Új privát üzeneted érkezett!

Vicky, ez egy privát video, ennyit ír és aztán semmi :(

KPN, nagyon drukkolok, hogy önszántából jöjjön a kicsi fiad és minden rendben legyen, sokat gondolok rátok. Biztosan mindenki így van ezzel, hogy mindenféle gondolatok jönnek mennek rosszak és kevésbé rosszak egyarát. Ne aggódjál, rendben lesztek. Bízni kell benne és akkor úgy is lesz.

Az én agyamon is átfut néha mindenféle a keddel kapcsolatban, de meggyőzöm magam, hogy rendben van minden, lesz szívhangunk, látni fogom és nem lesz gond semmi sem. Hiszek és bízok. már csak 5 nap
pannik
Budapest

Pannik: nekem mázlim volt,mert petezsák nézésre 6 hetesen hívott vissza S,és aznap már volt pulzálás :)

persze először nem engedte be a férjemet,gyorsan ránézett,hogy minden okés-e,aztán szólt a helyettes asszisztensnek,hogy most már behívhatja. :)
Nekem nem mondott semmit,de az arcáról mindent le lehetett olvasni.

Mondjuk akkor még nemigen láttuk a pulzálást azon a 3 mm-eren :D
de elhittük :D :D
Vendég

Ha nagy pocakkal is,de el kell jutnom ápr. 30-án az utolsó Critical Mass-ra :? :D :D :D

Sajnálom,hogy nem lesz többet,de a szervezőknek igaza van,a célját már elérte az előző években is a rendezvény. :)
Vendég

Mázlista Kisbéka :D :D :D

de múlt héten meg annak örültem, hogy mehetek és láttam a petezsákot, az is jó volt, jó ez így kivárom a jövő hete és már tuti nagyon szépen fog látszódni 7 hetesen és 4 naposan
pannik
Budapest

Nem lesz többé Critical Mass? nem is tudtam

Nem tudjátok mikor lesz Pünkösd? és lesz-e ott hosszú hétvége???
pannik
Budapest

hahó,

végeztem a fordítással, huh 3 hét volt, most átnézik nekem aztán kezdem belőle a 14 oldalas összefoglaló megírását.

Vasikáé,
köszönöm barinő nevében gratot.

Zsuzsó,
nálunk semmi sem biztos :-) de reméljük tegnapi hiszti egyedi eset volt.

Kpn,
jelezném hogy 22-én engem is megvizsgált L aztán 23-án reggelre vonultam be szülni :-) nyugi minden rendben lesz, nézd meg nekem két indított szülésem volt :-)

Kisborsó,
hál istennek hogy okés minden !

Béka,
ne menj terhesen CM-ra !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Pannik: én is csak este tudtam meg,párom hozta a nagy hírt :?
7,5 hetesen már szépen fog látszódni,nekem akkor is kellett menni,mert ugyebár Sz nem látta még a petezsákot,nemhogy a szívhangot :D :D :D

7 hetesen mentem,és akkor Sz már jobban megmutatta a pulzálást (nem tudta,hogy egy héttel azelőtt már láttuk,S nem íratta rá a leletre ;) ),úgyhogy Neked még 4 nappal később még jobb lesz :D
Vendég

Kubu: nem tekerném át a távot,de meg kéne jelenni a "tömeg" kedvéért....
Vendég

Andi!
Nagyon édi a gyerekszoba ajtaja, olyan igazi kiscsajos! :)

Pannik
Gyuri bácsi teáit én is ismerem, a babaváró rendszer első és második lépését csináltuk is a párommal, de a harmadikat külön nem lehetett megvenni (és ezt a hölgy elfelejtette közölni, amikor először voltam ott), úgyhogy az már elmaradt nálunk.

Málnalevél teát javasoltak a beágyazódástól a 12. hétig, az van is itthon, de más oldalakon csak a szülés előtti hetekre írják, úgyhogy bizonytalan vagyok ezt illetően. Ti hogy tudjátok? Valaki itta az első hetekben?

Vikus
Köszi, válaszoltál egy korábban feltett kérdésemre, hogy inszem után kell-e utro, vagy valami hasonló. Szóval kell. Mitől függ, hogy kinek mit adnak, az eljárástól?

Kisborsónak: mennek a drukkok!

Vicky
Barbus nagyon aranyos, mekkora szempillái vannak!

Kpn
Utolsó napok, órák, percek… Gyors és egyszerű szülést kívánok, és hogy magától bújjon ki a bébi!

A tegnapi szuri helye egy ici-picit bekékűlt, de tényleg csak kicsit látszik. A mai meg már könnyebben megy, mint tegnap. Hát csak belejövünk 8) :)
thimmy
Gárdony

Thimmy: én is a szülés előttre kaptam. :)

hamar belejöttök a szuriba ;)
Vendég

Bocsi csajok a videót. A telefonomon véletlenül privátba állítottam és én hiába néztem rá, nekem engedte megnyitni. Most már jónak kell lennie.

http://www.youtube.com/watch?v=JNebFrIBDAc

thimmy: És a rikító kék szemét még nem is láttad. Pedig mind a kettőnk szeme barna, anyué olyan szürkés kék, mint az övé. Gyönyörű szemei vannak. A szuri később is kékülhet, mert nem tudhatod hol megy valami kis pici ér a bőrödben és eltalálja az ember. De ügyesek voltatok, csak így tovább.
vicky79
Budapest III. kerület

thimmy: A málnalevél teát a 36. héttől mondják, állítólag felpuhítja a méhszájat és könnyebben szül az ember. Nekem tilos volt inni, nehogy még hamarabb megszüljek. Arról még nem hallottam, hogy az első 12 hét előtt is jó hatása lehet.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky

Megnéztem a videót, de a szeme itt sem látszik pontosan. De az igen, hogy milyen kis eleven :lol: :lol: Terveztek kistesót (Barbus hogy jött, spontán, inszem vagy lombik?) ?

Na ezért nem merném meginni a teát az elején, mert eddig még mindenhol azt olvastam, hogy szülés előtt kell, és Gyuri bácsiéknál hallottam először az első hetekre :roll: :shock:
thimmy
Gárdony

Mutatok egy képet, amin jobban látszik a szeme színe.

Kép

Nekem a 4. inszem lett sikeres. Tesót tervezünk, de majd csak 3-4 év korkülönbséggel és remélem akkor természetes úton is sikerülni fog. PCOS-em van, remélem a diéta és a met segíteni fog, hogy legyen peteérésem. Mozogni nem tudom mennyi időm lesz, ha vissza megyek dolgozni. Szeptembertől bölcsis lesz a kis asszony.
vicky79
Budapest III. kerület

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.04.07 10:03-kor.
Vendég

breki: Milyen kicsi volt még. Pedig csak fél év telt el. Hogy repül tényleg az idő.
vicky79
Budapest III. kerület

Egy igazi Angyalka! 8) Azt hiszem, van még pár nyugis évetek, aztán ... :P :lol: :lol:
thimmy
Gárdony

Hahó!

Nem vesztem el, de időm nagyon kevés a fürdő mellett, és kerti lak se a szomszédban van.

KPN meglásd holnap megszületik, nem fogja megvárni L t. urat! Hajrá és ne félj!

Vicky: aranyos ezt a kis elevenség, most rá kell vigyázni, tesó majd lesz, tudod, idő van!

Mieza, Sajti: veletek mi van???

Ann. remélem rendeződnek a dolgok, Eszter te is meglásd hamarosan pocakos leszel!

Borsó: remélem lassan haza felé mész babóval a pocakban és rendben.

Kubukám: kitartás, már nincs sok hátra.

Na mára bezár bazár, akit nem említettem akkor is gondolok rá.

Woody irjál valamit, és Navi veled vajon mi van!!!???

üdv kispatak
Vendég

Bizony,nagyon durva! Majdnem annyi idős Maja,mint ez a kép :D :D :D
11 nap van csak a kettő között :D

csodaszép lányka lesz Barbus!!! ilyen szemekkel,meg a szöszi hajával sokakat megbolondít majd ;) :)
Vendég

thimmy: Az apja sörétes puskával fogja kergetni a fiúkat, az biztos. Azért nem ilyen kis angyal ám, mint a képen. :D Állandóan mocorog, egy percig sincs nyugton.
vicky79
Budapest III. kerület

kispatak: Hát nem is tudom hogy bírnék még egy gyerek után loholni, bennem nincs annyi energia, mint Kububan.

béku: És most már a haja alul göndörödik is. Az biztos, hogy szép spermákat választott nekünk a biológus, csak lehettek volna egy kicsivel kevésbé aktívak. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.04.07 06:53-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez jó szöveg :D :D :D
Vendég

Hello, ismét itt :lol: :lol: :lol:

Bocsi, hogy magunkról, de nem tudtam még visszaolvasni.

Megérkeztünk, minden szuper volt. Lili nagyon jól viselte, a rövid úton csak a végére ébredt fel. A nagy úton (9,5óra) jó helyet kaptunk szerencsére.
A földre csináltam neki játszó részt, takarókat leraktam és játékokkal körülraktam, nagyon élvezte, még sikítozott is, ott röhögtek az emberek, volt aki kukucsolt vele.
2x volt kisebb sírás nagyon álmos volt és nem tudott aludni akkor elmentem vele sétálni és elaludt. A földön jól betakartam és első alkalommal 1 órát aludt, második alkalommal 2,5 órát, de leszállás miatt fel kellett ébreszteni.

Gyerekek, annyira örülnek Lilinek, főleg a "nagylány" együtt játszanak olyan jó látni. :D

Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

woody: Örülök, hogy minden rendben ment. Várjuk a friss fotókat is majd.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nórikám: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Drukkolok, hogy beinduljon a kiskrapek mosmtár tényleg!!! :wink: Úgy sajnálom, hogy félsz... valszeg én is így lennék, okosat mondani nem tudok, csak hogy kitartás!!! Puszillak és lélekben Veletek vagyok!!! :wink:

Woody: örülök, hogy jól sikerült az utazás!! Érezzétek továbbra is jól Magatokat, azt kívánom!!! :) ...... Ez a kép, hallod!! Na asszem itt senki se mondhatja el közülünk, hogy ilyenben vagy akár hasonlóban is lett volna része 8 hósan!! :)

Vicky: Este megnéztük Rajóval Barbust.... azonnal megállapítotottuk, hogy valami effélére kezdjünk el edzeni magunkat :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy tüneményes, mikor belevigyorog a kamerába!!! Rajó totál elolvadt Tőle!!! Úgyhogy strigulázhattok Barbus kis rajongói közé egy öregebb csókát is :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Amúgy nálunk nem sörétes puska van napirenden majdanra kilátásba helyezve, hanem ennek a lököttnek a fémbetétes baseball ütője :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Thimmy: a málnalevél teát én is a terhesség végére tudom.... amit az elejére javallanak az peteérésig cickafarokfű tea, utána meg palástfű tea, én legalábbis ezeket hallottam :wink:

Eszterkém: hogy bírod a diétát? Remélem alakulgat .... :shock: :wink:

Gyerekek: Albert csodálatosan gyönyörű kisbaba!!!! :) Tegnap láttuk végre és megdajkálgattam és képzeljétek (főleg Lukácsnénak írom!!!).... most már nem is féltem annyira ilyen pici gyereket megfogni :).... Bizos ahogy közeledik az idő változnak az én érzéseim is... .:)..... Szóval Zsuzsóval mentünk..... és hát odavoltunk Alberttől! Mieza is tök jól néz ki, és olyan energikus, hogy meg is állapítottuk Zsuzsóval miután eljöttünk, hogy még így a pici Albert mellett is több energiája volt, mint nekünk kettőnknek együtt!! :) Pedig nem akart aludni a pici.... és most még kapóra is jött ez a látogatás, mert "élőben" is láthattuk pont azt a mutatványt, amiről a keddi szülésfelkészítős előadás szólt... Mieza rengeteg gyakorlati infót zúdított ránk... néhol csak lestünk... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: Strigulát behúztan. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: Miezáék jönnek a talira? Olyan kíváncsi lennék Albert gyönyörűségünkre.
vicky79
Budapest III. kerület

tündér gyönyörűséges Albert. :-)

Kép

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Igen, azt mondta jönnek!!! :) 3-kor szopi van, és utána indulnak!! :)

andrea-1

De jóóóó! Kíváncsi leszek Barbusnak hogy tetszik majd. Még nem sok pici babát látott közelről.
vicky79
Budapest III. kerület

Nóri,
féleleműzőket fénypostázok. lélekben én is ott vagyok és nagggyon drukkolok!!!!!

Woody,
Lili nagyon édes, kis világutazó! :-)

Vicky,
Barbus is nagyon aranyos, kis huncut. :-)

Breki,
a CM nem biztos hogy neked való hely, nagyon vigyázz magatokra ha mégis mész. sajnos a bringások nagy része életveszélyesen megy a pesti utakon, remélem hogy ezen a rendezvényen azért egymásra legalább vigyáznak.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám: küldessz a gémélemre Albertos képeket? Meg a suttogót??? :) :wink:

andrea-1

Hahó,

csajok napok óta szeretném megköszönni mindenkinek a kedves szavakat amit priviben (is) kaptam.
időközben jött még egy-két változó a dologhoz, úgyhogy az elkövetkező 1-2-3-4 hónapban kattoghat az agyam elég rendesen, de bízom benne hogy mindenféle tekintetben jó döntést fogok hozni.
természetesen ha nem bánjátok akkor arról is tudósítok majd.
és bocs mindenkitől hogy nem külön külön válaszolok, képtelen vagyok rá belátható időn belül :-)

puszi

kubuspace

Andikám,
persze, rögvest intézem. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: előre is köszi! :)

Kubukám: Lazíts!!! :wink: Itt aztán tényleg senki nem presszionál!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi,
cupp

szeretettel az én nyugodt fiamtól

http://www.youtube.com/watch?v=pwkqZuhL-1w

kubuspace

Az én bátor kisszerelmem-vőjelöltem !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kubu őszintén: ez a gyerek fél egyáltalán valamitől????... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi,
hááát talán attól hogy elhagyja a cumiját, de mástól nagyon nem :-)

na még egyet szeretnék megmutatni 1.35-től ha valaki megfejti mit is mond :-))))

http://www.youtube.com/watch?v=Q0C-2EI9ieA

kubuspace

Kubu: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tá-to-vaj-de-de-ka-ba-va-va-voooooo-uuuu-uu.... ?????

De számomra ez egy érthetetlen nyelv.... még!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Blacska
Na de jó, akkor kis mérleged lesz, az jó jegy!!! :)

Béku
Olyan jó kis matricák vannak, én még ezt nlztem ki, meg Andi is küldte régebben, jó lenne hozzátok is szerintem:
http://baba-mama.vatera.hu/babaszoba_de ... 78232.html

Szerintem megéri a Jánosba jönni felkészítőre, nagyon hasznosakat mondanak...

Megírod (akár priviben), hogy kb mennyi egy ilyen kertész? Rémes nálunk is minden, ezer fát ki kéne vágni és nekünk sincs hozzá szerszámunk.

Andi
Én is örültem a fizuemelésnek, igaz, csak inflációs, de akkor is...
/El is szórtam tegnap az Ikejában :)/
Rohadt jó lett a gyerekszoba ajtaja, nem sokáig tétlenkedtetek :)
/Mivel ragasztottátok fel?/
De jó lesz Albertet látni a találkozón!
Miezának honnan van ennyi energiája...
Andi, az összes Suttogót le tudod tölteni innen:

A Suttogó mindent megold
http://godolloireiki.hungariahost.0lx.n ... p?view.297

A Suttogó titkai I.
http://godolloireiki.hungariahost.0lx.n ... p?view.295

A Suttogó II
http://godolloireiki.hungariahost.0lx.n ... p?view.296

Pannik
Amikor bejelentettem, hogy babát várok, rögtön úgy ültem le a főnökkel, hogy 2 év után jövök vissza és jó lenne, ha fix időre keresnének embert helyettem.
Belementek szerencsére, meg nagyon várnak vissza. Biztos nem lesz könnyű bölcsibe adni a picit, de sajnos 26e Ft-ért nem tudok otthon maradni :(
Most keresgélek magánbölcsiket.

Eszter
Köszi a Borsó jóhíreket, drukkolok nagyon!!!!

Ann
Hogy vagy, múlik már a mensi, vagy még erős mindig?
Mikor mész legközelebb dokihoz?

Zsuzsó
Hányinger nekem is visszajött inzulin nélkül is, egy hónapja szenvedek vele megint, szerintem csak már simán felnyomja a gyomrot a pici.

Kpn
Nem kérdezek semmit, tudom, már eleged van a kérdésekből... :)
/De várjuk a híreket!!!/

Vicky
Hát Barbus sem egy nyugodt gyerek :)
Milyen kis szép...

Férj küldte ezt a linket (lehet már láttátok), szerintem irtó aranyos, kedvet kaptam az ikrekhez :)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... UvUY#at=52

Én ma megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mond-e valami okosat a cukromra.
Én már megnyugodtam, bár jó lenne, ha végre mondana valamit a magzatvízre és a baba méretére is.
Ha nem akar UH-ozni, kérjek külön szerintetek?

Kép Kép
estrella22

Kubu
Marci még mindig tündéri :))))
majd tudostís a fejleményekről, ha lesz időd!!!

Kép Kép
estrella22

Woody!
De szuper, hogy rendben volt minden!
Nagyon remek kis játszóteret csináltál Lilinek :D Kis Drága, hogy milyen édes a nagy szemeivel együtt :D
Majd írj, ha lesz pici időd :)

puszi

Ja, Lányok!
Laptetősre sikeredtem tegnap...csak most láttam...szóval mindenkinek, akinek kell...szüléshez, szívhanghoz, pozitív teszthez, babásodáshoz, Borsókának külön is hogy felszívódjon ez a vérömleny, és minden ok legyen...szóval kinek mire kell :)

KPN?????????????
Andikám?????? Nagyon el vagy tűnve :(

Vicky!
jajj de édes drágaság :)
nagyon cuki a videon...tényleg szívdöglesztő szemei vannak :D

eszter82
Budapest

Uppsz....amikor elkzdtem írni, még Woody hsz-e volt az utolsó :D

Andikám, Zsuzsó!
de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, én is alig várom, hogy lássam Albertet :D

később jövök, de most itt vannak nálam, és ügyintézek éppen...hmmm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Kubu,
Marci még mindig elbűvölő, de fogalmam sincs mit mond. :-) :-)

Eszter,
hogy állsz a diétával és a mettel?
Borsóról van valami hír?

Estrella,
ha biztosra akarsz menni, jó lenne UH, mert ott láthatja a cukor esetleges jeleit. ahogy te is írod babaméret és magzatvíz mennyiség. bár nektek még val.szeg túl korán van, hogy ezzel bármi látható gond legyen.

Andikám,
küldtem a cuccokat, több mailben fér csak el.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Megint le vagyok maradva egy picit, de igyekszem! Kicsit káoszos most körülöttem minden, sok a meló amit jövő hét végéig be kell fejezni, otthon a nagyobik fürdő romokban, anyuék hétvégén költöznek....de jó lesz már, ha ezeket otthonról, meló nélkül intézhetem 8)

Woody,
csuda ez a kiscsaj a képen :D
Érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Vicky,
hááát nem semmi Barbus, és én még aggódtam hogy fiam lesz...úgy látom ilyen idős korban a neme nem számít, ha a habitusa megvan hozzá a kislány is lehet hurrikán-típus :D

Andikám,
micsoda lakosztálya lesz Izának, már az ajtó előtt állva elájul az ember lánya!

Zsuzsó,
Albert képet nagyon köszi :) Tényleg tündér, nagyon örülök hogy jönnek :D Azt nem említette Mieza, hogy apa jön-e?

Kubu,
Marcus még mindig etalon kategória, párom odavan tőle :D

Estrella,
drukk hogy jókat mondjanak cukkerre :arrow: :arrow: :arrow:
Béremelésért irigyellek, nálunk decemberben volt, és az enyémet persze jól elsikkasztották :evil:

Csajok,
még nem kaptam visszajelzést az online asztalfoglalásra, gondoltam délután felhívom őket.
Viszont ahogy látom, a babásoknak korai lehet a 15:00 óra. Toljuk el fél/egy órával?

Kép
judit0713

Nnna, alighogy elküldtem, hívott a csaj, hogy akkor 15.00-től lesz hely, meg tudják oldani hogy egy nagy asztal legyen. Este 6 körül kezdenének előkészülni egy érettségi találkozóra, de gondolom akkortájt a manók miatt amúgy is szedelőzködünk majd...
Viszont ami nem nagyon tetszett, azt mondta, hogy nem írnak elő minimális fogyasztást, de azért jó lenne ha olyan 90ezer körül landolnánk 30-an :shock: :shock: :shock: Hááát, nem tudom, ebéd után én mondjuk max egy üccsire, kávéra, sütire vagy valami rágcsira gondoltam, az meg szerintem nem lesz fejenként 3ezer.
Tanácstalan vagyok :roll:
Szerintem elkezdek érdeklődni a Vakvarjúnál is, jó????

Kép
judit0713

Juditkám,
én biztos nem tudom leinni a háromezret ásványvízből, mert béka nőne a hasamba. :-(
Mieza nem mondta hogy Apa is jön-e, de gondolom mivel messzire kell autózni, szerintem igen. próbálok rákérdezni nála.
megértem hogy várod már a pihi időszakot.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Juditkám,
én biztos nem tudom leinni a háromezret ásványvízből, mert béka nőne a hasamba. :-(
Mieza nem mondta hogy Apa is jön-e, de gondolom mivel messzire kell autózni, szerintem igen. próbálok rákérdezni nála.

megértem hogy várod már a pihi időszakot, sok az utazás+meló együtt...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit: ezért írtam sajnos,hogy sok helyen "elvárnak" némi fogyasztást...

Hát nem tudom,hogy emberrel iszunk-e 6000-ért üdítőt,mivel még alkoholt se szabad :? :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenképp kérdezd meg a Vakvarjút is,mert ezt túlzásnak érzem...
a 3000 ráadásul csak átlagfogyasztás,de ha csak 1000-ért iszom,akkor ki fogyasztja el az én 2000-emet is a sajátja mellé? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mikor a teázó egyik részét foglaltam le,ott nem írtak elő összeget,vagy minimális fogyasztást,csak hogy azért rendeljünk majd,de simán bevihettük a tortákat is,nem volt para :)
Csak a hely jellege miatt tüzeskedni nem volt szabad.
Vendég

Hajrá Vakvarjúúúúúúúúúúúú :D :D :D :D
tudtam én, bíztam én előre ebben.

a 3000 fejenként elég sok, ahhoz enni is kell és ha ketten megyünk akkor már 6000-ért kell nagyjából fogyasztani. Én tervezem, hogy eszünk valamit de nem biztos, hogy pont 6000-ért lehet, hogy csak 3500-ért és akkor máris mínuszban vagyunk és az ásványvizesek meg aki csak inni óhajt akkor nagyon mínuszban leszünk. De ha nem írnak elő akkor végül is miért mondja el, nem írunk elő de mégis...
pannik
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?