Új privát üzeneted érkezett!

[quote="limo73"] írta:limo73vi!....Ceruzapróba...ne is mond!! :? .....Elmegyünk akkor holnap a hurciklubba?

igen
hívlak majd hogy mikor indulunk mert Tomi elég változóan alszik,de elvileg 10 körül eszik(+,- fél óra)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"] írta:evilany
[quote="limo73"] írta:limo73vi!....Ceruzapróba...ne is mond!! :? .....Elmegyünk akkor holnap a hurciklubba?

igen
hívlak majd hogy mikor indulunk mert Tomi elég változóan alszik,de elvileg 10 körül eszik(+,- fél óra)

ez mit jelent? még otthon vagy már ott tervezed? Berci is tízóraizik, de majd csak ott, (legfeljebb picit később) nekem még előtte a Máltaiakhoz is be kell ugranom, mondjuk az nem tart sokáig, csak ruhákat adok be.
limo73

Jipppéééjjjééééé!!! Áttört a 7. fogacska.....most vettem észre, ahogy üvöltött egyet!
limo73

Limo,hát passz,szerintem még itthon,ma is úgy volt(szopizik is) 9.30-tól kb,9.50-ig. 10-kor indultam.De attól függ,hogy alszik,ma fél 9-től aludt 9.35-ig..

Na most pucoljak ablakot vagy ne mikor nekiállnék midig beborul pedig elszánt voltam mára...

Mares,mennyire vagy elégedett a babakocsival?? Olyant nézegetek én is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Most volt egy lány hajvágásom, 14 éves.
Ilyet szól: nem zavar, ha tegezlek??????????

Hűűűűű.......

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="lombikbaba"]C írta:lombikbabasillag
Ezeket a kipróbálásokat úgy szokták, hogy a 3 csoport valamelyikébe kerültök véletlenszerűen. Se ti, se a dr nem tudja, hogy melyik csoportban vagytok.

igen ezt is mondta dokinő ott...házidoki javasolná...mivel én gyerekkoromba asthmas volt-Laca is ...és Fanni asthma gyanús....+ételallergia...azt mondta ha az ő gyereke mehetne ilyenbe...akkor vinné...
Szerintem belevágunk jövő héttől....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bercinek grt a 7.fogacskához :)
Nagyon siet ez a gyerek :)

Clárika :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Évi a postázással várj meg engem is!!! :wink: :lol:

Limo ez ilyen? egyet üvölt a gyerek és áttörik a fog??? nekünk még 1 sincs... :oops: :D

Csillag nekem is füge, bár nem asszott... és ráadásul turbózott fajta, de a ceruzateszten én is elbuknék velük... na mind1, ez van...

holnap kinél lesz a tali?

betegeknek továbbra is gyógyulást!!!

Kép
gtunde75

Tündi nálam lesz

Clarika,háát,igen,a fotókon én vagyok :oops: azért a nagy döbbenet a láttukon nem dob fel :roll: :roll: de hát,én híztam ekkorára...
(és azért azok 9 éve készültek)

Na meguntam a szedett vedett kocsikat és elmentünk a vasút utcai boltba,vettünk egy kocsit...lábzsákos,kupolás,sport de 170 fokban fektethető,szipi szupi! Meg napernyőt hozzá...
hozok majd képet

evilany

:) Tündi!.....Ezt a fogat szinte észre sem vettem.....orra bukott az ágyon :arrow: lebiggyesztett "kocka" szájjal elkezdett üvölteni (hiszti) akkor láttam, nini ott a foga. Majd Zoé is beindul és jönnek a fogak egymás után!......Füge! :arrow: az enyém csak helyre rakott, de ez a hízás ku....-ra nem tett jót neki....ha a Pavlo látná....jajjjjajjj

Évi!....Végre megoldódott a kocsi gond....várjuk a képeket!
limo73

Pécsi csajok...kinek kell egy csokor medvehagyma?
Elviszem ha szükséges!

Elmélyülten játszik :D-mai kép
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Limo-Évi-Mares-ti milyen kocsiról beszéltek? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,babakocsi :)

evilany

Igen Évi-visszanéztem :D :oops: köszike :D
Képet kérünk :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976b]Limo-Évi-Mares-ti milyen kocsiról beszéltek? :oops:

Babakocsi!!! Éviék vettek újat!
limo73

Igen Limo-leesett :D :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

evilany

http://babyshoppecs.hu/spd/unas_959007/ ... ancsszurke
ezt még nagyon néztük de ennél a lábtámla fix,nem állítható,egy idő után kényelmetlen lehet,meg összecsukva is nagyobb,nem fér be a csomagtartóba.

evilany

Évi-Szuper!Tetszik :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi
Használjátok egészséggel!

Limo
Hűha, Berci nagyon belejött a fognövesztésbe :lol: :wink:

Csillag
Drukkolok, hogy használjon Gergőnek!

Enyim gyerek ma majmocska... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

...ezt csináltam még gerinek:

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi köszönjük!
Már csak az endoszkópos részre kérdezek rá telefonba...hogy mindenképp csinálják-e...mert azt nem hagyom! :( :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]I írta:csillagfeny1976rcsi köszönjük!
Már csak az endoszkópos részre kérdezek rá telefonba...hogy mindenképp csinálják-e...mert azt nem hagyom! :( :oops:

Miért nem hagyod? Kisbabáknak altatásban szokták csinálni, pár perces vizsgálat... és pl. azt is ki tudják mutatni, hogy van-e egy baktérium a gyomrában (H. pylori)... meg, hogy a sok savtól nem alakult-e ki fekélye...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,Tomi is az volt,egész du.nyafogott,sőt,ha le mertem tenni ordított...nem tudom mi volt vele,de estére elmúlt.
Apukája kipróbálta a hátra-kötözést (kendő) mindjárt hozok fotót,jókat nevettem.Hát,nem egyszerű,nekünk a fő bajunk hogy mindig laza lesz a végére a kendő

evilany

Hagyma jöhet,Csillag.
Fogas szuper!

evilany

a szeme se áll jól:
Kép

tavasz van!!
Kép

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

most borult rá az alvó gyerekre a polcról vagy 20 pelenka és magával sodort egy orrcseppet... :shock: nem ébredt fel... :shock: :D

Kép
gtunde75

Kép

Kép

lóga lába lóga....

Tündi,jó az alvókája :)
Mikor jöttök holnap?

evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilanyTündi,jó az alvókája :)
Mikor jöttök holnap?

nagyon elfáradt ma (is)... reggel 6.15-kor ébredt és napközben 2x30 percet aludt... este 8-kor kidőlt...

elméletileg a szokott időben érkezünk (remélem így is lesz)... ha ez valami miatt változik, jelzem... :wink:

Kép
gtunde75

Jó. 1-től itthon leszünk tutira mert megyünk a Hurciklubba az délig van igyekszünk haza.

evilany

Hello-hello!

Évi köszi a kupont, tegnap megérkezett csak reggel elfelejtettem referálni róla. :D
Babakocsi jól néz ki. Jó választás volt az első. :wink:

Tünde de huncut Zoé a képen, sapika meg nagyon jól áll neki :D

Clarika és megengedted, hogy tegezzen? :lol: :lol: :lol:

Ircsi van az úgy, hogy majmocska :wink:

Csillag Gergő is hogy el tud mélyedni :) fogas :)

Melkegítettem neki sót a fülére, de nem sokat volt rajta. Lehte már csak elege van mindenből szegénynek.

Este Bence rajzolt és az dohányzóasztalon hagyta a színes ceruzákat. Áron bent volt a kompban az egyiket elmarta és kiszínezte az saját arcát. Hát szépen nézett ki. Mint egy kéményseprő. Fotózni nem tudtuk, mert mindig másfelé nézett. :lol:

Jelnetem kuponokat az útjukra bocsájtottam.

Jó éjszakát!

királylány

Hello, ismét itt :lol: :lol: :lol:

Bocsi, hogy magunkról, de nem tudtam még visszaolvasni.

Megérkeztünk, minden szuper volt. Lili nagyon jól viselte, a rövid úton csak a végére ébredt fel. A nagy úton (9,5óra) jó helyet kaptunk szerencsére.
A földre csináltam neki játszó részt, takarókat leraktam és játékokkal körülraktam, nagyon élvezte, még sikítozott is, ott röhögtek az emberek, volt aki kukucsolt vele.
2x volt kisebb sírás nagyon álmos volt és nem tudott aludni akkor elmentem vele sétálni és elaludt. A földön jól betakartam és első alkalommal 1 órát aludt, második alkalommal 2,5 órát, de leszállás miatt fel kellett ébreszteni.

Gyerekek, annyira örülnek Lilinek, főleg a "nagylány, együtt játszanak olyan jó látni. :D
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Halika!

Évi: én meg vagyok vele elégedve, másik kocsin kereke nagyobb és inkább gumis, ennek inkább műanyagos, de a lényeg teljesült, mert még gyerekkel és csomaggal rajta együttvéve is könnyen fel és levittem tőlünk...

Limo: vigyem holnap a cdt? Gratula a 7. foghoz!!!

Ircsi: pedig sokszor hallom, hogy lombik után spontán a második baba :)

Szamóca: hírek? teszt?

Dia: szegény Áron, remélem nem lesz gond a fülével... tényleg lassan kórházat nyithatsz, nem irigyellek!!!....

Cici téma: tetszett :) nekem visszament, szerintem még kisebb is.. olyan minusz-mini-A :) de sebaj, volt legalább pár hétig B-s melltartóm, igen élveztem, apa is... :) sebaj...

mit akartam még..

ja: hétfőn Gergő az ágyában hasról valahogy a hátára fordult... persze azóta sem, godnolta tessék anya, megmutattam, tudom , kész.. másik: hogy jön lent foga, szerintem a két alsó együtt... :) csak hogy le ne maradjon... egyik jobban érezető hogy szúrós a másik kevésbé...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Halika!

Évi: én meg vagyok vele elégedve, másik kocsin kereke nagyobb és inkább gumis, ennek inkább műanyagos, de a lényeg teljesült, mert még gyerekkel és csomaggal rajta együttvéve is könnyen fel és levittem tőlünk...

Limo: vigyem holnap a cdt? Gratula a 7. foghoz!!!

Ircsi: pedig sokszor hallom, hogy lombik után spontán a második baba :)

Szamóca: hírek? teszt?

Dia: szegény Áron, remélem nem lesz gond a fülével... tényleg lassan kórházat nyithatsz, nem irigyellek!!!....

Cici téma: tetszett :) nekem visszament, szerintem még kisebb is.. olyan minusz-mini-A :) de sebaj, volt legalább pár hétig B-s melltartóm, igen élveztem, apa is... :) sebaj...

mit akartam még..

ja: hétfőn Gergő az ágyában hasról valahogy a hátára fordult... persze azóta sem, godnolta tessék anya, megmutattam, tudom , kész.. másik: hogy jön lent foga, szerintem a két alsó együtt... :) csak hogy le ne maradjon... egyik jobban érezető hogy szúrós a másik kevésbé...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Elnézést h kétszer ment... :oops:

Woody: az igen! Milyen jól bírta!!!!

Limo-Évi-CSillag-Tündi-Clárika: lehet ám nálunk is ismét a tali! De tényleg, és akkor Évinek nem kell hazasietni!

Évi: aranyosak apával a képen :)

Tündi: kis drága szeme - sem- álll - jól gyerek :) aranyos nagyon!!!! Nálunk is Gergő 2X 40 percet aludt :)..... hát e-van :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jaj de jó, nemcsak én járok úgy, hogy mindent kétszer mond!! :)

Mares!....Akartalak hívni, hogy akkor igen kéne a cd...én meg viszem a gépet...és köszi előre is. Fogak :)

Woody!...."Ezek a mai gyerekek" sokkal rugalmasabbak, mint gondolnánk! :) szuper, hogy jól sikerült az út!

Dia!....Milyen az amikor folyik a gyerek füle? Gyógyító puszi nektek! Áron tuti jól nézhetett ki....én Berciről "mérges-szuszogós" képet nem tudok csinálni, mert ő meg kis önimádó...meglátja a gépet és már vigyorog.

Jó éjt!!!
limo73

Évi: néztem a kocsit, nagyon jó! És hát látom könnyű!!! :) miénk ilyen kis olcsó kocsika, mondta is uram, hogy ez ilyen egy gyereket kibíró kocsi... de a tiétek sztem masszívabb!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok,

Reggel elkezdtem írni, aztán felébredt a törpém, így félbe kellett hagynom, de elmentettem. Erre most nézem vissza, már a fele nem aktuális...(napernyő, Csillagéknál a kezelés) :D :D

Megpróbáltam újracsinálni a vonalzómat, nem tudom, hogy mennyire volt sikeres. Viszont az avatar kép nem megy. :( béna vagyok, nem tudom lekicsinyíteni olyan nagyon, hogy 10 kbytenál kisebb legyen. :cry: Segítene valaki. :oops:

Limo, jók a kirándulos képek. :) gratula a fogacskához

BÉvi, sajnálom ezt a sok gondot,annyira igazságtalan az élet. :(

Dia, jobbulást a fiúknak! Azért huncutkodni így is tudnak. (ceruzák)

Mares, boldog félévet Gergőnek! (kicsit megkésve...) :wink: nagyon jók a képek

Szamocamoca, teszt??? :shock:

Csillag, Gergő is nagyon aranyos.

Évi, klassz a babakocsi. :)

Tünde, Zoé a tavaszi sapiban nagyon édes. :lol:

Woody, de jó hogy írtál! :) Érezzétek nagyon jól magatokat! Milyen idő van arrafelé?

Barbcsi?

Velünk semmi különös nem történt, car idő van még mindig, hideg, esős, bár holnapra ígérnek egy kis napsütést.
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy beállt a napirendünk úgy, hogy napközben már csak 2x1 órát alszik és este 8kor már ágyban van a törpém.

Iszonyat haspók fiam van. Rendszeresen azt csinálja, hogy megeszi a kajáját, majd, amikor én eszek, kér abból is. Ma vajas zsemlét ettünk uborkával. Tegnap este palacsintát csináltam, neki külön készült a túrókrém, mert tudtam hogy ki fogja nézni a számból. Én nem tudom hova fér bele ennyi kaja. :roll:

Itt vasárnap volt anyák napja, kaptam Botikámtól tulipánt, persze apa segítségével, de olyan aranyos volt, megfogta ő ügyesen, de elengedni még nem ment neki. :lol: :lol: Szuper jó érzés volt.

Valamit még biztos akartam, de már késő van, inkább lefekszem. Jó éjszakát kívánok mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Sziasztok
Tomi msot kelt,akkor sakkozzam ki hogy mikor fog aludni... :roll: :roll: :roll: ááá
Pécsiek hozzon valaki fényképezőgépet az enyém szórakozik :(

evilany

Halika!!!

Nklári: feneketlen kút szerintem a babák hasa :) legalábbis Gergőé is! :)

Évi: hozok! :) meg viszek plusz elemeket is!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na most tettem le Tomit,ha felkel és eszik meglátjuk érdemes e még elindulni a városba :?

evilany

Klári: én az IrfanView programot használom és ott a Szerkeszt ( Edit ) menüben van a képméretezés ( Resize) és ott be lehet állítani , hogy mekkora méretet szeretnél, ( magasság és szélességben ) ... neked milyen programod van?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok.

Mi már voltunk postán,rossmannban képekért... :D
Enyém fényképező is szarakodik!!!

Mares-elhozod a rágókánkat...ami anno Tündiéknél maradt?
Köszike :D :oops:

Hagymát remélem nem felejtem elvinni :D

Következő tali ha gondoljátok nálunk is lehet...igaz picike a lakás...de sok jó ember... :oops:

Gergő is sokat tud enni ha olyanja van...bár 3 óránként adok neki és mindig keveset...kopp-kopp kedd óta nem volt bukás...

Ircsi!
Én ezt értem...de az apája nem engedi!:(
Mert a dokinő azt mondta,hogy több mint valószínű csak érzéstelenítenék és már nem altatnák...

Gyerekem itt köpköd mellettem :D virgonc kis emberke :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

az itteni óra nem jár jó...egy órát késik...helllóóóóóóóóóó-állítsa valaki be :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde-Zoé tüneményes :) és jó alvó :D

Woody-Lili cukorfalat ahogy felnéz :)

Dia-kéményseprő :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Fiam mára töltött káposztát szeretett volna...na max este tudom odarakni :)
De szerinte holnapra is megfelel neki :D
Remélem nem fog esni!!!!!!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na...én írok...most akkor senki nem van itt :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mit vigyek?innivaló,nasi....?kívánság?
nem sütöttem :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hali!

:oops: :oops: :oops: végül nem értem már ide. Tegnapelőtt Petra 1 órával később aludt el, nekem meg még fejet kellett mosni. Tegnap pedig oltáson voltunk. Most játszik nem tudom meddig, lassan azért álmos is lehet.

Előbb magunkról: doki néni azt mondja nem csoda, hogy még nem áll fel magától, kis dagi nehezebben húzza fel majd magát.

Ő is kaphat lassan már több mindet sőt karfiolt is. Mehet a joghurt is :wink: Mivel ti is bizonytalanok voltatok a joghurt miatt, nekem a házilag készíttetett ajánlotta: vegyek egy doboz sima joghurtot és gyenge zsírtartalmú tejet. Tejet főzzem fel és hűtsem le. Közben vegyek elő pár babakajás üres üveget és a bolti joghurttal kenjem jól ki a belsejét (kis fészket csináljak). Ebbe öntsem a kihűlt tejet és tegyem a sütőbe míg megdermed. Ha kihűlt kupak rá és a hűtőbe. Persze nem csináljak sokat, inkább legyen friss gyakrabban.

Más szerinte mehet a heti 2 tojássárgája is és májat is készíthetek (mivel keserű ajánlotta főzzem almával, az alma leve kicsit elveszi a keserű ízét)

Persze a felét már ketten írtuk, már nem volt jó a járókában, most itt ül velem, máris nyűgi

Komolyan nem szándékosan nem írok senkinek, csak nincs időm, este meg már hulla vagyok. Ígérem igyekszem rátok is időt szakítani.

Babák nagyon aranyosak!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2011.04.07 11:22-kor.

Kép
Kép
melisch

Gergőm most aludt el...kíváncsi leszek mennyit alszik... :oops:
3 napja szórakozik velem...3szor alszik és csak max 35 perceket...hogy bírja?persze nyűgös napközben...semmi nem jó neki...csak állni és sétálni... :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?