéztem gyorsba + itt nálunk ma a lakópark konditeremében babaruhabörzét tart az egyik csaj (saját cucc is + hádás jellegűek, kb. 15-20 zsák ruha volt ömlesztve... hála ég nem voltak büdösek) .... hát egy szatyorni cucc andikának becsúszott, de tüneményesek tényleg, és van köztük olyan típus (harisnyanadrágok) amiből pl. idáig még 1 db se volt :wink: .... csak ahhoz képest, hogy nem is akartam megnézni se, hogy ne legyen csábítás... hát.... Rajó tajtékozozni fog attól félek.... :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Te jó ég, szegénykék, Albertnek drukkolok nagyon, remélem semmi komoly és hamar hazaengedik. Istenem, ez szörnyű érzés lehet Miezáéknak.

Kisborsó hírek viszont szuperek, nagyon nagyon nagyon örülök.

Ilyen az élet jó is rossz is váltakozva sajna.
pannik
Budapest

Hahó!

Épp most gyönyörködöm Albertban, és erre mit látok, oh Istenem, annyira szép baba és I M Á D O M! Gyógyulj nagyon hamar drágaságom!
Látom egyre többen láttátok már. Én nem is kértem Miezát, hogy dajkálhassam, picike volt még, de a látvány is kárpótolt, ahogy nézegette anya kezét.

Az én báránykám épp ma születésnapos. Ilyenkor mindig átélem életem legszebb napjának emlékeit. Kb ilyenkor indultunk a kórházba vissza, hiszen reggeli órákban voltam ott amnión. És milyen jól tettem, hogy siettem vissza. Délre már zöld volt a viz, és ezután rohamszülés következett, s du. meg is érkezett. Be jó volna, ha most is itt lenne. Olyan jó lett anyává válni, s maradok mig élek, csak ő is igy gondolná.

Tali ügyben látom a helyszin átalakul. Nagyon fogom sajnálni, hogy nem mehetek el, de bízom a következőben!

Woody: szóval igy repül egy tündérbogár.

Vicky: szerintem is nagyon fognak ám futkosni a fiúk ez a lányka egyre szebb!

Borsókám: hajrá a borsószemnek, és igyekezzetek haza és sok-sok pihi.

üdv kispatak
Vendég

kubu: Nem tudom mit mondhat Marci, de nagyon édes. Barbusnál is úgy szeretem, mikor így dumál és mérges, hogy mi miért nem értjük. :)

judit: Hát nekem is furcsa, hogy Barbus kitesz 2 fiút, de már megszoktam. A tali nekem jobb lenne mondjuk fél órával később, az a tuti. Így is mehetnénk veletek?

eszter: Köszi a híreket Borsóról, örülök hogy rendben vannak. A metnél meg próbáld meg akkor kisebb dózissal kezdeni, bár nem tudom olyat kaptál-e, amit lehet felezni. Vagy vedd be este. Én is még csak a reggeli 850-nél járok, lehet hogy ma elkezdem az estit is. A délit meg nem is tudom bevezessem-e, mert azt nagyon nem bírtam jól.

Miezáéknak nagyon drukkolok. Mi történhetett a kis drágával? Atya világ, én szívrohamot kapnék, ha mentőt kéne hívni Barbushoz.

Köszi csajok, hát az biztos hogy mindenkit levesz a kis asszony a lábáról. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Egyik ismerősünk meg 19 órája bent van a kórházban,szül :)
A 4. babája fog születni,és most kaptam a hírt,hogy szegénynél császár lesz...

Irigylem őket a gyermekáldás miatt,de tudnotok kell,hogy a lánynak elég durva betegsége van,gyakorlatilag csak ama bizonyos 9 hónapok alatt bírja elviselni :? Durva fizikai fájdalmai vannak amúgy...

Nem tudok részleteket,de most már oda is szorítok,azt hittem már rég megvan a baba,és ennyi vajúdás után most császár lesz...
Vendég

béku: Nagyon rossz lehet ilyen sokat vajúdni és utána még bajlódni majd a császár sebbel. Én áldom az orvostudományt, hogy Barbus ilyen hamar meg lett. Az a 6,5 óra semmi ehhez képest.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: hát nem is értem,miért vártak ilyen sokat ezzel...
ha gáz van,azt előbb is lehetett látni szerintem,és akkor hirtelen megcsinálják...
Vendég

Béku!
Akkor Nektek, azaz ismerősnek is csoportosítunk a drukk hegyekből :)
Pocsék lehet most nekik...az a 19 óra rémes...
De a jó a dologban, hogy hamarosan a kezükben lesz a negyedik baba :)

30 másodpercenként nézem a fórumot, hogy jón-e hír Albertről... :roll: :roll: :roll:
Szegényke! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

eszter82
Budapest

Andi!
eper ok? vagy az is tabu??? :oops: :oops: :oops: mondjuk már bennem van 5 db, de akkor lehet h a többit nem kéne, ha az is tiltólistás... :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

béku: Van olyan, mikor elhúzódik egy szülés és az anyukának elfogy az energiája. Ez is lehet oka a császárnak. Én már hallottam 45 órát tölteni a szülőszobán anyukát és utána császározták meg. Pedig a férje ott orvos. Azt mondták, hogy az első nap nem is számít, mert nem voltak elég erősek a fájások és nem is voltak elég hatékonyak emiatt. Pedig ugyanannál a dokinál is szült, mint én. Szóval nekem szerencsém volt.
vicky79
Budapest III. kerület

eszter: Az eperben 7 gr. ch van 100 gr-ban, szerintem mehet.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: hát ez kínzás :? Biztos én vagyok gyenge,vagy nem is tudom,talán gyáva,de olvastam 52 órás természetes szülésről is....
Azt hiszem az orvostudomány elég sokat tud már,hogy ne kelljen ennyi ideig szenvedtetni szegényt.

Lehet,hogy nem voltak 1. nap elég erősek a fájások,de attól még voltak,és gondolom így se aludni,se pihenni nem lehet a tolófájásokra...

Eszter: köszi! :)

Én is várom az Albert-híreket,óriásit dobbant a szívem,mikor olvastam a hírt....

Éjjel is azt hittem,megáll a szívem,valamire felriadtam,és annyira elkezdtem félni,és annyira gyorsan dobogott a szívem,hogy nagyon féltem,hogy valami nagy gáz lesz...

Megkértem páromat,nézzen körül a házban,mostanában nagyon sok helyre törtek be,talán hallottam valamit,és arra riadtam fel,nem tudom...

Nem jöttem rá,mitől volt,de nagyon meg voltam rémülve,még sokáig figyeltem az ajtónkat...
Vendég

Eszter, eper kis mennyiségben sztem mehet. Mondjuk 25 dkg uzsira. Annyi ch van benne mint az almában (7). Gyümölcs azért jó, mert az rostos és nem szívódik fel olyan gyorsan mint a sima cukor. Ha megnézed, a banán, szőlő, szilva ch tartalma sokkal több.
http://www.fogyas.info/tapanyag-kaloria ... gyumolcsok
ann74

Eszter: én úgy tudom,az epret szabad enni cukrosoknak is!
Gondolom mértékkel,mint mindent,de szabad!

Azért is ültettem anyumnak epret :)
Vendég

Miezának és Albert babának millió drukk hogy ne legyen semmi komoly baj, és hipp-hopp othon lehessenek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Borsó-híreknek nagyon örülök :D :D :D

Breki,
ismidnek is drukk, hogy most már végre kint legyen az a 4. baba!

Csajok,
ezt a helyet ismeri valaki?
http://cafeponyvaregeny.hu/
Nagyon jókat olvastam róla egy babás oldalon. Megkérdezzem őket is?

Kép
judit0713

Köszi Csajok! :D
Akkor még az a 4 db eper belefér :D

Judit!
Ponyvaregény!
nekünk gimi alatt törzshelyünk volt...ha azóta nem alakították át, akkor 30 főre, kisgyerekekkel nem lenne túl nyerő. Elég szűkös, egy nagy kanapés asztala volt akkor, és az max 8 fős... De persze lehet hogy azóta megújultak... :)

eszter82
Budapest

összes drukkunk Albertnek !

mi is megjöttünk a dokitól, jó hír hogy Marci nem bárányhimlős, tuti agyvérzést kaptam volna... úgyhogy most itthon alszik, lehet hogy csak a mai bölcsit akarta elodázni és produkált 1-2 tünetet...

köszönöm gyerkőcök dicsijét.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Judit ?
a kopaszi-gáton ? mert pl az is tök jó hely :-)

kubuspace

IR-ben jártas lányok!
Most nagyon vicceset fogok kérdezni:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: az a táblázat, amit Ann feltett, ...szóval mit kell néznem? csak a szénhidrát értéket???? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

eszter82
Budapest

Drága Albertbaba, gyógyulj minél hamarabb!!!

Borsónak is nagyon örülök!!!

Pannik, köszönöm, amit írtál nekem...egyenlőre elég nehéz, tegnap a barátnőm kérte, hogy nézzem meg vele hétvégén az élet az anyaméhben c. filmet...próbáltam mondani, hogy nézzék meg inkább a párjával. Jelenleg nem lenne erőm végignézni...meg terveim szerint hamarosan meg fogom nézni Zsoltimmal, ketten, amikor bizonyosak leszünk arról, hogy lakják a luxusgarzonom...április végétől a második inszem hátha sikert hoz.
Vendég

Eszterkém: bocs csak most olvasom, de látom a lányok már kiokosítottak... szóval epret lehet! :) amit semmiképp se azok a magasabb cukortartalmú zöldségek, gyümölcsök.... azaz a sütőtök, borsó, banán, szőlő, mandarin, szilva és az aszalványok... és állítólag a körtét se, de én azt pl. eszem :) .... és tegnap Zsuzsókám is ette az inzulin mellett... szóval azt lehet nem jól tudom :shock:

andrea-1

Eszter, add meg priviben a mailcímed, küldök egy adag tudnivalót, én is abból okosodok...még csak második hete gyűröm...
Vendég

Eszter, igen.
Amúgy a zsír is fontos igazából, mert minél zsírosabb valami annál jobban emeli a cukrot, ezen kívül minél forróbb, illetve minél jobban pépesített, darabolt.
Pl. kísérőként, főétel mellé nagyon javasolt mindig sali, mert az lassítja a felszívódást.
De fontos még a glikémiás index, amit ez a táblázat nem tartalmaz. Van egy kis füzetem, amit dietetikus adott, abban van néhány oldal erről, már ígértem másnak is, mostmár megkeresem és igyekszem lemásolni és talira elvinni.
ann74

Judit: köszi a drukkot! :)
Én is nagyon szorítok nekik,azóta nincs hírem...,bár még csak egy óra telt el. :)

Albert-hír nincs még? :?
Vendég

Hahó!

Látom nagyon pörgünk ma.

Vicky: egy biztos nagyon szép a gyermeked, de azt hiszem ezt már mindenki elmondta.

Breki: szegény vajudó mami. De azért a császárt nem csinálják ám szire-szóra. Én nagyon hamar megszültem (2,5 óra alatt) de már készítették volna a műtőt, hiszen gyerekem ilyenkor már bőven ox. hiányban volt. Nagyon kellett tartani magam, de sikerült. Nehéz órákat élten át, de egészséges és ez a fontos.

Albert hireket én is várom, próbáltam volna hivni, de out ha tud valaki irjon sos

üdv kispatak
Vendég

Albert hír: Albert apa azt írta, hogy jól vannak, de még megfigyelésre bent tartották őket. Többet sajnos nem tudok, csak sms-t küldtem neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.04.07 14:06-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Kispatak,
boldog születésnapot báránykádnak.

kubuspace

Ann!
Kahlan!

kösziiii :D

A zsírban mi a határ ami fölötti zsírtartalommal nem szabd szóba állni?

eszter82
Budapest

Vicky!
De jó, hogy van hírfoszlányunk :D kösziiii :)
Akkor drukk, hogy a megfigyelésen csak az derüljön ki, hogy Albert baba tökéletesen egészséges és hamarosan otthon lehetnek :)

eszter82
Budapest

Vicky: köszi,hát ez is azért megnyugtató.
de vajon mi történt egyáltalán,amiért be kellett menni hirtelen? :?

Szegény Mieza,iszonyú lehetett ez az ijedség!!!
Vendég

Kubu: no legalább egy bajjal kevesebb,hogy most nem kavar be a bárányhimlő... :shock: ;)
Vendég

Nem tudom, nem akartam többet írni, hátha zavarom.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku,

hát jó, ülök itthon nagy "nyugodtan" aztán hívnak bölcsiből hogy M barihimlős (cool, az min 2 hét itthonlét alaphangon :-)))), bemegyek érte, el dokihoz, aztán jól megállapítottuk hogy valami allergy üthette fel a fejét (lehet h melegkiütések), az volt a gáz hogy hétvégén meg az elmúlt időszakban egy csomó várandósbarinő, meg kisgyerekes családokkal voltunk.... már gondolkoztam hogy kit kell felhívnom hogy miszitu van és lehet hogy ő is megkapta, illetve hogy milyen progikat kell lemondani :-)

kubuspace

Kubu: húúú,így durva lehetett,főleg ez,hogy vajon ki mindenkivel találkozott :shock:

Jelentem,ismerősék babája megszületett,gyönyörűséges kisfiú,Marcell :)
Vendég

Kahlan!

Köszi az IR infókat!
Szuper...most kezdek majd megvilágosodni csak igazán :D
Jövő kedden randizom a dietetikussal reggel, de addigra az általad küldöttekből már elvileg profi leszek :D ja, és nem fogok éhen halni sem :D

SZUPEEEEEER!!!
Nagyon köszönöm! :D

eszter82
Budapest

Kahlan, így kell ezt csinálni, nyugodtan mond meg a barátnődnek, ha jó barát és picit elgondolkodik azon amit mondassz azonnal érteni fogja, hogy ezzel Téged kíméljen. Ha nem érti azonnal, akkor még inkább azt tanácsolom, hogy ÖNVÉDELEM! ez a legfontosabb, és lelkiismeret furdalás nélkül, Neked most magadra kell koncentrálni és a köv. inszemre. Nincs rá szükséged, hogy sajdítsd a szívedet és megtépázd a lelkedet mások miatt. Majd eljön az az idő, amikor nyitott leszel ezekre a dolgokra, amikor majd együtt babáztok kis korkülönbséggel, akkor talán még rá is erősíthetsz nála, hogy neked mennnyire nehéz volt az az időszak mikor Te áhítoztál a babára neki meg jött, és ne haragudjon ha nem viselkedtél neki tetszően, ennyire telt.

Vicky, Albert hír nagyon jó, ez már kicsit megnyugtató, drukkolok tovább, hogy minden rendben legyen.

Béku ismerősödnek gratulálok, 4-ik baba, azta :D

Zsu merre jársz, rég voltál??? mi újság Veletek.

Judit melyikre gondolsz a kopaszi gátra? mert az irtó jó hely. Vakvarjúval mi van? náluk is van minimum vagy alánlott fogyasztás???
pannik
Budapest

Sziasztok Drága lányok !

woody: Drága Marcitok szép és eleven de a fordítást feladom ugyan ugy mint Barbusnál.
Viky : tényleg Angyali szépséged van! tetszik tudod csajos párti vagyok!
Mieza:Albert baba is gyönyörü jó nagy fiu! Jobbulást mielöbbi haza jövetelt!
Nagy utazó kisasszonyunk ha jól dereng Lilli nem semmi , gratula anyujának ötletes a kiskuckó és bátor a hosszú uttal. aki mert az nyer!
Eszter nem semmik vagytok az eredményekben !Remélem Czeizel Doki segítségével már tökéletes lesz minden és úgy alakul ahogy kb. 10 évesen eltervezted!

Rólunk ma voltunk végre konzultácion Dr. Sz. azonnal közölte, hogy apa eredménye az tökéletes de nekem cisztám van amire rögtön 2 doboz gyógyszert irt ill. közölte ,hogy leleteim szerint csak is a lombik jöhet szoba de azt sem tudja garantálni!
Ezért ugy döntötem- döntötünk, hogy azt amit Eszterék és a többiek kik rokon bajuak csináltak (minden tiszteletem az az övék és irigyelem az erejüket! ) Talán ha tutira tudnánk...
NEM csinálom végig és itt nem csak a 150.000 ft / beavatkozási elökészítő gyógyszerekről van szó , hanem a többi részről amit kár ecsetelnem hisz TI sokkal jobban tudjátok !(lelki ,stb...)
Ha így kell lennie én -mi elfogadjuk csak szeretett legyen és béke .

Ettől függetlenül valami vérvétel csináltatnak amit megcsinálunk és aztán visszük az ántszhez.
Mennek a kisruhák a vaterára!
Köszönök nektek minden segítséget néha még jövök pusszi
Rita-Evolet
evolet
Szolnok

Köszi lányok :)

én meg lőttem egy ezresért pocakfürdőt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lukácsné után kedvet kaptam hozzá :D :D :D remélem majd beválik,mindenesetre legalább ez elfér nálunk :D
Vendég

Evolet, bocs, de ezt most nem teljesen értem???? Most akkor mit csináltok/nem csináltok?????? :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Tüneményes Albert babának mennek a drukkjaim,hogy hamar haza mehessenek és minden rendben legyen!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Breki:
Gratula a pocakfürdőhöz!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ez itt a napi életjel :D :D :D
Minden rendben és egyben szokás szerint, holnap fellépés, először S. kezei közé kerülök, aztán még lehet, hogy a főorv is "megtapogat" :twisted:
Ha továbbra is minden rendben, 7végéig, akár a jövő hét elejéig is mehet ez így tovább... Andikám, megérjük, hogy együtt megyünk ctgre???
Albertnek gyors gyógyulást és hazatérést!!!
A pocakfürdő nekem is tetszik, de azzal ki kell bekkelni amig a köldökcsonkos sztori lecseng...
kpn

Nórikám, navégre!!!! :)
Hát az b... na be!!! :shock: :shock: :shock: :shock: CSak nem akarjátok a kicccccsávóval 19-éig húzni???? :shock: :shock: :shock:
Tudod hogy cejetjek, de inkább külön ctgzek és inkább Te a szülészeten és sz.felkészítőn... jó??? :lol: :wink:
Pocakfürdővel nekem is pont ez jutott eszembe..... :wink: Mondjuk ha majd hasfájós lesz, akkor veszünk mi is lehet....
Pá, drukkolok!!!!!! :wink:

andrea-1

Kubu:
Marci hurikán zabálni való,nagyon merész kiskrapek!!!!!

Kpn:
Szülés megindítókat küldöm!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?